Dodaj do ulubionych

genialne.... :)))))

20.08.08, 10:39
po prostu genialne... :))))
dziewczyny.... you are great!!!!!!
zalatwic w ten sposob wszystkie pyskowki, bez wycinania, to po
prostu genialne..... usmialam sie niezle... :)))))
kol ha-kavod, jak sie mowi w mocarstwie wiadomo jakim... :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: x Na bloga z tym idź, nie nudź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:43
    • dana33 Re: genialne.... :))))) 20.08.08, 10:48
      ledwo zdazylam wyrazic moj zachwyt, a juz wszystko wrocilo do
      normy.. :)))))
      ale nicha.... zawsze gotowa jestem was pochwalic... :))))
    • snajper55 Co genialne ? /nt 20.08.08, 10:54

• dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 11:03
        nu, weszlam na watek wczorajszy rochelliny naszej, a tam pod kazdym
        wpisem, ale to pod kazdym, twoim tez... :))) wsio rawno kto, byl
        tekst rochelliny z pierwszego postu:
        skoro przewielebna cenzura wyczyscila slady walki na jednym forum to
        czas zabrac sie za oszolomstwo na drugim,bo tam chyba nie tylko
        ldziom fantazja slowna do glow uderza,ale chyba wlasnie fakt,ze
        ciagle sa pod specjalna ochrona najbardziej ich rozzuchwala. prosze
        o utylizacje tego watku na forum,gdzie pluje sie w najbardziej
        wulgarny sposob na ludzi,ktorzy tam nie moga sie bronic przed
        idiotycznym slinotokiem paru chorych oszlomow.

zrobilam "odswiez" i nic, to samo... czy offnickowa, ariadna, ty czy
        cyniol, wszedzie ten sam tekst... :))) tylko jak kliknelam
        na "odpowiedz", to pokazywal sie pod okienkiem na odpowiedz
        oryginalny tekst autora postu.... pomyslalam, ze to genialny
        pomysl... wyobraz sobie, ktos czyta to samo od gory do dolu... nie
        widzi pyskowek, nie widzi chamstwa i wulgarnosci, nie widzi glupoty
        i tej licytacji "ktora strona lepsza i silniejsza"... :))))
        jak napisalam na tamtym watku, czy cos sie pokickalo, to tez pokazal
        sie ten tekst. wiec otworzylam nowy watek, zeby pochwalic
        dziewczyny, i ten juz byl normalny.... po paru minutach sprawdzilam,
        i tam juz dzialalo wszystko "normalnie"....
        jak myslisz, snajper..... dziewczyny nie lubia komplementow, ze
        zwrocily wszystko do "normalnosci"???? :))))

dzisiaj temperatury troche spadly, o pare stopni i juz idzie
        zyc.. :))
      • giwi Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 11:08
        Wszystkie posty w wątku miały treśc pierwszego, zmienny był tylko autor. :-)
        • dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 11:25
          nu, wlasnie..... genialne... :))))
        • Gość: wesoly admin Re: Co genialne ? /nt IP: 67.159.44.* 20.08.08, 14:43
          giwi napisała:

> Wszystkie posty w wątku miały treśc pierwszego, zmienny był tylko autor. :-)

i admin. Widzę,że admini Agory biora czynny udział w watkach nie na temat, w
          zabawianiu sie z trolami, których dość dobrze sami dokarmiają i znają. Ile
          jeszcze wątkow pt. "Hallo dziewczynki", " Dziękuję wam dziewczynki" bedzie
          wisialo na forum moderacji, które tacy jak ty i inni admini pilnujący zgodnosci
          tematycznej i merytorycznej będą puszczali jako zgodne z regulaminem ? Slowem
          kiedy skończy sie ten cyrk w takim wykonaniu?
          • giwi Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 14:54
            A gdzie tu jest admin Agory? Chyba jestes zbyt wesoły? Nadużyłes? :-)
            • Gość: wesoly admin Re: Co genialne ? /nt IP: 67.159.44.* 20.08.08, 15:31
              A gdzie tu jest admin Agory? Chyba jestes zbyt wesoły? Nadużyłes? :-)

hm.. i to ma być profesjonalna odpowiedż? Zabawiacie się jak dzieci kosztem
              innych forumowiczów, podczas gdy moderujecie inne fora Agory ,gdzie wycinacie
              surowo za to co sami tu uprawiacie. Troche samokrytyki nie zaszkodzi
              Giwi,zważywszy na fakt, że i Ty i Snajper nie występujecie tu jako bezstronni
              dyskutanci. FM ma slużyć pytaniom i dyskusjom na temat problemów z moderacją a
              nie być miejscem do bałwochwalczych holdów dziękczynnych dla paru Waszych
              znajomych. Dzieki Wam i Waszemu zanikowi profesjonalizmu niestety i to miejsce
              zamienia sie w dziwna kawiarnie, gdzie nikt nie sprzata podlogi, tylko wymiata
              swoje stoliki.
              • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 16:50
                Gość portalu: wesoly admin napisał(a):

> Troche samokrytyki nie zaszkodzi Giwi,zważywszy na fakt, że i Ty i > Snajper
                nie występujecie tu jako bezstronni dyskutanci.

A to tu w wątku są jakieś strony ???

S.
                • trzecie_wcielenie Re: Co genialne ? /nt 21.08.08, 09:03
                  sadzisz, ze wesoly admin piszac 'tu' mial na mysli ten akurat watek ? :]

w bonusie cytat z kolezanki: 'Może powinienes mniej pisac a więcej myśleć?' :]
          • dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 15:00
            po pierwsze chce sprostowac: nie pisze nigdy dziewczynki, bo
            zakladam, ze adminki maja wiecej niz 15 lat.... pisze zawsze
            dziewczyny, bo znow zakladam, ze maja mniej niz 60 lat... jak
            przejda granice 60-tki, to obiecuje zmienic tytul z "dziewczyn" na
            "baby", git?
            po drugie, to mam pytanie: co to przeszkadzuje, ze od czasu do czasu
            napisze halloo albo dziekuje????? takie tytuly jak "admin jest
            chamem" lub "wycinaj ku...o, wycinaj" nie przeszkadzaja ci? tylko
            wlasnie halloo???
            co ja ide ciebie powiedziec, wesolku.... masz problem, kochanie.. :))
          • znana.jako.ggigus cyrk nie skonczy sie nigdy 21.08.08, 11:17
            zawsze beda rowni i giwniejsi
            tak musi byc, gdzie czlowiekiem rzazdi gruczol wladzy, w dodatku z przerostem
        • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 14:55
          giwi napisała:

> Wszystkie posty w wątku miały treśc pierwszego, zmienny był tylko autor. :-)

W niektórych wątkach rzeczywiście byłoby to bardzo przydatne. ;)))

S.
          • giwi Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 15:06
            Jak zobaczyłam pierwszy taki wątek na innym forum to wysłałam do forum@ maila z prośbą o wycięcie spamerów. Jak zobaczyłam drugi taki wątek to wyczyściłam pamięc i historie w komputerze. :-))))))))))
            • vicky17 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 15:42
              giwi napisała:

> Jak zobaczyłam pierwszy taki wątek na innym forum to wysłałam do forum@ maila z
              > prośbą o wycięcie spamerów. Jak zobaczyłam drugi taki wątek to wyczyściłam pam
              > ięc i historie w komputerze. :-))))))))))

mowisz na temat spamowania watkami "hallo dziewczynki",czy "dziekuje wam
              dziewczynki",czy "czy juz wstalyscie dziewczynki by ze mna pogadac i na FM"..
              faktycznie smietnik spamerski nie lada,ale z pamieci tego zmamzac nie
              idzie,nawet jak sie bardzo starasz. widze,ze karmisz trole i sama sie nimi
              robisz..ale w takim razie nie wycinaj ich u siebie..bo podcinasz galaz na ktorej
              sama siedzisz..z kolesiem saperkowatym.
              • dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 16:19
                on snajper a nie saper, rochellino.... :)))
                jest roznica i to duza..... snajper zabija z dokladnoscia 100% (w
                tym wypadku czytaj dokopuje elegancko ironia), a saper to ratuje
                ludzkie zycie.....
                aaaaaa, nie, snajper nie jest na uslugach mossadu.... sprawdzilam
                przed chwila... :)))
                • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 16:44
                  dana33 napisała:

> on snajper a nie saper, rochellino.... :)))
                  > jest roznica i to duza..... snajper zabija z dokladnoscia 100% (w
                  > tym wypadku czytaj dokopuje elegancko ironia), a saper to ratuje
                  > ludzkie zycie.....

Jest jeszcze jedna bardzo ważna różnica. Saper może się pomylić tylko raz. ;)))))

S.
                  • dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 16:49
                    nie u nas... :)))) my teraz mamy i sapera i maszyne-sapera.....
                    czlowiek podlacza wszelkie kabelki, potem sie odsuwa na bezpieczna
                    odleglos, a maszyna wysadza w powietrze podejrzany objekt, ku
                    uciesze stojacych wokol widzow, dajacych porady i saperowi-
                    czlowiekowi i krytykujac sapera-maszyne.... to trzeba widziec,
                    snajper.... bys sie turlal ze smiechu... :))))
              • giwi Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 17:12
                Vicky, nie zrozumiałas o co biega. Naprawdę nie musisz wpisywać się do każdego wątku, no chyba, że masz płacone od sztuki. :-)
                • vicky17 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 17:21
                  giwi napisała:

> Vicky, nie zrozumiałas o co biega. Naprawdę nie musisz wpisywać się do każdego
                  > wątku, no chyba, że masz płacone od sztuki. :-)

masz nie tylko na bakier z logika,ale i statystyka lub masz kiepskie okulary, a
                  do kazdego watku to widze,ze ty sie dopisujesz jak przystalo na trola
                  zawodowego,ktory ostatnio cos ma kiepskawe poczucie humoru. polecam diete
                  bezczulencia,ta nawet na jakosc zdjec wplynela niekorzystnie.
                • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 17:49
                  giwi napisała:

> Vicky, nie zrozumiałas o co biega. Naprawdę nie musisz wpisywać się do każdego
                  > wątku, no chyba, że masz płacone od sztuki. :-)

Nawet nic nie rozumiejąc można wpisywać się na wszelki przypadek. ;)

S.
            • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 16:47
              giwi napisała:

> Jak zobaczyłam pierwszy taki wątek na innym forum to wysłałam do forum@ maila z
              > prośbą o wycięcie spamerów. Jak zobaczyłam drugi taki wątek to wyczyściłam pam
              > ięc i historie w komputerze. :-))))))))))

Portal coraz to nowe niespodzianki nam robi. Nie sposób się nudzić. Nowa
              wyszukiwarka też jest (była ?) niezła. Wyszukiwała nawet wyosłowane posty. ;)

S.
              • giwi Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 17:10
                O tak, jak zobaczyłam ile jest pewnego spamera do usunięcia to się praiwe załamałam. Okazało się, że wszystko pokasowane. Młot nie był potrzebny. :-)
                • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 17:50
                  giwi napisała:

> O tak, jak zobaczyłam ile jest pewnego spamera do usunięcia to się praiwe załam
                  > ałam. Okazało się, że wszystko pokasowane. Młot nie był potrzebny. :-)

Mnie podrzuciło, że na moim forum wyszukiwarka pokazuje jakieś reklamy testy IQ.
                  Już myślałem, że przeoczyłem.

S.
                • dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 17:54
                  a ja nic nie czyscilam i samo wrocilo do "normy"... :))))
                  ty mnie nie mow giwi, ze to z powodu ciasteczek lub innego
                  czulentu... bo ja bylam i jestem do tej chwili przekonana, zescie
                  sie pobawily, tak jak wtedy... :))) i to bylo swietne... :))))
                  • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 17:57
                    dana33 napisała:

> a ja nic nie czyscilam i samo wrocilo do "normy"... :))))
                    > ty mnie nie mow giwi, ze to z powodu ciasteczek lub innego
                    > czulentu... bo ja bylam i jestem do tej chwili przekonana, zescie
                    > sie pobawily, tak jak wtedy... :))) i to bylo swietne... :))))

Nie. Tak się nie bawią ludzie. Tak się bawi oprogramowanie. Ono ma bardzo
                    specyficzne, rozpoznawalne poczucie humoru. ;)

S.
                    • dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 18:10
                      uuuuuuuu.... jaka szkoda.....
                      ale mozna tak zaprogramowac celowo? wyobraz sobie aqua w takim
                      programie... :)))))
                      • snajper55 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 18:16
                        dana33 napisała:

> ale mozna tak zaprogramowac celowo? wyobraz sobie aqua w takim
                        > programie... :)))))

To zależy CZYJ byłby ten pierwszy post. ;)

S.
                        • dana33 Re: Co genialne ? /nt 20.08.08, 18:32
                          hahahahahahaha..... moj oczywiscie.... miales jakies
                          watpliwosci?? :))))))
    • wacikowa Re: genialne.... :))))) 20.08.08, 23:50
      Widzę że czatować już można na FOM?
      Gratuluję! Kolejny przykład ośmieszania administracji i ich tra[e]fnych uwag!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=83310680&a=83310874
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=83310680&a=83359153
      • vicky17 Re: genialne.... :))))) 20.08.08, 23:57
        wacikowa napisała:

> Widzę że czatować już można na FOM?

kto moze ten moze,ale para zawodowych moderatorow/troli jak giwi i snajper wraz
        z ich psiapsiula dana..faktycznie moga lamac dowolne punkty netykiety kpiac w
        zywe oczy z innych. rady dawane przez tych weslych moderatorow sa tak
        dziecinne,ze az smiech bierze czemu o nich sami nie pamietaja na swoich
        forach..ooops ale to wybiorcza przeciez,gdzie kolesiowstwo i nepotyzm kwitnie
        dzien w dzien.
        • giwi Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 00:19
          Dobrze wiesz, że nie jesteśmy zawodowymi moderatorami, nie kłam, bo ci klawiatura spęcznieje.
          • wacikowa Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 00:24
            Już dawno powinnaś być zbanowana za czatowanie i pisanie głupot.
            • audwork Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 06:44
              wacikowa napisała:

> Już dawno powinnaś być zbanowana za czatowanie i pisanie głupot.

..obawiam sie ze nie zrozumie. gdyby cokolwiek rozumiala to nie trzeba by bylo
              jej tego ciagle tlumaczyc. Zlosliwosc jest wprost proporcjonalna do poziomu
              inteligencji (vide siwa).
              • audwork Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 06:46
                tfu.....mialo byc:*odwrotnie proporcjonalna* :)))))
                • trzecie_wcielenie Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 09:22
                  generalnie jest tak, ze wprost proporcjonalna. siwa powinna troche poczytac. jednak w przypadku giwi nie upieralbym sie tak bardzo ;) moze tylko trzeba nieco zmodyfikowac: 'chec bycia zlosliwym jest odwrotnie..' itd.
        • dana33 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 07:25
          rochellina...... ciebie zzera??? chcesz byc moja psiapsiola tez?
          no problem... tylko zmien styl pisania.... madrzejsza nie musisz
          byc, wystarczy, ze ja jestem.... byles sie zachowywala jak
          cywilizowany czlowiek i murowanie zostaniesz moja psiapsiola... :)))
        • siwa Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 09:55
          > kto moze ten moze,ale para zawodowych moderatorow/troli jak giwi i snajper

Świadomie kłamiesz, czy nie pamiętasz, jak Ci wyjaśniałam kto jest zawodowym
          moderatorem? Ani giwi, ani snajper takimi nie są. Lista zawodowych moderatorów
          była niedawno podawana.
          • vicky17 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 14:40
            siwa napisała:

> > kto moze ten moze,ale para zawodowych moderatorow/troli jak giwi i snajpe
            > r
            >
            > Świadomie kłamiesz, czy nie pamiętasz, jak Ci wyjaśniałam kto jest zawodowym
            > moderatorem? Ani giwi, ani snajper takimi nie są. Lista zawodowych moderatorów
            > była niedawno podawana.
            >

nie lubie tego jezyka siwa..klamac nie klamie,przejezyczylam sie ze slowem
            "zawodowych" .nie zmienia to faktu,ze zamieniacie FOM na chatroom,gdzie pare
            nickow i ich wspolnych znajomych opisuje co jadlo i pilo podczas obserwowania co
            sie zdarzylo na roznych forach pare godzin wczesniej. zarowno giwi jak i
            jasio-w,jak i snajper moderuja wasze fora i nie dopuszczaja ani tego typu
            zachowan,ani tematow ani troli,jakimi w wiekszosci na tym i innych forach sa i
            to nie jest wyssane z palca. fakt,ze ciebie to nie obrusza iz ktos kogo ty
            protegujesz zachowuje sie tak jak nie powienien nie zmienia faktu,ze inaczej
            traktujecie swoich protegowanych a inaczej reszte. jak widzisz nie tylko ja
            widze,ze np na post dany wskakuje kazdy admin a zwykle moje zapytania sa albo
            gdzies sa zwykle przenoszone albo pozostaja bez odpowiedzi wierchuszki, a
            moderatorzy "ochotnicy" daja juz dak glupie i doFcipasne odpowiedzi nie na
            temat,ze trudno nie nazwac ich trolami wlasnie.
            od kiedy to na FOM musimy czytac,ze pare godzin temu na moim wpisie byl blad a
            potem zniknal i wszystko jest wporzo..jak ktos inny by zaczal nawijac na temat
            co bylo a nie jest to od razu w niebyt by polecial i nie wmawiaj nikomu,ze tak
            nie jest bo tym razem to ty bedziesz klamac.
            • giwi Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 15:02
              Wątek jest o awarii na forum a nie o błędach we wpisie. Daj odpocząc swojej klawiaturze.
              • vicky17 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 16:22
                giwi napisała:

> Wątek jest o awarii na forum a nie o błędach we wpisie. Daj odpocząc swojej kla
                > wiaturze.

helloo dziewczynki o awariach na forum piszemy na adres agora@wesoly admin.giewu
                NIE TU..ewentualnie do zglaszania usterek technicznych sluzy FoF ..hello
                dziewczynki,nie zadymiajcie i nie niszczcie spracowanych raczek na klawiaturze
                udzielajac zlych i mylnych info,choc wiem,ze wy nie zawodowcy tylko ochotnicy w
                tej wesolej instytucji.poza tym jakos zawsze rozmowa zejdzie na temat moj..hello
                giwi wloz binkole i poczytaj swe wesole wymiany zdania z kolezanka i kolega po
                ochotniczym fachu.
                • dana33 hello rochellinko...... 21.08.08, 16:39
                  przy ktorym zdaniu mam sie posmiac??????

rochellino..... ty juz zupelnie na glowe upadlas? ale chyba nic ci
                  juz nie pomoze.... bozia nie dala....
            • dana33 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 16:15
              rochellina......
              nu, chcialam cos napisac, ale mi slow brak... :))))))
          • hiperrealizm siwa jak widzisz 21.08.08, 16:12
            oficjalna lista moderatorów (zarówno zawodówców jak i amatorów) jest
            potrzebna.
            PS
            To że ktoś, gdzieś, nieoficjalnie, w jakims bliżej nie znanym watku,
            po kilku piwach, sobie wyrób listopodobny chlapnał to jeszcze nic
            nie znaczy.
            • Gość: giwi Re: siwa jak widzisz IP: *.acn.waw.pl 21.08.08, 16:17
              Co to jest wyrób listopodobny?
      • dana33 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 07:22
        alez wacikowa..... przeciez chodzilo o to, co cie wlasnie dzialo na
        moderacji z watkami.... :))))

o co ciebie idzie? wolno tylko pluc i narzekac, a czasem sie
        posmiac, to juz gryzie strasznie?
        poslij do siwej prosbe o wyciecie watku, git? i bedziesz miala z
        glowy...
        • wacikowa Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 09:01
          Zatrudnili Cię jako 'nadwornego' klowna na FOM?
          • dana33 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 12:31
            to do mnie wacikowa? jesli tak, to oczywiscie ze zatrudnili...
            cus nie tak?
            ja to zatrudniona przez wielu.... jako clown to tylko z boczku, moje
            glowne zatrudnienie to mossad, ministerstwo propagandy, i zwiazek
            przedszkoli israelskich.... :))))
    • liisa.valo Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 12:35
      Ludzie, nie przesadzajcie. Była rzeczywiście usterka na forum gazety, trwała
      kilkanaście minut i nie jest "sprawką" moderatorów, bo taki sam problem pojawił
      się też na forach prywatnych, mało tego, nawet na forach prywatnych zamkniętych.
      Niezadowolenie z moderacji to jedna rzecz, a paranoja i spiskowa teoria dziejów
      to zupełnie co innego, i wyście przeszli właśnie do tego drugiego, chorego
      stanu. Wyluzujcie.
      • snajper55 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 12:44
        liisa.valo napisała:

> Niezadowolenie z moderacji to jedna rzecz, a paranoja i spiskowa teoria
        > dziejów to zupełnie co innego, i wyście przeszli właśnie do tego drugiego,
        > chorego stanu. Wyluzujcie.

Nic dodać, nic ująć.

S.
      • vicky17 Re: genialne.... :))))) 21.08.08, 14:45
        liisa.valo napisała:

> Ludzie, nie przesadzajcie. Była rzeczywiście usterka na forum gazety, trwała
        > kilkanaście minut i nie jest "sprawką" moderatorów, bo taki sam problem pojawił
        > się też na forach prywatnych, mało tego, nawet na forach prywatnych zamkniętych
        > .

to po kiego pare moderatorow dowcipaskow i ich kolezanka zaklada o tym
        watek?.masz racje co to za powod by popisywac sie ptaszkami giwi i snajpera
        tutaj? malo maja zajec na 15 forach ,gdzie sa albo moderatorami SPOLECZNYMI,albo
        uczestnikami wesolych forumow,gdzie paplaja o tym samym w tym samym
        gronie..musza jeszcze tu pisac swe dramatyczne spostrzezenia na temat co
        widzieli lub nie na moim wpsie,ktory tym razem ZAWODOWY moderator poslal gdzie
        indziej,bo o porannej kawie nie byl tylko dotyczyl problemow na forach?
    • ariadna-enta Re: genialne.... :))))) 23.08.08, 18:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=83536470
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka