darima_ka 05.06.10, 23:02 Kto za tym ,żeby to nowe logo zostało , a kto przeciw? Czy może macie inne propozycje , jestem otwarta na każdą Waszą propozycję . Jutro napisze do Adminów Gazety prośbą o zdjęcie tego starego . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Poddaję pod głosowanie 05.06.10, 23:04 Już pisałem, wywalić starego globusa! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Poddaję pod głosowanie 05.06.10, 23:05 Żeby przyciągnąć facetów, może by jaką laskę... gołą wstawić... Odpowiedz Link
ls48 Re: Poddaję pod głosowanie 05.06.10, 23:07 Jesli o mnie chodzi to nowe logo mi sie bardzo podoba, a stare uwazam że też moze zostac bo jest bardzo a propos "Bez granic" .Chyba jedno nie wyklucza drugiego? Odpowiedz Link
irene.jg Re: Poddaję pod głosowanie 06.06.10, 07:27 Jestem tu krótko, ale pozwolę sobie zabrać głos. Ja uważam, że na razie logo powinno zostać (można je zmienić na bardziej artystyczne, ale powoli bez pośpiechu i przemyślanie), a na dole obrazek powinien się zmieniać co jakiś czas. Może to zależeć od wydarzenia na forum, pory roku itp. Będzie taki obrazek funkcjonował na "bieżąco" w zależności od potrzeb, nastroju, czy jakiejś informacji, np. okrągła rocznica forum. Wiersz w czołówce jest piękny, a obrazek... może pomógł by tu jakiś artysta plastyk, grafik... może kogoś takiego macie wśród znajomych, jakiś student... zdolny licealista...a może da się wyszukać taki obrazek na logo w necie. Wtedy po zmianie loga można dobrać czcionkę i kolor do tekstu (wiersz). Odpowiedz Link
irene.jg Re: Poddaję pod głosowanie 06.06.10, 07:29 Może znacie jakiś blogierów, niekóre blogi mają piękne strony, warto popytać jak to zrobili. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Poddaję pod głosowanie 06.06.10, 08:45 Kiedy admini gazety zdejmą to główne logo będziesz miała różne możliwości , teraz ich nie masz . Wstawisz zależnie od potrzeb , to co będziesz chciała. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Poddaję pod głosowanie 06.06.10, 14:41 No to pisze , o zdjęcie loga ,a potem będziemy zależnie od potrzeb zmieniać . Jeśli ktoś z Was ma jakieś propozycje ciekawe grafiki , czy obrazki, to proszę do mnie na @ podesłać , będę wdzięczna Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No i popatrz Reniuchna 07.06.10, 12:57 jakie Ty masz poparcie, startuj na prezydenta, zrobisz lepszy wynik niż Kornel Mazowiecki! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: No i popatrz Reniuchna 07.06.10, 13:00 ... a Kornel to Makuszyński! Ten od bajek dla dzieci.... noooooo właaaaaśnie! Teraz to pokumałem! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No i popatrz Reniuchna 07.06.10, 13:55 Ale co namieszałeś , to namieszałeś ,zeby nie znać nawet ze swojego miasta kandydata , to wstyd ! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No co?? Nie wolno sie rozkojarzyć? 07.06.10, 14:00 Pomyślałem se o takiej tam jednej, to straciłem wątek... i tak jakoś wyszło? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No co?? Nie wolno sie rozkojarzyć? 07.06.10, 14:02 Jeśli myślisz o takich tam jednych, to równocześnie nie pisz na forum, bo widzisz co z tego wychodzi? Chyba ,ze myślałeś o mnie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: No co?? Nie wolno sie rozkojarzyć? 07.06.10, 17:26 Ech Renia, jak Ty trafnie potrafisz odgadnąć moje myśli! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No i popatrz Reniuchna 07.06.10, 13:53 Tadziu! Mazowiecki , to Tadeusz , jak Ty Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co ja? Co ja??! 07.06.10, 13:55 Mazowiecki jest na -cki a ja jestem na -ski, nie widzisz?? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Co ja? Co ja??! 07.06.10, 13:57 Ja żadnej "grubej kreski" nie popieram! Nawet cienkiej... żadnej kreski! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Co ja? Co ja??! 07.06.10, 13:58 Ty nie musisz , już jeden zrobił tą gruba kreskę , i wyszliśmy na tym , jak przysłowiowy "Zabłocki na mydle" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Co ja? Co ja??! 07.06.10, 17:24 Ale byli tacy, którym to wyszło na dobre i nie koniecznie to byli ci z SB, MO czy PZPR, bo niejako przy okazji, na dobre to wyszło, pewnej całkiem sporej części byłych antykomunistów. Podzielili się, obłowili się a w/g słów Oleksego Polskę w dupie mieli. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Co ja? Co ja??! 07.06.10, 18:35 I prawdopodobnie dalej mają w "głębokim poważaniu" , nie będę się wyrażać , tak br4zydko jak Tadziu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Co ja? Co ja??! 07.06.10, 14:06 Ja widzę ,że Ty masz problemy z identyfikacją takich tam , różnych , wszystko się Tobie miesza Odpowiedz Link
rena-ta49 Luuudzie ,ale mieszasz ! 07.06.10, 13:54 Kandydatem na prezydenta jest Kornel Morawiecki! Tadziu! Kornel Morawiecki z Wrocławia! Wstyd, że nie znasz ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Luuudzie ,ale mieszasz ! 07.06.10, 17:03 Jak Tadziowi w głowie "taka jedna" to już nic innego nie może Mu zaprzątać myśli , ma niepodzielną uwagę? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Luuudzie ,ale mieszasz ! 07.06.10, 17:30 No proszę, znawca uwagi? Skoro tak dobrze potrafisz podzielic uwagę to dlaczego robisz tyle błędów gramatycznych? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Luuudzie ,ale mieszasz ! 07.06.10, 18:38 Wcale nie powiedziałam ,że ja potrafię ,a Ty co nauczyciel? Ważne ,ze nie ma błędów ortograficznych , tu nie pisze się dyktand, wiec przy szybkim pisaniu różnie może być Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Luuudzie ,ale mieszasz ! 07.06.10, 17:27 No nie znam a czy muszę? To facet jest, to nic mi po nim. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No i teraz jest lepiej 08.06.10, 14:04 Raz , ze ładniej ,a dwa ,że strony nie trzeba tyle przewijać Odpowiedz Link