jola_iza 22.10.08, 19:41 I nie ważne czy czy społeczna, czy zawodowa. Wychodzi na to, że forumowicze są dla moderatorów. Łaskawie nie bluzgają Moderatorzy, pokazują wyższość swą. A nie pomyśli Moderacja, że są młodzi, wrażliwi forumowicze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: dzień bez podlizania się waaadzy... 22.10.08, 20:58 ... to dla jana-w dzień stracony :D Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w dzień bez czepiania się... 22.10.08, 21:20 To zgadnij co dla ciebie? Lepszego humoru życzę ci szczerze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: dzień bez podlizania się waaadzy... 22.10.08, 21:26 BTW: Gdybyś przeczytał post na który odpowiadałem PRZED złośliwą odpowiedzią, wiedziałbyś że wg założycielki postu, ja też jestem waaadza. Logika się kłania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: dzień bez podlizania się waaadzy... 22.10.08, 21:44 '..wg założycielki postu..' co nie znaczy, ze ma ona racje. wg jurka zapewne nie. ja uwazam, ze nie. statystyka mowi sama za siebie. na moderatora trzeba patrzec w inny sposob. to tylko taki patyk, ktorym administracja poszturchuje uzytkownikow. ps. na logike trzeba sobie zapracowac. poklon sie jej, a byc moze cie polubi. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ty jesteś mała waaadza i jako taka 23.10.08, 17:00 wślizgujesz się bez mydła dużej waaadzy. Jest to typowe zachowanie dla funkcjonariuszy niższego szczebla. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej To chyba nie jest zarzut? 24.10.08, 03:30 hiperrealizm napisał: > wślizgujesz się bez mydła dużej waaadzy. > Jest to typowe zachowanie dla funkcjonariuszy niższego szczebla. Sądzę, że Jan W. postępuje racjonalnie. Przyswoił sobie także sprawdzoną regułę: "Podwładny winien mieć wygląd lichy i durnowaty, by swym pojmowaniem istoty rzeczy przełożonego nie peszyć". Może awansuje na nocnego stróża XIV klasy na forum Aquanet? O ile, rzecz jasna, ktoś nie zastąpi obecnej Sister Ratched na odpowiedzialnym stanowisku Przełożonej tego domu wariatów. Czego Tobie i sobie życzę. Czego? Zgadnij ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm zarzut? 24.10.08, 20:42 Ja jedynie w swoim poście stwierdzam fakt czyli oczywistą oczywistość jak mawia klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ataki ad personam są niezgodne z reguleminem oraz 23.10.08, 16:58 szeroko pojętą netyka. No ale powszechnie przyjeta zasadą jest również to, że administracja nie przejmuje się takimi drobiazgami! Zwierzęta są równe, ale świnie równiejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Cześć młoda, wrażliwa forumowiczko :) 22.10.08, 21:10 jola_iza napisała: > I nie ważne czy czy społeczna, czy zawodowa. > Wychodzi na to, że forumowicze są dla moderatorów. > Łaskawie nie bluzgają Moderatorzy, pokazują wyższość > swą. A nie pomyśli Moderacja, że są młodzi, wrażliwi forumowicze?? Jakbyś mogła swój post przetłumaczyć, na bardziej zjadliwą formę języka polskiego, wiedziałbym o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Moderacja jest zła. 22.10.08, 21:49 Pozostaje Ci wykupić domenę i postawić sobie własne forum. Są platformy. Moderacja jest wszędzie, a im większe forum, tym większa skala. Mogę za to zacząć bluzgać, ale nie jestem pewna, czy właśnie o to Ci chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Moderacja jest zła. 22.10.08, 22:34 siwa napisała: > Pozostaje Ci wykupić domenę i postawić sobie własne forum. Są platformy. > Moderacja jest wszędzie, a im większe forum, tym większa skala. > > Mogę za to zacząć bluzgać, ale nie jestem pewna, czy właśnie o to Ci chodzi ;) > siwa Cyniczna Mecenasko Chamstwa poczytaj zasady i wartości Agory - które łamiesz Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Moderacja jest zła. 23.10.08, 14:53 Najważniejsze, że ty jesteś ostoją kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Moderacja jest zła. 24.10.08, 19:35 yavorius napisał: > Najważniejsze, że ty jesteś ostoją kultury. . ja tak co do ciebie mam poważne wątpliwości słyszałes może o inicjatywie przeciw cyberagresji ? Chcesz o tym porozmawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Siwa, nie powiem Ci : Słonko:) 23.10.08, 13:48 To zarezerwowałam dla Giwi. A niby, czemuż pozostaje mi.. ?? Ja lubię kopać się z koniem. A Ty wykazujesz lekkie zdenerwowanie, czyli jak mówi do mnie Giwi, spada Ci IQ?? I nie do moderatorów był post, wszak wiadomo, że do Was tylko na pocztę trzeba. :)) Psyt bluzgaj, bluzgaj, skoro masz taką potrzebę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzieczny Re: Siwa, nie powiem Ci : Słonko:) IP: *.versanet.de 23.10.08, 14:51 siwa napisała: > Nic nie rozumiem. To tu na forum NORMALKA!Rozumie sie tylko to co chce albo jest wygodne! Pozdrow twoich wspoltowarzyszy z BW. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Siwa, nie powiem Ci : Słonko:) 23.10.08, 14:56 siwa napisała: > Nic nie rozumiem. > Nic nie szkodzi, tak trzymaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
audwork Re: Siwa, nie powiem Ci : Słonko:) 24.10.08, 04:34 siwa napisała: > Nic nie rozumiem. nie cierpie cie za twoja HIPOKRYZIE.i WREDNOSC, to jest obrzydliwe:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To do mnie było?? 24.10.08, 22:56 jeżeli to tak, to ja nie rozumiem, ale przyjmuję z pokorą :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Siwa, nie powiem Ci : Słonko:) 23.10.08, 14:48 Co dla mnie zarezerwowałaś, bo niewiele rozumiem z Twojego elaboratu. Znaczy, nic nie rozumiem. Piszesz z imienin u cioci? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Giwi, Słonko:) 23.10.08, 14:59 Nie nowina, że nie rozumiesz. I niech tak zostanie. Zabawa lepsza, niż na imieninach u cioci:) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi, Słonko:) 23.10.08, 15:10 Jak zwykle brak rzeczowych argumentów przy przemożnej potrzebie stukania w klawiaturę. Powodzenia w zabawie życzę. Lubię ludzi radosnych. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Giwi, Słonko:) 24.10.08, 21:55 a to jest rzeczowe ? :] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=86281635&a=86318191 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zamieniłaś się z kimś na nicki? :) 23.10.08, 19:12 jola_iza napisała: > To zarezerwowałam dla Giwi. > A niby, czemuż pozostaje mi.. ?? > Ja lubię kopać się z koniem. > A Ty wykazujesz lekkie zdenerwowanie, czyli jak mówi > do mnie Giwi, spada Ci IQ?? > I nie do moderatorów był post, wszak wiadomo, że do Was tylko na pocztę trzeba. > :)) > Psyt > bluzgaj, bluzgaj, skoro masz taką potrzebę :) Takie teksty ujdą, jak się ma naście lat. Spójrz w lustro - ono też kłamie? :) Wolski Kaczyńskiego to czysta, polska poezja, przy tym co wyczyniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Moderacja jest zła. 22.10.08, 21:50 jola_iza napisała: > Łaskawie nie bluzgają Moderatorzy, pokazują wyższość > swą wyzszosc ? w czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Moderacja jest zła. 22.10.08, 23:23 Niech zgadnę - w kulturze osobistej? Jest ci w ogóle znane takie pojęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Moderacja jest zła. 23.10.08, 06:28 james_bond007 napisał: > Niech zgadnę - w kulturze osobistej? nie zgadles. >Jest ci w ogóle znane takie pojęcie nie jestes odpowiednia osoba do pytania mnie o takie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Moderacja jest równie zła, jak demokracja, ale 23.10.08, 17:03 nikt, nic lepszego nie wymyślił. Dbać trzeba o to by standardy moderacji były jak najwyższe. A one niestety stale się obniżają. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moderacja jest taka sobie:( 23.10.08, 17:24 Nie ma np. dobrej moderacji dyskusji bez uczestnictwa w niej..inna rzecz, ze na portalu stalo sie obyczajem, by "opiekun" forum nie uczestniczyl w dyskusji w obawie o pomowienie stronniczosci..tak jakby mial go charakteryzowac brak sadow..Glupie i nieprawdziwe moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Moderacja jest taka sobie:( 23.10.08, 18:33 Dyskutować można z kimś kto chce dyskutować. Z kimś kto przyszedł wylać przepełniającą go nienawiść i frustrację, nie podyskutujesz. On nie po to wali w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Moderacja jest taka sobie:( 23.10.08, 18:42 Chcesz dyskutować?? Proszę bardzo, ja mam zacząć argumenty wysuwać?? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Moderacja jest taka sobie:( 23.10.08, 19:01 jan-w napisał: > Dyskutować można z kimś kto chce dyskutować. Z kimś kto przyszedł wylać > przepełniającą go nienawiść i frustrację, nie podyskutujesz. > On nie po to wali w klawiaturę. .. zgoda zgoda zgoda zgoda niechaj każdy rekę poda :)) chcesz o tym porozmawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: Moderacja jest taka sobie:( 23.10.08, 19:09 jan-w napisał: > Dyskutować można z kimś kto chce dyskutować. Z kimś kto przyszedł wylać > przepełniającą go nienawiść i frustrację, nie podyskutujesz. > On nie po to wali w klawiaturę. Masz rację, szczególnie jak ten sfrustrowany i przepełniony nienawiścią wycina twoje posty, dyskusja wtedy jest niemożliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ale są tacy co "posiadają" monopol na wiedzę itp. 23.10.08, 19:16 jan-w napisał: > Dyskutować można z kimś kto chce dyskutować. Z kimś kto przyszedł wylać > przepełniającą go nienawiść i frustrację, nie podyskutujesz. > On nie po to wali w klawiaturę. Tylko zrozumieć ich jest ciężko. Gdy brakuje argumentów, pada, "jak możesz tak do kobiety" :) Panie Janie. Trochę wazeliny i rozmówczyni będzie w 7dmim niebie. Moim skromnym zdaniem - szkoda jednak wazeliny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ale są tacy co "posiadają" monopol na wiedzę 23.10.08, 21:56 Taak... Jeszcze ktoś ma uwagi na temat prowadzenia dyskusji z co poniektórymi? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Tam mam 24.10.08, 20:43 idź napij się wódki. Może wtedy przemówisz ludzkim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś