haen1950 29.12.08, 10:55 Baz urazy, ale wątki o łajdactwach Religi, wątki o in vitro znikają z forum. Czy masz pani na to upoważnienie od szefów, czy też jest to twoja prywatna inicjatywa? Jeżeli tak, to proszę to jasno wytlumaczyć - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Madame Giwi 29.12.08, 12:42 działalność cenzorów jest zaiste bardzo dziwna i trudno się w niej dopatrzeć jakiejś logiki.natomiast nie wiem czy obok cenzury nie wprowadzić korekty bo znajomość polskiej ortografii szczególnie w kręgach polskich nacjonalistów i zawodowych patriotów woła o pomstę do nieba i wywołuje ból zębów u porządnych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Madame Giwi 29.12.08, 13:40 Monsieur, in vitro to nie problem polityczny. Zaś wklejanie niepodpisanych cudzych tekstów to obyczaj mało elegancki. Miejsce takich wklejek jest na Oślej. Dodatkowo, ponieważ Pan tu, jak widzę nowy: Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum. forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Madame Giwi IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.08, 15:22 nie mądruj się siwa bo to co robisz to uprawianie prywaty!!nie każdy musi tolerować twoje przedmiesiączkowe stresy i kaprysy!ja np. czytam z całego portalu wyborczej(nieszczęsny portal)tylko forum o moderacji. cała reszta to kupa....i do tego tendencyjnego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mozna o tobie powiedziec, prawie jak o Szopenie 29.12.08, 15:30 ...ze Hiro; rodem Gorzowianin, sercem Polack, talentem 3-go swiata obywatel! Gość portalu: hiro napisał(a): > nie mądruj się siwa bo to co robisz to uprawianie prywaty!!nie każdy musi > tolerować twoje przedmiesiączkowe stresy i kaprysy!ja np. czytam z całego > portalu wyborczej(nieszczęsny portal)tylko forum o moderacji. cała reszta to > kupa....i do tego tendencyjnego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Mozna o tobie powiedziec, prawie jak o Szopen IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.08, 17:58 hiro piszemy małą literą, gorzowianin jako przymiotnik również! sercem ---polak z depe.a tego znieważania obywateli trzeciego świata to ci nie daruję!wytni siwa te prowokakacje m.eu.ja uważam ,że obywatele trzeciego świata są bardziej inteligentni np. od naszego prezydenta!! bo on jest od niedawna a oni tam są od zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Madame Giwi 29.12.08, 16:03 Miło mi prywatnie i świątecznie, że czytasz jedyne forum na którym można doświadczyć moich stresów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Madame Giwi IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.08, 17:35 powiedz temu nożycorekiemu powyżej ,że hiro piszemy małą literą;- ) a i tak cie kocham;-)w krainie zer i jedynek jesteś u mnie binarna;-)) Odpowiedz Link Zgłoś