Dodaj do ulubionych

Wątki z forum o moderacji usuwane

19.03.09, 06:15
Na oślą ławkę?

Nie wstyd wam moderatorzy? Nie dość,że tolerujecie chamstwo i permanentne
obrażanie osoby o nicku etta2,jej posty w dalszym ciągi nie
są usunięte.
Oznacza to,że ślepota adminów na FK jest równie permanentna jak chamstwo etty2.
Giwi czy za co ci płacą?

Osoba posługująca się nickiem etta2 będzie pluć i obrażać ludzi na FK.
Pytanie to kieruję do giwi.

Oto przykład,w jednym wątku w ciągu kilku minut

e: Dlugi Rostowskiego
Autor: etta2 18.03.09, 20:57

Dodaj jeszcze, że ma 3 kochanki i 5 nieślubnych dzieci. Będzie
komplecik, szmaciarzu.
Podaj link do źródła tej informacji, albo zamnkij pisiego ryja.

Re: Dlugi Rostowskiego
Autor: etta2 18.03.09, 21:15

Jasne, w pisuarze obowiązuje zasada zbierania do skarpety, brak
konta bankowego, brak prawa jazdy, bo to wszystko to "pokusy
nieczyste". Idź ty się utop, śmierdzielu, pojęcia nie masz o zyciu.

Autor: etta2 18.03.09, 21:16

A jak wygląda Giwi, cipko?
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Wątki z forum o moderacji usuwane 19.03.09, 09:01
      Za nic mi nie płacą. Nie jesteś tu nowy, do wskazywania nienetykietowych postów służą kosze i maile na forum@agora.pl
      • giwi ps. 19.03.09, 09:16
        Nie wklejaj w wątki cudzych postów sprzecznych w netykietą. Jeśli coś zgłaszasz, podawaj linki mailowo. U góry forum jest napis "Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl. Nie tu!". Jaśniej już sformułować nie można.
        Te posty, które tu wkleiłeś, zostały usunięte wczoraj.
        • johnny_walker3 Re: ps. 19.03.09, 14:26
          giwi napisała:

> Nie wklejaj w wątki cudzych postów sprzecznych w netykietą. Jeśli coś zgłaszasz
          > , podawaj linki mailowo. U góry forum jest napis "Uwaga: posty, wątki do wycięc
          > ia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl. Nie tu!". Jaśniej już sformułować n
          > ie można.
          > Te posty, które tu wkleiłeś, zostały usunięte wczoraj.

Nieprawda nie zostały usunięte.
          Maila do agory napisałem bez reakcji i odpowiedzi podobnie jak bez twojej reakcji.
          Chamstwo etty2 na forum FK,nie musiałoby istnieć bez twojego błogosławieństwa.
          Jak widzisz mnie nie obrażono,ująłem się w czyjeś obronie.
          Kłamiesz giwi,podobnie jak twoja protegowana etta2
          • giwi Re: ps. 19.03.09, 16:01
            Maila do mnie nie napisałeś. Trudno reagować na cos o czym się nie wie. Jeden usunęłam dziś, gdy się na niego natknęłam. Pozostałe były skasowane wczoraj. Wyszukiwarka działa jak chce i go nie pokazywała.

Choc część postów Etty2 jest sprzeczna z netykietą, to nie tylko jej posty mijają się. Jeśli widzisz obsesyjnie od dawna tylko ją, znaczy, że nie jesteś obiektywny. Nie po to człowiek jest dwuoczny aby korzystał z jednego oka. Świat zawsze warto zacząć naprawiać od siebie.
            • johnny_walker3 Re: ps. 19.03.09, 16:28
              Choc część postów Etty2 jest sprzeczna z netykietą, to nie tylko jej posty mija
              > ją się. Jeśli widzisz obsesyjnie od dawna tylko ją, znaczy, że nie jesteś obiek
              > tywny. Nie po to człowiek jest dwuoczny aby korzystał z jednego oka. Świat zaws
              > ze warto zacząć naprawiać od siebie.

To nie jest obsesja.Owszem są inne chamskie posty,ale etta2 przebija
              wszystkich swoim chamstwem i pogardą dla adwersarzy.
              Jeżeli tego nie widzisz to albo jesteś ślepa,albo jest tak jak wszyscy mówią,że
              etta2 to ty.
              Szkoda naprawdę z tobą dyskusji,bo widać wyraźnie,że stoisz po stronie tej
              chamskiej psychopatycznej osoby jaką jest etta2.
              I zajmij się tym, za co ci płacą,a nie pouczaniem mnie,gdyż mam już tyle lat,że
              to ja mogę pouczać innych.
              • giwi Re: ps. 19.03.09, 17:06
                Nie wszyscy mówią, Ty to jeszcze nie wszyscy, z całym szacunkiem. :-) Plotkarska informacja wyszła od Ciebie.

Tu zagląda administracja, która mnie zna osobiście. Pewnie się pośmieje w tym pochmurnym dniu.

Już pisałam, że nikt mi tu nie płaci. Czytaj uważniej posty.
                • johnny_walker3 Re: ps. 19.03.09, 17:12
                  giwi napisała:

> Nie wszyscy mówią, Ty to jeszcze nie wszyscy, z całym szacunkiem. :-) Plotkarsk
                  > a informacja wyszła od Ciebie

Kłamiesz,było już masę zgłoszeń,które usuwałaś.Nie nazywaj mojego zgłoszenia
                  plotkarstwem,to informacja prawdziwa.
                  Jeżeli ci nie płacą to tym gorzej dla nas uczestników forum,gdyż swoja pracę
                  traktujesz tak,jak się ja traktowało za komuny.
                  Jeżeli się pośmiejecie,to tylko dowód na to,że standardy na Czerskiej
                  są podobne do standardów rządzących.
                  • mak67 Re: ps. 19.03.09, 18:18
                    Wyjatkowa tolerancja Giwi wobec etty2 może oznaczać tylko jedno,
                    etta2 jest pracownikiem GW lub Agory i to na znaczącym stanowisku.
                    • siwa Re: ps. 19.03.09, 18:25
                      Ręce opadają od takich teorii. Nie pisz, proszę, bzdur.
                      etta2 to nie giwi, ani nikt z pracowników Agory.
                      • mak67 Re: ps. 19.03.09, 18:29
                        Po pierwsze nie pisałem, że etta2 to Giwi więc trzymaj się prawdy.
                        Po drugie wyjatkowa tolerancja wobec etty2 świadczyc może tylko o
                        jednym , że nie wolno jej (jego) ruszyć. Tolerowanie takich
                        wystapień jak etty powoduje coraz większe chamstwo na FK. Sam fakt
                        chamienia zgodnie z linia GW nie powinien byc podstawą do nie
                        stosowania regulaminu. Na marginesie to rażą mnie tez przypadki
                        chamstwa w druga stronę
                    • giwi Re: ps. 19.03.09, 18:27
                      Kłamiesz i to nie pierwszy raz. Wszystkie jej zauważone posty usuwam. Tak samo jak posty np. blue_city. Podobnie piszą, choć mają przeciwstawnych światopoglądy. Ty zauważasz tylko jedną stronę, to typowe.
                      • mak67 Re: ps. 19.03.09, 18:31
                        I tu sie mylisz. Osoby wymienione przez ciebie i jeszcze parę innych
                        powinny byc usuwane z FK. Pamietaj chamstwo jest bezpartyjne.
                      • johnny_walker3 Re: ps. 19.03.09, 20:48
                        giwi napisała:

> Kłamiesz i to nie pierwszy raz. Wszystkie jej zauważone posty usuwam. Tak samo
                        > jak posty np. blue_city. Podobnie piszą, choć mają przeciwstawnych światopogląd
                        > y. Ty zauważasz tylko jedną stronę, to typowe

Typowe? może coś więcej na ten temat.
                        etta2, blue_city, pollack5, z tych trzech nicków etta2 dzierży palmę
                        pierwszeństwa.Nie kłam giwi,nie kłam giwi,po trzykroć nie kłam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka