Gość: poi IP: *.aster.pl 14.04.09, 21:11 czyta sie tu i owdzie, ze "Do spraw związanych z moderacją służą maile do administracji albo do" moderatora. zatem do czemu sluzy forum o moderacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: pytanie polretoryczne. 14.04.09, 21:51 Juz post z tym pytaniem pisałes i dostałes odpowiedź. Zamiast śmiecić przez 24/7 skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: pytanie polretoryczne. IP: *.aster.pl 14.04.09, 22:40 powaznie? :-) nie widze siebie tutaj 24/7. wystraczylo podac link. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: pytanie polretoryczne. 16.04.09, 20:40 Gość portalu: poi napisał(a): > powaznie? :-) nie widze siebie tutaj 24/7. giwi mówiła o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_12345678912345 Re: pytanie polretoryczne. 15.04.09, 18:43 Straszny zawód mnie spotkał. Zgadnijcie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: pytanie polretoryczne. 15.04.09, 10:14 Gość portalu: poi napisał(a): > czyta sie tu i owdzie, ze "Do spraw związanych z moderacją służą maile do > administracji albo do" moderatora. zatem do czemu sluzy forum o moderacji? Forum o moderacji służy do tego, żeby aesi, admini i tzw. pożyteczne trolle mogli sobie potrollować. Przykład takiego trollowania masz np. w odpowiedzi Giwi na Twój post. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: pytanie polretoryczne. IP: *.aster.pl 15.04.09, 20:00 jureek napisał: > mogli sobie potrollować. Przykład takiego trollowania masz np. w odpowiedzi Giw > i > na Twój post. giwi to pikus. sa ciekawsze okazy. dziwi mnie natomiast, ze ktos ja z takim tekstem na niebiesko odhaczyl. czyzby administracja byla tego samego zdania? czy to fabryka purnonsensu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: pytanie polretoryczne. 15.04.09, 20:32 Gość portalu: poi napisał(a): > giwi to pikus. sa ciekawsze okazy. dziwi mnie natomiast, ze ktos ja z takim > tekstem na niebiesko odhaczyl. czyzby administracja byla tego samego zdania? cz > y > to fabryka purnonsensu? :-) ================================= niebieski ptak zaspokaja próżność aesa. Do niczego więcej nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: pytanie polretoryczne. IP: *.aster.pl 16.04.09, 18:10 masz na mysli, ze to tak, jakby poklepac swojego czworonoga dlatego, ze przyniosl kapcie? Odpowiedz Link Zgłoś