Dodaj do ulubionych

Hiena na FK

29.05.09, 22:07
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=95839275&a=95918348
Czy ludzie pracujący pod Gazetą Wyborczą potrafią czytać ze zrozumieniem teksty pisane w języku polskim? Czy umiejętność ta ogranicza się tylko do trzeciego piętra? W wątku, który został pocięty, użyłem sformułowania, jakim Kataryna ubliża Adamowi Michnikowi. Co w tym złego, że zacytowałem "hienę"? To był przykład złego zachowania. Rozumiem, że Karta Gazety Wyborczej ląduje w śmietniku. Ale tego nie jestem w stanie zrozumieć.

Liczę, że było to tylko zadrżenie ręki Admina.

Z wyrazami szacunku,
Hummer.
Obserwuj wątek
    • kwiaty.polskie Krew u nas nie woda 29.05.09, 22:36
      "Do tego pracownik basenu rozpylił w holu gaz pieprzowy. W środku zapanował kompletny chaos. Jeden z ochroniarzy został pobity własną pałką. Ludzie błagali obsługę, by ich wypuściła, ale nikt nie chciał z nimi rozmawiać. Uciekli dopiero, gdy jeden z napastników rozbił drzwi, rzucając w nie ochroniarzem."

Zapraszamy do Wrocławia :)

Z ludźmi z Pomarańczowej Alternatywy trudno wygrać. Najgłupszą rzecz wyśmiewają. Mam nadzieję, że Administracja ma odrobinę poczucia humoru i nie wyrzuci tego na Osła.
      • hummer Objaśnienie :) 29.05.09, 22:52
        kwiaty.polskie napisała:

> "Do tego pracownik basenu rozpylił w holu gaz pieprzowy. W środku zapanował kom
        > pletny chaos. Jeden z ochroniarzy został pobity własną pałką. Ludzie bła
        > gali obsługę, by ich wypuściła, ale nikt nie chciał z nimi rozmawiać. Uciekl
        > i dopiero, gdy jeden z napastników rozbił drzwi, rzucając w nie ochroniarzem

> ]."

Autorką tych słów jest Dziennikarka Gazety Wyborczej - Wrocław - Magda Nogaj.
        Byłoby przykro, gdyby Administracja uzurpowała sobie prawo do cenzurowania
        dziennikarzy Gazety Wyborczej. Wtedy jedyna droga, jak tego ochroniarza od
        otwierania drzwi.

PS
        Tekst skopiowany został z Portalu Agory. :)

PPS
        Jekem Ukrainiec.
    • giwi Re: Hiena na FK 01.06.09, 09:28
      Odpowiedziałam mailowo.
      • hummer Re: Hiena na FK 01.06.09, 10:53
        giwi napisała:

> Odpowiedziałam mailowo.

Wiem, dziękuję :) Odpowiem wieczorem.

Miłego dnia,
        ze słonecznego Wrocławia :)
        Hummer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się