brumbak111 15.07.09, 18:11 gdy próbuje się logowac jako brumbak 111 jest odmowa macie jakiś permanentny błąd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 15.07.09, 18:25 > macie jakiś permanentny błąd To się czasem ban nazywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ten mlot.. 15.07.09, 21:45 ..na Brumbaki:) bartoszcze napisał: > > To się czasem ban nazywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 16.07.09, 09:14 Nie masz litości. Człowiek przychodzi z poważnym poblemem a Ty tak mało finezyjnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 16.07.09, 23:29 na FW tez bliad, he Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 16.07.09, 23:58 Lepiej nie chcij Rusku Brumbaka na Wiadomosciach i Publicystyce:/ Ze szczerego serca takie checi ci odradzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 16.07.09, 09:50 Na pewno pojawia Ci się komunikat dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 16.07.09, 18:16 siwa napisała: > Na pewno pojawia Ci się komunikat dlaczego. >....... nie - pojawia sie jakis bezsensowny komunikat i niezgodny z faktami. Nie mam informacji i nie wiem dlaczego akurat nick brumbak111 na taki status. Pisałem już kiedyś o Waszych durnowatych komunikatach. Gdy usunęlićie mój post o treści : " Czy chcesz o tym porozmawiać?" ukazal sie na forum komunikat: .. zpowodu zlamania Regulaminu < Netykiety albo złamania prawa. " choc nic takiego nie mialo miejsca napisze formalnie do adminitracji ale nie spodziewam się byście wyjasnili dlaczego ? raczej jak zwykle bedzie odnosnik do Netykiety. wyjaśnieniem byłoby np. z powodu takich a takich postów: cytat ciekawym o co chodziło a tak jak zwykle bedzie insynuowanie że to akurat moje posty coś zlamały Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 16.07.09, 18:21 Jesli ci to sprawi przyjemnosc,to i ja dostaje taki komunikat,choc nigdy (chyba,w kazdym razie nie przypominam sobie) nie otworzylem zadnego watku na tamtym forum, ani specjalnie sie nie rozpisywalem. Wielka sprawa! Pisz jako nowy.brumbak i wszyscy beda zadowoleni,a ty najbardziej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.tu Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 16.07.09, 19:08 ty sie ciesz, ze w ogole odpisuja ci, a nie tlumacza sie, ze nie dostali maila. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 27.07.09, 18:28 mam pytanie - czy to błąd dożywotni ? gdybym choć wiedział z jakiego powodu ? mógłbym Wam pomoc w skorygowaniu błędu Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 29.07.09, 07:13 brumbak111 napisał: > mam pytanie - > > czy to błąd dożywotni ? > > gdybym choć wiedział z jakiego powodu ? > > mógłbym Wam pomoc w skorygowaniu błędu > No to pomóż - od kilku lat Ci tu podpowiadają jak:) (dla uniknięcia wątpliwości: nie musisz zacząć jeść mięsa) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 30.07.09, 18:02 bartoszcze napisał: > No to pomóż - od kilku lat Ci tu podpowiadają jak:) ................ niby jak ? > (dla uniknięcia wątpliwości: nie musisz zacząć jeść mięsa) > .......... masz jakieś kompleksy ? czy po prostu nie znosisz innosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 30.07.09, 22:02 > > No to pomóż - od kilku lat Ci tu podpowiadają jak:) > ................ > niby jak ? Oglądałem dzisiaj House'a, to pobawię się w diagnostykę: trwałe zaburzenie pamięci krótkotrwałej, błyskawicznie zapominasz, co Ci się mówi/pisze. Ale co tam, napiszę po raz enty: przestrzegaj Netykiety, błąd zniknie:) > > > (dla uniknięcia wątpliwości: nie musisz zacząć jeść mięsa) > > > .......... > masz jakieś kompleksy ? > czy po prostu nie znosisz innosci ? Doszukujesz się u innych własnych problemów. Uleczalne. Chociaż zapomniałem, za 5 minut nie będziesz pamiętać, co Ci napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 31.07.09, 16:54 bartoszcze napisał: > Oglądałem dzisiaj House'a, to pobawię się w diagnostykę: trwałe > zaburzenie pamięci krótkotrwałej, błyskawicznie zapominasz, co Ci się > mówi/pisze. ............ zapomniałes że wyjasniłem to oczernianie mnie na forum ? cierpisz na zespoł chronicznego zapominania ? > Ale co tam, napiszę po raz enty: przestrzegaj Netykiety, błąd > zniknie:) > ............. 1)zły adres- wyjasniałem ci to ale nie pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 31.07.09, 23:03 > 1)zły adres- wyjasniałem ci to ale nie pamietasz Link poproszę. Nowy objaw: urojenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:34 bartoszcze napisał: trik medyczny, to jak ze slawetnym Hitlerem. przegrales. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 01.08.09, 17:08 Zapewneo coś Ci chodzi, ale nie każ mi zgadywać o co:) Ale jestem Ci gotów przyznać, że wygrałeś, cokolwiek by to nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce IP: *.aster.pl 06.08.09, 05:12 wciaz sprawiasz wrazenie malo wyrobionego (na forum) lub generalnie malo lotnego, co dziwi, ale to twoja sprawa. to nie ja wygralem. to ty przegrales z brumbakiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieneusz Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 31.07.09, 12:05 Co odpisała administracja na Twego maila wysłanego na forum@agora.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Już parę miesięcy - bład na Publicystyce 31.07.09, 16:55 dzieneusz napisał: > Co odpisała administracja na Twego maila wysłanego na <a href="mailto:forum@agora.pl" target="_blank">forum@agora.pl</a> ? .. po prostu sprawdź w poczcie wychodzącej Odpowiedz Link Zgłoś