Dodaj do ulubionych

Forum Prawników

27.10.06, 19:05
Zapraszam wszystkich na Forum Prawników - www.advokat.com.pl

Na forum wypowiadają głównie doświadczeni prawnicy, czynnie wykonujacy zawód.
Gwarantuje to wysoką jakość udzielanych porad. Całość oczywiście całkowcie za
darmo.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej72 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:15
      jakoś w to nie moge uwierzyć , że adwokat czy radca prawny z renomowanej
      kancelarii siedzi w necie i udziela darmowych rad na forum na dodatek bez bez
      znajomości dokumentów dotyczących konkretnej sprawy.
      daruj sobie, ale to co twierdzisz jest po prostu niedorzeczne.
      doświadczony prawnik ma stała klientelę i nie ma czasu na takie pierdoły.
      wg mnie chodzi raczej o przyciągnięcie potencjalnego klienta przez tych co nie
      mają zbyt duzo roboty, a skoro jej nie mają to są albo poczatkujący w zawodzie
      lub nie są tacy dobrzy jak to sugerujesz.
      • Gość: adamm33 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:39
        A kto Ci powiedzial, ze prawnicy to tylko o wlasnych finansach mysla? To tylko
        Ziobro tak mysli, ze adwokat czy radca ma tylu klientow, ze drzwi mu sie do
        kancelarii nie zamykaja.

A uwierz mi, ze sa jeszcze prawnicy, ktorzy wykonuja zawod z pasji - i
        udzielanie odpowiedzi na forum nie traktuja jako miejsca do wlasnej reklamy.
        Zwroc z reszta uwage, ze nigdzie nie pada zadna nazwa kancelarii, zadnej adres
        czy nr. telefonu.

Wiecej wiary w niekomercyjne przedsiewziecia!
        • Gość: andrzej72 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:21
          nie wierzę bo nie jestem naiwny i mam doswiadczenie zyciowe, nawet potrafie
          sobie wyobrazić jak to bedzie działać , odpowiedź na zadane pytanie będzie
          bardzo ogólna ( no bo jak może byc szczegółowa bez znajomosci szczegółów
          sprawy, dokumentów i tym podobne ) a szczegółowa wymaga zapoznania się
          prawnika ze sprawą i podobne ble,ble, ble.. , zatem zapraszamy do kancelarii ...
          • Gość: adamm33 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:18
            No to widac, ze nawet nie zajrzales na to forum...

Jesli podawane odpowiedzi sa tam ogolne lub gdziekolwiek pada zaproszenie do
            Kancelarii to zycze powodzenia w poszukiwaniu takiego tekstu.

Czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze wiekszosc prawnikow dziala typowo
            regionalnie? Nie interesuja ich sprawy z drugiego konca Polski, a udzielanie
            odpowiedzi za posrednictwem internetu w zaden sposob nie przeklada sie na ilosc
            klientow w Kancelarii.

To typowa inicjatywa w kierunku ludzi. Mamy chwile wolnego czasu to
            odpowiadamy. Odpowiadamy sumiennie - tak samo jakby ten klient siedzial w
            Kancelarii. Jesli czegos brakuje do udzielenia odpowiedzi to dopytujemy.
            Wejdz, poczytaj odpowiedzi i dopiero wtedy wydawaj swoje sady...
            • Gość: ania_der Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.tomaszow.mm.pl 28.10.06, 19:48
              To ja ślicznie proszę o wypowiedź w tym wątku bo mi bardzo zależy a nikt mi nie
              odpisał :-(
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=656&w=51104820
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka