adamm33 27.10.06, 19:05 Zapraszam wszystkich na Forum Prawników - www.advokat.com.pl Na forum wypowiadają głównie doświadczeni prawnicy, czynnie wykonujacy zawód. Gwarantuje to wysoką jakość udzielanych porad. Całość oczywiście całkowcie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej72 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:15 jakoś w to nie moge uwierzyć , że adwokat czy radca prawny z renomowanej kancelarii siedzi w necie i udziela darmowych rad na forum na dodatek bez bez znajomości dokumentów dotyczących konkretnej sprawy. daruj sobie, ale to co twierdzisz jest po prostu niedorzeczne. doświadczony prawnik ma stała klientelę i nie ma czasu na takie pierdoły. wg mnie chodzi raczej o przyciągnięcie potencjalnego klienta przez tych co nie mają zbyt duzo roboty, a skoro jej nie mają to są albo poczatkujący w zawodzie lub nie są tacy dobrzy jak to sugerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamm33 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:39 A kto Ci powiedzial, ze prawnicy to tylko o wlasnych finansach mysla? To tylko Ziobro tak mysli, ze adwokat czy radca ma tylu klientow, ze drzwi mu sie do kancelarii nie zamykaja. A uwierz mi, ze sa jeszcze prawnicy, ktorzy wykonuja zawod z pasji - i udzielanie odpowiedzi na forum nie traktuja jako miejsca do wlasnej reklamy. Zwroc z reszta uwage, ze nigdzie nie pada zadna nazwa kancelarii, zadnej adres czy nr. telefonu. Wiecej wiary w niekomercyjne przedsiewziecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej72 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:21 nie wierzę bo nie jestem naiwny i mam doswiadczenie zyciowe, nawet potrafie sobie wyobrazić jak to bedzie działać , odpowiedź na zadane pytanie będzie bardzo ogólna ( no bo jak może byc szczegółowa bez znajomosci szczegółów sprawy, dokumentów i tym podobne ) a szczegółowa wymaga zapoznania się prawnika ze sprawą i podobne ble,ble, ble.. , zatem zapraszamy do kancelarii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamm33 Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:18 No to widac, ze nawet nie zajrzales na to forum... Jesli podawane odpowiedzi sa tam ogolne lub gdziekolwiek pada zaproszenie do Kancelarii to zycze powodzenia w poszukiwaniu takiego tekstu. Czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze wiekszosc prawnikow dziala typowo regionalnie? Nie interesuja ich sprawy z drugiego konca Polski, a udzielanie odpowiedzi za posrednictwem internetu w zaden sposob nie przeklada sie na ilosc klientow w Kancelarii. To typowa inicjatywa w kierunku ludzi. Mamy chwile wolnego czasu to odpowiadamy. Odpowiadamy sumiennie - tak samo jakby ten klient siedzial w Kancelarii. Jesli czegos brakuje do udzielenia odpowiedzi to dopytujemy. Wejdz, poczytaj odpowiedzi i dopiero wtedy wydawaj swoje sady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_der Re: darmowe porady doswiadczonych prawników IP: *.tomaszow.mm.pl 28.10.06, 19:48 To ja ślicznie proszę o wypowiedź w tym wątku bo mi bardzo zależy a nikt mi nie odpisał :-( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=656&w=51104820 Odpowiedz Link Zgłoś