Dodaj do ulubionych

Kancelaria

23.02.18, 12:26
Hej, szukam kancelarii, która cieszy się popularnością oraz zaufaniem wśród swoich klientów. Potrzebuję pomocy w temacie uzyskania odszkodowania za dom. Czym powinna się charakteryzować dobra kancelaria? Na co powinienem w pierwszej kolejności zwrócić uwagę podczas wyboru?
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • zuza.kus Re: Kancelaria 26.02.18, 09:02
      Osobiście co do kancelarii korzystałam z Reslegal. Jestem bardzo zadowolona. Podam ich namiary adwokatrzeszow.eu
    • nicyw Re: Kancelaria 26.02.18, 09:52
      Myślałam o odezwaniu się do www.i-kancelaria.pl/o-kancelarii/ . Co o tym myślicie?
    • biller123 Re: Kancelaria 18.08.18, 07:27
      ja polecam kancelarię KL Law Polska z Trójmiasta. Zajmują się głównie prawem upadłościowym i restrukturyzacyjnym - www.upadlosc-kancelaria.pl ale mają też specjalistów od nieruchomości
    • nowajatu Re: Kancelaria 29.08.18, 23:25
      Bardzo dużo dobrego słyszałam o pani Izabeli Kontek, jako o osobie specjalizującej się w prawie nieruchomościowym. Sama w zeszłym roku korzystałam z jej porady prawnej. Myślę, że może pomóc w tej sytuacji.
    • Gość: Keke Re: Kancelaria IP: *.icpnet.pl 28.09.18, 19:35
      Ja kiedyś z polecenia z forum trafiłam na mecenas Izabelę Kontek. Świetna specjalistka. Bardzo rzeczowa i uprzejma, a na tym co robi zna sie jak mało kto. Myślę, że warto się do niej umówić, bo jest tańsza od konkurencji, a jakościowo niczym im nie ustępuje :) można ją łatwo znaleźć w google.
    • Gość: Marek81W Re: Kancelaria IP: *.play-internet.pl 19.10.18, 13:35
      Cześć, ja moge polecić Ci kancelarię Lipiński i Walczak z Poznania tu masz kontakt www.lipinskiwalczak.pl/kontakt/
    • Gość: Wuefista Re: Kancelaria IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.18, 14:13
      Jeśli chodzi o prawników z Łodzi to moim zdaniem Pani mecenas Kontek to prawdzie objawienie. Dużo się o niej ostatnio mówi i naprawdę słusznie, bo to świetna specjalistka, która właściwie dopiero od niedawna działa na własną rękę. Warto umówić się i do niej pójść. NIgdy przedtem żaden prawnik nie angażował się tak bardzo żeby mi pomóć jak właśnie ona. Pozdrawiam.
    • Gość: Remediusz Re: Kancelaria IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.18, 22:11
      Umów się do Pani Izabeli Kontek - to pewniak. Sam miałem okazje już dwukrotnie być jej klientem i wiem, ze gdybym kiedyś musiał jeszcze korzystać z pomocy prawnika bez wahania umawiałbym się do niej. Bardzo miła i profesjonalna specjalistka. Polecam o niej poczytać na jej stronie www.lexpertgroup.pl/#/main
    • tomasz.arvaniti Re: Kancelaria 01.12.18, 17:56
      Nalezy sie zwrocic do renomowanej kancelarii z dlugoletnia praktyka.
    • Gość: Rosiczka Re: Kancelaria IP: *.146.110.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.18, 21:25
      Byłam po poradę prawną w kancelarii mecenas Izabeli Kontek - zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Co było dla mnie bardzo ważne, to to, że nie myśli, że klient ma wiedzę prawną – krok po kroku wszystko tłumaczy. Dokładnie i szczegółowo przeanalizowała wszystkie przyniesione przeze mnie dokumenty .
    • Gość: ursula Re: Kancelaria IP: *.146.162.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.19, 18:24
      Zgadzam się, mecenas Kontek bardzo dobrze radzi sobie z tego typu sprawami. Byłam u niej na kilku spotkaniach po porady prawne - za każdym razem skutecznie i efektywnie przekazywała mi swoją wiedzę, mimo że pierwszy raz miałam kontakt z prawem dotyczącym nieruchomości. Tutaj jest link do je kancelarii: www.lexpertgroup.pl/#/main
    • Gość: carlito Re: Kancelaria IP: *.146.161.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.19, 23:10
      Już kilka razy obiło mi się o uszy nazwisko pani mecenas Kontek, w bardzo pozytywnym kontekście. W którym miejscu w Łodzi można się z nią spotkać?
    • j666 Re: Kancelaria 11.03.19, 07:38
      Jakim trzeba być denatem, żeby tak po chamsku robić kryptoreklamę?
    • Gość: sydney Re: Kancelaria IP: *.146.34.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.03.19, 00:15
      Sama przed chwilą szukałam prawnika i szczerze mówiąc gubię się w tej ilości prawników w samej Łodzi. Po to powstają takie tematy, żeby można było skorzystać z doświadczeń innych. Zawsze sprawdzam opinie w internecie, czy to chodzi o lekarza, czy teraz o prawnika. Akurat do pani Kontek jestem umówiona w tym tygodniu i znalazłam ją właśnie dzięki opiniom.
    • Gość: KristinaChod Re: Kancelaria IP: *.play-internet.pl 01.12.19, 19:36
      Jak szukasz kogoś kto cieszy się zaufaniem wśród klientów a przy okazji popularnością to bym się nie wahał na Twoim miejscu i skontaktował się z kancelarią Klisz i Wspólnicy. Charakteryzują się tym, że obsługę Klienta stawiają na pierwszym miejscu, są godni zaufania i jak prowadzą twoją sprawę to jesteśo wszystkim informowany, nie robią nic za Twoimi plecami. Poza tym już sama rozmowa dużo daje z nim przed sprawą. Mówią o tym jakie masz szanse na wygraną i przedstawiają ci różne możliwe scenariusze a potem wspólnie wybieracie najlepsze rozwiązanie. Dodatkowo wiesz od razu ile co będzie kosztować, nie ma niemiłych "niespodzianek". A swoją drogą mają dużo pozytywnych opinii w Internecie i są naprawdę fajnymi ludźmi z poczuciem humoru, a nie takimi sztywnymi prawnikami. Dzięki temu czujesz się przy nich bezpiecznie.
    • spoldzielnie Re: Kancelaria 15.08.20, 00:46
      polecam Kancelarię: wocior.pl/
      specjalizują się w prawie spółdzielczym, lokalowym, nieruchomościach
      mi pomogli w takim temacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka