g-i-tner 23.10.09, 23:50 Takie rzeczy tylko w Erze... pokiego walka ta reklama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celownik78 Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia 24.10.09, 08:52 Czemu zamiast kolejnej galerii nie przynoszącej dochodów na podolszycach nie zrobią z niej np. Ikei? lub Ikei połączonej z leroy merlin??? Po co nam kolejny ciuchcioland? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clitoris Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.187.c79.petrotel.pl 24.10.09, 09:31 Co racja to racja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarooka44 co Ikea? IP: *.030.c78.petrotel.pl 24.10.09, 09:54 Płocczanie jedzą na zakupy do Ikea,zrszta ja też dlaczego nikt nie wpadnie na taki pomysł to bardzo trafiona inwestycja!Jeśli chodiz o Galerię Wisła to bardoz ja lubię odka zbudowan wcale nie jeżdzę do miast w ktorym sa tylko banki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: nie tylko banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 10:16 W miescie jest tez kilka fajnych a co najwazniejsze niedrogich sklepow. Ja ostatnio natrafiłam na nowy sklep na Sienkiewicza,gdzie oferowane sa ubrania damskie z dodatkami i sa one tansze i bardziej oryginalne niz gdzie indziej.To ten sklep z szyldem Converse obok remonotwanej kamienicy,a jesli wlasnie o Converse chodzi to buty i trampki tej marki maja w duzym wyborze,a jak czegos nie ma to mozna zamowic.Co wazne ceny Conversow maja nizsze niz w Galerii Wisla gdzie ten sam model butow kosztuje 330 a w tym sklepie 250. Od razu uprzedzam ze nie jest to kryptoreklama,ale naprawde jestem klientka tego sklepu,od czasu jak odwiedzilam go po raz pierwszy.Aranzacja wnetrza tez bardoz oryginalna.A tuz obok mamy skpe Tchibimw ktrorym ubrania sa juz drozsze ale tez fajnem,choc na pewno inny asortyment niz w tym Converse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: nie tylko banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 10:18 Piszac o drugim sklepie ktory warto odwiedzic w miescie obok sklepu na Sienkiewicza Harajuku -Converse mialam na mysli Tchibo,ale wkradla mi sie literowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_klientka Re: nie tylko banki IP: *.023.c73.petrotel.pl 24.10.09, 21:49 oprócz conversów są tam, rzeczywiście tańsze ubrania, ale strasznie kiepskiej jakości i właściwie można kupić takie same w "NIESPODZIANCE" na Tumskiej. I zastanawia mnie co ma styl "Harajuku" to sprzedawanej tam odzieży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka. Re: nie tylko banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 09:19 Jakos nie zauwazylam ,zeby te ubrania były kiepskiej jakosci tak jak te w wspomnianej przez ciebie "Niespodziance".A jesli chodzi o ten styl "Harajuku" to przejrzyj wieszaki,ale dokładnie i sama sobie odpowiedz.Ja widziałam tam rzeczy w tym własnie stylu,a wiem co pisze bo interesuję sie tym japonskim stylem.Nawet swetry są inne niż gdzie indziej,np w twojej Niespodziance,a przy tym tansze i tu cie boli.Jak napisalam,jestem zwykla klientka,nie powiazana z wlascicielami tego sklepu,ale ty na bank jestes ich komkurencja,ktora nie moze przebolec,ze maja wiecej klientow niz ty- bo maja i taniej i lepszej jakosci.O Tchibo tez tak napiszesz?A to kolejny moim zdaniem fajny sklep,ktory nie miesci sie w zadnej z galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: nie tylko banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 10:35 "nie-klientka",po czym ty wnosisz ze tam sa ubrania kiepskiej jakosci? Kupilem tam bluze z kapturem i koszulke i uwazam wrecz przeciwnie.Cena niewysoka a jakosc niezla.Po wyplacie kupie sobie Conversy ,i wiem ze kupie je tnaiej niz w Galerii Wisła.A w ogole czy uwazasz,ze w galeriach masz ciuchy wyzszej jakosci niz w tym sklepie? Bo co?Bo sprzedawane sa w galerii?To tak nobilituje kupowac w galerii handlowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehu Re: nie tylko banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 18:55 A ja poczytałem sobie troche o tym co to jest Harajuku i wyszlo mi,ze oprocz stylu mody,jest to tez dzielnica mody w Tokio,wiec nazwa sklepu jak najbardziej ok,bo odnosi sie do mody. Widze tez zawistna konkurencje,ktora tekstami o kiepskiej jakosci ciuchow chce podkopac nowy sklep. A tak wogole,to jak slusznie ktos zauwazyl,w Płocku ludzie mysla ze jak kupia cos w galerii handlowej to to jest lepsze,exclusiv i wogole...a prawda jest taka,ze poza nielicznymi wyjatkami,poza metka,exclusiv to jest jedynie cena towaru.Sorry,ale wydac na buty w galerii 300 zlotych a w sklepie na miescie,za te same buty 200-250 to spora roznica.Generalnei Tumska jest zepsuta bankami,to fakt,ale jest tez na Tumskiej i wokol niej kilka fajnych sklepow z dobrym towarem,tanszym niz w galerii czy chocby TSS-ach i innych taygerach,ze o "Mannhattanie" nie wspomne ,bo tam kroluje kicz i tandeta za wcale nie male pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_klientka Re: nie tylko banki IP: *.002.c65.petrotel.pl 25.10.09, 22:47 Ale styl Harajuku jest zupełnie odmienny od ubrań, które są tam sprzedawane. Adresowany jest do młodzieży, kolorowy, ekspresyjny. Ubrania w sklepie Harajuku są moim zdaniem bardzo stonowane, NIE MÓWIĘ, ŻE BRZYDKIE. Ładne są, ale zupełnie nie-harajuku. Prędzej Japan Style z allegro. hehu- Bardzo się cieszę, że zapoznał się pan z genezą tego stylu, aczkolwiek w tym przypadku proponowałabym obejrzeć obrazki :) klientko- nie, nie jestem konkurencją- ciężko jest nią być będąc w grupie wiekowej dla której skierowany jest styl Harajuku(ten prawdziwy:)), ale w przyszłości może, może.. :) Nadal utrzymuję, że ubrania są kiepskiej jakości. I nie jest to tylko moje zdanie ale również wielu moich rówieśników. Dlatego Proszę państwa sklep MÓGŁ, (po koncepcja była dobra), ale NIE TRAFIŁ w niszę ponieważ ciuchy są jakie są. Młodzież nie będzie ich kupować, bo nie są harajuku tylko zwyczajne, jakich wiele np w galerii. Jedynym plusem jest to, że ciuchy są tanie, ale za drogie jak na taką jakość. P.S: Postaram się odwiedzić ten sklep w najbliższym czasie, możliwe, że na początku nie było jeszcze tak interesującej oferty i coś się zmieniło. Na lepsze miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harajuku/converse Re: nie tylko banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 08:24 Tak czytam Forum Płock i widze dyskusje o moim sklepie.A więc...W sklepie Harajuku są ubrania w tym stylu,ale nie tylko.Może nie jest to full wypas,ale są i mysle ze z czasem bedzie ich co raz wiecej. Sa buty Converse,sa kolorowe bluzy,koszulki Harajuku(kazda inna i niepowtarzalna) oraz oryginalne czapki i swetry oraz tuniki,wreszcie są roznego rodzaju apaszki,torby,korale,inne wisiorki a nawet stylizowane kubki.Rozejrzyj sie dokladnie po sklepie,pogrzeb miedzy wieszakami,a nie oceniasz pobieżnie. Niestety rynek ,a szczegolnie rynek płocki zmusza do tego,że rzeczy nie mogą byc całkiem ekstrawaganckie i ekspresyjne,bo prawie nikt wtedy by tego nie kupił.Harajuku to specyficzny styl i gdyby w sklepie znajdowały sie jedynie rzeczy w tym stylu,to zaraz odezwaly by sie glosy ze jest tam samo dziwaczne badziewie.Sklep ,jak kazdy nastawiony jest na przynoszenie dochodów włascicielom. Co do jakosci ubran, jest ona adekwatna do ceny,ale w zadnym wypadku nie jest to jakosc niska,bo na to zwracamy uwage.Owszem,ubranie za 20-30 zlotych ,bedzie gorsze jakosciowo niz to za np 100 zł,ale to chyba oczywiste.Ale i tak jakosc takich ubran jest niezła.Ubrania sa kupowane na bazarach kolo Łodzi ,czy w okolicach Warszawy,ale przywozone specjalnie dla tego sklepu na zamowienie,tak aby nie bylo takiego ciucha w sklepie obok ,czy ulicę dalej. Chcesz miec oryginalny ciuch w naprawde harajuku style?Wybierz cos z oferty i podejdz do obslugi,zapytaj co Ci zaoferuje aby za niewielkie pieniadze zindywidualizowac i dopasowac stroj do Twoich potrzeb.Mozesz sam/a wybrac jak bardzo roznic beda sie od innych twoje spodnie lub inna czesc garderoby zakupiona w sklepie.jesli sie chce,to prawie kazda kupiona tam rzecz,moze byc jedyna ,niepowtarzalna na swiecie.I nie kosztuje to majątek.Ale,trzeba zapytać.Przecież nikt nie zgadnie co siedzi Ci w głowie. Dziękuję za opinie pochlebne i te niepochlebne.Sklep istnieje dopiero miesiac.Uczymy sie na błedach.Opinie Klientow,beda nam bardoz pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harajuku/converse Re: nie tylko banki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 08:34 oczywiscie ma byc: "Ubrania NIE sa kupowane na bazarach kolo Łodzi ,czy w okolicach Warszawy" Zjadło mi NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaa Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.warszawa.mm.pl 24.10.09, 14:33 IKEA powstaje tylko tam, gdzie chce tego włąsciciel. Sami kupują grunt, sami budują halę, sami zarządzają sklepem. Firma rozwija się wolniej, ale racjonalnie, bez groźby wpadki, jaką zaliczył na przykład Electroworld. Do Płocka nie przyjdą, bo rynek zbyt płytki. Mało klasy średniej, duzo biednych i trochę bogatych. Pierwsi nie kupią, bo za drogo, drudzy - bo to tandeta. A tych paru pozostałych - jak trzeba - pojedzie do Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.plock.mm.pl 25.10.09, 19:25 Za 3 miliony mozna bylo kupic miasteczk k. Bornego Sulinowa - Kłonino (Gródek) z kilkoma blokami 4 piętrowymi, a ty przy Tumskiej tyle kasy za marzenia. Bzdura! Tam w Kłoninie można bylo wydzierązwic te bloki na więzienie i mieć kasę i wdzięczność kumpli. Cóz, rozebrali do naga i jest problem z wywiezieniem gruzu. A galeria > Co z nia będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki Oni? Czyli kto? Krasnoludki? 26.10.09, 13:19 celownik78 napisał: > Czemu zamiast kolejnej galerii nie przynoszącej dochodów na podolszycach nie > zrobią z niej np. Ikei? lub Ikei połączonej z leroy merlin??? Po co nam > kolejny ciuchcioland? Oni mają zrobić Ikeę? Czyli kto? Krasnoludki? Ikea powstaje tam, gdzie chce tego jej właściciel i zarząd. 20 lat od upadku komunizmu, a niektórym wydaje się, że chyba nadal żyją w gospodarce centralnie planowanej. :( Że może zbiera się jakiś komitet centralny i decyduje, że tu powstanie Ikea, a tu uzdrowisko, a tu fabryka lokomotyw. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.mobile.playmobile.pl 26.10.09, 20:24 Ikei nie będzie w Płocku, gdyż to jeszcze jest prowincja... Może za 30 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.030.c78.petrotel.pl 24.10.09, 09:56 Uczę się ekonomi ale nie widzę sensu powstawania dalszych sklepów ze szmatami......dlaczego inwestorzy nie zbadają rynku i nie powstanie u nas IKEA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: 188.33.54.* 24.10.09, 11:03 A ja się bardzo cieszę, że powstanie druga galeria. W Wiśle tak naprawdę jest wszystko i nie ma nic. Część sklepów to jedna wielka porażka, nie ma podstawowych marek, jakimi dla mnie są np. h&m i reserved. No i deichmann i CCC wreszcie w jednym miejscu. godziny otwarcia będą długie, co umożliwi ludziom pracującym np do 18 zrobienie zakupów. Ale zgodzę się, że ikea by się przydała tylko że taki inwestor jak ikea ma gdzieś taką wieś jak Płock... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helo Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: 80.48.4.* 24.10.09, 12:31 A co ma do tego nauka ekonomii? Że niby co? Że Cię tam uczą co sie opłaca a co nie? Odnoszę wrażenie, że uczysz się tej ekonomii jeszcze w liceum, bo gdybyś studiowała ekonomię, to byś takich bzdur nie opowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój facet Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.plock.mm.pl 24.10.09, 12:40 Gość portalu: ona napisał(a): > Uczę się ekonomi ale nie widzę sensu powstawania dalszych sklepów ze > szmatami...... Wyjątkowo słabo uczysz się. Co porządnego można kupić w ikea? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.030.c78.petrotel.pl 24.10.09, 18:44 To na co stac mnie i moich znajomych chocby roslinki ,ktore sa dobrej jakości i tansze niż w Obi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.multimo.pl 24.10.09, 19:06 Kończy się budowa MAZOVII ??? Może właściwiej byłoby napisać, że budowa znacznie przyśpieszyła, co nie mijałobysię z prawdą. Stan surowy ledwo w części (niewielkiej) zamknięty trudno nazwać końcem budowy. Ale życzę powodzenia i utrzymania tempa do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.031.c86.petrotel.pl 24.10.09, 20:33 Co za debile !!! jak można otwierac "Piotra i Pawła" to samo co jest po drugiej ulicy w następnej galeri 300 metrów dalej to jest głupota. Wiadomo że jak coś jest to nieotwiera się tego samego w tak bliskiej odległości tylko coś nowego a nie. Niech jeszcze otworzą w Mazovi gastronomię Sevi kebaba,Subway,to by była wielka klapa. Mam nadzieję że doczekam się w końcu i w Mazovi powstanie jakieś KFC,Pizza hut,albo Burger King,żeby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plc Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia IP: *.plock.mm.pl 25.10.09, 10:08 Ponoć KFC ma być (to może i PizzaHut i Burger King?).Skoro H&M ma być a miał być w Mostach które stoją a właściwie leżą,to może wszyscy ważniejsi z Mostów przeszli do Mazovii? Raczej firmy nie mogą czekać na to czy i kiedy ruszy kontynuwacja budowy nie mówiać o wykończeniu Mostów-przeszli pewnie do Mazovii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator tumski Re: Kończy się budowa galerii Tumska i Mazovia. IP: *.118.c94.petrotel.pl 25.10.09, 15:42 No to teraz paniusie z instytucji przy placu Narutowicza i urzędów przy Starym Rynku będą miały gdzie chodzić w godzinach pracy, gdy ruszy Galeria Tumska (o cukierniach też nie zapomną) i nie będą się "męczyć" w biurach przez 8 godzin. Jakby tak jeszcze galerię przy Starym Rynku (lub jego zapleczu na Zduńskiej) utworzyli, to miałyby kobitki bliżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżambo Re: Pizza hut, KFC IP: *.003.c83.petrotel.pl 26.10.09, 11:16 Tego nam trzeba!! nie jakiś głupich sklepów z drogimi ubraniami, na które mało kto może sobie pozwolić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Eeee tam IP: 91.212.223.* 26.10.09, 08:49 Moim zdaniem nowa galeria w Płocku się przyda. Mam nadzieję że Media Markt namiesza trochę na rynku, że reszta sklepów będzie musiała obniżyć mocno ceny żeby się utrzymać. Czekam też na naprawdę duży sklep Reserved i H&M (we Włocławku w nowo otwartej galerii je mają, świetne sklepy). Niech dodadzą do tego jakąś siłownię z prawdziwego zdarzenia i KFC a ludu będzie dużo. Co do Ikei to mam mieszane uczucia bo niby co można by tam kupić. Niby mają dużo fajnych drobiazgów, może nawet w niskich cenach ale główny produkt czyli meble są strasznie niskiej jakości. Meble ze sklejki, które rozpadną się po roku. A Tumskiej już prawie nie ma w ciągu dnia (wieczorem to wiadomo). Wszędzie banki i będzie pewnie ich coraz więcej. Sklepy, które pozostały służą, jak to ktoś napisał na forum a i ja wielokrotnie słyszałem, paniom urzędniczkom, które najwyraźniej wolą zakupy niż obowiązki służbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Myslę, że.. IP: *.003.c83.petrotel.pl 26.10.09, 11:19 przydałyby się firmy takie jak: Berska, Zara, H&M, Terranova i River Island... jeśli chodzi o żarcie to również jestem za Pizzą Hut i KFC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Myslę, że.. IP: *.223.c89.petrotel.pl 26.10.09, 16:34 Dla mnie najgłupszym pomysłem jest otwieranie "Piotra i Pawła" w Mazovi. jak można otwierac to samo co jest 300 metrów dalej po drugiej stronie ulicy. Nie otwiera sie tego samego co jest w tak bliskiej odległości. otwiera się coś nowego czego niema niewiem gdzie mieli rozum ci co bedą otwierac ten sklep w drugiej galeri po drugiej stronie ulicy przecierz wiedzieli że jest już w drugiej galeri ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki A gdzie Ty masz rozum? 26.10.09, 16:48 Gość portalu: Maciek napisał(a): > gdzie mieli rozum ci co bedą otwierac ten sklep w drugiej galerii A gdzie Ty masz rozum? Bo raczej nie na swoim miejscu. Piotr i Paweł nie sprzedaje butów, ubrań czy innych rzeczy pod swoją własną marką, tylko prowadzi sklep spożywczy. Z punktu widzenia klienta galerii ważne jest żeby sklep spożywczy w ogóle był, a czy to będzie Piotr i Paweł, czy Alma czy cokolwiek innego ma znaczenie bardzo, ale to bardzo drugorzędne. Coca-Cola, Tyskie czy inne Prince Polo będzie smakowało tak samo, niezależnie od tego gdzie się je kupi. ;) Mało tego - dwa sklepy tej samej firmy blisko siebie, zmniejszają koszty operacyjne (np. logistyczne), dzięki temu firma ma większą rentowność. To jak to jest z tym Twoim rozumem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Do Miki Re: A gdzie Ty masz rozum? IP: *.223.c89.petrotel.pl 26.10.09, 17:25 Miki ja tylko napisałem że dwa sklepy takie same obok siebie się nieopłacają. Niewiem ja sie na ty nie znam dlatego tak napisałem ale uwarzam ze taka Alma oferuje coś innego niż 'Piotr i Paweł'.Napisałem tak że otworzyli by w miescie inny sklep niż Piotr i Pawłeł bo jeden już jest po co drugi taki sam tak dla urozmaicenia coś innego. Mówie ja sie na tym nie znam ale skoro ty się znasz to dobrze tak jak piszesz tak jest pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki Re: A gdzie Ty masz rozum? 26.10.09, 17:47 > Miki ja tylko napisałem że dwa sklepy takie same obok siebie się > nieopłacają. Niewiem ja sie na ty nie znam dlatego tak napisałem ale > uwarzam ze taka Alma oferuje coś innego niż 'Piotr i > Paweł'.Napisałem tak że otworzyli by w miescie inny sklep niż Piotr > i Pawłeł bo jeden już jest po co drugi taki sam tak dla urozmaicenia > coś innego. Mówie ja sie na tym nie znam ale skoro ty się znasz to > dobrze tak jak piszesz tak jest pozdrawiam.. Maciek - Twój dosyć emocjonalny pierwszy wpis sprowokował mnie do tej złośliwości w sprawie rozumu. Wiadomo, że z punktu widzenia klienta lepiej by było mieć urozmaicenie. Z drugiej strony pewnie każdego klienta, bo może ktoś się ucieszy, że sprawdzonego PiP będzie miał też w drugiej galerii, np. bliżej siebie, albo do takiej do której będzie częściej zaglądał. Jednak Ty piszesz o tym, że dla właściciela to będzie nieopłacalne. Ja uważam, że nie. Nie w przypadku sklepu spożywczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Do Miki Re: A gdzie Ty masz rozum? IP: *.223.c89.petrotel.pl 26.10.09, 19:25 Miki racja. Zastanawiam się tylko czy w Mazovi znajdzie się KFC, albo jakieś burger king,czy Pizza Hut,wiesz cos o tym ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki Re: A gdzie Ty masz rozum? 26.10.09, 22:53 Gość portalu: Maciek Do Miki napisał(a): > Miki racja. Zastanawiam się tylko czy w Mazovi znajdzie się KFC, > albo jakieś burger king,czy Pizza Hut,wiesz cos o tym ??????? Nie wiem nic na ten temat. Dla Amrestu, do którego te wszystkie marki należą, Mazovia raczej nie jest wymarzonym punktem, ale kiedyś do Płocka muszą wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Do Miki Re: A gdzie Ty masz rozum? IP: *.223.c89.petrotel.pl 27.10.09, 00:33 To znaczy że ,KFC,Pizza Hut,czy burger king nie będzie w Mazovi ??????. Miki i mam jeszce jedno pytanie o galerie Mosty pisałeś wczesniej że inwestor wstrzymał budowe że prace ustały i niewiadomo kiedy ruszą że inwestor niepłaci podwykonawcom. Czy jest możliwe że prace niedługo ruszą i czy ta galeria kiedyś się otworzy czy nie. Chodzi o mosty kiedy otwarcie jest i czy wogule mosty się otworzą kiedyś ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki Re: A gdzie Ty masz rozum? 27.10.09, 08:38 > To znaczy że ,KFC,Pizza Hut,czy burger king nie będzie w > Mazovi ??????. Napisałem, że nie wiem nic na ten temat. ;) Mogę tylko gdybać, że nie jest to dla nich wymarzona lokalizacja, bo oni wolą lokale wolnostojące przy trasach tranzytowych, a centra handlowe preferują raczej takie, które zapełniają się w porach lunchowych, a nie tylko wieczorami i w weekendy. Czyli wolą raczej takie w centrach miast. Płock nie jest miastem tranzytowym, a Mazovia jest usytuowana w części sypialnianej miasta. Ale czy wejdą czy nie - tego nie wiem. Mają w tym roku odpalić 50 restauracji w Europie, więc może i w Płocku powstanie choć jedna. > Chodzi o mosty kiedy otwarcie jest i czy wogule mosty się > otworzą kiedyś ????????????????? Kiedyś je na pewno otworzą. Ale nie mam pojęcia kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś