maciek.zwany.jajem 18.11.09, 20:28 Wyrazy poparcia dla pana Janka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zks profesjonalizm IP: *.198.c88.petrotel.pl 18.11.09, 20:31 sparingi dzisiaj byly a dzisiaj jest SRODA a nie wtorek jak pisze osoba ukrywajaca sie pod pseudonimem "jw" co najlepsze dni tygodnia pomylil tez psuedotrener zlomanczuk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Testów ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:32 A to dziś wtorek? ciekawe... oO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Testów ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:44 kolejny pokaz profesjonalizmu w wykonaniu dziennikarza gw, w zabrzu też była i co? dwa zdania nt meczu w wydaniu papierowym na necie nic! najlepiej gazetce wychodzi krucjata wspólnie prowadzona z iti przeciw kibolom ... ŻENADA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1947 Testów ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:10 Wisła - Castingowcy 2-2 (0-0) Bramki: Zaremba (dwie) - Burski (dwie) Wisła : Malec - Żytko, Jarczyk, Pacan, Grzelak - Chwastek, Masłowski, Sielewski, Wiśniewski - Gęśla, Solecki Castingowcy: Czyżniewski- Lendzion, Ziółkowski, Sudoł, Żółtowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Testów ciąg dalszy IP: *.013.c65.petrotel.pl 18.11.09, 23:09 nastepny as, zaden "ziółkowski" nie gral chyba żółtowski jak juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Testów ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 08:37 naucz się czytać!!! a później zwracaj uwagę. Grał i Żółtowski i Ziółkowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Testów ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 18:48 >>Złomańczuk nie ukrywa zadowolenia z przebiegu test-meczów. - Liczyłem na to, że spodoba mi się może czterech zawodników, ale jest ich więcej, bo z tej grupy, która grała we wtorek, podoba mi się pięciu, a nawet sześciu piłkarzy - tłumaczy szkoleniowiec. - Będą grali jeszcze w piątek i dopiero wtedy podejmę decyzję, kogo wybierzemy. Jestem zadowolony, bo Złomańczuk nie ukrywa zadowolenia z przebiegu test-meczów. - Liczyłem na to, że spodoba mi się może czterech zawodników, ale jest ich więcej, bo z tej grupy, która grała we wtorek, podoba mi się pięciu, a nawet sześciu piłkarzy - tłumaczy szkoleniowiec. - Będą grali jeszcze w piątek i dopiero wtedy podejmę decyzję, kogo wybierzemy. Jestem zadowolony, bo gracze z trzeciej ligi toczą wyrównaną walkę z pierwszą ligą, a to o czymś świadczy. .....Jestem zadowolony, bo gracze z trzeciej ligi toczą wyrównaną walkę z pierwszą ligą, a to o czymś świadczy. Brawo panie złomanczuk.Jeśli gracze z III ligi toczą wyrownaną walke z I liga to swiadczy jak beznadziejny zespół pan zbudowal jako skaut i jak beznadziejnie ich pan trenuje...oczywiście tych pierwszoligowców,ale kupienie tych 6 co sie panu spodbali to znow troche kasy na transfery,prowizje itp.Brawo.dzikujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Testów ciąg dalszy IP: *.home.aster.pl 19.11.09, 20:24 Naucz się cytować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Testów ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:09 Cytuje dokladnie tak jak powiedział Pan Jan Złomańczuk i uczynie to raz jeszcze :"Jestem zadowolony, bo gracze z trzeciej ligi toczą wyrównaną walkę z pierwszą ligą, a to o czymś świadczy. "Czy sie pomyliłem?J abedąc trenerem byłbym zmartwiony,że zebrani na łapu - capu i zupełnie ze soba niezgrani trzecioligowcy tocza wyrownana walke z grającymi caly sezon ze soba pierwszoligowcami.Co prawda sa na miejscu spadkowym ale jak trener sie cieszy to ja tez sie cieszę,że to czlowiek,ktorego dobry humor nie opuszcza.Tym bardziej,że jako skaut i prawa ręka prezesa tych zawodników rekomendowal i tak naprawdę kupował.Gratuluje panon dobrego samopoczucia i więrzę,że wreszcie ktos tych wesołków z Płocka wy...li i znow bedziemy grac o najwyzsze cele.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Testów ciąg dalszy IP: *.home.aster.pl 19.11.09, 21:37 Chodziło mi o to, że fragment wypowiedzi "Jestem zadowolony, bo" zacytowałeś w swoim poście 3 razy... Odpowiedz Link Zgłoś