Gość: Oleńka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:10 Poszukuje pomocy. Proszę o podawanie sprawdzonych i (jeżeli to możliwe) humanitarnych metod eksterminacji kretów. Z góry dziękuje :) Zrospaczona właścicielka porytej działki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł : Eksterminacja Kretów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 17:42 Eksterminacja, jak sama nazwa wskazuje nie jest humanitarna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: : Eksterminacja Kretów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:59 Ale mnie nadal interesuje sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro pokochaj swojego kreta albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 20:54 wysadź go w powietrze są specjalne race dymne wkładasz w dziurkę .....krecią i podpalasz kret wychodzi na powieszchnię dusząc się od dymu wtedy odrąbujesz mu głowę lub przytapiasz we wcześniej przygotowanej wanience możesz podsać mu również pavulon.... (mniej efektownie) pozdrawiam merro - miłośnik zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: pokochaj swojego kreta albo IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 22:22 dziękuje za tak wielowątkową wypowiedź, ale mnie nie interesują manifesty w obronie zwierząt, chce tylko pozbyć się tych małych zwierzątek, które ryją moją piękną działeczkę :) A jeżeli tak bardzo kochasz zwierzęta, to może przygarniesz tuzin krecików :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielbi Re: pokochaj swojego kreta albo IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 12:23 bardzo prosty i skuteczny sposób. w jaworze (bielska)kup dwudziestocentymetrową rurkę pcv z klapkami. zakop w ktreci tunel i efekt murowany. jeżeli będziesz często sprawdzać (od góry są oczka z przezroczystej folii)uwolnisz go żywego. inaczej zdechnie na zawał. z mojej działki znikneły kopce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro Re: pokochaj swojego kreta albo IP: 213.17.228.* 23.02.04, 13:26 Przeczytaj raz jeszcze sposób jest jeden(przynajmniej skuteczny) innego nie znam specjalne race dymne po których krecik wyciąga swoje krecie łapki Twoje wybory moralne mnie nie interesują po prostu humanitarnego sposobu nie ma musisz zabić swojego kreta albo go pokochać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darecki Sposób na kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 21:38 Witaj Olu! Znam doskonały sposób na kreata. Najważniejsze, że jest taki o jaki Tobie chodzi. Sprwdziłem na trawnikach własnej działki. Zastanawiam się jednak, czy zdradzić Tobie tę tajemnicę?? Gdzie masz działkę - może w bisko mnie? Nie kłamię ten sposób jest sprawdzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Sposób na kreta IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 22:24 Jeżeli istnieje ten cudowny sposób na kreta, to czekam na wytyczne :) Lokalizacji mojej działeczki nie poznasz nigdy - gwarantuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
karal00x Re: Sposób na kreta 21.02.04, 22:44 uważaj Oleńko, bo to chyba jakiś zobczeniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darecki Sposób na kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:56 Nie ma lokalizacji, nie ma wytycznych! Sposób sprawdzony i gawarantowany. Mam działkę od prawie dwudziestu lat i wiem co to znaczy poryty trawnik. Ile się trzeba napracować, aby w dobrej kulturze go utrzymać...Chętnych na zdobycie tej informacji jest wielu, oj wielu... Napewno tu nie zdradzę tej tajemnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
razdwadwanascie Re: Eksterminacja Kretów :) Jak tego dokonać? 23.02.04, 20:54 mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/61215.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darecki Re: Eksterminacja Kretów :) Jak tego dokonać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:37 Oleńko, jak Twoje kreciki? U mnie ich nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś