Dodaj do ulubionych

Promocja miasta ..............Kutna

24.04.10, 12:23
W Płocku na pseudo promocję miasta wydaje się miliony złotych bez efektu. Ostatnio będąc w Kutnowskim Parku Agro - przemysłowym zapytałem ile wydaje się tam na promocje.

Usłyszałem że jedyny wydatek na promocje to było 40 tysięcy złotych. Za kwotę tą zorganizowano rajd samochodowy po Kutnowskim Parku Agro - przemysłowym. Rajd odbył się po błotach i dołach parku technologicznego między istniejącymi i będącymi w budowie zakładami i firmami. Do udziału w rajdzie zaproszeni zostali pracownicy ambasad z Warszawy wraz z rodzinami, pracownicy i dyrektorzy istniejących już fabryk na terenie Kutnowskiego Parku Przemysłowego.
Po rajdzie odbył się wieczór gdzie wszyscy przedstawiali "folklor" swojego kraju, poczęstunek i tańce. Jak stwierdził prezes Agencji Rozwoju Kutna zeszłoroczny rajd "zaskutkował" zgłoszeniem się dwóch kolejnych firm holenderskich które wykupiły działki na terenie Kutnowskiego Parku Przemysłowego i przystępują do budowy fabryk.

Tak więc wkrótce w Kutnowskim Parku Agro - Przemysłowym będzie ponad 6 tysięcy miejsc pracy ( w chwili obecnej pracuje ponad 3 tysiące), a jak twierdzą władze miasta będą chcieli doprowadzić do tego aby w Parku pracowało ponad 10 tysięcy osób.

Zastanawia mnie jakie korzyści ma miasta Płock z promocji "łomotowej" jaką uprawia wydział rozwoju miasta.

Panie prezydencie czy nie pora po zmianie kierownictwa wydziału rozwoju miasta, zmieniać (wypieprzyć) całe kierownictwo wydziału promocji miasta ?
Obserwuj wątek
    • Gość: antyidiot Re: Promocja miasta ..............Kutna IP: *.plock.mm.pl 24.04.10, 14:36
      Podobno byłeś pan radnym... Człowieku nie wstydzisz się okazywać braku elementarnej kultury???
      • krzysztof.1962 Re: Promocja miasta ..............Kutna 24.04.10, 14:59
        czyżbyś pracował w ratuszowym wydziale promocji że się tak zdenerwowałeś ?
        • Gość: yeti [...] IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 15:05
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: antyidiot Re: Promocja miasta ..............Kutna IP: *.plock.mm.pl 24.04.10, 15:08
          Nie zdenerwowałem się bo nie mam czym. Przykre, że człowiek który podobno był radnym ma problemy z elementarną kulturą. Pocieszające, że ten człowiek zniknął z polityki na zawsze :-) To tyle Krzysiu.
          • Gość: do antyidioty Re: Promocja miasta ..............Kutna IP: 91.212.223.* 26.04.10, 17:38
            jak to nie ma się czym denerwować.Wywalanie pieniędzy z naszego bo
            nie twojego antyidioto budżetu to nie jest dostateczny powód by się
            denerwować.Ma gośc rację,że za to wywalanie pieniędzy w piasek nad
            Wisłą ktoś już dawano powinien być wywalony z ratusza.Trzymacie się
            państwo łomotowcy jeszce mocno.Pamiętajcie nie takie imperia
            padały.Wy też padniecie i nic wam nie pomoże.Wy też znikniecie raz
            na zawsze.Ugodził was ten wpis o waszej nieudolności?.Jeśli chcecie
            zobaczyć kulturalnych i odważnych radnych to ich znajdziecie napewno
            wsród koalicji rządzącej w Płocku.To tyle łomotowcu kuturowcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka