krzysztof.1962 03.08.10, 21:24 tak atmosferę już czuć......i ćpunów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: westoutwest Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 21:52 hehe...i atmosferę Płockowa też. Odpowiedz Link Zgłoś
mysticavatar Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwalowego ... 03.08.10, 22:00 jakie te wasze komentarze sa denne to az boli.... co by nie robili to źle, festiwal znany na całym swiecie a wam oczywiscie nie w smak, a wiekszosc i tak pojdzie i bedzie sie bawila... jestescie poprostu zalośni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westoutwest Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 22:29 Nie zrozumiałeś mnie najwyraźniej.Ja odniosłem się właśnie do wypowiedzi przedmówcy.Swoją drogą to ciekawe czy tłuszcza z Płockowa będzie protestować przeciw ogrodzeniu terenu festiwalu śladem dzisiejszej krzyżowej krucjaty pod Pałacem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdgdf Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: 80.48.4.* 03.08.10, 22:02 Największa impreza muzyki elektronicznej w Europie... i to w Płocku. A kiedyś to nic tu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mysticavatar Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg 03.08.10, 22:08 a co niektórzy i tak narzekają..... taka lokalna przypadłość, inne miasta by walczyły o taką impreze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;\ Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.10, 22:18 70 zł za bilet to za dużo. Będzie tak jak na regelandzie... czyli słaba frekwencja. Choć z drugiej strony wysokie ceny biletów odstraszą dresów-amatorów dragów z Płocka. Tak więc będzie bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 09:10 jezeli 70 zl to duzo na 3 dniowy festiwal to nie wiem po co jezdze tyle osob jezdzi na festiwal monegros w hiszpanii i placi 70 euro za jeden dzien na pustyni:) audioriver jest wg. residentadvisor na 2 miejscu na swiecie w sierpniu wiec jest to duzy powod do domu. przebija duzo wiecej "starych" europejskich festiwali a to wszystko glownie dzieki swojej cenie (kiedy mowie znajomym z innych krajow, ze wejscie kosztuje mniej niz 20 euro to dlugo nie zastanawiaja sie z decyzja przyjazdu). no ale w plocku zeby wyjsc na imprezy to powinni 150zl doplacac, dac kaszanke i litr piwa. no i jeszcze zeby grala doda albo mandaryna:) wtedy caly plock gwarantowany:) wiec zapraszam wszystkich ktorzy nie bronia krzyza i wyszli z jaskini, aby zobaczyli troche nowszej i swiezej muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:28 doczytaj jeszcze raz ceny, 70zł za dzień, 130 za całość. Nie uważasz, że 70zł za dzień to troche przy dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 19:57 w kwietniu placilem 70 za calosc, nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw smieszny jestes juz sprzedali 14 tys wejsciowek IP: *.107.c80.petrotel.pl 04.08.10, 15:37 czyli twoj rege sie nie pwotorzy Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_1333 d-.-b 04.08.10, 00:17 Nie mogę się doczekać :-D pozdrawiam wszystkich którzy się wybierają! Żeby pogoda dopisała tylko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny ..d(*:*)b.. IP: *.plock.mm.pl 04.08.10, 01:58 ja się przejdę, bo to niezła impreza jest i to pod samym nosem :) ahh ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kajm-an Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwalowego ... 04.08.10, 09:02 dlatego krytykują bo albo nie maja z kim iść na audioriver albo siedzą w chatach bo są mułami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kajm-an Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.019.c70.petrotel.pl 04.08.10, 11:07 muł to pracowite i porządne zwierze ogierku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybcio Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.plock.mm.pl 04.08.10, 13:10 To nie ćpaj koleś! Nie będzie czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
mix2ra Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg 04.08.10, 15:26 Jak co roku, od pięciu lat, tak i tym razem mnie nie zabraknie. A wraz ze mną trzy autokary pełne łobuzów i smyków rządnych przygód na płockiej plaży! Ach, do boju moi piraci! Festung Płock! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mix Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.019.c70.petrotel.pl 04.08.10, 15:48 festung to Breslau mądralo z brakami Odpowiedz Link Zgłoś