Dodaj do ulubionych

Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwalowego ...

03.08.10, 21:24
tak atmosferę już czuć......i ćpunów
Obserwuj wątek
    • Gość: westoutwest Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 21:52
      hehe...i atmosferę Płockowa też.
    • mysticavatar Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwalowego ... 03.08.10, 22:00
      jakie te wasze komentarze sa denne to az boli.... co by nie robili
      to źle, festiwal znany na całym swiecie a wam oczywiscie nie w smak,
      a wiekszosc i tak pojdzie i bedzie sie bawila... jestescie poprostu
      zalośni
      • Gość: westoutwest Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 22:29
        Nie zrozumiałeś mnie najwyraźniej.Ja odniosłem się właśnie do
        wypowiedzi przedmówcy.Swoją drogą to ciekawe czy tłuszcza z Płockowa
        będzie protestować przeciw ogrodzeniu terenu festiwalu śladem
        dzisiejszej krzyżowej krucjaty pod Pałacem...
    • Gość: gdgdf Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: 80.48.4.* 03.08.10, 22:02
      Największa impreza muzyki elektronicznej w Europie... i to w Płocku. A kiedyś to
      nic tu nie było.
      • mysticavatar Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg 03.08.10, 22:08
        a co niektórzy i tak narzekają..... taka lokalna przypadłość, inne
        miasta by walczyły o taką impreze
        • Gość: ;\ Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.10, 22:18
          70 zł za bilet to za dużo. Będzie tak jak na regelandzie... czyli słaba
          frekwencja. Choć z drugiej strony wysokie ceny biletów odstraszą
          dresów-amatorów dragów z Płocka. Tak więc będzie bezpiecznie.
          • Gość: gość Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 09:10
            jezeli 70 zl to duzo na 3 dniowy festiwal to nie wiem po co jezdze
            tyle osob jezdzi na festiwal monegros w hiszpanii i placi 70 euro za
            jeden dzien na pustyni:)
            audioriver jest wg. residentadvisor na 2 miejscu na swiecie w
            sierpniu wiec jest to duzy powod do domu. przebija duzo wiecej
            "starych" europejskich festiwali a to wszystko glownie dzieki swojej
            cenie (kiedy mowie znajomym z innych krajow, ze wejscie kosztuje
            mniej niz 20 euro to dlugo nie zastanawiaja sie z decyzja przyjazdu).
            no ale w plocku zeby wyjsc na imprezy to powinni 150zl doplacac, dac
            kaszanke i litr piwa. no i jeszcze zeby grala doda albo mandaryna:)
            wtedy caly plock gwarantowany:)

wiec zapraszam wszystkich ktorzy nie bronia krzyza i wyszli z
            jaskini, aby zobaczyli troche nowszej i swiezej muzyki :)
            • Gość: Pol Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:28
              doczytaj jeszcze raz ceny, 70zł za dzień, 130 za całość.
              Nie uważasz, że 70zł za dzień to troche przy dużo?
              • Gość: gość Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 19:57
                w kwietniu placilem 70 za calosc, nie narzekam :)
          • Gość: dw smieszny jestes juz sprzedali 14 tys wejsciowek IP: *.107.c80.petrotel.pl 04.08.10, 15:37
            czyli twoj rege sie nie pwotorzy
    • marcin_1333 d-.-b 04.08.10, 00:17
      Nie mogę się doczekać :-D pozdrawiam wszystkich którzy się wybierają! Żeby
      pogoda dopisała tylko ;-)
      • Gość: normalny ..d(*:*)b.. IP: *.plock.mm.pl 04.08.10, 01:58
        ja się przejdę, bo to niezła impreza jest i to pod samym nosem :) ahh ludzie..
    • kajm-an Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwalowego ... 04.08.10, 09:02
      dlatego krytykują bo albo nie maja z kim iść na audioriver albo siedzą w
      chatach bo są mułami
      • Gość: do kajm-an Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.019.c70.petrotel.pl 04.08.10, 11:07
        muł to pracowite i porządne zwierze ogierku
    • Gość: grzybcio Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.plock.mm.pl 04.08.10, 13:10
      To nie ćpaj koleś! Nie będzie czuc.
      • mix2ra Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg 04.08.10, 15:26
        Jak co roku, od pięciu lat, tak i tym razem mnie nie zabraknie. A wraz ze mną
        trzy autokary pełne łobuzów i smyków rządnych przygód na płockiej plaży!
        Ach, do boju moi piraci! Festung Płock!

;)
        • Gość: do mix Re: Na plaży nad Wisłą już atmosfera festiwaloweg IP: *.019.c70.petrotel.pl 04.08.10, 15:48
          festung to Breslau mądralo z brakami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka