Dodaj do ulubionych

Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:03
nie ma jak to tv i pop corn
Obserwuj wątek
    • Gość: nie jestem bolkiem Re: Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awa IP: *.234.c75.petrotel.pl 26.11.10, 22:23
      i bąbelki :)
    • Gość: oddany kibic Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans IP: *.unknown.vectranet.pl 26.11.10, 23:05
      tylko ORLEN Plock! musimy wygrac, jestem wiernym kibicem i wiem, ze moj kochany Orlen wygra, czerwone klaskacze, napoj i na mecz!do boju Orlenie, wygramy 5ma bramkami i awans nasz!!!Tak wogole to fajna ta reczna pilka jest, pozdrawiam
      • Gość: widz Re: Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 23:11
        Gdzie te tłumy co były na otwarciu hali ? Bilety można nabyć przed meczem ? Wreszcie normalność ...
        • Gość: dyzio Re: Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awa IP: *.206.c80.petrotel.pl 27.11.10, 14:45
          A po ile bilety?
      • Gość: kakari oddany kibic IP: 198.28.92.* 26.11.10, 23:41
        wal się na ryj, pojebusie!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lepszy Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans IP: *.plock.mm.pl 26.11.10, 23:29
      oddany kibic chyba ci zal cos sciska ;) zdychaj przegrancu aaa!
    • Gość: kakari Mistrz mistrz zks IP: 198.28.92.* 26.11.10, 23:40
      fajnie było tak zaśiewać w blaszaku.

tylko wygrana, WISEŁKA tylko wygrana (oczywiście pięcioma).

Jebać Kielce Jebać
      • Gość: Romek z trybuny Re: Mistrz mistrz zks IP: *.2.116.16.user.mdi.pl 27.11.10, 00:00
        ORLEN Wisła jest wspaniała - kochamy ją, niestraszne nam Rumuny czy inne Bułgary, tylko ORLEN heja i do przodu !!!
        • Gość: Tylko Wisla Re: Mistrz mistrz zks IP: *.063.c88.petrotel.pl 27.11.10, 00:32
          Palantom z Kielc (oddany kibic) i Gostynina (Romek z trybuny) dziekujemy. Myslicie barany ze trudno sprawdzic ip?
    • Gość: Fasy Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans IP: *.warszawa.mm.pl 27.11.10, 01:31
      Nowa hala, europejskie puchary... Ciekawe czy uzbiera sie tyle osób co na przeciętny mecz III(II) ligi piłki nożnej w wydaniu krajowym na starym stadionie (1000-1500)?
      • Gość: sialala tylko ORLEN WISŁA w naszych sercach oooooo! IP: *.044.c74.petrotel.pl 27.11.10, 12:53
        j.w
        • Gość: Petra! Re: tylko ORLEN WISŁA w naszych sercach oooooo! IP: *.plock.mm.pl 27.11.10, 13:05
          jeszcze kurw. sami przyjdziecie na Ł34!...
    • Gość: Misiek Re: Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awa IP: *.plock.mm.pl 27.11.10, 20:28
      Jak K...w ręczniki nadal bedziecie lizac dupe Orlenowi. Wstyd!!!!!!!!!! Milewski, Miszczyński won z klubu
    • Gość: dwd haha ja to mówilem odrazu zrobić Żużel na tej hali IP: *.044.c74.petrotel.pl 27.11.10, 21:29
      do boju ORlen Wisła
      • Gość: zibider Re: haha ja to mówilem odrazu zrobić Żużel na tej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 21:47
        Wstyd to mało powiedziane... Jak można roztrwonić 8 bramek przewagi??? Tak jak to zrobiła Wisła... Teraz hala będzie świecić pustkami... Ale jak nie ma trenera, nie ma i drużyny...
        • Gość: kibickc Re: haha ja to mówilem odrazu zrobić Żużel na tej IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.10, 22:24
          Wisła walczyć walczyć, panowie kiedy mecz, bo emocje rosną i w jakiej tv będzie bo żadnego meczu nie opuszczam wiec chce oglądnąć. Vive zremisowało z Barceloną więc my musimy puknać rumunów z 10 bramkami letko.
        • Gość: ...... ciekawe ile lat jeszcze będziemy gonić kielczaków? IP: 178.56.65.* 27.11.10, 22:31
          Jesteśmy przeciętną drużyną, która musi się zadowolić drugim miejsce w lidze polskiej. Taka jest prawda! Żeby odzyskać mistrza Polski nie wystarczy mieć pieniądze piękną halę i kibiców! Przede wszystki trzeba mieć drużynę. A Płock jej nie ma! Piotr Chrapkowski, Arek Miszka i szczególnie dzisiaj wyróżniający się na kole Dima Kuzelev to jednak za mało na przeciętną drużynę z Europy. prowadziliśmy w tym meczu już 8 golami i daliśmy sobie wydrzeć zwycięstwo jak wyrywa się lizaka dziecku. Czy naprawdę Walther nie wpoił naszym zawodnikom jak się dziś gra w Europie? Prowadzisz 8 - nie odpuszczaj dobij rywal rzuć mu kolejne 8. Pogrążyć rywala na ile się da. Tego w dzisiejszym meczu zabrakło Wiśle. Konsekwencji i dyscypliny w dążeniu do celu. I to różni obecnie siódemki z Płocka i Kielc. Obawiam się jednak, że zanim nasz sztab szkoleniowy się ocknie przegramy kolejne mistrzostwo i puchar Polski. Pytanie tylko czy stać Wisłę na drugi z rzędu stracony sezon? Ile jeszcze cierpliwość kibiców będzie wystawiona na próbę? Oby nie na długo.
          pozdrawiam kibiców płockiego sportu
          • Gość: Sedan Re: ciekawe ile lat jeszcze będziemy gonić kielcz IP: *.cdma.centertel.pl 27.11.10, 22:48
            Wszyscy na Nielbę Wągrowiec- ich dobijemy. W Europie z tymi zawodnikami nie mamy co szukać. Z Vive 5 porażek w sezonie pod warunkiem że w półfinale nie będzie wpadki.
    • Gość: gość Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans IP: *.141.c93.petrotel.pl 27.11.10, 22:25
      Wielka szkoda, było tak blisko .... a wyszła kiszka
      • Gość: wef Re: Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awa IP: *.007.c68.petrotel.pl 27.11.10, 23:10
        nazwa orlen przynosi pecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krzysiu jarosz pieniadze nie graja !!!!
    • Gość: kiibic Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans IP: *.plock.mm.pl 27.11.10, 23:16
      Brawo Prezydencie Milewski... Przed halą stoją osoby rozdające ulotki przeciwko Nowakowskiemu w hali na telebimie duży napis, że hala jest własnością szanownego miasta... Tylko jedna rzecz nie wyszła... Wynik!!! Panie Mirku... Ta ostatnia niedziela...!
      • Gość: płocczanin Re: Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 23:53
        Ziomale obudżta się. Wyjazd ze Szczuckim, Miszczyńskimi i całym tym chłamem ktory nam nawiezli. Walther na drzewo. ORLENIE ocknij sie i przestan tym palantom płacić.
    • Gość: obserwator Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans IP: *.plock.mm.pl 28.11.10, 00:18
      Nie dla psa kiełbasa.Tu nie ma drużyny,trenera,koncepcji,ani klaka logicznej gry.
      Powinni grać na pastwisku a nie a tak super sali.
      • Gość: załamana Re: Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awa IP: 178.56.142.* 28.11.10, 01:20
        czy mógłby ktoś wymienic te skaczace raszple?
        załamana jestem, po prostu załamana.
        nawet super hala nie dodała im wdzięku ... błagam wywalcie imresję......
    • Gość: naffy Puchar Zdobywców Pucharów: Wisła walczy o awans IP: *.157.c82.petrotel.pl 28.11.10, 09:47
      NIE MA DRUŻYNY!

Trener jest do dupy! Nie szuka innych rozwiązań. Nie reaguje na obraz gry. Ławka rezerwowych. Syprzak, Paluch i Madsen, przesiedzieli całe spotkanie. Ale akurat Kuzelev był dobry, Miszka też. Chrapkowski już nie koniecznie. I kto więcej? Co to za ławka? Madsen wchodzi na ostatni rzut bez koncentracji. Nie mam pewności, czy wiedział o co idzie gra. Wygląda z bliska na ciężko kojarzącego. Wywalić go i to szybko! Samdal jeśli musi to może jeszcze chwilę zostać, ale tylko na zmiany dla Mokrzkiego. Jeśli może już odejść to niech odchodzi. Trzeba szykować drużynę na sezon 2011/2012, bo ten jest już przegrany. Vive jest najlepsze bez dwóch zdań, chociaż serce się kroi z tego powodu. Wiśniewskiemu dziękujemy! Nielba to jest dobry klub dla niego. Pożegnać się z nim ładnie, bo dał Wiśle bardzo wiele ale -jego czas już minął. Z Resity wziąłbym nr 17, chłopak bez mydła idzie na całość. Do tego Tkaczyk, Paczkowski....a z polskich klubów wyróżniających się w Stali, Z Kwidzynia, z Olsztyna i Zagłębia. Czy to takie trudne? Czy koniecznie trzeba szukać zawodników zagranicą po kontuzjach, z nadwagą, bez mootoryki (Rajkowic). ? Żałuję tylko że nie grał Kavas, bo obraz gry byłby inny. I mój komentarz pewnie też. A tak jestem zły bo poświęciłem swój czas wczoraj na hali....i czuję się jakby mi ktoś napluł prosto w oczy !
      • Gość: xs Re: Zaorać Hale Zrobić Aquapark IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 18:02
        jw. po co w ogóle była nam ta hala dla kiepskiej drużyny w marnej ludzie i gromadki kibiców?
        • Gość: Haszz Re: Zaorać Hale Zrobić Aquapark IP: *.plock.mm.pl 28.11.10, 18:19
          Właśnie, budynek już jest. Zamiast zaczynać kolejną budowę, to skasować ręczną i tam aquapark zrobić!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka