Dodaj do ulubionych

Spotkałem Zombie

24.02.11, 23:40
Szukając mojego kundelka jeżdżąc po okolicy spotkałem Zombie, istoty bez serca, bez jakichkolwiek uczuć. W sklepach, w samochodach, na ulicy - wyglądają tak samo jak ludzie, ale przyglądając się bliżej zobaczyłem potwory. Zdjęcia zamieszczę.
Obserwuj wątek
    • Gość: j. Re: Spotkałem Zombie IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 20:35
      tak nas zniszczyła komuna i PO
    • Gość: barbapapa Re: Spotkałem Zombie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.11, 20:59
      okazali sie bo nie chcieli z toba jezdzic i szukac ? na wiesc o zaginieciu nie zalewali sie lzami ? a to niegodziwce
      • Gość: heinrich Re: Spotkałem Zombie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 21:02
        Prosimy na cito o te zdjecia!!!
        • Gość: mi Re: Spotkałem Zombie IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 21:16
          daj swoje, pieś cie .........
    • henrykkreuz Re: Spotkałem Zombie 27.02.11, 12:59
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2631631,2,1,PIC-0771.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2631631,2,1,PIC-0771.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2631633,5,3,56097,PIC-0772.html
      Góry, pierwszy dom po lewej za Toyotą.
      W opuszczonym domu pies na łańcuchu, bez jedzenia (w garnku piach), bez picia przy minus 20.
      Właściciel to Zombie bez jakichkolwiek uczuć, duszy.

Następne zdjęcia Zombie zamieszczę.
      • Gość: rokicia Re: Spotkałem Zombie IP: *.plock.mm.pl 27.02.11, 14:06
        Czy coś poza zamieszczeniem zdjęć zrobiłeś w tej sprawie? Dałeś jeść i pić, zawiadomiłeś schronisko, albo chociaż straż miejską?
        • Gość: schronisko Re: Spotkałem Zombie IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 14:40
          Tylko nie schronisko, tylko nie straż bo wyląduje w schronisku, a to jest obóz koncentracyjny nazwany dla zmyłki schroniskiem i jest to najgorsze co może się psu przytrafić. Oby nie przyszło Ci do głowy zawiadomić straż która zabierze go do schroniska.
          Ty też możesz coś zrobić dla tego pieska np. dać mu dom, a jak ten K już zwrócił na niego uwagę i zabolało go nieszczęście tego pieska to musiał i nakarmić go, albo dokarmia.
          • Gość: rokicia Re: Spotkałem Zombie IP: *.plock.mm.pl 27.02.11, 19:10
            Gość portalu: schronisko napisał(a):

> Tylko nie schronisko, tylko nie straż bo wyląduje w schronisku, a to jest obóz
            > koncentracyjny nazwany dla zmyłki schroniskiem i jest to najgorsze co może się
            > psu przytrafić. Oby nie przyszło Ci do głowy zawiadomić straż która zabierze go
            > do schroniska.

Pewnie, niech tam zostanie, zamarznie lub zdechnie z głodu, to faktycznie lepsze rozwiązanie. Nie liczyłabym na to, że autor zdjęć jeździ tam 2 razy dziennie, karmi, poi i wyprowadza na spacer. Ja cię proszę....
      • fi1618 Re: Spotkałem Zombie 27.02.11, 14:19
        Uważam,że to bardzo dobry pomysł zamieszczać zdjęcia takich Zombie bez serca. Jest ich cała masa i wcale nie uważają ,że coś z nimi jest nie tak. Piętnujmy takie zachowanie! Brawo za pomysł! Zyczę powodzenia w szukaniu pieska:)Pozdrawiam!
        • Gość: ob. Re: Spotkałem Zombie, a tu bestie IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 16:27
          policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,9146387,Nagral_jak_kolega_zneca_sie_nad_psem_i_umiescil_film.html
    • Gość: z osiedla A teraz dla równowagi... IP: *.opera-mini.net 27.02.11, 22:04
      Cyknij parę fotek zasranych chodników przez psy w mieście i ich zasranych właścieli. Ja nie oceniam nikogo, ale na przedmieściach czuję się bezpieczniej (w dzień i wieczorem nie ma tam bezpańskich psów). A sam mieszkam na osiedlu, a nie na przedmieściach.
      • Gość: huski Re: A teraz dla równowagi... IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 22:58
        Wiesz ty ile taki ktoś ty produkuje gówna pod różną postacią i zatruwa tym innych, ryby, ptaki zwierzęta? Gdzie się twoje kupy podziewają? Chyba nie należysz dom tych co to odżywiają się praną?
        • Gość: reb Re: A teraz dla równowagi... IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 07:09
          Myślisz, że on w ogóle wie o co chodzi, co to jest to serce albo uczucie, jak on zna tylko czucie jak ktoś mu w łeb przy......li, a duszę tylko z cmentarzem kojarzy. Np. myślisz, że taki zrozumiał coś z przesłania AVATAR poza strzelaniną i walką. Zapomnij, Zombie takie są, jedyne co odczuwają to głód, głód i żarcie, żarcie, żarcie.
          • Gość: prawousty do reb i huski IP: *.182.180.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.11, 16:52
            zombi zjadają mózgi więc wam nie zagrażają
    • henrykkreuz Nagroda, nagroda 28.02.11, 08:52
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2635009,2,1,szukaniebubusia06.html
      Nagroda 500 złoty za pomoc w odnalezieniu kundelka.
      • Gość: ja Re: Nagroda, nagroda IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.11, 15:38
        Ludzie pilnujcie swoich psów, bo Wietnamczyk otwiera lokal w Warszawie.
        my21.pl/component/content/article/55/1596-w-kwietniu-pierwszy-lokal-z-psina-w-warszawie.html?category=55
        Niedopilnowane psy mogą nagle znikać i nigdy się nie odnaleźć.
        To tak dla przestrogi, sama jestem właścicielką kilku psów.
    • Gość: waw Re: Spotkałem Zombie IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.11, 19:13
      ja też policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8971049,Jechali_uspokoic_pijanych_gosci__a_ratowali_kota.html
      • henrykkreuz Re: Spotkałem Zombie 07.03.11, 23:07
        Ludzie muszą w sposób zdecydowany zacząć tępić zombie, a nie poddawać się, albo udawać przed samym sobą że ich nie widzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka