Dodaj do ulubionych

Buraki z lanosów

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 18:08
zadziwia mnie ile takich buraków po naszym miescie jezdzi w swoich sportowyh
lanosach ! muza gra , sportowy tłumik oraz naklejka na wlew paliwa o to
wizerónek primitywów z lanosów i jeszcse łokiec za szyba i zel na włosach
panny chyba na takie fury nie lecą ! i pózniej sie mówi zle o tuningowcach z
naszego miasta ! Lanosom mówie STOP !
Obserwuj wątek
    • Gość: Nariellka Re: Buraki z lanosów IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 19:14
      > panny chyba na takie fury nie lecą !

Panny moze i nie, ale faceci tak, jak widza taka panne w lanosie. Nie wiem co
      chcesz od tego samochodu. Moj lanos mial wlot na masce (niestety takiego
      kupilam), to nie znaczy ze byl gorszy od innych lanosow. Hmm chyba nawet lepszy
      bo zdazylam nim miesiac pojezdzic zanim go ukradli :(
      • Gość: Mario.W Re: Buraki z lanosów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 00:27
        Mnie jest obojętne kto czym jeździ może to nawet być stuningowany trabant.
        Liczy się głównie wizerunek kierowcy.
        Więc proponuję w pierwszej kolejności:
        -ustawić prawidłowo siedzenie tak aby było widać coś więcej niż czubek głowy
        kierowcy.
        -Po drugie nie zasłaniać sobie widoku z lewej strony opartą na kierownicy
        wyprostowaną ręką tylko trzymać kierownicę oburącz tak jak tego uczą.
        -I nie patrzeć na innych z pogardą żując gumę z otwartą buzią.
        Pozdrawiam.
        • Gość: porzucona Re: Buraki z lanosów IP: *.class144.petrotel.pl 05.05.04, 10:48
          Mario - czyżbyś jechał obok mnie? dikładnie opisałeś tych, których często mijam
          na drodze
          • Gość: Tede Re: Buraki z lanosów IP: 148.81.8.* 05.05.04, 13:52
            Ja jeszcze nie dałęm rady go wyprzedzić;)
            • Gość: Mario.W Re: Buraki z lanosów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 15:02
              Nie jest ważne kto jaki ma samochód ale co sobą prezentuje.
              Mnie też krew zalewa jak widzę np. na MC Donaldzie jak grupka osób wyrzuca
              śmieci za szybę zamiast wysiąść z samochodu i grzecznie wyrzucić śmieci do
              kosza ale co zrobić chamstwo trzeba tępić.
              • Gość: merro Re: Buraki z lanosów IP: 213.17.228.* 05.05.04, 15:08
                no mario przesadziłeś chłopie
                teraz to już mcdonaldowcy Cię szczerze znienawidzą
                tys im bratem był, guru z pucharem, niedoścignionym(dosłownie) wzorem
                co teraz kupisz volvo z labradorem ???

p.s narielka, może na wlot sie gapią ?

• Gość: Fuel Injection Re: Buraki z lanosów IP: *.class145.petrotel.pl 07.05.04, 15:23
        ja nie moge - lanos z wlotem na masce - buehehe lepszego burackiego tuningu ze
        swieca szukac :) nie dziwne ze go ukradli - zabrali go na zlom zeby porzadnych
        tuningow na ulicy nie oszpecac.
        Howgh!!!
      • Gość: arti77 Re: Buraki z lanosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:27
        faceci? ze niby na te panny w lanosach? chyba mowisz o dresiarzach albo tzw
        szybkich-wscieklych, ktorzy widza panne, full plastix-tuning, szpachla i tepy
        wyraz twarzy, i na nia leca. bez urazy ale jesli mialas wlot na masce, zapewne
        przyklejony z norauto to pewnie niezla z ciebie szprycha. dresiarom mowimy stop.
        • Gość: Nariellka Re: Buraki z lanosów IP: *.class146.petrotel.pl 09.05.04, 22:21
          > wyraz twarzy, i na nia leca. bez urazy ale jesli mialas wlot na masce,
          zapewne
          > przyklejony z norauto to pewnie niezla z ciebie szprycha. dresiarom mowimy
          stop

Radze przeczytac dokladniej mojego posta bo powtarzac sie nie mam zamiaru. Nie
          znasz mnie, wiec nie oceniaj.

Pozdrawiam
      • Gość: leszek Re: Buraki z lanosów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 20:03
      • Gość: leszek Re: Buraki z lanosów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 20:05
        mario-pedale macaj kury a lanosy zostaw w spokoju
        • Gość: Mario.W Re: Buraki z lanosów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 22:23
          Słuchaj Leszczu
          Jeżeli to co napisałeś było skierowane w moją stronę to mogę ci jedynie
          powiedzieć...

że jest to bardzo prymitywne i nie wiem czy byłbym w stanie zejść aż do tak
          niskiego poziomu.
          Jak masz jakąś sprawę do mnie to nie pisz więcej takich postów tylko powiedz mi
          to prosto w twarz a nie jak tchórz przez internet.
          Ale znając takich "twardzieli" to już widzę jak podejdziesz do mnie :).
          Prędzej zesrasz się ze strachu śmieciu.
          Mam nadzieję że wkrótce cię spotkam a wtedy zobaczymy jaki z ciebie twardziel.
          I kurwa o co ci chodzi z tymi kurami gnido.

• Gość: merro leszek ma mały meszek IP: *.chello.pl 08.05.04, 22:40
            Ty Mario nie daj się sprowokować
            nie unoś się, spokojnie
            sobota jest.. strzel bro, batonem popraw
            większość leszków z definicji to pedały
            więc daj się wyszumieć młodzieży
          • Gość: maRtens Re: Buraki z lanosów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 13:31
            Znajac takich twardzieli jak Ty, to sa puste slowa! LOL
    • olga.55 Re: Buraki ze skody i Golów 05.05.04, 15:31
      Chyba coś Ci się pomyliło. Najwięcej buraków jeżdzi skodą i golfem. Obowiązkowo czarnym. Ewentualnie przedpotopowe bmw - ale to już tylko szpanerzy.
      www.gauto.prv.pl - polecam.
      • Gość: tede Re: Buraki ze skody i Golów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 17:13
        Mi akurat wisi kto czym jeździ (dres starą piątką czy siodemką czy ozdobioną
        golfiną w dziesięć spojlerkow bo to i tak mam w deoudopie, choć przyznam ,ze
        widzac takich ludzi humor nieco mi się poprawia).Sam mam czym przemieszczać się
        (choc ostatnio sprezarka albo turbina szwankuje, nie wiem nie znam się)ale
        zastanawiam się ostatnio nad duzym fiaciorem w gazie a co:-) (i mam nadzeje za
        nie bedzie kiedys komentarzy na temat fiaciorow,aha dodam jeszcz tylko,ze
        widząc lewą lub prawą raczkę wyprostowaną i przyczajoną pozycję tez mnie nieźle
        rozbawia.pozdro:-):-)
    • Gość: yogipodole Re: Buraki z lanosów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 18:20
      ale nie ma to jak berety w lanosach dzis taki jeden lanosik buczał jak by miał
      z 300 koni pod maską taki ciemna zieleń własciciela pewnie rajcuje jak mu tak
      fura buczy
      • Gość: sasiad Re:zielony lanos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:53
        Pewnie Ci chodzi o tego co ma moj sasiad.Mi sie akurat podoba ten samochod i z
        tego co slyszalem to jest naprawde trwaly.Zjazyjcie w katalog "uzywanych"Auto
        swiata"To jest naprawde dobry samochod.A jesli chodi o sportowy tlumik to do
        Lanosa 1.6 nie wypada a do polo 1.0 wypada??Co wy piszecie.Zobaczcie ile w
        plocku jezdzi cieniasow ze sportowym tlumikiem i tez chlopaczki sie ciesza,ze
        moga posluchac przyjemnego basu.Kazdy sobie przerabia to co ma.Nie kazdego stac
        na dresiarkie BMW lub szpachlowanego golfa
    • Gość: kierowca Re: Buraki z lanosów dotyczy marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:57
      Do buraków zaliczyć raczej też się powinieneś jeździsz pewnie jakimś żęchem
      sprowadzonym z rajcu po kolizji z towarowym iszpanujesz i szlak cie trafia że
      ktoś jeździ furą bezwypadkową a że koreańską to jego osobisty dylemat i co ma
      poprzyklejane czy podokładane w tym samochodzie jak masz kompleksy to się
      powinieneś leczyć pozdrawiam i proponuję poszukaj zdjęcia swego auta tu:
      www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/0/
    • Gość: zed Re: Buraki z lanosów IP: 168.154.169.* 07.05.04, 15:58
      zrob sobie fotke w swojej super furze i daj link, ciekawe co z ciebie za
      burak :)
    • Gość: MiKruS Puknij sie w ten prawdopodobnie pusty leb... IP: *.acn.waw.pl 07.05.04, 16:15
      i razem z Toba jeszcze pare innych osob, ktore zwymiotowaly swoje przemyslenia
      w tym watku.

Skoro oceniacie ludzi po tym jakimi samochodami jezdza tak jak oceniacie
      siebie...? Hę...?
      • Gość: Mechanik Wbrew pozorom bardzo dobry samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 13:10
        Ludzie!!!Co wy sie tak przyczepiliscie lanosow.Buraki to jezdza w
        szpachlowanych golfach i Bmw!Ci to dopiero szpanezy.Wola przyciemnic szyby i
        zawiesic czerwona kostke pod lusterko niz zalatac dziury w progach.Niby
        samochod jest nie wazny tylko wlasciciel,ale taka jest prawda,ze wlasnie w tych
        samochodach jezdzi najwiecej pustych dresiazy.Jest nawet kawal co do tych
        samochodow..."Jak sie robi szybko salatke z burakow?Wrzuca sie granat do golfa
        albo bmw"A jesli chodzi o tlumik,to smieszniej wyglada w seicento z silnikem
        900:)
        • Gość: kierowcaobserwator Re: Wbrew pozorom bardzo dobry samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 23:12
          ... a jeszcze śmieszniej Seicento ze znaczkiem TDi... ;)
    • Gość: obserwator Re: Buraki z lanosów IP: *.class144.petrotel.pl 09.05.04, 14:42
      Mechanik masz pewnie lanosa ze tak sie bulwersujesz ! kazdy ma to na co go stac
      ale przesada jest troche z lanosa robic super pseudo tuningowe auto a jak
      przyjdzie moda na matizy lub tico ???
      • Gość: MECHANIK Wbrew pozorom bardzo dobry samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:43
        A ty opserwator masz pewnie jakies dresiarskie autko i dlatego wyskoczyles.Tak
        sie sklada,ze pracuje w petrochemi plockiej a tam jest sporo firmowych Daewoo i
        chce Ci powiedziec,ze jezdze teraz nubira co ma jakies 230tys.km przebiegu i
        nigdy nie zawiodla.Jezdzi tylko od przegladu do przegladu i ma wymieniane tylko
        te elementy ktore sie zuzywaja.Wczesniej jezdzilem dwoma lanosami.Robia okolo
        60tys.km rocznie i juz wiekrzosc jest po 200tys.km a i nawet po 300 jest sporo
        i naprawde musze powiedziec,ze nie sa zle samochody.A do tuningu to nadaje sie
        KAZDY.Chyba,ze wedlug Ciebie tylko wybrane mozna tuningowac:)Smiac mi sie z
        Ciebie chce...
      • Gość: Chetny na kupno Re: Dla mnie fajny samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 17:05
        Moda to jest teraz na stare golfy.Pelno dresiazy to kupuje,obkleja
        beznadziejnymi naklejkami ijedzie poszpanowac na warke.A tuningowac mozna kazdy
        samochod.Wazne,zeby sie wyroznial.
    • Gość: maRtens Re: Buraki z lanosów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 21:14
      ocenianie ludzi po samochodach... tego jeszcze nie bylo :)
    • Gość: Maciej Re: Buraki z lanosów IP: *.class144.petrotel.pl 12.06.04, 21:29
      To nie są buraki tylko kołtuny i chamy przennoburaczane !!!!!!
    • Gość: s Re: Buraki z lanosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 10:53
      s
      • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: Buraki z lanosów IP: *.plocman.pl 14.06.04, 09:24
        Co jednego Lanosa z Płcoa to jest naprawde ciekawie zrobiony no i bankowo
        najszybszy Lanos w Płocku i w okolicach.
        właśnie ten z tłumikiem, ja czegoś nie rozumiem, a jak ktos ma tłumik sportowy
        w Malcu to oznacza, że jest już czereśniakiem i burakiem?
        • Gość: Tak Re: Buraki z lanosów IP: *.class144.petrotel.pl 16.06.04, 19:31
          TAK JEST BURAKIEM "Z LANOSÓW"
        • Gość: mikeele Re: Buraki z lanosów IP: *.class145.petrotel.pl 16.06.04, 22:11
          DRIVERBOMBOWY, co to za wiocha "Płocoa" ??? teraz uszczypliwie
        • Gość: frytol Re: Buraki z lanosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:20
          szczegolnie jesli ten sportowy tlumik w malcu to breda, sadze ze wtedy na wyzwiskach od burakow by
          sie nie skonczylo jakby komus przod zderzaka w lanosie opalilo przy redukcji ;]
          • Gość: DRIVERBOMBOWY Re: Buraki z lanosów IP: *.plocman.pl 17.06.04, 08:47
            MIKEE, nie uszczypliwie, błąd literowy.

burakiem jest ten, kto jest zazdrosny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka