Dodaj do ulubionych

Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia

15.05.11, 20:48
Zdjęcia pokazują raczej jakiś zlot żuli a nie juwenalia studenckie. Jeśli takich mamy studentów to opłakana nasza przyszłość. Ludzie, którzy kiedyś będą elitą społeczeństwa nie umieją bawić się bez alkoholu. Jest to tragedia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.p.lodz.pl 15.05.11, 21:08
      a jestes studentem? juwenalia polegaja na zabawie raz w roku sa organizowane takze nie rozumiem Twojego zbulwersowania. chyba w innych miastach nie byles.
      • Gość: pozdro Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.187.c74.petrotel.pl 16.05.11, 23:42
        I tak, pod względem idei i poziomu nic nie pobije płockiej Katorgi, festiwalu studenckiej muzy. To płocka TRADYCJA, święto muzyki niezależnej, stawiającej częstoi pierwsze kroki. SZACUN, że promuje sie nieznane zespoły.
    • Gość: trele Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.138.c65.petrotel.pl 15.05.11, 22:11
      alkohol jest dla ludzi, ty na pewno bys wzial na juwenalia buteleczke z mlekiem i ze smoczkiem hahaha
    • Gość: juwe Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.170.c94.petrotel.pl 15.05.11, 23:05
      nie placz zlot żuli to masz zawsze przy obiedzie ja mimo ze studentem bylem i skonczylem 3 lata temu to pojechalem sobie pod Polibude zobaczyc jak to wyglada ku mojemu zaskoczeniu bardzo pozytywnie, fajna muzyka mili ludzie ktorych kompletnie nie znałem poza bratem ktory jeszcze studiuje, dziwne zeby piwka nie bylo, jedni lubia piwo inni orenżade, jeszcze inni wylewac swoje zale i kompleksy na forum gazety pozdrawiam bawiacą sie mlodzież
      • Gość: bat Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: 151.88.22.* 16.05.11, 07:11
        Gość portalu: juwe napisał(a):
        "mimo ze studentem bylem i skonczylem 3 lata temu"

Z taką ortografią...?
        Niemożliwe...!
      • Gość: Nikt Juwenalia IP: *.class147.petrotel.pl 16.05.11, 07:40
        Większość "bawiących się" na tych juwenaliach nie ma pojęcia, co ta nazwa oznacza.
        Po przeczytaniu wpisu "juwe" włos się stroszy na głowie!
        Ale: jaka uczelnia, tacy studenci. Jacy studenci, takie juwenalia.
        • Gość: juwe Re: Juwenalia IP: *.170.c94.petrotel.pl 16.05.11, 17:01
          juwe to przezwisko jaki mnie nazywaja ale barany i leczacy komplksy jak wymoga co jedynie poszczekac na forum gazety pozdrowienia dla waszych zuli w rodzinach
    • fr0gger a czy można... 16.05.11, 07:53
      a czy można teraz palić na takich koncertach faje? bo sam nie wiem... niby to teren otwarty ale miejsce już miejsce publiczne. A ktoś umieścił 2 dziewczyny z cygaretami w rękach... może tylko zdjęć 20-kilka się zrobiło i dlatego każde na wagę złota...
      Czy tam był tylko 1 koncert? bo tylu artystów się doliczyłem... jeden z micro, jeden z kontrabasem i chyba jeszcze jeden był na scenie...
      Jakbym chciał się pochwalić komuś że było super, ktoś by się zainteresował, wchodzi do sieci i szuka informacji, wpada na gazete i fotorelacje i ZONK bo widzi 1 zespół / artystę z asystą.
      No, ale piknik lotniczy nadchodzi więc może samolotów się wiecej niż trzech doliczę... ale na wszelki wypadek zabiorę swój aparat ...
      Pozdrawiam tych co się bawili i tych co nie dotarli...
      • Gość: student juve, że ho ho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 10:36
        taaak, te dwie z cygaretkami to TAAAAKIE studentki :)
        no i właśnie jestem studentem tejże uczelni i mi szkoda takich juwenalii. dj nr 1, dj nr 2, dj nr 3, dj nr 83763, + jakieś dwa "normalne zespoły". w dodatku ci DJe raz w jednym klubie, raz w drugim, na zmianę. nic się nie dzieje. wszystko oklepane. piwo droższe niż gra w kręgle. wolałem iść na osiedlową ławkę i wypić piwko z kumplami niż wybierać się na te 'zabawy'. wiem - może nie jesteśmy studenckim miastem. naprawdę nam daleko do imprez jak w toruniu, tarnowie, nowym targu czy szczecinie. ale bodajże 2 lata temu, gdy nie byłem jeszcze studentem odbyła się impreza na rynku, było fajnie, można było? można. było dużo ludzi? było. było fajnie?... mam nadzieję pozaliczać to wszystko i spadać z tej mieściny, bo jeśli chodzi o 'studenckie życie' to tu rok w rok coraz gorzej...
        • Gość: a. Re: hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 11:45
          przecież na zdjęciach w większości występują mieszkańcy słodkich ulic, skarpy itp... a nie studenci! studenci nie poszliby tam na pewno, płockie juwenalia to jakaś pomyłka, z roku na rok coraz gorzej
          • Gość: haha Re: hahaha IP: *.cdma.centertel.pl 16.05.11, 12:06
            > przecież na zdjęciach w większości występują mieszkańcy słodkich ulic, skarpy i
            > tp... a nie studenci! studenci nie poszliby tam na pewno, płockie juwenalia to
            > jakaś pomyłka, z roku na rok coraz gorzej
            Zgadza się. Duża ilość studentów w ogóle nie była na tej żałosnej imprezce.
            Gdzie to byle g. zostało zorganizowane?
            W miejscu gdzie mieszkańcy słodkich ulic i skarpy wyprowadzają przez cały rok swoje psy na sranie. No i oczywiście nikt klocków nie sprząta.
        • Gość: odp Re: juve, że ho ho IP: *.170.c94.petrotel.pl 16.05.11, 17:03
          bzdury piszesz piwo dokladnie 3,50 jesli to dla ciebie droge to faktycznie idź do lidla i kup za 1,50 dobre eksluzywne siki :) jak czytam takich branow tonie wiem smiac sie czy plakac
    • Gość: student Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 14:37
      Jesteś zerem- mógłbym ci udowadniać dlaczego, ale szkoda mojego cennego czasu, po prostu musisz mi uwierzyć na słowo. Na głupotę po prostu nie ma argumentów, ona się po prostu dzieje, tak jak w twoim przypadku.
      • Gość: student Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 15:32
        o nie. swoimi wypowiedziami niszczysz nasze, jeszcze jako-tako-dobre, imię studentów... jak Ci szkoda Twego cennego czasu to weź się za naukę, kolosy, sesja za pasem :)
    • Gość: ot Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 15:36
      za naukię sie nie weźmie bo za tępy
    • Gość: kkls Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 16:49
      jakie miasto studenckie takie juwenalia niestety
      • Gość: odp Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.170.c94.petrotel.pl 16.05.11, 17:05
        a ty bo ilomanikami jeszcze sie wpiszesz? hahahaha baran
        • Gość: student Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 17:44
          ja tam nie mam takiego dylematu, po prostu płaczę ze śmiechu. zainwestuj w słownik :)
          • Gość: odp Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.170.c94.petrotel.pl 16.05.11, 22:09
            jakbys nie widzial slepy baranie nie ma tam ani jednego błędu pomijajac nie wcisnieta spację, ale baran zawsze sie przyczepi do wszystkiego wylewaj dalej zale patafianie
            • Gość: student Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 22:48
              na razie to Ty się gotujesz, aż się wylewa, haha :)
              • Gość: odp Re: Tak właśnie wyglądały płockie Juwenalia IP: *.170.c94.petrotel.pl 17.05.11, 13:07
                no i co pajacu gdzie te bledy w poprzednim poscie tyle co sobie na necie poszczekasz :) pozdrow żuli
    • Gość: STUDENT Matołki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 13:49
      Poziom niektórych wypowiedzi tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że większość tu piszących to matoły po zawodówce. Co, zazdrość was zżera, że niektórzy się dobrze bawią, a wy musicie wykładać posadzki od 6 rano ?
      SWOŁOCZ- DO ROBOTY ! hahaha
    • Gość: er studenci oleli nowaczenkowa IP: 66.90.104.* 19.05.11, 10:42
      brawo dla nich
    • citymen Re: O balangach :) 19.05.11, 13:23
      Wszystkim zbulwersowanym gorąco polecam nocną balangę w centrum miasta na południu Europy np w Palermo na Sycylii, turyści z całego świata są zachwyceni i nikomu nie wylewa się żółć z tego powodu. No ale jak nigdzie się nie było i słucha się tylko jakieś pierdoły z tv żyjąc w wirtualnym świecie to czego można później oczekiwać np tolerancji. :-))
      • Gość: a. Re: żenua IP: *.147.c77.petrotel.pl 19.05.11, 13:36
        nie ma co się kłócic bez sensu o błędy ortograficzne jak temat jest inny... juwenalia płockie były zawsze denne i są do dziś, przez 5 lat moich studiów i 2 lata po nich czyli łącznie przez 7 lat tylko raz w miarę było fajnie, zaproszą jakieś zespoły typu Apteka czy inne badziewie i myślą, że wszyscy będą się radować z tego powodu... lepiej juz wlączyć dobry film i w domu napić się dobrego piwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka