Gość: Zibi IP: *.class147.petrotel.pl 30.06.11, 07:39 Naszym piłkarzom i nie tylko kasa przesłania wszystko i dobrze ale niech na nią zapracują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pik Re: Broniszewski: Polscy piłkarze są drodzy. Będą IP: *.c152.petrotel.pl 30.06.11, 09:35 To samo można panie trenerze powiedzieć o polskich szkoleniowcach, szczególnie tych starszych. Jakoś wszyscy bezrobotni. Oczywiście oprócz pana ale patrząć na styl drużyny to i pan wkrótce do tej grupy dołączy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Ale jaja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 13:20 Poczytajce! Fragment z forum nafciarze.net: Użytkownik agmad pyta: Sro 22 Cze, 2011 8:56 "Czy to prawda że Prezes klubu dbając o dobro płockich dzieci, wychowanków klubu zamierza od września wprowadzić opłaty za szkolenie we wszystkich kategoriach wiekowych w wysokości 80zł na miesiąc? ..." Klub Wisła Płock odpowiada: Sro 22 Cze, 2011 11:08 "Pragniemy zauważyć, że np. za naukę gry na instrumencie, czy też wejście na basen trzeba płacić. Tylko tu się utarło, że lekcje gry w piłkę nożna są bezpłatne, a przecież zatrudnienie szkoleniowców, utrzymanie obiektów, sprawy organizacyjne kosztują i to niemało. W ubiegłym roku wydatki na sport młodzieżowy wyniosły w Wiśle Płock prawie 300.000 zł. Dlatego wzorem innych klubów przymierzamy się do wprowadzenia odpłatność za szkolenie młodzieży. Opłaty w wysokości 50-80 zł. miesięcznie w zależności od grupy wiekowej przyniosą Klubowi oszczędność w granicach max. 70.000 zł. rocznie, czyli będą stanowiły do 25% budżetu młodzieżowego, ale pozwolą np. na renowacje bardzo mocno eksploatowanych boisk, czy też remonty szatni..." Toż to się w pale nie mieści! Co ta genialna trójca - Dmo, Kinoman i Jacky - jeszcze wymyśli, żeby nie było nudno? Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szoook;-) JACKY - Ale jaja!!! IP: *.class147.petrotel.pl 30.06.11, 14:12 hahahaha a teraz jeszcze Nowacki odchodzi, chociaż niejaki Jacky też na pewnym forum zapewniał, ze ten piłkarz zostaje;-) Normalnie kocham ten zarząd z megakibicem na czele;-) KASA MISIU KASA;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wara Re: Broniszewski: Polscy piłkarze są drodzy. Będą IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 18:57 oDPIER.DOL SIĘ od Broniszewskiego. Boli cie coś? to idź się do mamusi wypłakać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Broniszewski: Polscy piłkarze są drodzy. Będą S... IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 15:49 Kiepsko to wyglada. Ciekawe jacy zawodnicy do nas przyjda. Mam nadzieje, ze chociaz Mariucci zostanie. I prawdopodobnie bedziemy musieli zmienic ustawienie na 4-4-2, bo nie ma juz Nowackiego. Moze chociaz cos takiego by sie udalo skompletowac: ----------------Kaminski------------ Nadolski-Szymanek-Mariucci-Gancarczyk Jaron-Sielewski-Matar-Chwastek ---------Bilinski-Gawecki----------- Przydałby sie jeszcze na rezerwe jakis rozgrywajacy, napastnik i skrzydlowy, bo w przypadku kontuzji Matara, ktoregos napastnika lub skrzydlowego bedzie padaka... Odpowiedz Link Zgłoś
gra_gitara LUKS 30.06.11, 17:57 > klubu dbając o dobro płockich dzieci, wychowanków klubu zamierza od września wprowadzić opłaty za szkolenie. Niech Dmoszewski i Kruszyński rozważą opcję 'na Leszcza' ! Wiadomo, Leszcz był figurantem... ale nie głupim ! W finansowym tunelu widział on bowiem światełko - dostrzegł moc i zdołał ją obliczyć (a raczej przeliczyć). Wyłączając z użycia oświetlenie i rozgrywając mecze o wcześniejszej porze jakby nie było kasy dla klubu przyoszczędził. A STADION i tak był wystarzająco oświetlony - bowiem ŚWIECIŁ PUSTKAMI ! Dostrzec w pustce moc i zamienić ją na luks (lx) - to sztuka nie lada. Tędy droga Panowie z Zarządu: nie tylko oszzędzajmy, ale i zaróbmy na pustce - i będzie... luks. Broniszewski sam nie da rady, w końcu ile można świecić... oczami. Mam nadzieję że sprawa została wystarzająco... naświetlona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaRa Re: LUKS IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 19:03 "Broniszewski sam nie da rady, w końcu ile można świecić... oczami." Wy to jesteście poje.bani ludzie!!! Bronek przychodzi do Płocka - mówi że zależy mu na tym mieście, chce dobrze, robi awans. Ale nie tym szczurom nigdy nic nie pasuje. Wielcy znawcy futbolu. Pokaż mi jeden z drugim takiego trenera zo zawsze z sentymentem o Płocku dobrze będzie mówił no pokażcie mi? Więc zamknąć dzioby! Szczury jedne. Tylko na człowieka potraficie jeździć!! Podaj swoje naziwsko jeden z drugim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: LUKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 21:04 Bo tu sami frustraci. Wszytsko źle i nigdy nic nie pasuje a jak ktoś powie że miasteczko małe i dziura to larum podnoszą. A Płock niewiele wiekszy od Siedlec czy Piotrkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: LUKS IP: *.c152.petrotel.pl 01.07.11, 07:24 A jak się nie od..... to co mi zrobisz? jest cienki jak barszcz i jeśli tego nie widzisz to Twoj problem. I wisi mi to czy jest związany z Płockiem czy nie. Trener ma znać się na trenowaniu i mieć wyniki a nie zasługi. Zrobił awans. Dobre :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: LUKS IP: *.080.c86.petrotel.pl 01.07.11, 12:46 hau hau hau i cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: LUKS IP: *.plock.mm.pl 02.07.11, 00:24 bronek vel wara założył ci dmosiek internet czy bierzesz jakieś ciężkie psychotropy???? ja ci kur...wa podam adres i nazwisko tylko ty podaj swoje,wybierz czas i miejsce.kaszaneiro dobry treneiro-zmiana dostawcy tego gówna które bierzesz mocno wskazana.pojeb....ni frustraci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Broniszewski: Polscy piłkarze są drodzy. Będą S... IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 19:45 Popieram przedmówce dajcie spokój Bronkowi,dajmy mu szanse, a jezeli jestescie tacy mocni internetowi kibice to sami zkompletujcie sklad i grajcie debile, tylko najpierw podajcie swoje adresy.ZKS Wisłą Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja Re: Broniszewski: Polscy piłkarze są drodzy. Będą IP: *.class147.petrotel.pl 01.07.11, 20:02 A ja popieram Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś