Dodaj do ulubionych

Na najbliższej sesji nastąpi zmiana w płockiej ...

17.08.11, 18:12
Człowiek dopuszczający się pobicia drugiego, winien iść w niebyt polityczny nie zajmować miejsce zaszczytne radnego.
Bandyta jest bandyta, tak powinno nazywać się pseudo radnego z PiS-u Seweryniaka,który pewnikiem co niedziela rano udaje się do kościoła, jak to w tej formacji.
Prawo mówi jasno, skazany nie ma prawa zasiadać w radzie!
Pan Seweryniak, gdy zakończy jemu się okser zawieszenia, wyrok zostanie wymazany z krajowego rejestru skazanych!
Obserwuj wątek
    • Gość: nhedxsaz Re: Na najbliższej sesji nastąpi zmiana w płockie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 09:26
      Dla mnie wazny jest kontekst w jakim doszło do pobicia. Jeżeli Pan Seweryniak był prześladowany przez tego sąsiada, doprowadzony do ostateczności to dla mnie może to stanowić okoliczność łagodzącą.
      • Gość: ups! Re: Na najbliższej sesji nastąpi zmiana w płockie IP: *.119.c86.petrotel.pl 18.08.11, 12:18
        a kiedy walka z kliczką?
        • Gość: kronos zmiana wymuszona IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 12:26
          cwaniaczek z Drobina prowokował a pobił Seweryniak, puk puk
          • Gość: bb Re: zmiana wymuszona IP: *.119.c86.petrotel.pl 18.08.11, 13:18
            zamienil stryjek siekierke na kijek
            • Gość: cfancyk Re: dzisiaj P(olska) JN Jutro P(łockJ)N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 15:14
              Wagon złota przeciwko czapce śliwek ,że pani przyszła radna juz ustaliła jak i z kim bedzie głosować. Oczywiście Polska Jest Najwazniesza bo ładnie i patriotycznie to brzmi, le dodatkowo wlasna praca (ZUS podległy PO) i praca dla synków zatrudnionych w spółkach komunalnych przez Milewskieg to tez nie w kij dmuchał. Wydmuchany tylko został Milewski przez swoich pretorianów, wyborcy głosujacy na PiS przez podszywajacych sie pod partie sprzedawczyków którą (PiS) jak szczury natychmiast opuscili. Oto lista radnych z PiS co to za kilka przywilejów odeszli po wyborach z partii która przez wiele lat ich zywiła: P. Kubera. P.Kolczyński, G. Cieślik, L. Brzeski. Za chwile, po przegranych przez PJN wyborach parlamentarnych z udziałem pani radnej B. Trzmiel nazywac sie bedą Płock Jest Najważniejszy, że niby tacy samorzadowcy. Naprawdę szkoda mi tego Mirka i głupich wyborców co daja sie mamic jak w cyrku przez kuglarzy.
    • romp66 Seweryniak=pisowski bandyta,który pobił starszego 18.08.11, 15:37
      Zbój Seweryniak(radny PiS), pobił o 10 lat starszego człowieka, jak można się dowiedzieć z biuletynów.
      PiS ogółem ma moralność Kalego, były prezydent Milewski wraz z radnym PiS Seweryniakiem, wysiedlali mieszkańców Ciechomic na bruk . Chrześcijańska miłość do bliźniego po pisowsku.
      Należy się zastanowić , czy PiS ma jakieś bojówki szkolone przez Seweryniaka , grasujące w naszym mieście.
      • Gość: ddgdfg Re: Seweryniak=pisowski bandyta,który pobił stars IP: 80.48.4.* 18.08.11, 15:42
        W swoim świętym oburzeniu nie zapomniałeś czasem zgłosić wniosku o usunięcie z RM radnego SLD, który napadł i pobił dotkliwie człowieka na ulicy?
        • Gość: danusia Re: Seweryniak=pisowski bandyta,który pobił stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 15:57
          kłamiesz poetko. Mileś ci jeszcze pannico za to płaci czy tylko z nudów pomawiasz? Rzucasz cień na SLD zeby wybie.ić osiedlowego chuligana wpisanego na listy pisowskie w pełnej swiadomości o wpisie do rejestru skazanych. Przestępcy i ich mocodawcy wpisujących ich na listy wyborcze na smietnik.
          • Gość: fu Re: Seweryniak=pisowski bandyta,który pobił stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:07
            niektorzy radni maja tzw 100 procentowa zdolnosc koalicyjna czyli moga z kazdym.
            kiedys na takich byly inne okreslenia
            • Gość: Iwa radny SLD tlukł człowieka na oczach policji IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 16:48
              i jest radnym
            • Gość: koalicyjność Re: Seweryniak=pisowski bandyta,który pobił stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:48
              100 procentową "zdolność koalicyjną" mają prostytutki zwane pieszczotliwie po staropolsku ku...mi
              • Gość: koalicyjność Re: Seweryniak=pisowski bandyta,który pobił stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:50
                ...nie kurami tylko właśnie ku....mi, dziwkami, ladacznicami. Nie, nie powiem córami Koryntu bo to inna bajka.
              • Gość: arek radny SLD tlukł człowieka na oczach policji IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 16:50
                ten kolo bedzie zapewne kandydatem do Sejmu, oczywiście najpierw spadochroniarz potem słodki
                • Gość: ciechomce Re: Seweryniak na posła z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:59
                  Radny Seweryniak na posła? to swietna wiadomość. Może i dał gosciowi po ryju ale nikt nie zrobił tyle dla naszej ulicy. mam nadzieję, że na Wiejskiej bedzie pamietał tak samo o Płocku jak o Browarnej.
    • Gość: bu Re: Na najbliższej sesji nastąpi zmiana w płockie IP: *.1911-21-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 18.08.11, 23:54
      ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka