Dodaj do ulubionych

Nordic Walking Płock

10.12.11, 18:47
Witam,
od niedawna rozpoczęłam swoja przygodę z Nordic Walking'iem i szukam osób z Płocka zainteresowanych stworzeniem grupy 'spacerowiczów' którzy tak jak ja zapalili sie do treningów:D
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: do grubaski Re: Nordic Walking Płock IP: 69.195.136.* 10.12.11, 19:28
      To fajny rodzaj aktywności dla osób starszych. Dla ciebie, w młodym wieku i przy znacznej tuszy lepsze są bardziej intensywne treningi.
      • aeris85 Re: Nordic Walking Płock 10.12.11, 20:18
        Gość portalu: do grubaski napisał(a):

> To fajny rodzaj aktywności dla osób starszych. Dla ciebie, w młodym wieku i prz
        > y znacznej tuszy lepsze są bardziej intensywne treningi.
        Hehe, typowe myślenie zakompleksionej osoby oraz osobnika o bardzo zaawansowanej ignorancji. Tuszy Ci u nas brak ale cos mi sie wydaje że osoba po drugiej stronie nie może powiedzieć tego samego o sobie:D No bo jak inaczej interpretować taką zgorzkniałość:D To by było na tyle z mojej strony! Ciao
        • Gość: Clitoris Re: Nordic Walking Płock IP: 78.154.71.* 11.12.11, 07:16
          Powodzenia! Moja pani chodziła 3 razy i przestała.. :/
    • Gość: Walsinats Re: Nordic Walking Płock IP: *.plock.mm.pl 24.04.16, 22:07
      Cześć! odkopuję po latach temat, czy nadal aktualne ?:> :) Pozdrawiam.
    • Gość: Man from Norway Re: Nordic Walking Płock IP: *.dynamic.mm.pl 25.04.16, 06:38
      Trochę mnie śmieszy widok młodych dziewczyn machających tymi kijkami ..na Płockich ulicach ..To jest dobre dla starszych osób gdzie juz pewne ruchy są ograniczone .
      Mam porównanie bo czasami pracuje w Norwegi i widzę starsze osoby które w taki sposób swoja aktywność fizyczną realizują ...
      W Norwegi ludzie młodsi biegają ,jeżdżą na rowerach itp..
      • lilia55 Re: Nordic Walking Płock 25.05.16, 07:53
        Zawsze lepiej coś robić, niż nic. W czasie szybkiego chodzenia można stracić sporo kalorii, mocno pracują mięśnie nóg i rąk. Najlepiej samemu spróbować, żeby wiedzieć o czym pisać.
        • hunterplock Re: Nordic Walking Płock 25.05.16, 12:02
          A w czasie pływania i jeździe na rowerze ile mozna stracić KALORII....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka