Dodaj do ulubionych

Wix Developer – opinie

22.08.12, 14:15
Na forum można znaleźć dużo informacji o różnych deweloperach, istnieją wątki o Amabudzie, Inbudzie itd. Natomiast nie znalazłem zbyt wielu opinii o Wix Developerze. Interesują mnie wasze doświadczenia, oceny wykończeń, czy deweloper jest godny zaufania, jak wygląda po zakupie mieszkania kontakt z deweloperem itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: inż Re: Wix Developer – opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.12, 16:13
      Profesjonaliści.
      Tam krótko: "ojciec, prać"?
      I za moment każdy wie co robić.
      • Gość: płocczanin Re: Wix Developer – opinie IP: *.class100.petrotel.pl 22.08.12, 16:52
        Przy ojcu chłopaki już okrzepli :-)))
        • Gość: parlich Re: Wix Developer – opinie IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 15:18
          oj okrzepli... :) a mieszkania robią na prawdę fajne, trzeba przyznać
    • lolekanabolek Re: Wix Developer – opinie 23.08.12, 09:36
      W październiku mam odbiór mieszkania, ale jak dotąd współpraca układa się pomyślnie, co będzie później też jestem ciekaw
      • Gość: grzegorz Re: Wix Developer – opinie IP: 178.218.224.* 23.08.12, 21:32
        interesuje sie domem w Nowym Gulczewie, wszystko zmierza ku finalowi i jak na razie mysle, ze nie bede załował, bo wszystko wyglada na solidne a sam deweloper dba o klienta, polecam
        • Gość: klient Re: Wix Developer – opinie IP: 78.9.164.* 24.08.12, 16:11
          jako klient wix developera polecam, co prawda można znaleźć tańszych, ale tutaj wszystko jest pewne i wykonanie bardzo dobre
          • Gość: gosc Re: Wix Developer – opinie IP: *.tesat.pl 24.08.12, 16:58
            racja, drozej, ale jakosc kosztuje, z reszta sami na forum mogliscie przeczytac opinie tanszych firm...
            • Gość: grzegorz Re: Wix Developer – opinie IP: 178.218.224.* 25.08.12, 10:46
              zgadzam sie, choc nie zawsze mozna sobie pozwolic, to w miare mozliwosci warto, bo pozniej sie to zwraca. mniej napraw, mniej stresu i problemow, dlatego tez tak zdecydowalem
              • Gość: pawel Re: Wix Developer – opinie IP: *.acn.waw.pl 25.08.12, 14:38
                nie ma co przesadzac z tymi cenami, porownajcie oferty wix developera z innymi na rynku nieruchomosci i przekonacie sie ze wcale nie jest tak drogo
                • drostek Re: Wix Developer – opinie 25.08.12, 19:42
                  cena to juz kwestia indywidualna, a poza tym mieszkanie nie jest wydatkiem krotkoterminowym tylko na lata, wiec lepiej wziac lepsze choc moze troche drozsze
    • Gość: doświadczony Re: Wix Developer – opinie IP: *.217-171-58.tkchopin.pl 25.08.12, 16:52
      Miałem parę doświadczeń z bratnią firmą wix developera- wixbudem i współpraca układała się pomyślnie. Ludzie godni zaufania
    • Gość: ubawiony Re: Wix Developer – opinie IP: *.c155.petrotel.pl 25.08.12, 17:13
      Niezła reklama, naprawdę niezła.

Tylko całość psują troszkę lokalizacje wpisów:

78.9.164.* - Wałbrzych,
      178.218.224.* - Katowice,
      tesat.pl - Wielkopolska,
      tkchopin - Wejherowo,
      acn.waw.pl - wiadomo.

Czy inne firmy współpracujące z Wix*** mają podobny sposób tworzenia kryptoreklam na forach w innych miastach?
    • drzadew Re: Wix Developer – opinie 26.08.12, 17:37
      co by nie bylo temat jak wiele innych na forum i przydatny, wix developer jako wykonawca jest bardzo dobry, nie wiem jakim jest administratorem, ale bloki buduje dobrze i mieszkania sa warte swojej ceny.
      • Gość: rodowity plocczani Re: Wix Developer – opinie IP: *.025.c88.petrotel.pl 28.08.12, 10:48
        Wix na naszym rynku jest już bardzo długo. wcześniej był pod inna marką, ale to nie ma znaczenia. Opinia jaka głównie panuje to taka, że są to fachowcy i solidnie wykonują swoja pracę. Nie wiem jak to wygląda dalej po zakupie mieszkania, ale jakość mają jak nie najlepszą w Płocką to jedną z lepszych. Mieszkanie kupuje się na lata, wiadomo i lepiej zapłacić za jakość niż się później męczyć. Ja osobiście nie kupiłem u nich mieszkania, bo zdecydowałem sie na dom pod płockiem, ale gdybym miał kupować mieszkanie to z pewnością wpierw poszedł bym do nich.

Pozdrawiam wszystkich którzy są teraz w pracy;)
        Ps natomiast jeżeli Cię interesują opinie po zakupie to moga jedynie powiedzieć że moja dalsza rodzina u nich kupiła i z tego co wiem to są happy
        • Gość: rodowity Re: Wix Developer – opinie IP: *.025.c88.petrotel.pl 28.08.12, 11:10
          i dodam jeszcze, że:
          Osobiście bałem się kupowac od developera ale Wix mnie pozytywnie zaskoczył, opinie też ma dobre.
          Jeżeli chodzi o Płock to wydaję się wart zainteresowania. Jak juz kaganiec na szyje sobie zakladac na xx lat to chce miec dobra jakosc a oni ja daja.
          • Gość: norbert Re: Wix Developer – opinie IP: *.plock.mm.pl 29.08.12, 11:29
            Dokladnie, kredyt na tyle lat. To lepiej dobrze wydac te pieniadze. Nie znam zbyt dobrze plockich deweloperow, ale o wixie i ja slyszalem dobre zdanie. Z reszta to nie jest nieznana firma z nieznana przeszloscia.
            • Gość: aleks08 Re: Wix Developer – opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 14:37
              znani, znani, jak cos to sie mozna poskarzyc... :) brac swoich, sprawdzeni i najlepsi
              • Gość: depel Re: Wix Developer – opinie IP: *.087.c79.petrotel.pl 31.08.12, 19:40
                Nie wiem czy najlepsi czy nie. kazdy moze obejrzec ich osiedle i ocenic, przyczepic mozna sie zawsze i wszedzie do czegos, ale myslmy realnie. Nie ma co przesadzac. Poza tym bloki wixabudu robia dobre wrazenie, co kazdy kto je widzial potwierdzi.
                • pamur Re: Wix Developer – opinie 02.09.12, 14:46
                  widzialem i potwierdzam, saperska jest lepsza od konkurencyjnych osiedli a cena na poziomie ok. 4100 za m2 nie powinna zniechecac, bo mimo braku wyszukanych wykonczen podoba sie i jest w stanie zainteresowac, w ofercie wix developera mieszkania roznych wielkosci, wiec kazdy moze znalezc cos dla siebie
                  • Gość: odmienny Re: Wix Developer – opinie IP: *.150.c93.petrotel.pl 03.09.12, 17:21
                    sa jeszcze oferty takie jak blok na królewieckiej i ci, ktorym nie zalezy na tradycyjnym osiedlu tam tez moga sie czyms zainteresowac
    • Gość: Kochot Re: Wix Developer – opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 15:15
      Och, co to, nie idą mieszkania? Akcja na forum?
      • Gość: domator Re: Wix Developer – opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 16:14
        Nie wiem skąd ten zachwyt. Domki na Gulczewie (wywiejewo) kiepsko się sprzedawały. Może na to wpływała kiepska architektura, brak piwnic, tania blachodachówka i okna. Ale to i tak lepiej w stosunku do innych. Ogólnie ceny zawyżone, a biur sprzedaży nieruchomości przybywa (prowizja za nic i tak dalej). Rynek kichowaty, oferty kiepskie.
        • drzadew Re: Wix Developer – opinie 30.08.12, 15:32
          Po części masz racje, niestety niemal w każdym segmencie polskiej gospodarki tak się dzieje. Prowizje rosną, rachunki i ceny w sklepach też nie maleją a z płacami coraz trudniej. Jeśli chodzi o rynek nieruchomości to nie odbiega on od reszty. Z resztą na forum można na ten temat wiele znaleźć. Problemy z wilgocią, czy tynkami a administratorzy nic z tym nie robią. Skąd zachwyt? Myślę, że to tak jak z ludźmi. Jeśli nie zabiłeś i nie ukradłeś to jesteś już niemal święty a co do mieszkań na saperskiej to różnią się tym, że jak na razie nie pojawiają się te problemy jakie w większości innych bloków.
          • Gość: mamuska Re: Wix Developer – opinie IP: *.dynamic.mm.pl 30.08.12, 19:54
            Lepiej nie zaczynać wątku gospodarki itd, bo to tragedia i tylko nerwy człowiek traci. Odnośnie tematu to mogę powiedzieć jedynie, że znajoma mama jest zadowolona z mieszkania na saperskiej. A tak w ogóle to ciekawa metafora drzadew :p
            • Gość: forumowicz Re: Wix Developer – opinie IP: *.038.c92.petrotel.pl 31.08.12, 16:06
              Płock to małe miasto i praktycznie wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą. Tak też można się wiele dowiedzieć na każdy temat. Każdy pewnie słyszał o problemach niektórych płocczan związanych z niedopatrzeniami różnych deweloperów. Ja jednak jak dotąd nie słyszałem złych opinii o wixbudzie i to wydaje mi się dobrym argumentem za nimi.
              • Gość: dariusz Re: Wix Developer – opinie IP: *.class98.petrotel.pl 01.09.12, 12:37
                Male miasto, ale deweloperow sporo. Zgadzam sie, ze nie ma zbyt wielu dobrych. Moze ktos, cos nowego wniesie na plocki rynek, z reszta w innych miastach tez tak buduja. A jesli sa jakies wyjatki to bardzo drogie. Trzeba wybierac wsrod tych, ktorzy sa i zgadzam sie z "forumowicz". Takie kryterium moze nie wydawac sie najlepszym (ze jak nie narzekaja to dobrze), ale wobec obecnej sytuacji nic lepszego nie widac.
                • Gość: pior77 Re: Wix Developer – opinie IP: *.157.c81.petrotel.pl 03.09.12, 12:24
                  co do krolewieckiej to niekoniecznie lepsze miejsce od saperskiej, pewnie rzecz gustu, ale wedlug mnie to, ze krolewiecka to centrum to akurat nie tylko plusy, ale tez minusy. rozne wydarzenia sa na tumskiej czy przy ratuszu i wtedy jest dosyc glosno. Ja jestem zwolennikiem domkow jednorodzinnych i wole ciche miejsca. Poza tym 60 m2 tarasu to fajna sprawa, ale w tym miejscu niekoniecznie przyniesie tak wiele przyjemnosci, choc sa tacy ktorym zgielk miasta odpowiada i ci pewnie byliby zadowoleni... :)
                  • Gość: jedrek Re: Wix Developer – opinie IP: *.016.c72.petrotel.pl 03.09.12, 20:11
                    Troche przesadzacie. Saperska jest bardzo dobrze usytuowana i osiedle tez jest ladne. Ja bym o wiele bardziej wolal tam mieszkac niz na wiekszosci plockich osiedli. Na szczescie nie musze sie juz martwic mieszkaniem tylko domem... :)
              • kiewska Re: Wix Developer – opinie 03.09.12, 17:12
                tak, ale są też inne ciekawe oferty w Płocku jak np. gaj pol na królewieckiej i warto się nimi zainteresować, ciężko im będzię, bo nie są znani na płockim rynku, ale oferta ciekawa i wielu będzię mimo różnych wad odpowiadała
                • Gość: hacka Re: Wix Developer – opinie IP: *.dynamic.mm.pl 04.09.12, 19:55
                  moze i tak, ale czy dzisiaj ktos wyda tyle pieniedzy nie znajac firmy, ja o nich nie slyszalam. polecam za to dewelopera z tematu, dobra oferta i dobry wykonawca
                  • Gość: esak Re: Wix Developer – opinie IP: *.093.c79.petrotel.pl 05.09.12, 18:01
                    ja tez nic nie slyszalem o gaj polu, a calkiem swieze mam wiadomosci, bo kupowalem mieszkanie niedawno, co prawda na rynku wtornym, ale interesowalem sie tez nowymi mieszkaniami, wybierajac miedzy lokalna firma a nieznana oczywiscie, ze wybralbym wixa, znajac ich historie wiadomo, ze budowanie to u nich rodzinne i niezle im idzie
                    • warzha Re: Wix Developer – opinie 06.09.12, 20:26
                      przeglądałem niedawno oferty mieszkań w Płocku i na pierwszy rzut oka bardzo dobre wrażenie wywarły na mnie oferty na saperskiej, bardzo ładnie wykończone, dodatkowo wyciszane ściany z sąsiadami też mi się podobają a poza tym wszystko wygląda na dobrej jakości, więc warto się zainteresować
                      • Gość: pati Re: Wix Developer – opinie IP: *.166.c85.petrotel.pl 07.09.12, 21:24
                        W płocku faktycznie brakuje czegoś nowego na rynku nieruchomości, jak wcześniej pisaliście., ale starają się co niektórzy. Wix mógłby moim zdaniem poprawić zewnętrzny wygląd bloków(co prawda tragedii nie ma, jest całkiem całkiem), ale nadrabiają to przez dobre wnętrza, mi również podoba się ich wykończenie. Ideału nie ma, ale jest bardzo dobrze. Jeszcze można by ville rozete porównać. Tyle, że ta jest w kiepskim miejscu, więc opowiedziałabym się za saperską.
                        • Gość: leszek Re: Wix Developer – opinie IP: 78.154.69.* 08.09.12, 20:29
                          ja widzialem juz wiele blokow i wix zrobil bardzo dobrze swoje osiedle, dobrze zaprojektowane i wykonane bloki, polecam
                          • Gość: cajama Re: Wix Developer – opinie IP: *.218.c95.petrotel.pl 09.09.12, 15:41
                            saperska widzialam tylko przechodzac obok i wyglada ladnie, natomiast z mezem mamy mieszkanie na podolszycach w starym budownictwie i procz slabej administracji nie narzekamy, jesli ktos ma srodki na rynek pierwotny to rzeczywiscie fajna jest saperska, ale jak nie to nie ma sie co bac spoldzielni i ich mieszkan, bo choc sie ociagaja to my jestesmy calkiem zadowoleni
    • marala01 Re: Wix Developer – opinie 10.09.12, 20:24
      Kontakt z deweloperem po zakupie wygląda bardzo dobrze. Nie mieliśmy problemów z tym, żeby deweloper coś poprawił czy zmienił. Nie wszystko było idealnie, ale za kontakt z deweloperem muszę ich pochwalić. Dobrze robią to, co do nich należy, a jak trzeba to naprawią błąd bez tracenia nerwów i czasu. Polecam
      • Gość: ubawiony Re: Wix Developer – opinie IP: *.c157.petrotel.pl 10.09.12, 20:54
        Sprzedaż nie idzie, oj nie idzie!!!

"Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy!"

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yepAxcUJAp8#t=49s
        • Gość: salba Re: Wix Developer – opinie IP: *.020.c89.petrotel.pl 11.09.12, 19:59
          marala01 faktycznie tak jest, bo i ja odnioslam podobne wrazenie, jednak nie kupilam mieszkania, bo zmienilismy plany z mezem, ale co do wixa to deweloper nie stroni od negocjacji i latwo sie mozna dogadac
          • Gość: ubawiony Re: Wix Developer – opinie IP: *.c157.petrotel.pl 12.09.12, 01:52
            Jaśniej poproszę, na czym planów zmiana polegała?
          • Gość: wejna Re: Wix Developer – opinie IP: *.class97.petrotel.pl 12.09.12, 18:27
            Jakby rzeczywiscie dalo sie cos utargowac to biorac pod uwage lokalizacje saperskiej bez watpliwosci jest jedna z najlepszych ofert w plocku, bo lepiej miec blisko na tumska niz do galerii, taka moja opinia :)
            • Gość: taleme084 Re: Wix Developer – opinie IP: *.113.c89.petrotel.pl 13.09.12, 18:30
              bardzo dobry pomysł wix'a na osiedle blisko centrum, prawie w centrum, tumska dzisiaj swieci pustkami a przydaloby sie, zeby plocczanie zaczeli wracac na stare miasto, oprocz bankow zostalo tam jeszcze wiele sklepow i kawiarni, pubow, wiec jest co tam robic, mieszkania i bloki solidne, przypadaja do gustu, wiec warto
          • Gość: zainteresowany Re: Wix Developer – opinie IP: *.plock.mm.pl 13.09.12, 20:49
            a można wiedzieć, po ile z metra liczy sobie Wix na saperskiej??
      • Gość: kaka Re: Wix Developer – opinie IP: *.class98.petrotel.pl 27.11.12, 12:42
        Mam pytanie z mężem zastanawiamy się nad kupnem mieszkania na saperskiej i chciałabym podpytać jak wysoki jest tam czynsz? Proszę o odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka