Gość: hr_Dracula IP: 193.59.95.* 02.07.04, 07:16 Rada Nadzorcza uwierzyła....?! Zwolnić natychmiast, drugiego takiego ......... (nie mogę wpisać co myślę bo nie opublikują)nie ma w Płocku. A RN to kompani broniący swego kumpla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edzia Re: Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie afery IP: *.plocman.pl 02.07.04, 08:00 Gość portalu: hr_Dracula napisał(a): > Rada Nadzorcza uwierzyła....?! Zwolnić natychmiast, drugiego > takiego ......... (nie mogę wpisać co myślę bo nie opublikują)nie ma w > Płocku. A RN to kompani broniący swego kumpla. Najwyraźniej zna Staśka lepiej niż Ty. A bezrobocie i tak już mamy wysokie, więc po co kolejny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie afery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:16 Podobno w oświadczeniu p. Kossakowski podaje jaką kwotę życzyła sobie P. Gocławska za to aby nie pisać złych informacji o Staśku. O Sprzyjanie Staśkowi Kossaka nie posądzam, to przecież Nasze Miasto i wielki krytyk SLD. Podobno są nagrania na których wszystko jest czarno na białym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotto Re: Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie afery IP: *.petrotel.com.pl 02.07.04, 10:27 Ja się tylko pytam dlaczego to Jakubowski pierszy złożył doniesienie do Prokuratury a nie zrobiły tego pismaki? Dopiero po tym jak się dowiedziały że takie doniesienie złożył Stasiek to oni również donieśli. Mam nadzieję że Stasiek rozniesie w pył tę bandę pismaków którzy tylko czychają jak mu dołożyć ale nie tym razem bo wszystko jest na taśmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin To nie "Stasiek" zgłosił się pierwszy do prokuratu IP: 193.59.95.* 02.07.04, 12:02 ry, ale dziennikarz Polsatu zameldował o próbie przekupstwa w ABW. Jaubowski zastosował zasadę, że najlepszą obroną jest atak. A Kossakowski - zrobi wszystko,aby wrócić do "koryta". Prokuratura powinna sprawdzić wiele innych powiazań jak Jakubowski-Vectra-Budoplan, kariera synalka w Orlenie i Petrotelu. Pewnie posypią się odpowiedzi zakamuflowanych klakierów, ale cóż, takie jest życie. Dobrze, że już nie mieszkam w tym skorumpowanym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Do Płocczanina IP: *.plocman.pl 02.07.04, 12:49 Gość portalu: Płocczanin napisał(a): > ry, ale dziennikarz Polsatu zameldował o próbie przekupstwa w ABW. Jaubowski > zastosował zasadę, że najlepszą obroną jest atak. A Kossakowski - zrobi > wszystko,aby wrócić do "koryta". Prokuratura powinna sprawdzić wiele innych > powiazań jak Jakubowski-Vectra-Budoplan, kariera synalka w Orlenie i Petrotelu. > > Pewnie posypią się odpowiedzi zakamuflowanych klakierów, ale cóż, takie jest > życie. Dobrze, że już nie mieszkam w tym skorumpowanym mieście. Widzę, że mimo,iż nie mieszkasz już w Płocku, to i tak jesteś świetnie doinformowany???????????? Nie wiem, jak można pisać takie głupoty, nie mając o niczym pojęcia. Nie jesteś dla mnie człowiekiem godnym zaufania, gdy powołujesz się na "dziennikarza z Polsatu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie afery IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 12:50 Ten, kto napisał, że nie wierzy w to, by Kossakowski sprzyjał Jakubowskiemu jest w wielkim błędzie. Kossakowski sam chodził po ludziach i zbierał dla Jakubowskiego pieniądze, by miał czym opłacić dziennikarzy. Jakubowskiego ponoć uprzedził ktoś z ABW, że dziennikarz ich poinformował o jego propozycji, dlatego poszedł z tym do prokuratury. Osobiście wierzę dziennikarzom. Afera z trzecią nitką rurociągu "Przyjaźń" mogła Stasiowi bardzo utrudnić pozostanie na stołku prezesa i dlatego tak bardzo zależało mu na jej ukryciu. Odpowiedz Link Zgłoś