Dodaj do ulubionych

Tak się bawi waaaadza z PO

08.10.12, 17:26
W związku z układaniem budżetu miasta Płocka został wynajęty hotel pod Płockiem w celu odbycia tam narad i w celu "ułożenia" budżetu miasta Płocka. Za wynajem tego hotelu dla prezydenta, vice - prezydentów i radnych zapłacimy oczywiście my wszyscy.

Czy tego typu spotkania muszą odbywać się w tego typu luksusowych hotelach?

Ile będzie kosztowało wynajęcie hotelu ?

Czy w "programie" będzie uroczysta kolacja z alkoholem ?

Czy na kolacji będą wszyscy radni czy tylko koalicyjni ?

Czy jest to forma "zmiękczania" radnych, czy może póżniej im się powie że pod wpływem alkoholu zgodzili się na "propozycje" pana prezydenta ?

Czy mieszkańców miasta pytano czy zgadzają się na taką rozrzutność ?

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3250796,2,1,IMG-7155.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3250797,2,2,DSC-1332.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3250798,2,3,DSC-1353.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3250799,2,4,IMG-7143.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3250800,2,5,IMG-7154.html
Obserwuj wątek
    • Gość: brunchilgo Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.079.c72.petrotel.pl 08.10.12, 18:22
      to,że się władza nas nie pyta to nasza wina.Pozwalamy jej na to.Ot i tyle.Nie uczestniczymy w życiu lokalnej społeczności.Z lenistwa nie chcemy uczyć się co to ekonomia i co znaczy budżet miasta.Pozwalamy by nas uśpiono.Cieszymy się,że władzunia organizuje imprezki rozrywkowe za ,które sami płacimy.Bawimy się bo tak nam mówią władzunie.Cieszymy się pierdołami a sprawe ważne załatwiają bez naszej zgody.To my jesteśmy suwerenem.To oni mają nam służyć.Gdy kardynałowie nie mogli wybrać Papieża to dotąd ich nie wypuszczano z miejsca wyboru aż tego nie zrobili.Budżet powinien powstać w siedzibie władz miejskich a nie w jakimś lokaliku.
      • Gość: ja wiem... Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.c157.petrotel.pl 08.10.12, 19:53
        Przeciętny ten hotel.
        Chyba kolega przesadza.
        Do stodoły mają jechać?
        Pytanie i oszem - czy wyjeżdżać? Ale lokal taki sobie...
        • Gość: kilos Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 20:35
          Ja pierdziu trochę lepsze niż kamping nad jeziorem Rusałka kol. brunchliga. Nie dziwię się że gość ma gulę. Trzeba było startować na radnego.
          • Gość: elemelek Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.171.c81.petrotel.pl 08.10.12, 20:39
            eee. nie taki najgorszy, doba hotelowa 420 złotych
            • Gość: wmordejeza Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: 46.7.148.* 08.10.12, 21:10
              Tusk coś mówił, że w Polsce jest recesja, ale chyba nie w Płocku...
            • Gość: kononowicz Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.253.c94.petrotel.pl 08.10.12, 21:27
              Byłem tam kiedyś. Trochę zadupie, ale brak gawiedzi.
              • Gość: asia Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.171.c81.petrotel.pl 09.10.12, 07:15
                Czy w czasie gdy prezydent Nowakowski mówi wszystkim o konieczności oszczędzania potrzebne jest wynajmowanie takich obiektów aby radni '"mogli ' uchwalać budzet w którym prawdopodobnie będą oszczędzać na mieszkańcach Płocka
        • Gość: ona Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.plock.mm.pl 09.10.12, 09:52
          ich siedziba i miejscem pracy jest ratusz i tam maja pracowac a nie w hotelach. fajna wymowka zeby sie nachlac i pier****ć z kim popadnie :-)))))))))))))))))))
          • Gość: umobserwer bez komentarza IP: *.plock.mm.pl 09.10.12, 10:19
            jak w tytule :

Zarządzenie Nr 2187/2012
            Prezydenta Miasta Płocka
            z dnia 1 października 2012 roku
            w sprawie: zmian w planie wydatków Budżetu Miasta Płocka na 2012 rok.

(...)

750 75075 01/WPRIII/G Promocja Miasta Płocka - + 200 000 zł

czy jest jakiś związek z tematem wątku ?
          • Gość: Fx Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.12, 12:10
            > i pier****ć z kim popadnie :-))))))))))))))))))

Oj, koleżanki chyba nikt nie chce?
            • Gość: ona Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.plock.mm.pl 09.10.12, 19:14
              :-) po pierwsze: nie jestem twoją koleżanką, po drugie: ten, który ja chcę aby mnie chciał, to chce mnie bardzo, sorki, że musiałam cię rozczarować. niech ta chołota robi co chce, tylko za swoje pieniążki :-)
              • Gość: Fx Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.12, 13:11
                > niech ta chołota robi co chce

Hołota to m.in ludzie obrażający innych w Internecie ukrywając się za pozorną anonimowością. Hołota również nie zna ortografii.

> ten, który ja chcę aby mnie chciał, to chce mnie bardzo, sorki, że musiałam cię rozczarować

(utrzymując konwencję stylistyczną)
                ta, która chce abym ja chciał z nią rozmawiać to nie dość, że musi sprawić abym ja tego też bardzo chciał to jeszcze musi mieć fajne cycki, ale abym nie tylko się na nie gapił to ta musi być również inteligentna, sorki nie pogadamy.
                • Gość: ona Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.plock.mm.pl 10.10.12, 19:21
                  ale mi przykro, az sie poplakalam :-)))))))))))))))))) sorki ale nie gadam z imbecylami, ktorzy nazywaja kobiece piersi "cycki", cycki to ma krowa i najwyrazniej twoja matka, skoro tak cie nauczyla nazywac, no i zeby ze mna mezczyzna mogl rozmawiac to musi miec mozg a ty cierpisz na jego zanik. jak jestes samotny to moze jakies wieczorki zapoznawcze, moze jakas emerytka przytuli cie do "cyca", poczujesz sie jak u mamy :-) a ode mnie won netowy kretynie, odwazny przed kompem zakompleksiony przyglupie.
                  • Gość: Fx Drogi cycku IP: *.148.c76.petrotel.pl 10.10.12, 23:09
                    No i poszło (imbecyl, ..krowa i matka, zanik mózgu, netowy kretyn, zakompleksiony przygłup), proponuję przyswoić sobie nieco pojęcie "ironia" i "poczucie humoru", ale na początek podstawy pisowni w języku polskim.
                    Cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek,cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek
                    cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek,cycek, cycek, cycek, cycek, cycek,
                    cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek,cycek, cycek, cycek, cycek, cycek,
                    cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek, cycek,cycek, cycek, cycek, cycek, cycek.
          • Gość: uczest. Re: fajna wymowka zeby sie nachlac i pier****ć IP: *.134.c76.petrotel.pl 09.10.12, 12:39
            z kim popadnie :-)))))))))))))))))))
            To fakt tak przebiegaja roznego rodzaju wyjazdowe szkolenia i narady.Dodatkowe zatrudnienie ma za zadanie odmlodzenie cicho--dajek.
            • Gość: jaś Re: fajna wymowka zeby sie nachlac i pier****ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 18:27
              po to dostali się do żłoba, aby dobrze żreć... jak wszędzie... a o ciebie zatroszczą się przed wyborami... głosuj na mnie, głosuj... we mnie głęboka troska...i polecisz
          • Gość: ela Re: Tak się bawi waaaadza z PO IP: *.plock.mm.pl 11.10.12, 09:08
            Jesli to prawda to rzeczywiście skandal ! hotel nie jest miejscem do pracy , to co robią w ratuszu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka