Dodaj do ulubionych

Szukam pewnego chlopaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:52
Chodzi a przynajmniej chodzil do portera, ma na imie Mariusz lub Mateusz.
mieszka na puzaka na polnocy. wysoki brunet, obciety krotko na "irokeza".
chodzi albo codzil z blondynka ktora chodzi do szkoly na jana pawla. wiek
wydaje mi sie ze okolo 20 lat. jezeli ktos wie o kogo chodzi to prosze o
jakiekolwiek informacje, numer lub cos w tym stylu. Dzieki z gory
Obserwuj wątek
    • Gość: v Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.prenet.pl 22.07.06, 20:54
      bez przesady takie rzeczy wypisywac
      • Gość: nieznajoma Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:08
        Co bez przesady po to jest forum. a musze odnalezc ta osobe i nie w celach
        flirtu czy czegos tam podobnego. po prostu cos sie stalo i musze sie
        skontaktowac. prosze o pomoc
        • Gość: carmen Re: Szukam pewnego chlopaka IP: 87.239.176.* 22.07.06, 21:09
          dla mnie takie wpisy sa zawsze tylko w jednym celu...no ale moze sie myle.mieszkam na polnocy i byc moze wiem o kogo chodzi
          • Gość: niznajoma Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:13
            to uwiez mi ze nie w tym celu!! wiem jeszcze ze koleguje sie z takimmarcinem co
            na targowa chodzil czy to tz podasz mi jakis namiar na niego.
            • Gość: carmen Re: Szukam pewnego chlopaka IP: 87.239.176.* 22.07.06, 21:16
              a ten marcin tez jest z polnocy? bo takiego tez znam ale nie wiem czy sie z nim koleguje
              • Gość: nieznajoma Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:18
                tez jest z polnocy. no do portera razem chodza lub chodzili.
                • Gość: carmen Re: Szukam pewnego chlopaka IP: 87.239.176.* 22.07.06, 21:22
                  to napisz mi jak wyglada marcin i na jakiej ulicy mieszka,wtedy bede miala pewnosc
                  • Gość: nieznajoma Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:26
                    to jego zdjecie tego marcina- kolegi tego mariusza czy mateusza
                    moucin.fotka.pl/
                    • Gość: carmen Re: Szukam pewnego chlopaka IP: 87.239.176.* 22.07.06, 21:35
                      to nie myslimy o tym samym kolesiu...
                      • Gość: nieznajoma Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:40
                        Ten koles ktorego szukam ma podobna fryzure do tego marcina i wiem ze mieszka
                        na puzaka i ma dzwiczyne taka blondynke a kolo karku ma wlosy na czarno
                        pofarbowane. wiem ze chodzili razem do poretra moze na osiedlu sie tak nie
                        koleguja. a kojazysz takiego chlopaka o ktorym pisze?
                        • Gość: carmen Re: Szukam pewnego chlopaka IP: 87.239.176.* 22.07.06, 21:42
                          kojarze takiego o ktorym piszesz ale on jest mlodziutki,ma ok 19 lat ale niestety nie mam namiarow na niego w postaci maila czy telefonu bo go nie znam ,nawet na "czesc" nie jestesmy
                          • Gość: nieznajoma Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:45
                            Aha rozumiem. Trudno. Ale i tak dziekuje za pomoc :) Pozdrawiam
    • Gość: klarnet Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:27
      chlopak, ktorego szukasz ma na imie Mateusz, niestety nie moge podac Ci zadnych
      jego aktulalnych namiarow bo nie mam, poza tym od jakiegos czasu przebywa za
      granica nawet nie wiem dokladnie gdzie
      • Gość: Aaa Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:17
        Znam go :) Mateusz, spoko ziomek :)
        • Gość: nieznajoma Re: Szukam pewnego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:57
          A Ty maz jakies namiary na niego?? To prawda ze wyjechal za granice??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka