pinch 19.03.02, 07:40 Korzysta ktos tu z wpisujacych z owego programu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maro Re: Program Vitay IP: *.p.lodz.pl 19.03.02, 07:56 Tak, ja korzystam, a co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Lugosi Re: Program Vitay IP: 217.67.196.* 19.03.02, 08:11 Ja odebrałem małą latarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pinch Re: Program Vitay 19.03.02, 08:19 Od czasu konkursu na nazwe sieci stacji, gdy zobaczylem jakie nazwy wygraly postanowilem nie brac udzialu w tego typu farsach organizowanych przez teoretyzujacych adeptow reklamy. Na karte Vitay namowil mnie pozna jesienia pewien "stacyjnik" w Bielsku-Bialej. W katalogu zwrocil moja uwage pokrowiec na garnitury za 10 000pkt, a poniewaz srednio miesiecznie "zbieram" ok 1500pkt odbior nastapi niedlugo. Moj zapal jednak oslabl po tym, jak zobaczylem podobny pokrowiec w pewnej hurtowni za 17zl ;-) Chyba wybiore za te punkty maskotki dla dziecka i tam sobie spokoj ze swoim "zbieractwem" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonnik Re: Program Vitay 19.03.02, 08:39 Ja w przeciwienstwie do kolegi nie robie az tak duzo kilometrow. Wspomniane 1500 punktow nabilem w ciagu pol roku. Fakt, ze nagrody sa znikomej wartosci jak na takiego potentata. Firma chcaca utrzymac wiernych klientow przy sobie powinna bardziej sie postarac. Jesli chodzi o mnie, to nie zdecydowalem sie na branie udzialu w programie Vitay ze wzgledu na nagrody (aczkolwiek milo taka otrzymac, np. dzwonek). I tak zawsze (w miare mozliwosci) tankuje na stacjach Petry, bo maja po prostu dobre paliwo. Poza tym jestem "lokalnym patriota". Odpowiedz Link Zgłoś
pinch Re: Program Vitay 19.03.02, 08:57 Wbrew pozorom tez kilometrow duzo nie robie - po prostu pewien udzial ma samochod zony. A podobnie jak Ty tankuje wylacznie na stacjach ogolnie ujmujac "Petry" bez wzgledu na bardziej czy mniej udane akcje promocyjne. I ze wzgledu na lokalny patriotyzm, i ze wzgledu na pewnosc co do pochodzenia paliwa. Pewien znajomy mowi "paliwo RG jest bardziej kaloryczne". Nie wiem jakie jest, ale wiem ze Gdansk jest tam, a Plock jest tu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKM Re: Program Vitay IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:34 Nie rozumię Twojego zdziwienia. Konkurs wyglądał tak a nie inaczej, ponieważ chciano ominąć pewne zobostrzenia wynikające z ustawy o grach losowych i zakładach wzajemnych. Orlen zaoszczędził sporo grosza organizując go w tej formie, a swój cel marketingowy osiągnął. Oczywiście uszczęśliwił 50 osób (zwycięzcy nagród) a ile zmartwił ? nie wiem. Co do nagród w programie Vitay, oglądając katalog można wywnioskować, że Orlen do tego interesu nie dołoży na pewno, bo jako jako firma ma przecież zarabiać, więc trudno spodziewać się ze strony Orlenu wyszukanych nagród ( rozdawanych w ilościach masowych), to samo dotyczy programu dla klientów sieci Plus GSM. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pinch Re: Program Vitay 19.03.02, 08:49 Alez ja nie chce, aby ktokolwiek do mnie dokladal, czy tez fundowal wyszukane nagrody. Wyciagnalem tylko taki wniosek, ze za te 17 zl to naprawde nie chce mi sie przy kazdej wizycie wyciagac tej karty, wsuwac do czytnika, zerknac na sume, wyjac karte i schowac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rene2 Re: Program Vitay 19.03.02, 10:57 Ja mam 4 tysiące, ale coraz rzadziej tankuję w Orlenie, bo po prostu nie warto. Są inne, DOBRE stacje, gdzie jest 10-15 gr na litrze taniej. W skali roku to gruba kasa, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś