Dodaj do ulubionych

Program Vitay

19.03.02, 07:40
Korzysta ktos tu z wpisujacych z owego programu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maro Re: Program Vitay IP: *.p.lodz.pl 19.03.02, 07:56
      Tak, ja korzystam, a co chcesz wiedziec?
      • pinch Re: Program Vitay 19.03.02, 07:58
        Odebrales juz jakis "fant"?
        • Gość: B Lugosi Re: Program Vitay IP: 217.67.196.* 19.03.02, 08:11
          Ja odebrałem małą latarkę.
          • pinch Re: Program Vitay 19.03.02, 08:19
            Od czasu konkursu na nazwe sieci stacji, gdy zobaczylem jakie nazwy wygraly
            postanowilem nie brac udzialu w tego typu farsach organizowanych przez
            teoretyzujacych adeptow reklamy. Na karte Vitay namowil mnie pozna jesienia
            pewien "stacyjnik" w Bielsku-Bialej. W katalogu zwrocil moja uwage pokrowiec na
            garnitury za 10 000pkt, a poniewaz srednio miesiecznie "zbieram" ok 1500pkt
            odbior nastapi niedlugo. Moj zapal jednak oslabl po tym, jak zobaczylem podobny
            pokrowiec w pewnej hurtowni za 17zl ;-)
            Chyba wybiore za te punkty maskotki dla dziecka i tam sobie spokoj ze
            swoim "zbieractwem" ;-)
            • dzwonnik Re: Program Vitay 19.03.02, 08:39
              Ja w przeciwienstwie do kolegi nie robie az tak duzo kilometrow. Wspomniane
              1500 punktow nabilem w ciagu pol roku. Fakt, ze nagrody sa znikomej wartosci
              jak na takiego potentata. Firma chcaca utrzymac wiernych klientow przy sobie
              powinna bardziej sie postarac.

Jesli chodzi o mnie, to nie zdecydowalem sie na branie udzialu w programie
              Vitay ze wzgledu na nagrody (aczkolwiek milo taka otrzymac, np. dzwonek). I tak
              zawsze (w miare mozliwosci) tankuje na stacjach Petry, bo maja po prostu dobre
              paliwo. Poza tym jestem "lokalnym patriota".
              • pinch Re: Program Vitay 19.03.02, 08:57
                Wbrew pozorom tez kilometrow duzo nie robie - po prostu pewien udzial ma samochod
                zony.
                A podobnie jak Ty tankuje wylacznie na stacjach ogolnie ujmujac "Petry" bez
                wzgledu na bardziej czy mniej udane akcje promocyjne. I ze wzgledu na lokalny
                patriotyzm, i ze wzgledu na pewnosc co do pochodzenia paliwa.
                Pewien znajomy mowi "paliwo RG jest bardziej kaloryczne". Nie wiem jakie jest,
                ale wiem ze Gdansk jest tam, a Plock jest tu. :)
    • Gość: MKM Re: Program Vitay IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:34
      Nie rozumię Twojego zdziwienia. Konkurs wyglądał tak a nie inaczej, ponieważ
      chciano ominąć pewne zobostrzenia wynikające z ustawy o grach losowych i
      zakładach wzajemnych. Orlen zaoszczędził sporo grosza organizując go w tej
      formie, a swój cel marketingowy osiągnął. Oczywiście uszczęśliwił 50 osób
      (zwycięzcy nagród) a ile zmartwił ? nie wiem. Co do nagród w programie Vitay,
      oglądając katalog można wywnioskować, że Orlen do tego interesu nie dołoży na
      pewno, bo jako jako firma ma przecież zarabiać, więc trudno spodziewać się ze
      strony Orlenu wyszukanych nagród ( rozdawanych w ilościach masowych), to samo
      dotyczy programu dla klientów sieci Plus GSM. Pozdrawiam.
      • pinch Re: Program Vitay 19.03.02, 08:49
        Alez ja nie chce, aby ktokolwiek do mnie dokladal, czy tez fundowal wyszukane
        nagrody. Wyciagnalem tylko taki wniosek, ze za te 17 zl to naprawde nie chce mi
        sie przy kazdej wizycie wyciagac tej karty, wsuwac do czytnika, zerknac na
        sume, wyjac karte i schowac... :)
        • rene2 Re: Program Vitay 19.03.02, 10:57
          Ja mam 4 tysiące, ale coraz rzadziej tankuję w Orlenie, bo po prostu nie warto.
          Są inne, DOBRE stacje, gdzie jest 10-15 gr na litrze taniej. W skali roku to
          gruba kasa, jak dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka