Dodaj do ulubionych

Zderzenie na ul. Chemików. Auto dachowało, kier...

24.04.13, 17:57
Tak może i jej wina, bo wymusiła pierwszeństwo. Szkoda tylko, że facet nie poniesie konsekwencji za to, że zapierniczał ile się da bo nie sądzę aby przy prędkości 30 czy 40/h poleciał 40 metrów dalej czego z 10 ślizgając na dachu ;/ W ogóle wielu ludzi z Orlenu nie potrafi jeździć.
Obserwuj wątek
    • Gość: jachu Re: Zderzenie na ul. Chemików. Auto dachowało, ki IP: *.c156.petrotel.pl 24.04.13, 20:20
      a ja mam pytanie co maja ludzie z orlenu i ich zdolności za kierownica do tego wypadku...czlowieku weż sie ogarnij...to ze zapitalał to fakt ale nie mial na czole napisane Orlen!!!
      • Gość: takaja Re: Zderzenie na ul. Chemików. Auto dachowało, ki IP: *.099.c67.petrotel.pl 24.04.13, 20:39
        Ha, moze nie mial napisane ze z Orlenu na czole, ale w Orlenie pracuje, auto sluzbowe. Nic dodac, nic ujac. Huk byl okrutny, slyszeli i widzieli z budynku 07. A swoja droga ta pracownicy pkn jezdza ta droga z predkoscia min 100km/h.
        • gumix8088 Re: Zderzenie na ul. Chemików. Auto dachowało, ki 24.04.13, 21:02
          Może w końcu ktoś się zainteresuje zaparkowanymi samochodami wzdłuż ulicy. Barany parkują tak do samego zglenickiego i stale jest problem żeby wyjechać bo jakieś autko akurat skręca w chemików.
          • Gość: Gumiś Re: Zderzenie na ul. Chemików. Auto dachowało, ki IP: 91.212.223.* 25.04.13, 08:24
            Można z duża dozą prawdopodobieństwa powiedzieć że kobieta nie była winna wypadku.
            Na Chemików samochody jeżdżą bardzo szybko. Nie ma znaczenia że są tam trzy czy cztery przejścia dla pieszych, skrzyżowania i mnóstwo osób się kręci. Policja powinna skontrolować z jaką prędkością jechał kierowca opla. Gdyby jechał przepisowo nie uderzyłby pewnie z taką siłą żeby dachować.
            Kolejna sprawa już wspomniana to samochody parkujące na chodnikach zasłaniające widoczność przy wyjeździe z parkingów albo bocznych dróg. Czy policja w końcu zareaguje? A może Orlen w końcu pobuduje nowe parkingi?
            W takich warunkach kobieta mogła nie mieć szans żeby zareagować gdy nic widzisz a koleś zapitala jak szalony.
      • Gość: Abelear Re: Zderzenie na ul. Chemików. Auto dachowało, ki IP: *.plock.mm.pl 26.04.13, 18:53
        Sam się ogarnij. Widziałem moment zaraz po tym jak dachował, a samochód był służbowy, a nawet jeżeli nie byłby to pracownik Orlenu to i tak nie zmienia to faktu, że wielu pracujących w Orlenie jeździ jakby byli królami szos. Widać to na każdym kroku szczególnie wysiadając na przedostatnim przystanku gdzie zaraz jest przejście dla pieszych nie raz doszłoby do potrącenia bo trzeba wyprzedzić autobus i nie można poczekać, aż ten ruszy. Poza tym prędkości jakimi tam jeżdżą do pracy i z niej wracają zdecydowanie przekraczają normę.
    • marcin_1333 Zdjęcia z dachowania [FOTO] 24.04.13, 22:10
      FOTO nr 1

FOTO nr 2
      • Gość: z Płocka tommy IP: *.plock.mm.pl 24.04.13, 22:36
        zgadzam się z przedmówcami, ze niektorzy pracownicy koncernu jak dostaną auto sluzbowe to automatycznie dostają malpiego rozumu i wydaje im sie, że swiat należy do nich. Jeżdzą tymi verwami jak idioci. Byłem swiadkiem jak jedna panienka z verwy o znikomych umiejetnościach wyprzedzała wszystkich (w tym mnie) jak leci, ryzykujac życie innych. Potem zaparkowała w najdalszym miejscu parkingu i weszła do budynku jeszcze po mnie. Nastepnie czekała dlugo na windę i wjechała raptem na II pietro, kiedy szybciej byłoby wejść po schodach. Zastanawiałem się czy faktycznie się spieszyła czy wpisywała się w obraz przeciętniaka z verwy próbujacego glupotą nadrobić falszywe poczucie wyższości. Uprzedzając komentarze również pracuje w firmie, mam auto słuzbowe i wstyd mi za innych jeżdzacych flotą.
    • Gość: Michał Re: Zderzenie na ul. Chemików. Auto dachowało, ki IP: 91.212.223.* 25.04.13, 11:41
      może po obejrzeniu zamieszczonych zdjęć podejmiecie rozmowę na nowo, bo ze zdjęć jednoznacznie wynika czyja wina i prędkość Opla nie miała absolutnie znaczenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka