Dodaj do ulubionych

wyniki rekrutacji PWSZ

20.07.13, 11:56
Witam

Proszę o odpowiedz gdzie mogę znaleźć wyniki rekrutacji. byłam w siedzibie PWSZ i nie chciała pani podać bo wielki problem by jej sprawiło wejście do systemu i kazała wejść na "jakąś" stronę. Pytanie tylko jaką i gdzie to znaleźć bo na stronie PWSZ nic takiego nie widzę. Proszę o odpowiedzi. I może ktoś wie czy Instytut nauk humanistycznych i społecznych na Kościuszki jest otwarty dziś?
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: wyniki rekrutacji PWSZ IP: *.31.33.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 16:54
      Tam przyjmują każdego, także na pewno się dostalas. Co roku maja mniej chętnych. Pewnie druga rekrutacja będzie we wrześniu.

• Gość: 1paula123 Re: wyniki rekrutacji PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 17:16
        Tak ale jednak ulżyłoby mi gdybym wiedziała na 100% i zobaczyła swoje nazwisko. Dziękuje za odpowiedz :)
        • Gość: gość Re: wyniki rekrutacji PWSZ IP: *.cdma.centertel.pl 02.08.13, 12:10
          można to wgl sprawdzić w internecie? jestem zarejestrowany na studia zaoczne a nie mam pojęcia czy to oni wyślą wiadomość o przyjęciu czy jest gdzieś jakaś lista? jeżeli ktoś byłby bardziej poinformowany niż ja bardzo prosze o odpowiedź :)
          • Gość: paula Re: wyniki rekrutacji PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 22:52
            List do domu przysyłają. Ja dostałam w tamtym tygodniu i listy w odpowiednim Instytucie są rozwieszone lub trzeba zadzwonić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka