caspar22 28.08.15, 14:43 Cześć. Mam do was pytanie czy ktoś z was może polecić ortodontę w Płocku ? Marzeniem byłby dobry i tani :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Re: Ortodonta-Płock IP: *.centertel.pl 19.11.15, 14:58 Ja polecam dr Kisielewską. Przyjmuje na ul. Medycznej 8, w przychodni Demed. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek922 Re: Ortodonta-Płock 05.07.16, 10:58 Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat leczenia u Pani doktor Kisielewskiej ? Zastanawiam się nad wyborem ortodonty (mam 24 lata), a ceny klinice Demed są bardzo korzystne w porównaniu do cen u innych ortodontów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orzeech Re: Ortodonta-Płock 07.07.16, 07:04 Podbijam temat. Prosze o wypowiedzi na temat Demedu i tamtejszych ortodontow. Rowniez zastanawiam sie nad leczeniem tam, ale mam obawy. Mam juz wstęnie nawet zamówioną wizyte, ale nie wiem czy nie wybac się jedak do jakiegos sprawdzonego płockiego orto. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek922 Re: Ortodonta-Płock 15.07.16, 10:59 Jakie wrażenia na temat wizyty ortodontycznej w Demedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaliniewska Re: Ortodonta-Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.16, 18:24 ortodonta w centrum demed to nie do końca ortodonta. Żeby być ortodontą trzeba mieć specjalizacje. Zeby zrobic specjalizacje trzeba lat pracy i zbierania doswiadczen pod okiem innych. A dr Kisielewska chyba nie ma jednak specjalizacji. Wiem czym to pachnie to sama jestem na specjalizacji tyle ze jestem po medycynie i robie zupelnie co innego nie w zebach. Wiadomo takie czasy kazdy chce zarabiac. Ale moim zdaniem oszczędzanie 200 czy 300 zl jak masz miec porzadnie zrobione zeby na cale zycie to chyba wole doplacic i miec pewnosc. Sa przeciez doswiadczeni specjalisci w plocku po co kombinowac... ja akurat lecze sie u dr Sarnowskiej i jestem zadowolona. Ale mozna chyba jeszcze u innych nie? Wiedza i doswiadczenie musi kosztowac...to nie aparat prostuje zeby i leczy wade zgryzu. To lekarz to robi uzywajac aparatu...pamietajcie o tym! Odpowiedz Link Zgłoś