Dodaj do ulubionych

Koniec ulicznego handlu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:03
No to nasza wspaniała straż miejska będzie mogła się wykazać. Takie
handlujące "babcie" powodują o wiele większe zagrożenie od blokersów.
A z drugiej strony to Milewski postanowił zbierać pieniądze na drogi
dojazdowe do mostu. Tylko ok 400.000 mandatów po 500 PLN i będziemy mieli
możliwość przejechanie po nowym moście.
A więc SM do boju.
Obserwuj wątek
    • wb28 Re: Koniec ulicznego handlu 12.10.04, 22:12
      Tak, teraz sobie "dziewczyny' ze straży miejskiej poszaleją.... Ręce opadają
      jak się coś takiego czyta. Najpierw mandaty za parkowaniem kołem samochodu
      na "trawniku" którego niema, potem dali dziewczynom ( na próbę ) fotoradary, a
      teraz "broń" do walki z babciami i emerytami działkowcami! Mandatem Panowie z
      Ratusza to ukarajcie siebie za idealne posunięcia polityczno - ekonomiczne w
      Płocku, a nie zawracacie "głowę" (czyt, d...) pierdołami.
      Dajcie ludziom odpocząć! Chyba komuchy Millerowsko - Belkowsko- Kwaśniewskie
      wystarczająco dają nam wszystkim czadu!!! Płockim władzom
      gratulujemy ...pomysłowości! A może pomyślcie co zrobić z handlijącymi
      nielegalnie Azerami??? A może nasza "kochana" Straż Miejska boi się ich ruszyć
      żeby nie dostać po pysku...?
      • Gość: antyMILEWSKI Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:52
        Napiszę tak ten MILEWSKI który myśli że ma ROZUM poprostu dba o wpływy spółki
        zażądzającej ryneczkami i ma z tego 2 pensyjkę (a czego można się bylo po NIM
        spodziewać Popi---ne bezmuzgowie sam z wioski pochodzi i boi się żeby BABINKI
        nie dorobiły do tej renty 500zł a może milesiu zamieni się z tymi ludźmi na
        dochody;watpię w to on jest BERETEM I MIM ZOSTANIE)
        • Gość: obserwator Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 07:21
          Straż miejska niech sie wezmie za porzadna robote a nie tylko potrafia wyrzucac
          babcie handlujace pietruszka albo dawac mandaty za picie piwa w miejscu
          publiczym tyle to i ja mogl bym zrobic tylko zeby zrobili cos naprawde
          pozytecznego to jakos nie slychac tylko bezradnie rozkladaja rece
    • Gość: ORMO Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 22:25
      Czy te nieroby zdolne są tylko gnębić i upokarzać tych , którzy są najsłabsi
      i bezbronni!No niech się ktoś odwarzy i powie mi, że oni są w ogóle potrzebni!
      I pomyśleć , że to my jeszcze za to płacimy! To chore!chore,chore , chore.....
      Chory jest cały ratusz , a przede wszystkim jego zarządca!
    • Gość: Mieszkaniec Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:57
      Jestem za, w końcu wszyscy musimy płacić podatki od każdego przychodu.
      Najwyższy czas takie cwaniactwo ukrócić. Myślę, że to na tym nie koniec.
      Cwaniaków jest wielu, choćby gabinety stomatologiczne, ginekologiczne,
      warsztaty naprawcze itp, gdzie opodadkowanie od przychodówjest zryczałtowane
      nie jest przez nikogo kontrolowane.Babcie chodnikowei ich skromne zarobki to
      pryszcz.Straż miejska lub policja skarbowa powinna tam się wykazać.
      • Gość: shj do Mieszkańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 05:45
        Już widzę Mieszkańcu jakiś Ty lojalny wobec fiskusa. Kiedy pomożesz sąsiadowi w
        remoncie łazienki i zapłaci Ci 100 zł to umieszczasz to w PIT-cie i gorliwie
        zanosisz do Pałacu Króla Fiskusa. Nie błaźnij się!
        Ja zawsze kupuję tam grzyby i jestem zadowolony. Ratusz (jak każda nieudolna
        władza) kiedy nie może (nie potrafi) poradzić sobie z autentycznymi problemami -
        niech płacą za most - to znęca się nad najsłabszymi.
        Dziadostwo, głosowałem na ten układ i żałuję.
    • Gość: Plocman Koniec nieudolnych rządów PŁOCKIEGO RATUSZA IP: 193.59.95.* 13.10.04, 08:39
      BRAVO Milewski, mój partyjny kolego!! Ratujesz budżet takimi mandatami, jakimi
      PIH 'skazuje' takie giganty, jak OSZOŁOM i inne. Bo taka babcia ma dochody
      porównywalne z supermarketami. A nasza kochana straż miejska jaka gorliwa!!
      Prawie jak milicja drogowa. I równie skuteczna, bo na boku mają 3-4 pensje
      miesięczne.
      NIEROBY i TCHÓRZE - pilnujcie prawdziwego porządku i bezpieczeństwa obywateli
      Płocka, a nie zajmujcie się duperelami na zlecenie nieudacznego szefa.
      CIAO BAMBINI !!
    • Gość: ola Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:54
      Wszystkich przeciwników prezydenta Milewskiego wyzywam na pojedynek. Będę
      czekał na nowym moście(jeżeli stanie)w listopadzie w każdy piątek po robocie.
      Wasz ukochany wiceprezydent Tomasz Kolczyński
      Uwaga: trenowałem boks
    • Gość: płoczczanin Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.c149.petrotel.pl 13.10.04, 09:46
      A może by tak "stróże prawa" ze straży miejskiej zainteresowali się samochodami
      zaparkowanymi na ul. Nowy Rynek i 3 Maja, gdzie obowiazują zakazy
      zatrzymywania. Chłopcy ze straży albo są ślepi, to dziwne bo musieli przejść
      badania lekarskie przed przyjęciem i w trakcie służby albo też przekupni co
      jest bardziej prawdopodobne.
    • Gość: ziomek Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.class146.petrotel.pl 13.10.04, 09:49
      Głupie podejście do problemu! A problemem jest BRAK WYDZIELONEGO MIEJSCA
      SPRZEDAŻY SWOICH PRODUKTÓW PRZEZ DZIAŁKOWCÓW I PSZCZELARZY! To trzeba najpierw
      załatwić a nie karać mandatami po 500 złoych biednych ludzi.
      Myśleć, myśleć i jeszcze raz myśleć.
      • Gość: płock Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 17:54
        Doprawdy ambitne i inteligentne zadanie ma straż miejska. Trzymajmy kciuki, aby
        im się powiodło.
    • Gość: Bono Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:04
      Zaraz sie bedziecie mogli na mnie powyzywac, bo uwazam ze bardzo dobrze sie
      stalo ze w koncu ktos sie zajmie ta drazliwa sprawa. Miasto powinno byc
      miastem, a nie jednym wielkim straganem i albo mamy aspiracje miejskie, albo
      wiejskie z przekupkami na kazdej ulicy.
      • Gość: szary Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:12
        masz absolutna racje! A poza tym, to nigdy nie bedziemy aspirowac do miasta
        rangi wojewodzkiego, gdy na ulicy krolowac beda paniusie z marcheweczka. Kto
        tego niedostrzega to bur.. .
    • Gość: mach1973 Re: Koniec ulicznego handlu IP: *.c151.petrotel.pl 14.10.04, 08:51
      brawo dla ratusza za pomysła walki z babciami handlującymi marchewką ku
      szczytnej idei upiększania i tak już "pieknego" naszego miasta ze swojej strony
      wolę jak babcie będą przykrywać te jakże "piękne chodniki" swoimi
      koszykami.Proponuję ze swojej strony wysłać dzielną straż miejską do likwidacji
      nierówności chodników przy pomocy skomasowanego ataku pałami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka