Gość: rec IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:35 ... ale , gdzie nam do Was.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:42 No tu już przesadzasz,że u nas nie ma ścieżek :-) Są na Podolszycach naokoło Auchana i trochę na południonwych,na ulicy mostowej i koło stadionu i w kierunku Orlenu. Ile to kilometrów,to nie wiem. Może mniej niż 9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:55 ..nie czytasz uważnie skarbie! Pisałem wyrażnie ..że u nas w Łącku. A od Łącka do Gąbina 7 km , to co? A do Sendenia / w budowie/ 4 km, to co? A do Woli Łąckiej 3 km - to co? A za chwilę/ bo pozwolenie na budowę już jest/ do Gór tj. do granicy z Płockiem 8 km to co?! Mam brzydko powiedzieć...gó....?! Ale , gdzie nam do Płocka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan od SDI Zonk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:19 recu co piszesz z gąbina wiemy, że sdi i u was zagościło, ale co tam niedługo wyłączymy, albo zrobimy mała awarię. p.s. Ścieżka nie prowadzi od Łącka do gąbina tylko w jego kierunku, a to mała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Zonk IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 23:45 ..a co my tam w porównaniu z Gąbinem ...Nic ! A co do ścieżki: my miernoty Łąckie ...połączymy ją z Gąbinem...Ot, tak... Po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy po co sciezki? IP: *.c148.petrotel.pl 17.11.04, 00:02 u nas sciezek nie potrzeba my niedlugo bedzxiemy miec specjalny 4ro torowy szlak dobrze wentylowany po ktorym na pewno zadne auto nie pojedzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: po co sciezki? IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 00:19 ..wirtualnie...czy realnie? Czy aż tak musisz mie dołować...? U nas to tylko ...zagony...! Odpowiedz Link Zgłoś
mielbi Re: po co sciezki? 17.11.04, 00:47 głowa do góry przecież to nasz przywódca oświetlił drogę do Gór, a mniemam że pójdzie za ciosem i oświetli scieżki rowerowe nawet Sendeniu, no i oczywiście halę w Łącku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putrament Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:08 ... ale , gdzie nam do Was. że nie wspomnę o światowej sławy zespole ludowym pod szumną nazwą Bayer Full. Słyszałem, że mają niedługo występować razem z Lenny Kravitzem, w łąckiej restauracji. (tak miedzy nami, kiedyś w menu tej knajpy - widniało tłumaczenie dania, "ryba po grecku" - i było tam napisane obok Fish after greek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.visp.energis.pl 17.11.04, 18:29 Zdradzę ci tajemnicę.Tą knajpę prowadzi fachowiec - czołowy działacz PIS-u .Nie wierzysz to sprawdź. Na układy.... Odpowiedz Link Zgłoś