Dodaj do ulubionych

.my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych..

IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:35
... ale , gdzie nam do Was....
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:42
      No tu już przesadzasz,że u nas nie ma ścieżek :-) Są na Podolszycach naokoło Auchana i trochę na południonwych,na ulicy mostowej i koło stadionu i w kierunku Orlenu. Ile to kilometrów,to nie wiem. Może mniej niż 9.
    • Gość: rec Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:55
      ..nie czytasz uważnie skarbie! Pisałem wyrażnie ..że u nas w Łącku. A od Łącka
      do Gąbina 7 km , to co? A do Sendenia / w budowie/ 4 km, to co? A do Woli
      Łąckiej 3 km - to co? A za chwilę/ bo pozwolenie na budowę już jest/ do Gór tj.
      do granicy z Płockiem 8 km to co?! Mam brzydko powiedzieć...gó....?! Ale ,
      gdzie nam do Płocka !
      • Gość: pan od SDI Zonk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:19
        recu co piszesz z gąbina wiemy, że sdi i u was zagościło, ale co tam niedługo
        wyłączymy, albo zrobimy mała awarię.

p.s. Ścieżka nie prowadzi od Łącka do gąbina tylko w jego kierunku, a to mała
        różnica.
        • Gość: rec Re: Zonk IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 23:45
          ..a co my tam w porównaniu z Gąbinem ...Nic ! A co do ścieżki: my miernoty
          Łąckie ...połączymy ją z Gąbinem...Ot, tak... Po prostu...
          • Gość: ciekawy po co sciezki? IP: *.c148.petrotel.pl 17.11.04, 00:02
            u nas sciezek nie potrzeba my niedlugo bedzxiemy miec specjalny 4ro torowy
            szlak dobrze wentylowany po ktorym na pewno zadne auto nie pojedzie:)))
            • Gość: rec Re: po co sciezki? IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 00:19
              ..wirtualnie...czy realnie? Czy aż tak musisz mie dołować...? U nas to
              tylko ...zagony...!
              • mielbi Re: po co sciezki? 17.11.04, 00:47
                głowa do góry przecież to nasz przywódca oświetlił drogę do Gór, a mniemam że
                pójdzie za ciosem i oświetli scieżki rowerowe nawet Sendeniu, no i oczywiście
                halę w Łącku.
    • Gość: Putrament Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:08
      ... ale , gdzie nam do Was.

że nie wspomnę o światowej sławy zespole ludowym pod szumną nazwą Bayer Full.
      Słyszałem, że mają niedługo występować razem z Lenny Kravitzem, w łąckiej
      restauracji. (tak miedzy nami, kiedyś w menu tej knajpy - widniało tłumaczenie
      dania, "ryba po grecku" - i było tam napisane obok Fish after greek. :)
      • Gość: rec Re: .my tu w Łacku mamy 9 km ścieżek rowerowych.. IP: *.visp.energis.pl 17.11.04, 18:29
        Zdradzę ci tajemnicę.Tą knajpę prowadzi fachowiec - czołowy działacz PIS-u .Nie
        wierzysz to sprawdź. Na układy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka