Gość: halicz IP: 192.156.102.* 24.10.06, 16:19 Wybieram się z ważnym gosciem na wycieczkę do Plocka. Jakie są najlepsze restauracje w mieście? Prosze doradźcie! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamilla Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:14 Retro - ul. Kwiatka. Owocnego spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zooz Re: restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:46 uwielbiam retro :) spędziłam tam kiedyś sporo czasu na kawce z cynamonem :) i był miły pan kelner, Artur o ile dobrze pamiętam (pozdrawiam:)). czy nie sądzicie że w Płocku jest mało dobrych restauracji? brakuje barów sushi, knajpek z kuchnią orientalna... rozmarzyłam się :) Płocczanie za rzadko wychodzą z domów żeby coś zjeść. trochę nam brakuje kulutry kulinarnej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:34 jak już coś to Adrian:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:04 sushi jest w pasażu grodzkim a tak na marginesie też polecam retro, spędziłam tam najpiękniejsze chwile i urządziłam tam swoje wesele;) tam jest naprawdę wspaniały klimat.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:05 za dużo tego "tam" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 18:23 zapewne było to bardzo kameralne wesele, o ile mi wiadomo Retro pomieści ok 40 osób;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:21 no hucznego weseliska nie mieliśmy, to raczej było przyjęcie na 30osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:35 i jak się obsługa spisała?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:46 super!!bylismy bardzo zadowoleni, goście również. tylko że już tej obsługi nie ma (mam na myśli kelnera- bo kucharki pozostały te same) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:06 aha czyli obecni kelner i kelnerka śą słabsi?:)kucharki rzeczywiście są dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:58 czy słabsi?chyba nie. Kelnerka to bardzo sympatyczna dziewczyna, widać ze sie stara a kelner- no cóż jeszcze nas nie obsługiwal..ale znam go prywatnie- fajny chłopak tylko do pracy to on raczej sie nie przykłada(przynajmniej do tej);) ale klienci go chwalą(podobno) a w szczególności klientki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:50 bo mu sie nie chce plecy go bolą i w ogóle;) klientki to przychodzą żeby sobie popatrzeć ;) ale poza tym za bardzo się podlizuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:03 heh, widze że też go znasz;) .. nawet bardzo dobrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 16:00 aż za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 27.09.07, 19:56 no proszę, to znaczy, ze mamy wspólnych znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 21:43 a cieszę się bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:10 wyrażam taką ndzieję że nasza dyskusja sie nie zakończy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 29.09.07, 11:16 ja również posiadam owąż nadzieję;)) a że to jest wątek o restauracjach to wypadałoby chyba jednak kontynuować ten temat... to którego pracownika retro obgadujemy?;)hehe chyba że masz inne propozycje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:36 dużego wyboru nie ma: p.Kasia, p.Agnieszka, Monika, Adrian... kogo pod odstrzał bierzemy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 29.09.07, 13:40 no rzeczywiście wybór niewielki..a od kiedy jesteś "związany" z retro? pamiętasz początki jak właścicielką została p.Dąbkowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:19 "związana" jak już coś:) no właśnie badam te okoliczności :P ale nie jestem związana tylko czasem wpadam na herbatkę z koleżanką:)o ile mi wiadomo poprzednia właścicielka to p. Marta Rydzewska- Wojnecka. czyżby zapowiada się wymiana informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 29.09.07, 15:35 oj to bardzo przepraszam tego "związanego":/ zasugerowałam się nickiem ;) prawdę mówiąc nie znam poprzedniej właścicielki; do retro zaczęłam chodzić dopiero za "kadencji" p.Dąbkowskich i kiedy kierowniczką była Ela, pamiętasz ją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 16:38 w jakim sensie kierowniczką? bo obecnie od czasu do czasu nasz kolega zostaje kierownikiem nominowanym przez siostrę Anetę D.:)Eli nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 08:44 a tak teraz to on jest kierownikiem ;) ale wcześniej, na samym początku była Ela- koleżanka Anety i Łukasz- brat Adriana i właśnie tamte czasy wspominam najmilej :) gina9@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 16:41 widzę że ty również jesteś ciekawa historii tego lokalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:29 może przejdziemy na meila?) pier59@02.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracje IP: *.plock.mm.pl 26.10.07, 22:39 pewnie te klientki "obsluguje" tez poza Retro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:57 Jeżeli chcesz na kims zrobić wrażenie to polecam Salonik lub Art Deco przy Urzędzie Miasta. Są to lokale z klimatem, jedzenie pyszne, profesjonalna obsługa i dobre usytuowanie. Odradzam Retro ze względu na położenie - ul. Kwiatka do najlepszych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:10 A ja polecam "Pod strzechą" - przepyszne jedzonko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDyta Re: restauracje IP: *.c243.petrotel.pl 11.12.06, 07:14 Byłam pod Strzechą i zawiodłam sie. Drogo i nic specjalnego do wyboru nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:16 tam jest plebejsko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: restauracje IP: *.c157.petrotel.pl 10.12.06, 15:09 e tam idź do macdonalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 14:48 teraz powstaje pytanie który lepszy McDonald? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: restauracje IP: *.plock.mm.pl 26.10.07, 22:44 w hotelu "Starzynski" Odpowiedz Link Zgłoś