Dodaj do ulubionych

restauracje

IP: 192.156.102.* 24.10.06, 16:19
Wybieram się z ważnym gosciem na wycieczkę do Plocka. Jakie są najlepsze
restauracje w mieście? Prosze doradźcie!
Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamilla Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:14
      Retro - ul. Kwiatka. Owocnego spotkania.
      • Gość: zooz Re: restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:46
        uwielbiam retro :) spędziłam tam kiedyś sporo czasu na kawce z cynamonem :) i był miły pan kelner,
        Artur o ile dobrze pamiętam (pozdrawiam:)). czy nie sądzicie że w Płocku jest mało dobrych restauracji?
        brakuje barów sushi, knajpek z kuchnią orientalna... rozmarzyłam się :) Płocczanie za rzadko wychodzą z
        domów żeby coś zjeść. trochę nam brakuje kulutry kulinarnej :(
        • Gość: mm Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:34
          jak już coś to Adrian:)
        • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:04
          sushi jest w pasażu grodzkim
          a tak na marginesie też polecam retro, spędziłam tam najpiękniejsze
          chwile i urządziłam tam swoje wesele;)
          tam jest naprawdę wspaniały klimat.polecam
          • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:05
            za dużo tego "tam" ;)
          • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 18:23
            zapewne było to bardzo kameralne wesele, o ile mi wiadomo Retro
            pomieści ok 40 osób;)))
            • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:21
              no hucznego weseliska nie mieliśmy, to raczej było przyjęcie na
              30osób
              • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:35
                i jak się obsługa spisała?:)
                • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:46
                  super!!bylismy bardzo zadowoleni, goście również. tylko że już tej
                  obsługi nie ma (mam na myśli kelnera- bo kucharki pozostały te same)
                  • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:06
                    aha czyli obecni kelner i kelnerka śą słabsi?:)kucharki rzeczywiście
                    są dobre:)
                    • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:58
                      czy słabsi?chyba nie. Kelnerka to bardzo sympatyczna dziewczyna,
                      widać ze sie stara a kelner- no cóż jeszcze nas nie obsługiwal..ale
                      znam go prywatnie- fajny chłopak tylko do pracy to on raczej sie nie
                      przykłada(przynajmniej do tej);) ale klienci go chwalą(podobno) a w
                      szczególności klientki;)
                      • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:50
                        bo mu sie nie chce plecy go bolą i w ogóle;) klientki to przychodzą
                        żeby sobie popatrzeć ;) ale poza tym za bardzo się podlizuje:)
                        • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:03
                          heh, widze że też go znasz;) .. nawet bardzo dobrze:P
                          • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 16:00
                            aż za bardzo:)
                            • Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 27.09.07, 19:56
                              no proszę, to znaczy, ze mamy wspólnych znajomych :)
                              • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 21:43
                                a cieszę się bardzo:)
                                • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:46
                                  :]
                                  • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:10
                                    wyrażam taką ndzieję że nasza dyskusja sie nie zakończy:))
                                    • Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 29.09.07, 11:16
                                      ja również posiadam owąż nadzieję;)) a że to jest wątek o restauracjach to
                                      wypadałoby chyba jednak kontynuować ten temat...
                                      to którego pracownika retro obgadujemy?;)hehe
                                      chyba że masz inne propozycje:D
                                      • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:36
                                        dużego wyboru nie ma: p.Kasia, p.Agnieszka, Monika, Adrian... kogo pod odstrzał bierzemy?:)))
                                        • Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 29.09.07, 13:40
                                          no rzeczywiście wybór niewielki..a od kiedy jesteś "związany" z retro? pamiętasz
                                          początki jak właścicielką została p.Dąbkowska?
                                          • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:19
                                            "związana" jak już coś:) no właśnie badam te okoliczności :P ale nie jestem związana tylko czasem wpadam na herbatkę z koleżanką:)o ile mi wiadomo poprzednia właścicielka to p. Marta Rydzewska- Wojnecka. czyżby zapowiada się wymiana informacji?
                                            • Gość: AA Re: restauracje IP: *.008.c75.petrotel.pl 29.09.07, 15:35
                                              oj to bardzo przepraszam tego "związanego":/ zasugerowałam się nickiem ;)
                                              prawdę mówiąc nie znam poprzedniej właścicielki; do retro zaczęłam chodzić
                                              dopiero za "kadencji" p.Dąbkowskich i kiedy kierowniczką była Ela, pamiętasz ją?
                                              • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 16:38
                                                w jakim sensie kierowniczką? bo obecnie od czasu do czasu nasz kolega zostaje kierownikiem nominowanym przez siostrę Anetę D.:)Eli nie kojarzę
                                                • Gość: AA Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 08:44
                                                  a tak teraz to on jest kierownikiem ;) ale wcześniej, na samym
                                                  początku była Ela- koleżanka Anety i Łukasz- brat Adriana i właśnie
                                                  tamte czasy wspominam najmilej :)
                                                  gina9@op.pl
                                              • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 16:41
                                                widzę że ty również jesteś ciekawa historii tego lokalu:)
                                              • Gość: fordzik Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:29
                                                może przejdziemy na meila?) pier59@02.pl
                      • Gość: ja Re: restauracje IP: *.plock.mm.pl 26.10.07, 22:39
                        pewnie te klientki "obsluguje" tez poza Retro
    • Gość: Aga Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:57
      Jeżeli chcesz na kims zrobić wrażenie to polecam Salonik lub Art Deco przy
      Urzędzie Miasta. Są to lokale z klimatem, jedzenie pyszne, profesjonalna
      obsługa i dobre usytuowanie. Odradzam Retro ze względu na położenie - ul.
      Kwiatka do najlepszych nie należy.
    • Gość: ania Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:10
      A ja polecam "Pod strzechą" - przepyszne jedzonko!
      • Gość: EDyta Re: restauracje IP: *.c243.petrotel.pl 11.12.06, 07:14
        Byłam pod Strzechą i zawiodłam sie. Drogo i nic specjalnego do wyboru nie było.
        • Gość: ska Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:16
          tam jest plebejsko :P
    • Gość: eee Re: restauracje IP: *.c157.petrotel.pl 10.12.06, 15:09
      e tam idź do macdonalda
      • Gość: kiti Re: restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 14:48
        teraz powstaje pytanie który lepszy McDonald?
    • Gość: ona Re: restauracje IP: *.plock.mm.pl 26.10.07, 22:44
      w hotelu "Starzynski"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka