Dodaj do ulubionych

najfajniejsze auto w płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:26
wpisujcie jakie najfajniejsze autko jeżdzi po płocku tylko nie piszcie ze
swoje
Obserwuj wątek
    • Gość: konkret Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.class146.petrotel.pl 18.01.05, 23:33
      merro - golf I
      • Gość: xxx Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:01
        buahahaha też mi sprzęt.
        Ja zgłaszam swojego fiata cinquecento 700 Turbo Diesel, ale tak naprawde to mam
        2 turbo sprezarki i instalacje O2 z czterech butli, to pozwoliło mi na
        uzyskanie zawrotnego przyspieszenia, setke osiągam w 3 min 21 sek, a moja
        predkosc maksymalna jaką udało mi sie rozwinąć to 116 km/h. Mam aluminiowe
        felgi tzn tak pan powiedział na odpuscie ale chyba mnie okłamał bo troche sie
        robią pomarańczowe, ale w sumie to pasuje mi do karoserii bo na progach i
        drzwiach mam podobny kolor ale wygląda jak płomienie wiec sie nie przejmuje.
        To tak w skrócie opisałem swoją bryke. Jak chcecie znać głębsze szczegóły to
        pytać.
        Mam nadzie że wygram.
        • Gość: RZa Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 01:19
          czerwony lublin... orient :D
      • zibi32 Re: najfajniejsze auto w płocku 19.01.05, 18:46
        Zibi-Audi A4
      • Gość: FuraMaster Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.p.lodz.pl 21.01.05, 17:42
        Furmanka mojego dziadka. Kon spala 1,5 kilo siana na godizne. Wydala do
        atmosfery 4 kloski na 100 km... Niezle sie jezdzi nawet po miscie... Pozdrawiam
        Mam nadzieje ze wygram !!!
    • Gość: Miastowy Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 09:34
      Najfajniejsze to sa auta 20 letnie buraków z rej WPL........ albo WGS .....
      • Gość: stefan Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:53
        miastowy a dlaczego ty jezdzisz maluchem z rej. wp to lepiej nie
        • Gość: Miastowy Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 16:19
          Stefan a skąd wiesz ze ja maluchem jezdze?? przemawia przez ciebie zazdrosc
          stojac na przystanku mpk czekając na P4 obserwujesz jak to Miastowe boysy fajne
          fury mają !
      • Gość: aha Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:26
        Przedmowca ma racje. Tych burakow nikt nie zastapi, a ich grozne miny nadaja sie
        na reklamy kastetow.

Widzialem fajnego poloneza, wpl... stary, rdzewieje a wydech jak rynna z remizy.
        • Gość: Stefania Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 20:43
          ten poldek to pewnie stefana ! Te stefan ty tak nie pykaj bo modem spalisz !
    • mariuszg2 Re: najfajniejsze auto w płocku 19.01.05, 10:22
      widziałem kiedyś warszawę garbusa żółtą ale teraz już jej nie widzę.
      • Gość: TeDe Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:46
        Czarny Dodge pickup a wkrotce moze moj hummer h2
    • Gość: JAREK Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:07
      Widziałem czarnego Jaguara chba jeżdż nim kobieta
      • felice Re: najfajniejsze auto w płocku 19.01.05, 11:34
        Czarny Jaguar 20 letni, bajeczka mi tez sie bardzo podoba hmmm :)
        • Gość: stefan Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:58
          panie miastowy to moze napiszesz jaki masz samochód tak sie składa ze najlepsze
          fury maja na wsi chocby w słupnie np. bmw 6 lub chrysler 300c wiesz wogóle co
          to za fury miastowy czeresniaku i to pewnie ty masz poloneza albo jakies deawoo
          huj ci w dupe chwała mi i moim kolegom
      • Gość: TeDe Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:21
        pasek b5 hehe
    • ciach_spaw_benz Re: najfajniejsze auto w płocku 19.01.05, 18:50
      RAV4 ciach_spaw_benza, buehehehehe
    • Gość: gość z Pruszkowa Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 20:36
      Podobaią mnie się samochody zabytkowe Państwa
      Roczkowskich tylko niewiem gdzie trzmaią te samochody.
    • Gość: Miastowy Re: ............................... .............!! IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 20:46
      Wiec konkretnie odpowiem na twoje pytanie !! wiec najfajniejsze auto co jezdzi
      po Płocku to jest Niebieskie P4 ktorym Stefan z dojazdu czasem sie wozi i
      kozaka zgrywa !!!
    • Gość: ja Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:14
      Fajnie zrobiony jest duży Fiat na picup`a. Stawia na Politechnice.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka