Gość: stefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:26 wpisujcie jakie najfajniejsze autko jeżdzi po płocku tylko nie piszcie ze swoje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konkret Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.class146.petrotel.pl 18.01.05, 23:33 merro - golf I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:01 buahahaha też mi sprzęt. Ja zgłaszam swojego fiata cinquecento 700 Turbo Diesel, ale tak naprawde to mam 2 turbo sprezarki i instalacje O2 z czterech butli, to pozwoliło mi na uzyskanie zawrotnego przyspieszenia, setke osiągam w 3 min 21 sek, a moja predkosc maksymalna jaką udało mi sie rozwinąć to 116 km/h. Mam aluminiowe felgi tzn tak pan powiedział na odpuscie ale chyba mnie okłamał bo troche sie robią pomarańczowe, ale w sumie to pasuje mi do karoserii bo na progach i drzwiach mam podobny kolor ale wygląda jak płomienie wiec sie nie przejmuje. To tak w skrócie opisałem swoją bryke. Jak chcecie znać głębsze szczegóły to pytać. Mam nadzie że wygram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZa Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 01:19 czerwony lublin... orient :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuraMaster Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.p.lodz.pl 21.01.05, 17:42 Furmanka mojego dziadka. Kon spala 1,5 kilo siana na godizne. Wydala do atmosfery 4 kloski na 100 km... Niezle sie jezdzi nawet po miscie... Pozdrawiam Mam nadzieje ze wygram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 09:34 Najfajniejsze to sa auta 20 letnie buraków z rej WPL........ albo WGS ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:53 miastowy a dlaczego ty jezdzisz maluchem z rej. wp to lepiej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 16:19 Stefan a skąd wiesz ze ja maluchem jezdze?? przemawia przez ciebie zazdrosc stojac na przystanku mpk czekając na P4 obserwujesz jak to Miastowe boysy fajne fury mają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:26 Przedmowca ma racje. Tych burakow nikt nie zastapi, a ich grozne miny nadaja sie na reklamy kastetow. Widzialem fajnego poloneza, wpl... stary, rdzewieje a wydech jak rynna z remizy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefania Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 20:43 ten poldek to pewnie stefana ! Te stefan ty tak nie pykaj bo modem spalisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: najfajniejsze auto w płocku 19.01.05, 10:22 widziałem kiedyś warszawę garbusa żółtą ale teraz już jej nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:46 Czarny Dodge pickup a wkrotce moze moj hummer h2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAREK Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:07 Widziałem czarnego Jaguara chba jeżdż nim kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: najfajniejsze auto w płocku 19.01.05, 11:34 Czarny Jaguar 20 letni, bajeczka mi tez sie bardzo podoba hmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:58 panie miastowy to moze napiszesz jaki masz samochód tak sie składa ze najlepsze fury maja na wsi chocby w słupnie np. bmw 6 lub chrysler 300c wiesz wogóle co to za fury miastowy czeresniaku i to pewnie ty masz poloneza albo jakies deawoo huj ci w dupe chwała mi i moim kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:21 pasek b5 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: najfajniejsze auto w płocku 19.01.05, 18:50 RAV4 ciach_spaw_benza, buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Pruszkowa Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 20:36 Podobaią mnie się samochody zabytkowe Państwa Roczkowskich tylko niewiem gdzie trzmaią te samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Re: ............................... .............!! IP: *.c153.petrotel.pl 19.01.05, 20:46 Wiec konkretnie odpowiem na twoje pytanie !! wiec najfajniejsze auto co jezdzi po Płocku to jest Niebieskie P4 ktorym Stefan z dojazdu czasem sie wozi i kozaka zgrywa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najfajniejsze auto w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:14 Fajnie zrobiony jest duży Fiat na picup`a. Stawia na Politechnice. Odpowiedz Link Zgłoś