Dodaj do ulubionych

Nigdy wiecej do Bobaska

22.01.05, 15:43
Nie dosc ze patrza na czliowieka jak na zlodzieje i wcale nie sa dyskretne
oszukuja zawsze kupowalam tam ubranka a dzis po prostu przeszly same siebie
moze za dlugo tam siedzialamno przykro mi ale nie zawsze robi sie zakupy po 500zl
a jak placi sie 20zl to czlowiek smiec wlasnie tak sie poczulam
dla swietego spokoju oczywiscie mnie oszukaly ze smoczkow amatomicznych nr.3 w
ogole nie produkuja wczesniej tego nie wiedzialam ale ja wrocilam do domu to
sie przekonalam ze jednak sa- czy tak moze byc
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:58
    • Gość: ja Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:59
      a juz myslałem ze chcesz napisać o tym że nie chcesz już wiecej dzieci miec :P
      • Gość: mamuśka Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 00:03
        Nie zgadzam się! Jestem stałą klientką tego sklepu i zawsze spotykam się z
        życzliwą, uśmiechniętą i naprawdę kompetentną obsługą!! Robię tam zakupy od 2
        lat, nigdy nie miałam problemu, wręcz przeciwnie, jest tam taka miła Pani w
        okularach- przemiła!!! Pozdrawiam!
        • anet78 Re: Nigdy wiecej do Bobaska 24.01.05, 13:24
          Ja miałam tam problem tylko raz, a mianowicie jak kupowaliśmy z mężem wózek nie
          bardzo chciały się panie zgodzić żebyśmy sprawdzili czy zmieści się do
          bagażnika samochodu. dopiero jak powiedziałam do męża ,że w takim razie nie
          kupujemy bo nie będę go nosiła na plecach jak będę chciała pojechać gdzieś
          samochodem i mieć ze sobą wózek,to stwierdziła że w drodze wyjątku możemy
          sprawdzić.
          • Gość: Jurek Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: 193.109.244.* 25.01.05, 13:04
            a ja w przypadku fotelika wrecz przeciwnie
            Pani nie robila problemow z wyniesieniem i przymierzeniem
            fotelika do samochodu oraz sprawdzeniem czy dziecku bedzie w nim wygodnie
            jako ze nie wplacalem kaucji towarzyszyla podczas tej operacji
            • Gość: Tasior Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.class146.petrotel.pl 25.01.05, 14:33
              Gość portalu: Jurek napisał(a):

> a ja w przypadku fotelika wrecz przeciwnie
              > Pani nie robila problemow z wyniesieniem i przymierzeniem
              > fotelika do samochodu oraz sprawdzeniem czy dziecku bedzie w nim wygodnie
              > jako ze nie wplacalem kaucji towarzyszyla podczas tej operacji

aleś ty pomysłowy i mądry
              • Gość: płocczanin Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 12:12
                a ty qTasior ?
    • Gość: ANIA Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 14:17
      MAMUŚKA MORZE TY JESTEŚ SZEFOWĄ BOBASKA BO WIDAĆ ŻE TAK
      ZAŻARCIE JEGO BRONISZ POZDRAWIAM.
      • Gość: Weronika Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:22
        buhahahahahha, a morze jest głębokie i szerokie
        • Gość: Jola Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:07
          Weronika po morzu pływaiom statki jeden pezepłynie
          drugi utonie,podobnie jest z handlem miej to na uwadze.
          • Gość: Weronika Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 26.01.05, 11:11
            aleś błysnęła, jak woda w klozecie buhahahahahahaha zwłaszcza z tym "pływaiom"
            i "pezepłynie" wracaj do szkoły a nie do handlu
          • Gość: JACEK Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:24
            Weronika pocałuj w tyłek dzika.
            • Gość: Weronika Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 26.01.05, 12:11
              Praktykujesz i polecasz
      • Gość: mamuśka Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:32
        niestety nie jestem, ja zwyczajnie zawsze, naprawdę! jestem zadowolona z
        zakupów w tym sklepie,i muszę przyznać, że wózek wybrałam po 2 m-cach
        regularnych wizyt, nie miałam też problemu z reklamacją, kupnem i pomocą z
        zamontowaniem fotelika,proponuję z uśmiechem poprosić o pomoc pracujące tam
        panie, a polubisz zakupy w tym sklepie! Mam prawie 2 letnią córeczkę i zakupy z
        nią nie są łatwe, a w bobasku jakoś się udają! Trzymajcie się dziewczyny i
        udanych zakupów :-)))
    • Gość: JACEK Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:54
      Gdzie jest ten bobos?
      • Gość: Jurek Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: 193.109.244.* 26.01.05, 22:13
        kolo myjni za warsztatami citroena
    • Gość: zadowolony Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.plocman.pl 27.01.05, 10:57
      Nie zgadzam się z Twoją opinią - kupujemy tam z żoną od przeszło 2 lat, zawsze
      jest ktoś, kto nam doradzi, baaardzo miła obsługa, ostatnio załatwiono nam
      nawet naprawę grzecznościową wózeczka dziecięcego :) Bardzo dobry i tani sklep !
      • legal.alien Re: Nigdy wiecej do Bobaska 27.01.05, 11:45
        Tani??? Na iosne kupilismy tam spacerowke, ktora w Toruniu kosztowala 25% mniej
        i nie byla to zadna oferta.
        Maja drogie barachlo, a obsluga nie ma zielonego pojecia o tym co sprzedaje.
        Pare lat temu wcisneli nam wozek, ktory nadawal sie tylko na 3 miesiace., a
        kosztowal ponad tysiac zlotych.
        • Gość: mika Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.c155.petrotel.pl 27.01.05, 19:08
          co do waszych postrzerzeń dotyczące bobaska to w tym sklepie nie od dziś tak
          jest mam synka 5lat i jak był malutki tak często wchodziłam czułam się jak
          złodziej ,i wymuszali kupienie swym łażeniem za mną ,a co do wózków to samo
          siętyczy miałam tak zwaną parasolkę którąużywałam 1miesiąc a na gwarancji jak
          był to wzieli i trzymali 2miesiące .dlatego nikomu nie polecam kupować tam
          niczego a przeważnie wózków ,które kupujemy poto żeby dziecku było wygodnie i
          nam ,a moje dziecko męczyło się na rękach .SKLEP NADAJE SIĘ DO WYMIANY JAK I
          PRACOWNIKÓW I TOWARU.Ale jest 2 strona która może im tak nakazała ,bo
          pracownice często sięzmieniały i zmieniają dlatego też kieruje słowa do szefa
          spóść z obserwacji bo tracisz .
        • Gość: @lka Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.energis.pl 29.01.05, 21:40
          to trzeba było go kupic w toruniu a nie teraz pretensje ze ktoś próbuje
          zarobic, busines is busines
          • legal.alien Re: Nigdy wiecej do Bobaska 04.02.05, 13:39
            Speszylo mi sie. Rozlecial mi sie poprzedni wozek na plockich chodnikach, ktore
            dawno przestaly nimi byc.
            A w Plocku handel generalnie jest bazarowy i potwornie drogi w stosunku do
            oferowanej jakosci. Po wieksze zakupy warto jechac do Torunia, czy Warszawy i
            jeszcze sie zaoszczedzi mimo kosztow podrozy.
            A co do wozka to kupilem go w sklepie na tumskiej, bo w Bobasie ten sam byl
            jeszcze drozszy.
            Uswiadomcie sobie wreszcie, ze plocki handel to kompletny bandytyzm i prymityw.
            Marny wybor i ceny wziete z ksiezyca.
    • Gość: Jola Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:31
      BURAKÓW Z RYNKU PRZEFLANCOWALI DO SKLEPU W MIEŚCIE ALE TUTAJ SIĘ NIEPRZYJELI .
      • Gość: brukselka Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:16
        ojej jakaś Ty światowa...
    • Gość: MARTA Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.c155.petrotel.pl 28.01.05, 17:23
      mam 4 letniego synka i od zawsze jestem klientka tego sklepu.jestem bardzo
      zadowoooooooolooooooona!!!!!!!
      • Gość: mamcia Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:40
        za pierwszym i drugim razem tez bylam niezadowolona z obslugi...laski chodza
        jak mimozy, nie wiedza co sprzedaja, ton maja srednio uprzejmy..ale jak sie im
        powie pare ostrzejszych zdan do sluchu to troche sie poprawiaja..przynajmiej w
        moim przypadku tak bylo...teraz te zakupy sa calkiem mile..
    • Gość: Pracownice BOBASKA Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.c155.petrotel.pl 29.01.05, 11:31
      Jesteśmy pracownicami BOBASKA i chciałybyśmy odpowiedzieć na zarzuty pod naszym
      adresem.
      Droga Aniu, kojarzymy sytuację jak byłaś u nas na zakupach.Nie jest prawdą, to
      co napisałaś.Zostałaś obsłużona jak każdy inny klient.Nie mierzymy ludzi
      zasobem portfela i każdy obsługiwany jest w taki sam sposób niezależnie od tego
      ile zostawia pieniążków.Krzywdzące dla nas jest to, że napisałaś, że poczułaś
      się jak "śmieć", tym bardziej, że weszłaś do sklepu w momencie kiedy powinnien
      być nieczynny, my stwarzałyśmy problemu, żeby Cię obsłużyć.Zapytałaś o smoczki
      konkretnej firmy, których w danej chwili poprostu nie było, ale żadna z nas nie
      odpowiedziała Ci, że takie smoczki nie istnieją.Naszym celem nie jest
      oszukiwanie klientów, wręcz przeciwnie staramy się jak możemy, żeby każdy był
      zadowolony, ponieważ każda z nas jest matką i dlatego chcemy doradzić jak
      najlepiej.
      W odpowiedzi na inne zakupy dotyczące tego, że niedyskretnie obserwujemy
      klientów-odpowiadamy-to przez sytuacje, które miały miejsce w naszym
      sklepie.Mimo, że sklep jest monitorowany, mamy zamontowany system zabezpieczeń
      to jednak zdarzają się próby kradzierzy.Niestety kradną ludzie, których nigdy o
      to byśmy nie podejrzewały.Miałyśmy przypadek,gdzie stała klientka naszego
      sklepu,która kupowała drogie artykuły, potrafiła"pokusić"się na komplecik z
      przeceny.Tak więc chyba zrozumiałe jest dlaczego chodzimy i obserwujemy
      klientów, przecież my za to odpowiadamy i ponosimy odpowiedzialność.
      Korzystając z okazji dziękujemy Tym wszystkim, którzy wypowiedzieli się o nas
      pozytywnie.Dziękujemy również za słowa krytyki, które pozwolą nam spojrzeć na
      naszą pracę z drugiej strony.
      Pozdrawiamy i zapraszamy-pracownice BOBASKA.
      • Gość: A. Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:31
        Ja równiez należę do zadowolonych klientów tego sklepu. Jest to jeden z
        nielicznych punktów gdzie nikt nie patrzy krzywo na malucha, który nie zawsze
        chętnie uczestniczy w zakupach. Poza tym tylko w bobasku spotkała mnie miła
        niespodzianka gdy mogłam z 2 latkiem skorzystać z toalety. Bardzo polecam ten
        sklep. A ponieważ sama mam sklep nie dziwi mnie obsługa pilnująca klientów.
      • Gość: uśmiech Re:Bobasek IP: *.plocman.pl 04.02.05, 09:13
        Przykro jest pracownicom Bobaska, gdy słyszą krytykę. Ale te złe opinie o ich
        fachowości są prawdziwe. Chcąc kupić wózek dla swojego maluszka spędziłam dużo
        czasu w tym sklepie i innych. Jako młoda i niedoświadczona przyszła matka
        wypytywałam się o wózki, te tańsze i te droższe, i muszę stwierdzić, że Panie z
        Bobaska nie mają pojęcia o funkcjach wózków, dodatkach, które można nabyć do
        wózków, kolorystyce, a nawet (jeśli chodzi o jedną z droższych firm) w wózku
        uniwersalnym nie wiedziały jak zamontować spacerówkę. To jet chyba żałosne. To
        jeszcze nie wszystko, gdy zdecydowałam się na wybrany model i markę pierwszych
        czterech kółek dla dziecka i poszłam do tego sklepu (bo tylko u Nich do nabycia
        były wózki tej firmy), to Panie nie mogły sie zdecydować jaka jest cena
        wybranego wózka (z dodatkowym wyposażeniem). W ciągu tygodnia poinformowano
        mnie trzy razy o cenie i w każdym przypadku była ona inna, a co najgorsze to z
        każdą kolejną informacją cena była wyższa (doszła do róznicy 300 zł). Nie mogły
        się po prostu zdecydować!Wózka w tym sklepie nie kupiłam. Przedstawiciel tej
        firmy, gdy uszłyszał całą historię dostarczył mi osobiście! Sytuacja podobna
        powtórzyła się, gdyh chciałam kupić nastepny fotelik dla dziecka. Cena była jak
        zwykle ruchoma, a z kolorem było podobnie.
        Ten sklep nie nalezy do najtańszych (a sklep reklamuje się canami hurtowymi).
        Np. łózeczka dziecięce - około 50 zł, a wózki nawet o 100 zł są tańsze w
        malutkim ciasnym sklepie w Tygerze. A to dla młodych rodziców jest bardzo dużo!
        Pozdrawiam Pracownice z Bobaska, a w wolnych chwilach życzę udanej lektury
        instrukcji do wózków i innych artykułów.
        Miłego dnia!
    • Gość: cypherius To jest Polska - tu sie kradnie. IP: *.c156.petrotel.pl 29.01.05, 23:57
      Dopoki nie zmieni sie mentalnosc "lepkich raczek" dopoty bedzie problem dla
      niektorych, ktorych denerwuje lazenie obslugi krok w krok. Pewnie jeszce bidule
      maja potracane z wyplaty manko, a wtedy to sie nie dziwie.
    • Gość: kupująca Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: 80.51.198.* 31.01.05, 18:53
      Prawdą jest, że panie sprzedawczynie zachowują sie jak udzielne księżne, a nie
      każdy kradnie i można pilnować w mniej chamski sposób.
    • Gość: miki Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: 80.51.224.* 02.02.05, 13:32
      Przykro mi bardzo z tego powodu jak cię potraktowano ale jak sama napisalas
      jezeli ktos robi male zakupyu to traktuja go jak zlodzieja.Zreszta tak zawsze
      jest.Pracownicy takich sklepow jak Bobasek sa odrazu do ciebie zle nastawini.Ja
      bylem w bobasku ale nic takiego mnie niespotkalo,moze dlatego ,ze jestem
      facetem i troche sie boja.Sam niewiem.pozdrawiam.
      • Gość: Ewa Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:06
        Witam. Chciałabym podzielić się moim zdaniem na temat sklepu BOBASEK.Uważam że
        jest to najlepszy slep branży dziecięcej w Płocku. Tak jest nie tylko pod
        względem dużego wyboru asortymentu ale także przemiłej obsługi. Nigdy nie
        spotkałam się ze złym traktowaniem w tym sklepie, nie patrzono na mnie jak na
        intruza chociaż potrafię spędzać w tym sklepie godziny przekładając ubranka,
        oglądając wózki itp.- a nic nie kupując. Zawsze pracujące tam panie są
        uśmiechnięte, miłe i zawsze chętnie służą pomocą. Niestety zawsze jest tak, że
        nigdy wszystkich nie da się zadowolić. Krytycy sklepu bobasek: spójrzcie trochę
        na swoje zachowanie.Uważacie że klient to Pan!!!! Niezgadzam się z tym.
        • Gość: EWA Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:35
          Ewa widać że jejteś stronnicza masz tu jakiś interes, jesteś właścicielkom
          albo pracownicom tego szaierka stoiąc z boku to wiaać gołym okiem.
          • Gość: Ewa Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:11
            Nie jestem właścicielą ani pracownicą Bobaska. Wyraziłam swoje zdanie na temat
            tego sklepu. Jestem osobą która często odwiedza go i nie mam żadnych złych
            opinii na temat tego sklepu i pracujących tam ludzi. Ten sklep został mi
            polecony przez koleżanki, które robią w nim zakupy i są zadowolone. Także
            naprawdę nie mam w tym żadnego interesu, aby dobrze wyrażać się na
            temat "Bobaska". Pozdrawiam
    • Gość: Jola Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:10
      Uświadomcie mnie co to jest ten bobas i gdzie on się znaiduie.
      • Gość: A_K Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:11
        Gość portalu: Jola napisał(a):

> Uświadomcie mnie co to jest ten bobas i gdzie on się znaiduie.

Oj , Jola nie czytasz uwaznie ?!
        BOBAS - to nazwa sklepu z asortymentem dzieciecym , na Tysiaclecia ,. przed
        garazami , z tylu za "polmozbytem" a przed administracja tegoz osiedla - czy
        juz wszystko jasne ? :)
    • Gość: isa29 Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.c154.petrotel.pl 05.02.05, 13:27
      NIE ZGADZAM SIE Z WASZYMI I TWOJĄ OPINIA WYDAJE MI SIE ,ZE POTRAKTOWAŁAS TO
      JEDNOSTKOWO PO JEDNEJ WIZYCIE W TYM SKLEPIE .KUPUJE W NIM OD2 LAT I JESTEM
      BARDZO ZADOWOLONA CENY SA ZRÓŻNICOWANE NIE WSZYSTKO JEST TANSZE ,BO MOZNA
      ZNALESC TANIEJ ALE WSKARZCIE MI SKLEP GDZIE CENY SA JEDNAKOWE TO NORMALE ZE
      JEDNA CENA JEST NIZSZA ,A DRUGA WYŻSZA W KONCU NA CZYMŚ MUSZĄ ZARABIAĆ WIEC
      SKORO NIE CHCECIE PLACIC WIECEJ RUSZCIE DUPY DO INNYCH SKLEPÓW,CO DO ASORTYMENTU
      JEST ZADAWALAJĄCY MIMO ZE UBOLEWAM ZE NIE MAJA MOJEJ ULUBIONEJ MARKI BEBE
      CONFORT ALE MIMO WSZYSTKO BOBASEK JEST NAJLEPIEJ WYPOSAZONYM SKLEPEM W PŁOCKU
      .CO DO TWOJEJ UWAGI ,ŻE CZUJESZ SIE JAK ZŁODZIEJ UWAZAM ZE PRZESADZASZ JA PRZY
      KASIE PŁACE RÓŻNE RACHUNKI I NIGDY NIE POCZUŁAM SIE PRZEZ TO GORSZA AA SAMA
      LUBIE DŁUGO SZPERAĆ I WYSZUKIWAĆ CZEGOS FAJNEGO I NIE POCZUŁAM ZEBY KOMUS TO
      PRZESZKADZAŁO OWSZEM PANIE SA CZUJNE TO DUŻY SKLEP I NAPEWO ODPOWIADAJĄ Z
      WŁASNEJ KIESZENI ZA STRATY WIĘC CZY TY BYS TEZ JAKO PRACOWNICA TAK SIE NIE
      ZACHOWYWAŁA???????????? CO DO 0OBSŁUGI JEST OK NAJBARDZIEJ LUBIE TAM PANIĄ BASIE
      TAK CHYBA MA NA IMIE JESTR ZAWSZE UPRZEJMA ,USMIECHNIETA I POTRAFI DORADZIĆ I CO
      MI SIE U NIEJ NAJBNARDZIE PODOBA UCZCIWOSC WYBIERAJAC PRODUKT POTRAFI
      PODPOWIEDZIEC WIE PANI CO TEN JEST ŁADNY ALE POKARZE PANI COŚS RÓWNIE DOBREGO
      ALE W NIŻSZEJ CENIE W TEN SPOSÓB ZAOSZCZEDZI PANI NA TYM A W TO MIEJSCE KUPI COŚ
      JESZCZE.JEST REWELACYJNA POWINI DAĆ JEJ PODWYZKE
      • Gość: BOBAS Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:16
        Iza jak chcesz reklamować swój graj dół to wykup reklame w gazecie wyborczej
        a nie rób ludziom wody zmuzgu .
        • Gość: Czytelnik Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:41
          Jeżeli komuś nie odpowiada obsługa, ceny, asortyment, jakość to przecież nikt
          nikogo nie zmusza do zakupów w BOBASKU. To po co się forumowiczu popisujesz. To
          przecież świadczy o tobie że tam chodzisz i do kogo masz pretensję?
          • Gość: Sylwia Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:49
            Masz racje nikt nikogo nie zmusza do zakupów z tym sklepie.Kto chce to kupuje a
            kto niechce to niech nie kupuje.Ja uważam,że prawdziwy klijęt nie zwraca uwagi
            na plotki,przynajmniej ja tak uważam.
            • Gość: sylwia10 Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:59
              Ten sklep jest fantastyczny,obsługa bardzo miła,kupuje tam bardzo długo i nic
              się jeszcze nie zepsóło.
      • Gość: isa29 Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.c154.petrotel.pl 08.02.05, 12:53
        Nie znam włascicielki sklepu i nie ma zamiaru Pani plusowac ale oburza mnie
        Pani wypowiedz jak i internautów ,co do wypowiedzi szefowej jest poniżej kultury
        osobistej nie nalezy sie w ten sposób odzywac do klientów bez względu czy ich
        opinie sa ok czy nie a oceny internautów zabawne bo mam wrażenie ,że w
        wiekszości to Pani "życzliwe koleżanki",które oceniaja sklep, nierozumiem bo
        skoro nie lubicie to nie chodzcie .Kobitki jesli denerwuje was Bobasek macie
        szczescie nie tylko on sprzedaje asortyment dzieciecy w Płocku ,macie wybór
        skorzystajcie z ofery innych sklepów a napewno bedziecie zadowolone i aby
        uśmiech pojawił sie na waszych twarzach, tego wam życze A ja lubie ten sklep i
        pozdrawiam miła Panią Basię . Pozdrawiam Isa
        • Gość: Dorota 22 Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:15
          Nie mądrzyj się możę by ci przyszła do głowy,że nie była szefowa i ktoś inny
          się zanion powiedział.Może takk powiedziała nie wiem dokładnie,ale wiem,że jak
          ktoś nie ma dowodów to niech się nie odzywa!!!!!!!!!
    • Gość: SZEFOWA Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 16:05
      Macie racje jak kto ma w dupie mój sklep to niemusi w nim robić zakupów.
      • Gość: kinga Re: do szefowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:17
        O miła Pani przy takim podejściu do klienta, nie dziwię się ,że narzekają.
        Nie jestem Pani klientką, ale nie chciałabym byc tak potraktowana. Pani jest od
        tego żeby klient był zadowolony. A co będzie gdy Ci miej zadowoleni /a jest ich
        chyba więcej/ ominą ten sklep? Życza powodzenia i więcej taktu.
      • Gość: Sylwia Re:ZAWSZE do bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:17
        Nikt nie zmusza nikogo do kupienia czegoś w BOBASKU ja szczerze jestem
        przeciwna plotką.Więc niesłucham nikogo problemów jakie się zdażyły w tym
        sklepie.Pracownice sklepu muszą patrzeć na wszystkich jak by nie musiały to
        poco by pracowały równie dobrz klienci mogą sami robić zakupy,ale nie mogą i
        dobrze.
        • Gość: Klient BOBASKA Re:ZAWSZE do bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:30
          Jak wam nie pasuje towar i usługi, to kupujcie pampersy na wagę w "LUMPECKS
          SHOP" Czyli dla bendzwałów w szmateksie na wagę. AMEN.
          '

• Gość: ANIA Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 18:28
      Szefowa jak tak będziesz kijentom odpowiadała to długo nie będziesz handlowała
    • Gość: Wronika Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 19:24
      Zkąd tacy handlowcy się biorom lepsi na rynku handluiom.
    • Gość: babcia Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: 80.51.198.* 05.02.05, 19:50
      co chcecie od bobaska, wg mnie jest ok,
      • Gość: mamuśka Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 22:19
        Czy ok jest wypowiedż szefowej wbliżająca swoim klijentom zobacz gdzie ta
        pani ma Ciebie.
        • Gość: Magdalena Re: Nigdy wiecej do Bobaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:24
          A mni tam pasuje. Kupilam swojemu połóweczkę i na zagryche kiszke. Bobasek po
          tym byl ok.
        • Gość: klient Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.c156.petrotel.pl 06.02.05, 11:50
          trochę inteligencji i dajcie spokój nie sądzę że takie słowa napisała szefowa
          tego sklepu.A wedlug mnie sklep jest bardzo fajny i mozna tam kupić wszysko co
          jest potrzebne dla malucha.Robie tam zakupy od dawna i jestem zadowolona.jest
          duzy wybór i zawsze mozna liczyc na pomoc pań które tam pracują nie tylko przy
          zakupach ale takze super sobie radzą jak dziecko nie zawsze jest
          spokojne.pozdrowienia dla pani, która świetnie sobie radzi w takich sytuacjach!
          • Gość: Julita Re: ZAWSZE do Bobaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:41
            BOBASEK to muj ulubiony sklep.Moje dziecko lubi tak przychodzić,dlatego że jest
            miło i przytulnie.Zawsze jest nowy towar i najważniejsze jest z czego
            wybierać.Chodze do BOBASKA od 3lat.Poszłam tak bo mama mi powiedziała,że taki
            sklep istnieje.Spodobał mi się i od tego czasu tam chodzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka