Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog

IP: *.c151.petrotel.pl 02.02.05, 08:19
Witam!Czy możecie mi polecic dobrego ginekologa w Płocku? Zalezy mi,zeby
pracował na Winiarach!
Obserwuj wątek
    • Gość: a29 Re: Dobry ginekolog IP: 195.102.26.* 02.02.05, 10:46
      Doktor Maciej Hawryluk, przyjmuje na Jasnej 6A, tel 266 89 42
      • Gość: bobby Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 04:41
        u hawryluka lecza sie wszystkie plockie ku.., polecam
        facet ma zjebista praktyke, leczy kobiety jak zolniezy w wojsku masz bol
        glowy? - dostajesz flegamine, skrecilas kostke? dostajesz flegamine
        • Gość: XXXXX Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:46
          Wiesz mam wrazenie ze sama nie wiesz co piszesz najwidoczniej jestes ta plocka
          ku..... ktorej noga sie podwinela i teraz wypisujesz bzdury na temat Hawryluka
          • Gość: bobby Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:40
            wiesz moglbym ci opisac chorobe i leczenie u hawryluka mojej zony, jak
            wyladowala na stole operacyjnym i jak dzisiaj nie moze normalnie zajsc w ciaze,
            a wszystko przez to ze ten konowal powinien zagladac w dupe najwyzej koniom o
            krowom
            • Gość: beata Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:40
              Zgadzam się co do opinii na temat Hawryluka. W moim przypadku wymyślił chorobę,
              której w ogóle nie miałam, stwierdził, że z taką chorobą to będę musiała leżeć
              w klinice. Kiedy zobaczył moje wyniki powiedział "ja pierdzielę". Nie muszę
              chyba wspominać, że sytuacja taka trwała dłużej i wystraszył mnie niesamowicie.
              Po konsultacji z kilkoma innymi lekarzami okazało się, że jestem zdrowa, a
              lekarze stwierdzili, że może ten pseudonaukowiec zająłby się czymś innym.
            • Gość: ej29 Re: hawryluk IP: *.lot.pl 28.04.05, 11:37
              bardzo wspolczuje tobie i twojej zonie,bo sama mialam do czynienia z
              hAwrylukiem.polecam ci dr MUCHAMETCZYNA,bo mnie uratowal i dzis jestem juz
              mama .gleboko wierze,ze pomoze i wam.dr Muchametczyn przyjmuje na lukasiewicza
              w gmachu politechniki we wtorki i piatki.powodzenia
    • Gość: doświadczona Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:43
      witam, u Hawryluka się leczyłam, straszny zdzierca, płacisz za wszystko
      polecam: dr Panek świetny, ale prywatnie do niego nie chodziłam
      Hadrowicz bardzo miły, ma gabinet na Tumskiej , usg robi w ramach wizyty
      dr Jędrzejewski Orlen Medica, dobry , ale za dużo Ci nie wyjaśni, chyba Ze sama
      się o wszystko dopytasz, mimo wszystko też polecam, dzięki niemu zostałam
      mamą...
      • Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:49
        dr Białecki na Tysiąclecia :)
      • Gość: ;) Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:53
        Jak to , "dzieki niemu" ? czyli co , nie tylko leczy ? :)
        • Gość: ja Re: Dobry ginekolog IP: 80.50.35.* 16.02.05, 12:22
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=20144707&a=20196348 afdfsfs
          jhgsdsfghjk
      • Gość: Andzia Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 13:24
        Hawryluk - miły, rzeczowy, dzięki leczeniu u niego mam wspaniałego synka, więc
        jestem mu wdzięczna. Minusy jakie u niego widzę to:ZDZIERCA - płacisz nawet za
        powietrze, które zużyłaś czekając u niego na poczekalni. ( płaci się oddzialnie
        za badanie, usg. ). Nawet jeśli cię nie bada, tylko się wejdzie do niego tak
        jak w moim przypadku po to, żeby zalecił przedłużenie kuracji jakimiś
        lekarstwami to i tak zapłacisz tak samo jakby cię badał. Proszę o zastanowienie
        się nad tym Panie Doktorze! poza tym nieraz odnosiłam wrażenie, że chce się już
        mnie pozbyć z gabinetu ( była kolejka ) i zawracam mu głowę moimi obawami.
        Niewiele mówi sam z siebie, trzeba się dopytać, bo nie ma czasu taki jest
        przemiał. Od wyjaśniania ma przemiłą Panią Małgosię, szkoda że to nie ona jest
        ginekologiem!
      • Gość: Tato Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 08:34
        to ojcem Twojego dziecka jest ginekolog
    • Gość: asia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:31
      ZDECYDOWANIE POLACAM DR-A PANKA. JEGO NAMIARY ZNAJDZIESZ W PANORAMIE FIRM,
      • Gość: ania24 Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:31
        dr.Muchametczyna sobie chwalę...bardzo sympatyczny lekarz:)przyjmuje w gmachu
        Politechniki na Łukasiewicza...
        • Gość: Andzia Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 12:38
          Muchametczyn! Chyba żartujesz, dobry to może i jest ale poszanowania dla
          pacjentek nie ma.Czeakanie po 4 , 5 godzin na prywatną wizytę to dziki zachód,
          bo doktorkowi żal kasy na położną, która umawiałaby pacjentki na godziny. Byłam
          u niego, ale odniosłam wrażenie, że wolałby pacjentki które bez problemów
          zachodzą w ciąże bo wtedy nie musi się wysilać i kasa leci.
          • tuptus10 Re: Dobry ginekolog 27.02.05, 15:10
            Nikt Cie nie zmusza do tego , byś czekała po kilka godzin w kolejce ( teraz już
            sie nie czeka bo są zapisy). Nie rozumiem tego rodzaju oburzenia- w końcu nie
            ma przymusu ,że musisz iść do tego doktora. Jeśli ktoś się decyduje na brak
            komfortu związanego z długim czekaniem to widocznie są ku temu powody- a dr
            Muchametczyn jest bardzo dobrym lekarzem , i nie jest prawdą , że uznaje tylko
            pacjentki bezproblemowe-pomógł mi wielokrotnie. Jest kompetentny ,
            miły ,fachowy , dobrze wszystko wytłumaczy, ma doskonałą pamięć i nie zostawia
            pacjentki samej sobie i innym lekarzom , jeśli trafi sie do szpitala. Pracuje
            na Kościuszki
      • Gość: alina Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:55
        polecam zdecydowanie dr panka . jestem polozna . prowadzil moja ciaze
        dwa lata temu urodzilam wspaniale dziecko na winiarach. jestem rownie
        wdzieczna poloznym z tego szpitala za ich fachowosc i kompentencje.
        dlaczego nie mowimy o poloznych
      • Gość: alina Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:05
        dwa lata temu urodzilam wspaniale dziecko na winiarach. jestem rownie
        wdzieczna poloznym z tego szpitala za ich fachowosc i kompentencje.
        dlaczego o nich nie mówimy
      • Gość: alina Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:07
        dwa lata temu urodzilam wspaniale dziecko na winiarach. jestem wdzieczna
        poloznym z tego szpitala za ich fachowosc i kompentencje.
        dlaczego o nich nie mówimy
        • Gość: Andzia Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 12:55
          Doktor Panek schodził do mnie bo miał dyżur na ginekologii jak ja rodziłam
          swojego synka ( na Winiarach ). Był miły i zaiteresowany porodem.
          Cały poród odbierała super pani doktor Julia Lewandowska, miała dyżur na
          porodówce, była ze mną przez cały poród, masowała mi plecy, żeby ulżyć w
          bólu.Robiła to za darmo bo miała dyżur, uważam że jest lekarzem z powołania,
          szczerze ją polecam. Nie wiem czy przyjmuje prywatnie, na pewno przyjmuje w
          ORLEN MEDICE na Otolińskiej.
          Pozdrawiam też panie położne z Winiar tj. Panią Sabinkę, panią blondynkę z
          kręconymi włosami w okularach, panią brunetkę malutką, drobniutką, z krótkimi
          włosami - mówiła że ma dwóch synów. Mam nadzieję, że będą wiedziały o kogo
          chodzi, były bardzo miłe, rozmowne, bardzo mi pomogły. Pozdrwaiam was kochane
          na czele oczywiście z panią Julią.
          • Gość: lala Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:49
            Doktor Julia Lewandowska przyjmuje prywatnie w swoim gabinecie na Szarych
            Szeregów. Polecam wszystkim, jest wspaniala lekarka.
          • Gość: myszka Re: Dobry ginekolog IP: *.c156.petrotel.pl 05.03.05, 14:15
            W życiu nigdy - tylko nie Panek.!Trafiłam do niego na oddział z ostrymu bólami
            brzucha i wysoką gorączką .Po szybkim "przeglądzie" w obecności personelu ,
            kazał mi zgłosić się tego samego dnia po 16 do swojego gabinetu na Podolszycach-
            (gorączka wtedy troszeczkę podskoczyła- ponad 41st.ale ginekolog wcale sie tym
            nie przejął.),tylko po to aby wystawić zwolnienie z pracy a za parę dni miałam
            przyjść na wizytę prywatną na Jachowicza.Nie zrobiono mi nawet usg.
    • enaka Re: Dobry ginekolog 03.02.05, 14:36
      moze ta lista Ci pomoze, a gdy juz wyrobisz sobie zdanie na temat ktoregos z
      lekarzy, to fajnie by bylo, gdybys doradzila innym:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=14751593
    • Gość: Magda Re: Dobry ginekolog IP: 193.59.95.* 03.02.05, 15:12
      Dla mnie najlepszym ginekologiem jest pani doktor Szczygielska. Bardzo dba o
      pacjentkę i zawsze wszystko potrawi rzeczowo wyjasnić. Chodze do niej od kilku
      lat i jak do tej pory nie mam żadnych zarzutów, a wręcz przeciwnie!
      • anet78 Re: Dobry ginekolog 03.02.05, 21:08
        Dr W. Panek, przyjmuje na Jachowicza w tym nowym niebieskim wieżowcu.
      • Gość: ania z płocka Re: Dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 07.03.05, 20:16
        ty chyba żartujesz ta głupia ci.., bo inaczej nie moge jej nazwać tak mi
        zaszkodziła że dziś jestem prawie bezpłodna mam policystyczne jajniki itd.
        przepisała mi 6 lat temu gdy miałam 18 lat leki hormonalne na menopauzę, po
        których chyba nie musze mówić jak czuła się 18-latka przestrzegam wszystkich
        przed tą kobietą naprawdę nie idźcie tam jeśli życie wam
        miłe.........NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
        • Gość: ania z płocka Re: Dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 07.03.05, 20:20
          przepraszam że nie napisałam nazwiska tej pani to dr. szczygielska proszę nigdy
          tam nie chodzić....jeśli ktoś nie ma problemów to może mu tylko zaszkodzic a
          jeśli ktoś jest chory to tylko pogorszy swoją sytuację.
          • krystyna44 Re: Dobry ginekolog 08.03.05, 14:43
            A ja jednak polecam dr.Juchnowicza.O kazdym lekarzu kraza dobre i zle wiesci i
            nie ma takiego z,ktory cieszylby sie tylko dobra opinia.To niemozliwe!Ale ja
            bardzo sobie cenie profesjonalizm dr.Juchnowicza.Mieszkalam dlugie lata w
            Plocku i mialam okazje chodzic do roznych ginekologow.Dr.Juchnowicz byl moim
            ostatnim i tym,ktory mnie nigdy w sprawach medycznych nie zawiodl.Zawsze mial
            bardzo kompetentne podejscie do problemu,nie zalowal czasu na wyjasnienia a
            nawet dla przyblizenia sprawy rysowal i wyjasnial,USG i cytologia w koszcie
            wizyty -a to bardzo duze odciazenie finansowe,chetnie przy okazji
            np.przeziebienia przepisal jakis lek co oszczedzilo mi wizyty u
            internisty,bardzo chetnie udzielal informacji przez telefon 0czego niestety nie
            mozna powiedziec o innych lekarzach,ktorzy sa mili tylko podczas wizyty ale nie
            maja zamiaru tracic wlasnego czasu na telefoniczne porady gratis(i tu ich w
            pewien sposob rozumiem dlatego jesli dr.Juchnowicz takich wskazowek udziela to
            jest tym bardziej warte wspomienia).Wizyta nie jest droga a porada naprawde
            fachowa.Ja mialam problemy,chodzilam tez do chwalonego tu przez panie
            dr.Muchametczyna ale mi jego sposob zachowania nie odpowiadal przede wszystkim
            dlatego,ze za kazdym razem wypytywal o sprawy rodzinne,wiercil dziure w brzuchu
            na tematy ,ktore jego nie powinny interesowac.Dla mnie byl zbyt ciekawski i
            wscibski a czas mijal...(mam tu na mysli pacjentki czekajace za drzwiami-
            godzinami).A jesli chodzi o niepoznawanie,ktore jedna z pan zarzucila
            dr.Juchnowiczowi,to ja slyszalam wrecz przeciwne opinie w tej kwestii-ze
            potrafi specjalnie przyjechac do szpitala nawet jesli nie ma w tym czasie
            dyzuru,zeby zajac sie swoja pacjentka.Sam prowadzi swoje pacjentki w szp[italu
            i jest nader mily.No coz nie mozemy wymagac ,by pamietal nas wszystkie.Ja mu
            tez czasami pierwsza mowilam na ulicy,,dzien dobry" i wcale nie uwazalam tego
            za ponizajace.Znam osobe wiec mowie jej dzien dobry i tego oczekiwalabym
            rowniez od ludzi ,ktorych ja byc moze nie poznam czy nie zauwaze,a ktorzy ,mnie
            znaja i pierwsi sie ulkonia.To chyba zasada dobrego wychowania a nie
            wyczekiwania czy powie mi dzien dobry czy nie.Mogl nie pamietac,nie
            zauwazyc,nire poznac...Wiele powodow...Ale to nie jest argument przeciw.A
            zreszta chyba kazda z nas chcialaby chodzic tylko na wizyty kontrolne,bez
            szczegolnych problemow ktore lekarz zapamieta i ktore sprawia,ze bedziemy tymi
            znanymi pacjentkami.Krystyna
        • Gość: Martha Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:12
          Policystyczne jajniki masz tylko i wyłącznie przez siebie. I zostaw doktora w
          spokoju przynajmniej w tych przypadkach, gdy on nie jest winien temu, że jesteś
          felerna. Ale najlepiej zwalić na niego winę. I za swoje krzywe nogi też.
    • Gość: doświadczona Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:42
      anet78: jesteś pewna. że Panek jeszcze przyjmuje na Jachowicza, bo mi się zdaje
      że już nie, a też bym chciała wiedzieć gdzie obecnie przyjmuje, może ktoś wie
      na pewno?
      • anet78 Re: Dobry ginekolog 04.02.05, 13:32
        Tak jestem pewna, ponieważ wczoraj zapisywałam się na wizytę.Przyjmuje na
        Jachowicza 19A m.1. Telefon do gabinetu 364-98-80.Przyjmuje we wtorki i w
        czwartki, a w poniedziałki przyjmuje kobiety w ciąży. Na wizytę trzeba się
        zapisać. Czeka się ok. tygodnia.Pozdrawiam.
        • Gość: Mrta Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 04.02.05, 13:47
          Na pewno przyjmuje, bo wczoraj byłam u Doktora.Jachowicza 19A
    • Gość: Gośka Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:09
      Ja chodzę do dr Jędrzejewskiego, przyjmuje w Orlen Medice koło Biedronki we
      wtorki (18-190, i soboty (10-11). Na szczęście nie mam większych problemów
      zdrowotnych, ale na wizycie czuję się komfortowo, bo jest gdzie się przygotować
      i daje takie specjalne ubranka szpitalne lub fartuch, żebym się nie krępowała.
      Jest zawsze dostępny pod telefonem, co uważam za duży plus. Miły i delikatny
      podczas badania. A co do dr Panka, to gdy jakiś czas poroniłam to przywitał
      mnie słowami "i co tam Pani zgubiła" co dla mnie było skrajną
      nieodpowiedzialnością i brakiem zwykłego ludzkiego odruchu.
      Pozdrawiam
    • Gość: ania Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:42
      piszcie dalej, bo temet mnie też interesuje
    • Gość: aa Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:45
      a tam w orlen medica paci się za wizytę?bo nie jestem za bardzo zorientowana,
      mąż tam chodził do kardiologa za darmo., więc nie wiem, jak jest z ginekologiem.
      • Gość: Ania Re: Dobry ginekolog IP: *.c154.petrotel.pl 09.02.05, 17:22
        Gość portalu: aa napisał(a):

> a tam w orlen medica paci się za wizytę?

Jak jesteś zapisana do tej przychodni - nie płaci się. Polecam dr
        Jedrzejewskiego.
        • enaka Re: Dobry ginekolog 09.02.05, 17:37
          ja nie bylam zapisana w tej przychodni, a zarowno pan jedrzejewski, jak i pani
          lewandowska przyjmowali mnie poprzez kase chorych (czyli placilam, ale tylko
          raz, w ubezpieczeniu, bez dodatkowej oplaty podczas wizyty)
    • Gość: maga Re: Dobry ginekolog IP: 80.51.198.* 09.02.05, 00:23
      Polecam dr Panka, delikatny, rzeczowy i do tego b. sympatyczny.
    • Gość: Scarlett Re: Dobry ginekolog IP: 193.59.95.* 09.02.05, 11:34
      Ja zdecydowanie polecam wszystkim dr Muchametczyna. UWAGA!!! Do dr MM trzeba
      się zapisywać !!! Zasada "kto pierwszy" już nie obowiązuje!!!
      • Gość: eliza Re: Dobry ginekolog IP: *.ump.pl / *.ump.pl 10.02.05, 13:31
        Bardzo polecam dr Jędrzejewskiego, przesympatyczny człowiek, a to tak dużo aby
        czuć sie komfortowo na takich wizytach, jestem b.zadowolona z jego pomocy.
        • Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:46
          Do tej pory nikt nie wspomniał o Dr. Ryszardzie Kruczyńskim, bardzo miły, 24 h
          pod telefonem, rzeczowy, dba perfekcyjnie o swoje pacjentki, wręcz dmucha na
          zimne. Serdecznie polecam. Przyjmuje na Piłsudkiego przy torach.
          • Gość: IGA Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:54
            polecam dr Kruczyńskiego jest świetnym specjalistą
    • teczkaaa Re: Dobry ginekolog 10.02.05, 20:03
      panek
      • Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.ump.pl / *.ump.pl 11.02.05, 11:51
        Jędrzejewski, jestem za.
        • zwiedniety_flet [...] 11.02.05, 12:31
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • zwiedniety_flet Naj - ginekolog to dr Wycior 17.02.05, 22:50
            A dlaczego Admin nie lubi doktora Wyciora. On i tak jest najlepszy w
            czyszczeniu kuciapek. :-)) W moim poście nic naruszającego regulamin nie było.
      • Gość: chris Re: Dobry ginekolog IP: *.c149.petrotel.pl 20.02.05, 21:36
        co zrobić jesli moja dziewczyna jest niepelnoletnia i nie chcą nam wydac
        tabletek bez recepty("po")czy w poocku jest jakiś lekarz który to załatwi?
        prosze o szybka odpowiedź
      • krzysiek2304 Re: Dobry ginekolog 20.02.05, 21:41
        co zrobic i do którego lekarza trzeba sie zgłosić jesli dziewczyna jest
        niepełnoletnia i nie chcą jej wydac tabletki "po" prosze o szybką odpowiedz i
        sensowną.
    • Gość: kami Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:31
      Obecnie jestem w ciąży i chodzę do doktora Ryszarda Kruczyńskiego (nie mylić z
      drugim lekarzem też Kruczyńskim !! ) który przyjmuje koło torów. Nie mam
      podstaw do narzekania, każda moja wątpliwość jest dokładnie wyjaśniona. Jedyną
      wadą jest brak USG w gabinecie i trzeba jeździć w inne miejsce oczywiście to dr
      R.Kruczyński je przeprowadza. USG jest nowoczesne, bardzo wyraźne zdjęcia i
      możliwość zbadania serduszka dziecka. Naprawdę serdecznie polecam.
    • Gość: iiiii Re: Dobry ginekolog IP: 80.51.198.* 11.02.05, 22:07
      Polecam również dr Ryszarda Kruczyńskiego. Bardzo dobry specjalista. Urodziłam
      bliźniaki, prowadził moją ciążę, uważam, że jest rewelacyjny w swoim fachu.
      • Gość: mamuska Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:19
        moze i jest dobrym specjalista. ale jest totalnie antypatyczny, przynajmiej w
        szpitalu.
        • Gość: marta Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:01
        • Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:03
          Antypatyczny? absolutnie nie zgodzę się z ta opinią.Jestem obecnie szczęśliwa
          mamą, oczywiście Dr. Kruczyński prowadził moją ciąże. O9kazał się znakomitym
          specjalistą jakich naprawdę brakuje w Płocku, a w szpitalu okazywał szczególne
          zainteresowanie.
          • Gość: mamuska Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:14
            tylko dlatego, ze chodzilas do niego wczesniej prywatnie. to normalne. ale i
            tak nie przebija antypatycznoscia pani ginekolog ktora tam pracuje, a nazywa
            sie chyba Kowalczyk-korba, taka w srednim wieku, krotkie wlosy. ona to chyba
            nienawidzi pacjentow szpitalnych...
            za to druga pani ginekolog(szczupla blondynka),niestety nie pamietam jej
            nazwiska jest przemila.
          • Gość: Kornelia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 08:18
            Dlaczego nikt nie napisał o dr Pędraszewskim. Przemiły człowiek, wspaniały
            lekarz, doskonały diagnosta. Przecież tak wiele kobiet u niego się leczy - nie
            macie Panie internetu żeby coś napisać o swoim lekarzu?
    • Gość: mika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:44
      W PŁOCKU NIE MA DOBREGO GINEKOLOGA!!!!!!! WIEM< CO MÓWIĘ!
      • Gość: Martyna do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:37
        Zastanów się co piszesz głupia cipo.
        Jak masz jakieś uwagi to zwróć się do swojego lekarza a nie generalizujesz.
        Widać od razu że nie przestrzegałaś zalecen lekarskich i właśnie dlatego całą
        winę zwalasz na innych.
        Ja jestem zadowolona z prowadzenia mnie w czasie ciąży i po.

• Gość: Ania Re: do Miki IP: *.c155.petrotel.pl 16.02.05, 16:53
          Gość portalu: Martyna napisał(a):
          > Ja jestem zadowolona z prowadzenia mnie w czasie ciąży i po.

Przez kogo?

• Gość: Martyna Re: do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:09
            Przez lekarzy ze starego szpitala ale nie będę robiła reklamy.
            W wątku jest wyraźnie napisane że chodzi o dobrego lekarza z Winiar a nie ze
            Św.Trójcy
    • martawa Re: Dobry ginekolog 16.02.05, 19:09
      Świetnym lekarzem jest dr Pędraszewski. Przyjmuje na Kolegialnej 43. Telefon
      601314032. Chodziłam zarówno do Panka jak i Muchametczyna, ale niestety się nie
      sprawdzili :(
      Do Pędraszewskiego chodzę od ponad 3 lat. Obecnie prowadzi moją ciązę i za nic
      w świecie nie zmieniałabym lekarza. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
      • Gość: szczęśliwa mama Re: Dobry ginekolog IP: *.c154.petrotel.pl 16.02.05, 20:31
        Polecam gorąco dr. Dudziaka, wprawdzie pracuje na Starym, ale jest przemiłym
        człowiekiem i fachowcem, każda wątpliwość jest wyjaśniona. Przyjmuje w
        przychodni Salus w Borowiczkach, prywatnie na Jachowicza w domku jednorodzinnym
        wraz z żoną pediatrą Dorotą Dudziak - też przemiła kobieta i dobry lekarz dla
        dzieci.
        • Gość: goska Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:41
          polecam goraco dr panka jest swietnym fachowcem i wspanialym
          czlowiekiem
          • Gość: Oliwka Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 12.04.05, 07:23
            Zgadzam się, bardzo dobry lekarz - polecam dr Panka
        • Gość: wiktoria Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:20
          sluchajcie cipy rzygac sie chce jak chwalicie lekarzy a kto wami sie
          opiekowal podczas porodu i kto go odbierał
        • Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:54
          Dudziak już nie pracuje w szpitalu, wywalili go
        • Gość: aa Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:35
          Super lekarz, Pan Doktor na usg stwierdził u mnie żywą ciążę- godzinę po
          poronieniu.
          • Gość: patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 11.05.05, 07:55
            Który lekarz tak stwierdził?Dr Kruczyński Ryszard?
            • Gość: kkk Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:34
              Tak, Dr. Ryszrd Kruczyński......
      • Gość: mila Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:52
        ile trzeba, żeby można?
    • ziva Re: Dobry ginekolog 17.02.05, 09:34
      Polecam dr Pędraszewskiego - prowadził moją ciążę - "skutek" już od półtora
      miesiąca uśmiecha się do tego świata. Przemiły facet, dobrze radzący sobie z
      różnymi trudnościami ( a tych u mnie nie brakowało ). Naprawdę interesuje się
      swoimi pacjentkami.
    • Gość: hp Re: Dobry ginekolog IP: 193.59.95.* 17.02.05, 10:01
      Polecam dr Grzegorza Kruczyńskiego. Jest miły, rzeczowy, wszystko wyjaśni, bez
      zbędnego dopytywania się. Posiada w gabinecie aparat USG. Oczywiście dysponuje
      czasem poza godzinami przjęć, również w inne dni, jeżeli zachodzi taka potrzeba.
      Przyjmuje przy ul. Tumskiej 6 (naprzeciw kina Przedwiośnie).
      • Gość: kika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:11
        dlaczego nie mówimy o położnych
    • Gość: Iza Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:42
      ja przez całą ciąż chodziłam(prywatnie) do doktora Artymniaka.
    • Gość: ania Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:36
      mam 44 lata, urodziłam 3 dzieci, każdą ciążę prowadził inny lekarz. raz Dr.
      Paszta, innym razem dr. Panek oraz dr. Juchnowicz.Od czasu do czasu bywam w
      gabinetach ginekologicznych i jeszcze nie spotkałam "lekarza". Jest to przykre
      co pisze ale nigdy nie miałam przeświadczenia że, ja jestem ważna - liczyły sie
      tylko wpływy do kasy. Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy za pieniądze witali
      mnie słowami " witam pani Aniu" a na korytarzu w szpitalu nie znali nikogo. Nie
      jestem sama w tej opini - dlaczego chwalimy odpowiednie zachowanie lekarza
      jeżeli to POWINNO BYĆ NORMĄ. Wszyscy lekarze uważąją sie za ta lepszą cześć
      społeczeństwa - nas traktują jak przychód w książce rozrachunkowej i jak
      nieudaczników zyciowych. Chyba najlepszym dowodem jest pozwolenie na
      niepłacenie odpowiednich podatków. dlaczego taksowkarz ma kase a nie ma jej
      lekarz który 3 razy w tygodniu przyjmuje od pacjetek 20 razy 100 złotych co
      daje 2000 razy 4 tygodnie plus inne niebanalne wpływy około 10.000 zł. A jaki
      jest od tego opłacany podatek - NOBEL dla tego co wie.
      • Gość: Stranger Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:26
        Zgadzam się z Panią najzupełniej. Ginekolodzy widzą TYLKO pieniądze - pacjentka
        jako człowiek się nie liczy; dopóki płaci jest traktowana uprzejmie i jest
        leczona, jak zabraknie pieniędzy działania lecznicze są podejmowane z tzw.
        "ochrony własnej d.." przed ewentualnym oskarżeniem
        A tak w ogóle czy nikt nie zauważył, że większość tych pochwalnych postów jest
        prawie na 100% napisana przez ginekologów?
        A co do pań położnych, które z oburzeniem się tu wypowiadają - to ile teraz
        bierzecie za poród? - 300 czy 500 czy może już więcej? - i to na swoim dyżurze
        • Gość: maga Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: 80.51.198.* 19.02.05, 00:12
          Kilka osób próbowało przy tej okazji sprowokować temat Pań Położnych, ale nikt
          się nie wypowiedział.Muszę powiedzieć, że mój pobyt w szpitalu wspominam
          dobrze, właśnie dzięki miłym, sympatycznym położnym, m.in. Pani Monice, Pani
          Bożence, niestety imion innych pań nie pamiętam.Jedyną którą wspominam żle była
          gruba, starsza kobieta ,podobna do "diabła tasmańskiego", która na prośby moje
          i drugiej pacjentki aby pomogła nam podnieść się z łóżka ( obydwie nazajutrz po
          cesarskim cięciu) odpowiedziała,że " mamy się wzajemnie asekurować,ona nie ma
          siły i jak pomagając nam uszkodzi sobie kręgosłup to kto jej wtedy
          pomoże?".Miało to miejsce dwa lata temu na Winiarach.
          • Gość: Lekarz Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:50
            Zgadzam się.
            Lekarze powinni więcej zarabiać państwowo a wtedy i w pracy i w gabinetach
            byliby troskili.
            Czy wiecie ile wynosi pensja lekarza specjalisty 1000-1200zł.
            Po tylu latach studiów i specjalizacji i za taką odpowiedzialność to chyba
            jakieś kpiny.
            A niektórzy pacjenci też są durni i roszczeniowi i co lekarz zawsze ma być w
            stosunku nich uśmiechnięty?
            Jak od rana taka pinda popsuje ci humor swoim zachowaniem to ciężko jest przez
            cały dzień utrzymywać dobrą minę do złej gry.
            Lekarz też jest człowiekiem i ma określone zadania w pracy a nie tylko opieka
            nad własnymi pacjentkami (ci co nie operują mają więcej czasu na pogaduszki)
            ale tu trzeba pracować.
            Pozdrawiam.
            • Gość: nie lekarz Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:56
              Pracuje w prywatnej firmie. Mam cały czas kontakt z klientem. Nie jeden raz w
              ciągu dnia jakiś popapraniec popsuje mi chumor. I co nie tak jak lekarz "to
              ciężko jest przez cały dzień utrzymywać dobrą minę do złej gry" a ja robię
              dobrą minę do złej gry, bo jak nie to szukaj sobie innego zajęcia.
              pozdrawiam
              • Gość: Lekarz Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:28
                Mówisz że w prywatnej firmie...
                Napisz ile zarabiasz to dowiemy się dlaczego robisz dobeą minę do złej gry.
                Gdyby lekarze zarabiali tyle co lekarze w Unii czy na całym świecie to też
                chodzili by z uśmiechem na twarzy.
                Pozdrawiam.
            • Gość: nie zadowolona Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:13
              Nie polecam dr. Juchnowicza - B. Facet jest " hurtownikiem" wyznaczone godziny
              nie pokrywają się z realnym czasem wizyty. Do tego wysyła b. dużą liczbe
              pacjentek do prof. Respondek z Łodzi w celu wykonania USG serca płodu gdyż nie
              jest do końca pewien czy serce maleństwa jest ok ( niepotrzebny stres ciężarnej
              + 250-300 zł wizyta u pani profesor z Łodzi, która to wizyta w większości
              przpadków jest zbyteczna). O wszystko trzeba się dopytać wręcz ciągnąć za
              język. No i w szpitalu nie poznaje własnych pacjentek, szczególnie to widać
              podczas obchodu w szpitalu.
              • Gość: mm Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 19:57
                podobno byl prowadzacym kobiety ktora urodzila wiktorie
                • Gość: ww Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 20:30
                  chcesz miec dziecko z porazeniem mozgowym polecam Juchnowicza
              • Gość: Weronika Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 06.03.05, 23:03
                Dziwne... mnie Juchnowicz pamięta dobrze, moją ciążę, problemy, podczas pobytu
                w szpitalu zawsze mówił jakieś cieplejsze słowo dodające otuchy, teraz po 7
                latach również poznaje mnie na ulicy i pierwszy sie kłąnia, choć nie chodzę do
                niego od 5 lat ;)
              • Gość: as Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 07.03.05, 16:10
                Mogę to samo powiedzieć o Juchnowiczu "hurtownik".Przed ciążą i w czasie ciąży
                chodziłam do niego ale nie poznał mnie ani w szpitalu ani na ulicy.Może nie
                byłam jakimś szczególnym przypadkiem, i xcałe szczęście
                • Gość: kasia Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:29
                  a ja chodziłam do niego ładnych parę lat temu i do dziś mówi mi dzień dobry :)
      • Gość: Alicja Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:23
        Koszt utrzymania dobrego gabinetu ginekologicznego wynosi ok.6-8 tys zł
        (położna,sprzęt, w tym np.leasing usg).Może pani nie wierzyć, ale czasem po
        prostu legalnie płaci się małe podatki.
    • Gość: Maleństwo Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 22.02.05, 07:06
      Chodzę do doktora jędrzejewskiego, jestem zadowolona. Mam tylko pytanie - czy
      dr Jędrzejewski napewno jest położnikiem na Winiarach?
      • Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 22.02.05, 07:17
        Tak na pewno pracuje na Winiarach
    • dagu75 Re: Dobry ginekolog 22.02.05, 12:09
      A ja wbrew temu, co zostało napisane polecam hawryluka. Nie jestem z Płocka,
      więc nie znałam tu żadnego, polecono mi go. Od poczatku mi pomagał, czego nie
      potrafił np. pan jędrzejewski. Prowadził moja pierwszą ciążę, teraz
      druga. .chodze prywatnie, a o ile sie orientuje, o ile lekarz nie ma podpisanej
      umowy z Funduszem, i nie przyjmuje w przychodni, nie przyjmuje za darmo. Nie ma
      juz bezpłatnej opieki w prywatnym gabinecie ( oczywiście moge sie mylić, i ktoś
      może niekulturalnie mnie nazwac głupią ci..., jak padło wcześniej, skądinąd
      kultura taka, ze powala).swego czasu musiałam iść do Jędrzejewskiego i znalazł
      u mnie i u mojej szwagierki nadżerkę, której nie było. Ja poszłam sprawdzić do
      hawryluka, ona wróciła za granicę, gdzie poszła spanikowana do lekarza. tam jej
      powiedziano, ze to nie nadżerka. Więc z doświadczenia Jędrzejewskiego nie
      polecam. nie twierdzę, że hawryluk jest najlepszy, ale mnie wyciagnął z kilku
      rzeczy.Daga
      • zwiedniety_flet Ginekolog w oczach kobiety - dla Was artykuł dzie 23.02.05, 20:00
        kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1216313
        dajcie swoje komentarze.
      • Gość: ziabuchna Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.mm.pl 24.02.05, 21:11
        byłam raz jeden jedyny u dr Hawryluka- to była najgorsza wizyta w moim życiu.
        Dostałam skierowanie na chirurgię z podejrzeniem zapalenia otrzewnej, potem
        okazało się, że nic podobnego! problem był natury czysto ginekologicznej!
        Szkoda, że "DR" nie umiał sie na nim poznać.
        Teraz chodzę do dra Białeckiego- jestem bardzo zadowolona. Kulturalny,
        rzeczowy, wzbudza zaufanie. Polecam wszystkim!
        • Gość: Mario.W Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:01
          Gdybyś miała jakieś minimalne pojęcie o medycynie to byś wiedziała że
          Zapalenie przydatków albo zaburzenia miesiączkowania mogą dawać objawy ostrego
          brzucha czyli takie same jakie występują przy zapaleniu otrzewnej czy zapaleniu
          wyrostka robaczkowego i wtedy konsultacja chirurgiczna jest konieczna!
          Więc nie pieprz takich głupot jak się nie znasz.
          • ziabuchna Re: Dobry ginekolog 02.03.05, 23:11
            szkoda tylko, że mój lekarz już po opisanych objawach postawił trafną
            diagnozę... A tamten mnie nawet raczył zbadać i co- nie wiedział? Badanie
            ginekologiczne mu nie wykazało? To na co mnie potem próbował leczyć? Rozumiem,
            że taką mądrą i w pełni "kulturalną" wypowiedź otrzymałam też od lekarza? Może
            kolega w/w "dr"?
            • Gość: Pacjentka Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:37
              Witam.Ja mam dobre zdanie na temat dr.Piechny.Przeczytalam pare zlych opinii na
              jego temat.Mi akurat on pomogl.Chodzilam do dr Florczak na skarpe,nie wykryla
              mi 5 cm torbiela na jajniku,nie chciala zrobic mi usg,bo stwierdzila,ze nie ma
              takiej potrzeby.Dr piechna przy pierwszej wizycie zobaczyl,ze jest cos nie
              tak.Zrobil mi bez problemu USG,ktore jest wliczone w wizyte.Przepisal mi leki i
              torbiela nie ma.Zobaczyl takze inne rzeczy,ktorych nie widziala dr Florczak.Ja
              osobiscie nie moge o nim powiedziec zlego slowa.Zawsze wyslucha,nie
              popedza,pacjentki potrafia tam siedziec po 40minut i czesto mimo umowionej
              wizyty czekam w kolejce.Jesli ktos moze cos napisac o drPiechnie to bardzo
              prosze,przeczytam opinie innych.
              • Gość: Aby26 Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:48
                a ja polecam dr Pazdraka, super lekarz, gabinet ma w CH Tayger zaraz obok dr
                Muchamedczyna, dr Pazdrak jest tez połoznikiem na winiarach, naprawde goraco
                polecam
              • Gość: Mariusz Re: Dobry ginekolog IP: 217.96.93.* 09.03.05, 13:51
                Szukam Z żona dobego lekarza,jestesmy małzeństwem 2 lata i nie mozemy sie
                dorobic potomstwa.ja byłem badany i zona tez wszystko jest z nami w porzadku!!!
                a dzicka jak niema tak niema. prosze o porade!!!na adres mj@mdi.pl z góry
                dziekuje.
                • ziabuchna Re: Dobry ginekolog 09.03.05, 22:02
                  ja mam ten sam problem. Chodzę do dra Białeckiego, polecam.
                  • Gość: klub.pl Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:26
                    My z mężem staraliśmy się o dziecko przez ponad 3 lata. Odwiedzalismy wielu
                    lekarzy w poszukiwaniu rad. W końcu trafiliśmy do doktora Ryszrda
                    Kruczyńskiego. Po kilku wizytach i badaniach w czasie których dopiero doktor
                    Kruczyński stwierdził kilka nieprawidłowosci zaszłam w ciążę. Teraz jestem już
                    w 9 miesiacu. Przez cały ten okres moją ciążą prowadzi w/w lekarz. Uważam go za
                    specjalistę w tej dziedzinie jakich brakuje w Płocku. Wczesniej uczęszczaliśmy
                    zarówno do dr. Hadrowicza, dr. Jędrzejewskiego, dr. Hawryluka, dr. Panka ale
                    niestety żaden z nich nie potrafił zauważyć kilku drobnych niewłaściwości tak
                    bardzo istotnych w planowaniu ciąży:) -( takich jak rzadkie jajeczkowanie!!!).
                    Dlatego gorąco polecam dr. Ryszarda Kruczyńskiego w przeciwieństwie do
                    tamtych " specjalistów". Dr jest zastepcą ordynatora na Winiarach, poza tym
                    przyjmuje na Piłsudskiego.
                    • Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 10.03.05, 07:46
                      proszę o dokładniejsze namiary na dra Kruczyńskiego. Niestety też mam problem
                      związany z niepłodnością i przyznam, że ciężko jest w Płocku znaleźć godnego
                      zaufania fachowca
                      • Gość: klub.pl Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:09
                        Ojcem dziecka jest mój mąż a nie ginekolog:) Ginekolog wykrył przyczyny tego,
                        że mimo prób nie możemy jednak zostać rodzicami.( to odpowiedź do panam który
                        mysli, że jest zabawny:))
                        Do pani, która prosiła o bliże namiary: Dr. Ryszard Kruczyński przyjmuje w
                        pawilonach przy ulicy Piłsudskiego 31( koło torów)w poniedziałki od 17.30-19.30
                        i srody od 16.00- 18.oo. Tel. 2620379 i komórkowy: 0601355000
                        • Gość: patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 07.04.05, 07:46
                          Polecam dr Panka-świetny fachowiec, sympatyczny człowiek, jest ordynatorem na
                          Winiarach
                        • Gość: kkkk Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:50
                          Ryszard Kruczyński jest w miarę dobrym ginekologiem do momentu porodu. Gdy
                          nadchodzi ten czas umywa ręce od szystkiego obawiając się komplikacji,wiem z
                          własnego doświadczenia i kilku innych pacjentek. Ja dzięki Bogu przeżyłam
                          poród, ale w trakcie ciąży w/w lekarz nie zauważył na usg min tego że łożysko
                          jest przodujące. Urodziłam zdrową piękną córkę dzięki lekarzom ze starego
                          szpitala: dr. B. Więcek i Muchametczyn. Tak odradzam z całego serca dr.
                          Ryszarda Kruczyńskiego. Poza tym jest miły jeśli chodzi się do niego prywatnie,
                          na Winiarach nie poznaje swoich pacjentek, a do porodu wysyła innych.Pozdrawiam
              • Gość: Joss Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 08:06
                Mi Piechna zrobil koagulacje...tak ze za pol roku musialam miec kolejną. Poza
                tym kiedys na jedej wizycie powiedzial ze mam polipa. Na nastepnej spytalam co
                z moim polipem? A on zdziwiony....'z jakim polipem'?:) Zapomnialam tez kiedys
                zaplacic za wizyte i wyszlam...( dodam ze bylam jego stała pacjentką) to
                wyleciał za mna az na ulice...zebym mu zapłaciła...
                Ogolnie rzecz biorąc nie ma lekarza ginekologa ktory nie miał by jakichś
                sukcesów i porazek. O kazdym mozna powiedziec cos dobrego i cos zlego. Obecnie
                chodze do dr Majewskiego i jestem zadowolna. Pozdrawiam i zycze sukcesów w
                poszukiwaniu 'tego jedynego' ginexa:))))
                • Gość: patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 07.04.05, 09:52
                  Chodziłam do lek. Piechny-miły ale jako lekarz niezbyt zna sie na
                  medycynie.Zmieniłam-teraz chodzę do dr panka i bardzo go sobie chwalę.
                  • antoni.goczal Re: Dobry ginekolog 06.05.05, 13:03
                    Ksiądz profesor dr Czesław Bartnik ukształtował się w prawdzie Bożej i prawdzie
                    ojczyźnianej, głosił ją w swych dziełach i nadal nią barwnie żyje, i to coraz
                    bardziej dynamicznie. Jest wśród nas "głosem wołającego na pustyni". Laudacja
                    ks. prof. Krzysztofa Góździa i wykład ks. prof. Czesława Bartnika z okazji
                    otrzymania Nagrody im. ks. I. Radziszewskiego.
    • pluskacz1 Re: Dobry ginekolog 06.05.05, 21:09
      ALEZ SIE BABKI ROZGADALY, NO NO.
    • Gość: oko Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:36
      chętnie zerknę między nóżki
      • Gość: Patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 03.06.05, 08:10
        A ogólnie czy lekarze do których chodzi sie prywatnie np. w ciąży okazują
        zainteresowanie swoimi pacjentkami w szpitalu? Głównie chodzi mi od Panka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka