Gość: marta IP: *.c151.petrotel.pl 02.02.05, 08:19 Witam!Czy możecie mi polecic dobrego ginekologa w Płocku? Zalezy mi,zeby pracował na Winiarach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a29 Re: Dobry ginekolog IP: 195.102.26.* 02.02.05, 10:46 Doktor Maciej Hawryluk, przyjmuje na Jasnej 6A, tel 266 89 42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 04:41 u hawryluka lecza sie wszystkie plockie ku.., polecam facet ma zjebista praktyke, leczy kobiety jak zolniezy w wojsku masz bol glowy? - dostajesz flegamine, skrecilas kostke? dostajesz flegamine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:46 Wiesz mam wrazenie ze sama nie wiesz co piszesz najwidoczniej jestes ta plocka ku..... ktorej noga sie podwinela i teraz wypisujesz bzdury na temat Hawryluka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:40 wiesz moglbym ci opisac chorobe i leczenie u hawryluka mojej zony, jak wyladowala na stole operacyjnym i jak dzisiaj nie moze normalnie zajsc w ciaze, a wszystko przez to ze ten konowal powinien zagladac w dupe najwyzej koniom o krowom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:40 Zgadzam się co do opinii na temat Hawryluka. W moim przypadku wymyślił chorobę, której w ogóle nie miałam, stwierdził, że z taką chorobą to będę musiała leżeć w klinice. Kiedy zobaczył moje wyniki powiedział "ja pierdzielę". Nie muszę chyba wspominać, że sytuacja taka trwała dłużej i wystraszył mnie niesamowicie. Po konsultacji z kilkoma innymi lekarzami okazało się, że jestem zdrowa, a lekarze stwierdzili, że może ten pseudonaukowiec zająłby się czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej29 Re: hawryluk IP: *.lot.pl 28.04.05, 11:37 bardzo wspolczuje tobie i twojej zonie,bo sama mialam do czynienia z hAwrylukiem.polecam ci dr MUCHAMETCZYNA,bo mnie uratowal i dzis jestem juz mama .gleboko wierze,ze pomoze i wam.dr Muchametczyn przyjmuje na lukasiewicza w gmachu politechniki we wtorki i piatki.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:43 witam, u Hawryluka się leczyłam, straszny zdzierca, płacisz za wszystko polecam: dr Panek świetny, ale prywatnie do niego nie chodziłam Hadrowicz bardzo miły, ma gabinet na Tumskiej , usg robi w ramach wizyty dr Jędrzejewski Orlen Medica, dobry , ale za dużo Ci nie wyjaśni, chyba Ze sama się o wszystko dopytasz, mimo wszystko też polecam, dzięki niemu zostałam mamą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:49 dr Białecki na Tysiąclecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:53 Jak to , "dzieki niemu" ? czyli co , nie tylko leczy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry ginekolog IP: 80.50.35.* 16.02.05, 12:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=20144707&a=20196348 afdfsfs jhgsdsfghjk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 13:24 Hawryluk - miły, rzeczowy, dzięki leczeniu u niego mam wspaniałego synka, więc jestem mu wdzięczna. Minusy jakie u niego widzę to:ZDZIERCA - płacisz nawet za powietrze, które zużyłaś czekając u niego na poczekalni. ( płaci się oddzialnie za badanie, usg. ). Nawet jeśli cię nie bada, tylko się wejdzie do niego tak jak w moim przypadku po to, żeby zalecił przedłużenie kuracji jakimiś lekarstwami to i tak zapłacisz tak samo jakby cię badał. Proszę o zastanowienie się nad tym Panie Doktorze! poza tym nieraz odnosiłam wrażenie, że chce się już mnie pozbyć z gabinetu ( była kolejka ) i zawracam mu głowę moimi obawami. Niewiele mówi sam z siebie, trzeba się dopytać, bo nie ma czasu taki jest przemiał. Od wyjaśniania ma przemiłą Panią Małgosię, szkoda że to nie ona jest ginekologiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 08:34 to ojcem Twojego dziecka jest ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:31 ZDECYDOWANIE POLACAM DR-A PANKA. JEGO NAMIARY ZNAJDZIESZ W PANORAMIE FIRM, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania24 Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:31 dr.Muchametczyna sobie chwalę...bardzo sympatyczny lekarz:)przyjmuje w gmachu Politechniki na Łukasiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 12:38 Muchametczyn! Chyba żartujesz, dobry to może i jest ale poszanowania dla pacjentek nie ma.Czeakanie po 4 , 5 godzin na prywatną wizytę to dziki zachód, bo doktorkowi żal kasy na położną, która umawiałaby pacjentki na godziny. Byłam u niego, ale odniosłam wrażenie, że wolałby pacjentki które bez problemów zachodzą w ciąże bo wtedy nie musi się wysilać i kasa leci. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptus10 Re: Dobry ginekolog 27.02.05, 15:10 Nikt Cie nie zmusza do tego , byś czekała po kilka godzin w kolejce ( teraz już sie nie czeka bo są zapisy). Nie rozumiem tego rodzaju oburzenia- w końcu nie ma przymusu ,że musisz iść do tego doktora. Jeśli ktoś się decyduje na brak komfortu związanego z długim czekaniem to widocznie są ku temu powody- a dr Muchametczyn jest bardzo dobrym lekarzem , i nie jest prawdą , że uznaje tylko pacjentki bezproblemowe-pomógł mi wielokrotnie. Jest kompetentny , miły ,fachowy , dobrze wszystko wytłumaczy, ma doskonałą pamięć i nie zostawia pacjentki samej sobie i innym lekarzom , jeśli trafi sie do szpitala. Pracuje na Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:55 polecam zdecydowanie dr panka . jestem polozna . prowadzil moja ciaze dwa lata temu urodzilam wspaniale dziecko na winiarach. jestem rownie wdzieczna poloznym z tego szpitala za ich fachowosc i kompentencje. dlaczego nie mowimy o poloznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:05 polecam zdecydowanie dr panka . jestem polozna . prowadzil moja ciaze dwa lata temu urodzilam wspaniale dziecko na winiarach. jestem rownie wdzieczna poloznym z tego szpitala za ich fachowosc i kompentencje. dlaczego o nich nie mówimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:07 polecam zdecydowanie dr panka . jestem polozna . prowadzil moja ciaze dwa lata temu urodzilam wspaniale dziecko na winiarach. jestem wdzieczna poloznym z tego szpitala za ich fachowosc i kompentencje. dlaczego o nich nie mówimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 12:55 Doktor Panek schodził do mnie bo miał dyżur na ginekologii jak ja rodziłam swojego synka ( na Winiarach ). Był miły i zaiteresowany porodem. Cały poród odbierała super pani doktor Julia Lewandowska, miała dyżur na porodówce, była ze mną przez cały poród, masowała mi plecy, żeby ulżyć w bólu.Robiła to za darmo bo miała dyżur, uważam że jest lekarzem z powołania, szczerze ją polecam. Nie wiem czy przyjmuje prywatnie, na pewno przyjmuje w ORLEN MEDICE na Otolińskiej. Pozdrawiam też panie położne z Winiar tj. Panią Sabinkę, panią blondynkę z kręconymi włosami w okularach, panią brunetkę malutką, drobniutką, z krótkimi włosami - mówiła że ma dwóch synów. Mam nadzieję, że będą wiedziały o kogo chodzi, były bardzo miłe, rozmowne, bardzo mi pomogły. Pozdrwaiam was kochane na czele oczywiście z panią Julią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:49 Doktor Julia Lewandowska przyjmuje prywatnie w swoim gabinecie na Szarych Szeregów. Polecam wszystkim, jest wspaniala lekarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Dobry ginekolog IP: *.c156.petrotel.pl 05.03.05, 14:15 W życiu nigdy - tylko nie Panek.!Trafiłam do niego na oddział z ostrymu bólami brzucha i wysoką gorączką .Po szybkim "przeglądzie" w obecności personelu , kazał mi zgłosić się tego samego dnia po 16 do swojego gabinetu na Podolszycach- (gorączka wtedy troszeczkę podskoczyła- ponad 41st.ale ginekolog wcale sie tym nie przejął.),tylko po to aby wystawić zwolnienie z pracy a za parę dni miałam przyjść na wizytę prywatną na Jachowicza.Nie zrobiono mi nawet usg. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Dobry ginekolog 03.02.05, 14:36 moze ta lista Ci pomoze, a gdy juz wyrobisz sobie zdanie na temat ktoregos z lekarzy, to fajnie by bylo, gdybys doradzila innym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=14751593 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry ginekolog IP: 193.59.95.* 03.02.05, 15:12 Dla mnie najlepszym ginekologiem jest pani doktor Szczygielska. Bardzo dba o pacjentkę i zawsze wszystko potrawi rzeczowo wyjasnić. Chodze do niej od kilku lat i jak do tej pory nie mam żadnych zarzutów, a wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
anet78 Re: Dobry ginekolog 03.02.05, 21:08 Dr W. Panek, przyjmuje na Jachowicza w tym nowym niebieskim wieżowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania z płocka Re: Dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 07.03.05, 20:16 ty chyba żartujesz ta głupia ci.., bo inaczej nie moge jej nazwać tak mi zaszkodziła że dziś jestem prawie bezpłodna mam policystyczne jajniki itd. przepisała mi 6 lat temu gdy miałam 18 lat leki hormonalne na menopauzę, po których chyba nie musze mówić jak czuła się 18-latka przestrzegam wszystkich przed tą kobietą naprawdę nie idźcie tam jeśli życie wam miłe.........NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania z płocka Re: Dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 07.03.05, 20:20 przepraszam że nie napisałam nazwiska tej pani to dr. szczygielska proszę nigdy tam nie chodzić....jeśli ktoś nie ma problemów to może mu tylko zaszkodzic a jeśli ktoś jest chory to tylko pogorszy swoją sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna44 Re: Dobry ginekolog 08.03.05, 14:43 A ja jednak polecam dr.Juchnowicza.O kazdym lekarzu kraza dobre i zle wiesci i nie ma takiego z,ktory cieszylby sie tylko dobra opinia.To niemozliwe!Ale ja bardzo sobie cenie profesjonalizm dr.Juchnowicza.Mieszkalam dlugie lata w Plocku i mialam okazje chodzic do roznych ginekologow.Dr.Juchnowicz byl moim ostatnim i tym,ktory mnie nigdy w sprawach medycznych nie zawiodl.Zawsze mial bardzo kompetentne podejscie do problemu,nie zalowal czasu na wyjasnienia a nawet dla przyblizenia sprawy rysowal i wyjasnial,USG i cytologia w koszcie wizyty -a to bardzo duze odciazenie finansowe,chetnie przy okazji np.przeziebienia przepisal jakis lek co oszczedzilo mi wizyty u internisty,bardzo chetnie udzielal informacji przez telefon 0czego niestety nie mozna powiedziec o innych lekarzach,ktorzy sa mili tylko podczas wizyty ale nie maja zamiaru tracic wlasnego czasu na telefoniczne porady gratis(i tu ich w pewien sposob rozumiem dlatego jesli dr.Juchnowicz takich wskazowek udziela to jest tym bardziej warte wspomienia).Wizyta nie jest droga a porada naprawde fachowa.Ja mialam problemy,chodzilam tez do chwalonego tu przez panie dr.Muchametczyna ale mi jego sposob zachowania nie odpowiadal przede wszystkim dlatego,ze za kazdym razem wypytywal o sprawy rodzinne,wiercil dziure w brzuchu na tematy ,ktore jego nie powinny interesowac.Dla mnie byl zbyt ciekawski i wscibski a czas mijal...(mam tu na mysli pacjentki czekajace za drzwiami- godzinami).A jesli chodzi o niepoznawanie,ktore jedna z pan zarzucila dr.Juchnowiczowi,to ja slyszalam wrecz przeciwne opinie w tej kwestii-ze potrafi specjalnie przyjechac do szpitala nawet jesli nie ma w tym czasie dyzuru,zeby zajac sie swoja pacjentka.Sam prowadzi swoje pacjentki w szp[italu i jest nader mily.No coz nie mozemy wymagac ,by pamietal nas wszystkie.Ja mu tez czasami pierwsza mowilam na ulicy,,dzien dobry" i wcale nie uwazalam tego za ponizajace.Znam osobe wiec mowie jej dzien dobry i tego oczekiwalabym rowniez od ludzi ,ktorych ja byc moze nie poznam czy nie zauwaze,a ktorzy ,mnie znaja i pierwsi sie ulkonia.To chyba zasada dobrego wychowania a nie wyczekiwania czy powie mi dzien dobry czy nie.Mogl nie pamietac,nie zauwazyc,nire poznac...Wiele powodow...Ale to nie jest argument przeciw.A zreszta chyba kazda z nas chcialaby chodzic tylko na wizyty kontrolne,bez szczegolnych problemow ktore lekarz zapamieta i ktore sprawia,ze bedziemy tymi znanymi pacjentkami.Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:12 Policystyczne jajniki masz tylko i wyłącznie przez siebie. I zostaw doktora w spokoju przynajmniej w tych przypadkach, gdy on nie jest winien temu, że jesteś felerna. Ale najlepiej zwalić na niego winę. I za swoje krzywe nogi też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:42 anet78: jesteś pewna. że Panek jeszcze przyjmuje na Jachowicza, bo mi się zdaje że już nie, a też bym chciała wiedzieć gdzie obecnie przyjmuje, może ktoś wie na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
anet78 Re: Dobry ginekolog 04.02.05, 13:32 Tak jestem pewna, ponieważ wczoraj zapisywałam się na wizytę.Przyjmuje na Jachowicza 19A m.1. Telefon do gabinetu 364-98-80.Przyjmuje we wtorki i w czwartki, a w poniedziałki przyjmuje kobiety w ciąży. Na wizytę trzeba się zapisać. Czeka się ok. tygodnia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrta Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 04.02.05, 13:47 Na pewno przyjmuje, bo wczoraj byłam u Doktora.Jachowicza 19A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:09 Ja chodzę do dr Jędrzejewskiego, przyjmuje w Orlen Medice koło Biedronki we wtorki (18-190, i soboty (10-11). Na szczęście nie mam większych problemów zdrowotnych, ale na wizycie czuję się komfortowo, bo jest gdzie się przygotować i daje takie specjalne ubranka szpitalne lub fartuch, żebym się nie krępowała. Jest zawsze dostępny pod telefonem, co uważam za duży plus. Miły i delikatny podczas badania. A co do dr Panka, to gdy jakiś czas poroniłam to przywitał mnie słowami "i co tam Pani zgubiła" co dla mnie było skrajną nieodpowiedzialnością i brakiem zwykłego ludzkiego odruchu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:42 piszcie dalej, bo temet mnie też interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:45 a tam w orlen medica paci się za wizytę?bo nie jestem za bardzo zorientowana, mąż tam chodził do kardiologa za darmo., więc nie wiem, jak jest z ginekologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry ginekolog IP: *.c154.petrotel.pl 09.02.05, 17:22 Gość portalu: aa napisał(a): > a tam w orlen medica paci się za wizytę? Jak jesteś zapisana do tej przychodni - nie płaci się. Polecam dr Jedrzejewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Dobry ginekolog 09.02.05, 17:37 ja nie bylam zapisana w tej przychodni, a zarowno pan jedrzejewski, jak i pani lewandowska przyjmowali mnie poprzez kase chorych (czyli placilam, ale tylko raz, w ubezpieczeniu, bez dodatkowej oplaty podczas wizyty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Dobry ginekolog IP: 80.51.198.* 09.02.05, 00:23 Polecam dr Panka, delikatny, rzeczowy i do tego b. sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scarlett Re: Dobry ginekolog IP: 193.59.95.* 09.02.05, 11:34 Ja zdecydowanie polecam wszystkim dr Muchametczyna. UWAGA!!! Do dr MM trzeba się zapisywać !!! Zasada "kto pierwszy" już nie obowiązuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Dobry ginekolog IP: *.ump.pl / *.ump.pl 10.02.05, 13:31 Bardzo polecam dr Jędrzejewskiego, przesympatyczny człowiek, a to tak dużo aby czuć sie komfortowo na takich wizytach, jestem b.zadowolona z jego pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:46 Do tej pory nikt nie wspomniał o Dr. Ryszardzie Kruczyńskim, bardzo miły, 24 h pod telefonem, rzeczowy, dba perfekcyjnie o swoje pacjentki, wręcz dmucha na zimne. Serdecznie polecam. Przyjmuje na Piłsudkiego przy torach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:54 polecam dr Kruczyńskiego jest świetnym specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.ump.pl / *.ump.pl 11.02.05, 11:51 Jędrzejewski, jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet [...] 11.02.05, 12:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Naj - ginekolog to dr Wycior 17.02.05, 22:50 A dlaczego Admin nie lubi doktora Wyciora. On i tak jest najlepszy w czyszczeniu kuciapek. :-)) W moim poście nic naruszającego regulamin nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Dobry ginekolog IP: *.c149.petrotel.pl 20.02.05, 21:36 co zrobić jesli moja dziewczyna jest niepelnoletnia i nie chcą nam wydac tabletek bez recepty("po")czy w poocku jest jakiś lekarz który to załatwi? prosze o szybka odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek2304 Re: Dobry ginekolog 20.02.05, 21:41 co zrobic i do którego lekarza trzeba sie zgłosić jesli dziewczyna jest niepełnoletnia i nie chcą jej wydac tabletki "po" prosze o szybką odpowiedz i sensowną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:31 Obecnie jestem w ciąży i chodzę do doktora Ryszarda Kruczyńskiego (nie mylić z drugim lekarzem też Kruczyńskim !! ) który przyjmuje koło torów. Nie mam podstaw do narzekania, każda moja wątpliwość jest dokładnie wyjaśniona. Jedyną wadą jest brak USG w gabinecie i trzeba jeździć w inne miejsce oczywiście to dr R.Kruczyński je przeprowadza. USG jest nowoczesne, bardzo wyraźne zdjęcia i możliwość zbadania serduszka dziecka. Naprawdę serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiii Re: Dobry ginekolog IP: 80.51.198.* 11.02.05, 22:07 Polecam również dr Ryszarda Kruczyńskiego. Bardzo dobry specjalista. Urodziłam bliźniaki, prowadził moją ciążę, uważam, że jest rewelacyjny w swoim fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:19 moze i jest dobrym specjalista. ale jest totalnie antypatyczny, przynajmiej w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:03 Antypatyczny? absolutnie nie zgodzę się z ta opinią.Jestem obecnie szczęśliwa mamą, oczywiście Dr. Kruczyński prowadził moją ciąże. O9kazał się znakomitym specjalistą jakich naprawdę brakuje w Płocku, a w szpitalu okazywał szczególne zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:14 tylko dlatego, ze chodzilas do niego wczesniej prywatnie. to normalne. ale i tak nie przebija antypatycznoscia pani ginekolog ktora tam pracuje, a nazywa sie chyba Kowalczyk-korba, taka w srednim wieku, krotkie wlosy. ona to chyba nienawidzi pacjentow szpitalnych... za to druga pani ginekolog(szczupla blondynka),niestety nie pamietam jej nazwiska jest przemila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 08:18 Dlaczego nikt nie napisał o dr Pędraszewskim. Przemiły człowiek, wspaniały lekarz, doskonały diagnosta. Przecież tak wiele kobiet u niego się leczy - nie macie Panie internetu żeby coś napisać o swoim lekarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:44 W PŁOCKU NIE MA DOBREGO GINEKOLOGA!!!!!!! WIEM< CO MÓWIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:37 Zastanów się co piszesz głupia cipo. Jak masz jakieś uwagi to zwróć się do swojego lekarza a nie generalizujesz. Widać od razu że nie przestrzegałaś zalecen lekarskich i właśnie dlatego całą winę zwalasz na innych. Ja jestem zadowolona z prowadzenia mnie w czasie ciąży i po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Miki IP: *.c155.petrotel.pl 16.02.05, 16:53 Gość portalu: Martyna napisał(a): > Ja jestem zadowolona z prowadzenia mnie w czasie ciąży i po. Przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:09 Przez lekarzy ze starego szpitala ale nie będę robiła reklamy. W wątku jest wyraźnie napisane że chodzi o dobrego lekarza z Winiar a nie ze Św.Trójcy Odpowiedz Link Zgłoś
martawa Re: Dobry ginekolog 16.02.05, 19:09 Świetnym lekarzem jest dr Pędraszewski. Przyjmuje na Kolegialnej 43. Telefon 601314032. Chodziłam zarówno do Panka jak i Muchametczyna, ale niestety się nie sprawdzili :( Do Pędraszewskiego chodzę od ponad 3 lat. Obecnie prowadzi moją ciązę i za nic w świecie nie zmieniałabym lekarza. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa mama Re: Dobry ginekolog IP: *.c154.petrotel.pl 16.02.05, 20:31 Polecam gorąco dr. Dudziaka, wprawdzie pracuje na Starym, ale jest przemiłym człowiekiem i fachowcem, każda wątpliwość jest wyjaśniona. Przyjmuje w przychodni Salus w Borowiczkach, prywatnie na Jachowicza w domku jednorodzinnym wraz z żoną pediatrą Dorotą Dudziak - też przemiła kobieta i dobry lekarz dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:41 polecam goraco dr panka jest swietnym fachowcem i wspanialym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 12.04.05, 07:23 Zgadzam się, bardzo dobry lekarz - polecam dr Panka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:20 sluchajcie cipy rzygac sie chce jak chwalicie lekarzy a kto wami sie opiekowal podczas porodu i kto go odbierał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:54 Dudziak już nie pracuje w szpitalu, wywalili go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:35 Super lekarz, Pan Doktor na usg stwierdził u mnie żywą ciążę- godzinę po poronieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 11.05.05, 07:55 Który lekarz tak stwierdził?Dr Kruczyński Ryszard? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:34 Tak, Dr. Ryszrd Kruczyński...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:52 ile trzeba, żeby można? Odpowiedz Link Zgłoś
ziva Re: Dobry ginekolog 17.02.05, 09:34 Polecam dr Pędraszewskiego - prowadził moją ciążę - "skutek" już od półtora miesiąca uśmiecha się do tego świata. Przemiły facet, dobrze radzący sobie z różnymi trudnościami ( a tych u mnie nie brakowało ). Naprawdę interesuje się swoimi pacjentkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp Re: Dobry ginekolog IP: 193.59.95.* 17.02.05, 10:01 Polecam dr Grzegorza Kruczyńskiego. Jest miły, rzeczowy, wszystko wyjaśni, bez zbędnego dopytywania się. Posiada w gabinecie aparat USG. Oczywiście dysponuje czasem poza godzinami przjęć, również w inne dni, jeżeli zachodzi taka potrzeba. Przyjmuje przy ul. Tumskiej 6 (naprzeciw kina Przedwiośnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:11 dlaczego nie mówimy o położnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:42 ja przez całą ciąż chodziłam(prywatnie) do doktora Artymniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:36 mam 44 lata, urodziłam 3 dzieci, każdą ciążę prowadził inny lekarz. raz Dr. Paszta, innym razem dr. Panek oraz dr. Juchnowicz.Od czasu do czasu bywam w gabinetach ginekologicznych i jeszcze nie spotkałam "lekarza". Jest to przykre co pisze ale nigdy nie miałam przeświadczenia że, ja jestem ważna - liczyły sie tylko wpływy do kasy. Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy za pieniądze witali mnie słowami " witam pani Aniu" a na korytarzu w szpitalu nie znali nikogo. Nie jestem sama w tej opini - dlaczego chwalimy odpowiednie zachowanie lekarza jeżeli to POWINNO BYĆ NORMĄ. Wszyscy lekarze uważąją sie za ta lepszą cześć społeczeństwa - nas traktują jak przychód w książce rozrachunkowej i jak nieudaczników zyciowych. Chyba najlepszym dowodem jest pozwolenie na niepłacenie odpowiednich podatków. dlaczego taksowkarz ma kase a nie ma jej lekarz który 3 razy w tygodniu przyjmuje od pacjetek 20 razy 100 złotych co daje 2000 razy 4 tygodnie plus inne niebanalne wpływy około 10.000 zł. A jaki jest od tego opłacany podatek - NOBEL dla tego co wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stranger Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:26 Zgadzam się z Panią najzupełniej. Ginekolodzy widzą TYLKO pieniądze - pacjentka jako człowiek się nie liczy; dopóki płaci jest traktowana uprzejmie i jest leczona, jak zabraknie pieniędzy działania lecznicze są podejmowane z tzw. "ochrony własnej d.." przed ewentualnym oskarżeniem A tak w ogóle czy nikt nie zauważył, że większość tych pochwalnych postów jest prawie na 100% napisana przez ginekologów? A co do pań położnych, które z oburzeniem się tu wypowiadają - to ile teraz bierzecie za poród? - 300 czy 500 czy może już więcej? - i to na swoim dyżurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: 80.51.198.* 19.02.05, 00:12 Kilka osób próbowało przy tej okazji sprowokować temat Pań Położnych, ale nikt się nie wypowiedział.Muszę powiedzieć, że mój pobyt w szpitalu wspominam dobrze, właśnie dzięki miłym, sympatycznym położnym, m.in. Pani Monice, Pani Bożence, niestety imion innych pań nie pamiętam.Jedyną którą wspominam żle była gruba, starsza kobieta ,podobna do "diabła tasmańskiego", która na prośby moje i drugiej pacjentki aby pomogła nam podnieść się z łóżka ( obydwie nazajutrz po cesarskim cięciu) odpowiedziała,że " mamy się wzajemnie asekurować,ona nie ma siły i jak pomagając nam uszkodzi sobie kręgosłup to kto jej wtedy pomoże?".Miało to miejsce dwa lata temu na Winiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:50 Zgadzam się. Lekarze powinni więcej zarabiać państwowo a wtedy i w pracy i w gabinetach byliby troskili. Czy wiecie ile wynosi pensja lekarza specjalisty 1000-1200zł. Po tylu latach studiów i specjalizacji i za taką odpowiedzialność to chyba jakieś kpiny. A niektórzy pacjenci też są durni i roszczeniowi i co lekarz zawsze ma być w stosunku nich uśmiechnięty? Jak od rana taka pinda popsuje ci humor swoim zachowaniem to ciężko jest przez cały dzień utrzymywać dobrą minę do złej gry. Lekarz też jest człowiekiem i ma określone zadania w pracy a nie tylko opieka nad własnymi pacjentkami (ci co nie operują mają więcej czasu na pogaduszki) ale tu trzeba pracować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lekarz Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:56 Pracuje w prywatnej firmie. Mam cały czas kontakt z klientem. Nie jeden raz w ciągu dnia jakiś popapraniec popsuje mi chumor. I co nie tak jak lekarz "to ciężko jest przez cały dzień utrzymywać dobrą minę do złej gry" a ja robię dobrą minę do złej gry, bo jak nie to szukaj sobie innego zajęcia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:28 Mówisz że w prywatnej firmie... Napisz ile zarabiasz to dowiemy się dlaczego robisz dobeą minę do złej gry. Gdyby lekarze zarabiali tyle co lekarze w Unii czy na całym świecie to też chodzili by z uśmiechem na twarzy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zadowolona Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 10:13 Nie polecam dr. Juchnowicza - B. Facet jest " hurtownikiem" wyznaczone godziny nie pokrywają się z realnym czasem wizyty. Do tego wysyła b. dużą liczbe pacjentek do prof. Respondek z Łodzi w celu wykonania USG serca płodu gdyż nie jest do końca pewien czy serce maleństwa jest ok ( niepotrzebny stres ciężarnej + 250-300 zł wizyta u pani profesor z Łodzi, która to wizyta w większości przpadków jest zbyteczna). O wszystko trzeba się dopytać wręcz ciągnąć za język. No i w szpitalu nie poznaje własnych pacjentek, szczególnie to widać podczas obchodu w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 19:57 podobno byl prowadzacym kobiety ktora urodzila wiktorie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 20:30 chcesz miec dziecko z porazeniem mozgowym polecam Juchnowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 06.03.05, 23:03 Dziwne... mnie Juchnowicz pamięta dobrze, moją ciążę, problemy, podczas pobytu w szpitalu zawsze mówił jakieś cieplejsze słowo dodające otuchy, teraz po 7 latach również poznaje mnie na ulicy i pierwszy sie kłąnia, choć nie chodzę do niego od 5 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 07.03.05, 16:10 Mogę to samo powiedzieć o Juchnowiczu "hurtownik".Przed ciążą i w czasie ciąży chodziłam do niego ale nie poznał mnie ani w szpitalu ani na ulicy.Może nie byłam jakimś szczególnym przypadkiem, i xcałe szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry ginekolog ,dobra położna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:29 a ja chodziłam do niego ładnych parę lat temu i do dziś mówi mi dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:23 Koszt utrzymania dobrego gabinetu ginekologicznego wynosi ok.6-8 tys zł (położna,sprzęt, w tym np.leasing usg).Może pani nie wierzyć, ale czasem po prostu legalnie płaci się małe podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleństwo Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 22.02.05, 07:06 Chodzę do doktora jędrzejewskiego, jestem zadowolona. Mam tylko pytanie - czy dr Jędrzejewski napewno jest położnikiem na Winiarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 22.02.05, 07:17 Tak na pewno pracuje na Winiarach Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: Dobry ginekolog 22.02.05, 12:09 A ja wbrew temu, co zostało napisane polecam hawryluka. Nie jestem z Płocka, więc nie znałam tu żadnego, polecono mi go. Od poczatku mi pomagał, czego nie potrafił np. pan jędrzejewski. Prowadził moja pierwszą ciążę, teraz druga. .chodze prywatnie, a o ile sie orientuje, o ile lekarz nie ma podpisanej umowy z Funduszem, i nie przyjmuje w przychodni, nie przyjmuje za darmo. Nie ma juz bezpłatnej opieki w prywatnym gabinecie ( oczywiście moge sie mylić, i ktoś może niekulturalnie mnie nazwac głupią ci..., jak padło wcześniej, skądinąd kultura taka, ze powala).swego czasu musiałam iść do Jędrzejewskiego i znalazł u mnie i u mojej szwagierki nadżerkę, której nie było. Ja poszłam sprawdzić do hawryluka, ona wróciła za granicę, gdzie poszła spanikowana do lekarza. tam jej powiedziano, ze to nie nadżerka. Więc z doświadczenia Jędrzejewskiego nie polecam. nie twierdzę, że hawryluk jest najlepszy, ale mnie wyciagnął z kilku rzeczy.Daga Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Ginekolog w oczach kobiety - dla Was artykuł dzie 23.02.05, 20:00 kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1216313 dajcie swoje komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziabuchna Re: Dobry ginekolog IP: *.plock.mm.pl 24.02.05, 21:11 byłam raz jeden jedyny u dr Hawryluka- to była najgorsza wizyta w moim życiu. Dostałam skierowanie na chirurgię z podejrzeniem zapalenia otrzewnej, potem okazało się, że nic podobnego! problem był natury czysto ginekologicznej! Szkoda, że "DR" nie umiał sie na nim poznać. Teraz chodzę do dra Białeckiego- jestem bardzo zadowolona. Kulturalny, rzeczowy, wzbudza zaufanie. Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:01 Gdybyś miała jakieś minimalne pojęcie o medycynie to byś wiedziała że Zapalenie przydatków albo zaburzenia miesiączkowania mogą dawać objawy ostrego brzucha czyli takie same jakie występują przy zapaleniu otrzewnej czy zapaleniu wyrostka robaczkowego i wtedy konsultacja chirurgiczna jest konieczna! Więc nie pieprz takich głupot jak się nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: Dobry ginekolog 02.03.05, 23:11 szkoda tylko, że mój lekarz już po opisanych objawach postawił trafną diagnozę... A tamten mnie nawet raczył zbadać i co- nie wiedział? Badanie ginekologiczne mu nie wykazało? To na co mnie potem próbował leczyć? Rozumiem, że taką mądrą i w pełni "kulturalną" wypowiedź otrzymałam też od lekarza? Może kolega w/w "dr"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:37 Witam.Ja mam dobre zdanie na temat dr.Piechny.Przeczytalam pare zlych opinii na jego temat.Mi akurat on pomogl.Chodzilam do dr Florczak na skarpe,nie wykryla mi 5 cm torbiela na jajniku,nie chciala zrobic mi usg,bo stwierdzila,ze nie ma takiej potrzeby.Dr piechna przy pierwszej wizycie zobaczyl,ze jest cos nie tak.Zrobil mi bez problemu USG,ktore jest wliczone w wizyte.Przepisal mi leki i torbiela nie ma.Zobaczyl takze inne rzeczy,ktorych nie widziala dr Florczak.Ja osobiscie nie moge o nim powiedziec zlego slowa.Zawsze wyslucha,nie popedza,pacjentki potrafia tam siedziec po 40minut i czesto mimo umowionej wizyty czekam w kolejce.Jesli ktos moze cos napisac o drPiechnie to bardzo prosze,przeczytam opinie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aby26 Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:48 a ja polecam dr Pazdraka, super lekarz, gabinet ma w CH Tayger zaraz obok dr Muchamedczyna, dr Pazdrak jest tez połoznikiem na winiarach, naprawde goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Dobry ginekolog IP: 217.96.93.* 09.03.05, 13:51 Szukam Z żona dobego lekarza,jestesmy małzeństwem 2 lata i nie mozemy sie dorobic potomstwa.ja byłem badany i zona tez wszystko jest z nami w porzadku!!! a dzicka jak niema tak niema. prosze o porade!!!na adres mj@mdi.pl z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: Dobry ginekolog 09.03.05, 22:02 ja mam ten sam problem. Chodzę do dra Białeckiego, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klub.pl Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:26 My z mężem staraliśmy się o dziecko przez ponad 3 lata. Odwiedzalismy wielu lekarzy w poszukiwaniu rad. W końcu trafiliśmy do doktora Ryszrda Kruczyńskiego. Po kilku wizytach i badaniach w czasie których dopiero doktor Kruczyński stwierdził kilka nieprawidłowosci zaszłam w ciążę. Teraz jestem już w 9 miesiacu. Przez cały ten okres moją ciążą prowadzi w/w lekarz. Uważam go za specjalistę w tej dziedzinie jakich brakuje w Płocku. Wczesniej uczęszczaliśmy zarówno do dr. Hadrowicza, dr. Jędrzejewskiego, dr. Hawryluka, dr. Panka ale niestety żaden z nich nie potrafił zauważyć kilku drobnych niewłaściwości tak bardzo istotnych w planowaniu ciąży:) -( takich jak rzadkie jajeczkowanie!!!). Dlatego gorąco polecam dr. Ryszarda Kruczyńskiego w przeciwieństwie do tamtych " specjalistów". Dr jest zastepcą ordynatora na Winiarach, poza tym przyjmuje na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 10.03.05, 07:46 proszę o dokładniejsze namiary na dra Kruczyńskiego. Niestety też mam problem związany z niepłodnością i przyznam, że ciężko jest w Płocku znaleźć godnego zaufania fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klub.pl Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:09 Ojcem dziecka jest mój mąż a nie ginekolog:) Ginekolog wykrył przyczyny tego, że mimo prób nie możemy jednak zostać rodzicami.( to odpowiedź do panam który mysli, że jest zabawny:)) Do pani, która prosiła o bliże namiary: Dr. Ryszard Kruczyński przyjmuje w pawilonach przy ulicy Piłsudskiego 31( koło torów)w poniedziałki od 17.30-19.30 i srody od 16.00- 18.oo. Tel. 2620379 i komórkowy: 0601355000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 07.04.05, 07:46 Polecam dr Panka-świetny fachowiec, sympatyczny człowiek, jest ordynatorem na Winiarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:50 Ryszard Kruczyński jest w miarę dobrym ginekologiem do momentu porodu. Gdy nadchodzi ten czas umywa ręce od szystkiego obawiając się komplikacji,wiem z własnego doświadczenia i kilku innych pacjentek. Ja dzięki Bogu przeżyłam poród, ale w trakcie ciąży w/w lekarz nie zauważył na usg min tego że łożysko jest przodujące. Urodziłam zdrową piękną córkę dzięki lekarzom ze starego szpitala: dr. B. Więcek i Muchametczyn. Tak odradzam z całego serca dr. Ryszarda Kruczyńskiego. Poza tym jest miły jeśli chodzi się do niego prywatnie, na Winiarach nie poznaje swoich pacjentek, a do porodu wysyła innych.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joss Re: Dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 08:06 Mi Piechna zrobil koagulacje...tak ze za pol roku musialam miec kolejną. Poza tym kiedys na jedej wizycie powiedzial ze mam polipa. Na nastepnej spytalam co z moim polipem? A on zdziwiony....'z jakim polipem'?:) Zapomnialam tez kiedys zaplacic za wizyte i wyszlam...( dodam ze bylam jego stała pacjentką) to wyleciał za mna az na ulice...zebym mu zapłaciła... Ogolnie rzecz biorąc nie ma lekarza ginekologa ktory nie miał by jakichś sukcesów i porazek. O kazdym mozna powiedziec cos dobrego i cos zlego. Obecnie chodze do dr Majewskiego i jestem zadowolna. Pozdrawiam i zycze sukcesów w poszukiwaniu 'tego jedynego' ginexa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 07.04.05, 09:52 Chodziłam do lek. Piechny-miły ale jako lekarz niezbyt zna sie na medycynie.Zmieniłam-teraz chodzę do dr panka i bardzo go sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Dobry ginekolog 06.05.05, 13:03 Ksiądz profesor dr Czesław Bartnik ukształtował się w prawdzie Bożej i prawdzie ojczyźnianej, głosił ją w swych dziełach i nadal nią barwnie żyje, i to coraz bardziej dynamicznie. Jest wśród nas "głosem wołającego na pustyni". Laudacja ks. prof. Krzysztofa Góździa i wykład ks. prof. Czesława Bartnika z okazji otrzymania Nagrody im. ks. I. Radziszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:36 chętnie zerknę między nóżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk961 Re: Dobry ginekolog IP: *.c151.petrotel.pl 03.06.05, 08:10 A ogólnie czy lekarze do których chodzi sie prywatnie np. w ciąży okazują zainteresowanie swoimi pacjentkami w szpitalu? Głównie chodzi mi od Panka... Odpowiedz Link Zgłoś