pluskacz1 22.04.05, 22:27 same gorzkie zale-to jakis katoplock? to juz faktycznie nie miasto roz i emerytow ale przekislego kompostu. Wszystko jest zle, ten be, tamten be-ludzie-przeczytajcie swoje wpisy zygowina-az wstyd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: DZIWNE JEST TO FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:49 Pluskacz - masz rację ! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: DZIWNE JEST TO FORUM 23.04.05, 17:04 Nie wiem, czy zauważyłeś, ale Twoja krytyka pasuje też do Twojego własnego wątku. Wpisałeś się dokładnie w tę atmosferę forum, którą krytykujesz. :-)) Może więc zamiast kolejnej diagnozy (bo nie jesteś pierwszy i nie ostatni) przejdź od razu do terapii. Ludzi tutaj naprawdę nie rusza to, że przyszedł kolejny koleś i narzeka (tym razem na atmosferę forum). Chcesz coś zmienić? Zakładaj pozytywne wątki i ignoruj te, które Ci się nie podobają. Powodzenia życzę. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 23.04.05, 20:12 roman-musisz byc stetryczalym zgredem-znasz jakis dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: DZIWNE JEST TO FORUM 24.04.05, 11:36 pluskacz1 napisała: > roman-musisz byc stetryczalym zgredem Muszę? A nie mogę zostać taki, jaki jestem? ;-)) >-znasz jakis dowcip? A czemu pytasz? Czyżbyś nie znał żadnego i liczysz na to, że ja Ci na przykładzie wyjaśnię, co to jest "dowcip"? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 25.04.05, 21:52 roman_j napisał: > pluskacz1 napisała: > > > roman-musisz byc stetryczalym zgredem > > Muszę? A nie mogę zostać taki, jaki jestem? ;-)) Jesli musisz zostan takim ......> > >-znasz jakis dowcip? jakos nie mozna nic Twojego poczytac > > A czemu pytasz? Czyżbyś nie znał żadnego i liczysz na to, że ja Ci na > przykładzie wyjaśnię, co to jest "dowcip"? ;-))))) > Tak, czekam- smialo! Co to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: DZIWNE JEST TO FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:27 roman_j to był post dla ciebie nudziarzu Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: DZIWNE JEST TO FORUM 24.04.05, 11:33 Gość portalu: Ziom napisał(a): > roman_j to był post dla ciebie nudziarzu Nudzę Cię? To czemu mnie tak namiętnie czytujesz? Lubisz się nudzić? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 05.05.05, 14:12 Nie ma wyboru poza czytaniem Ciebie. Może podpowiesz co trzeba zrobić aby Forum Romanum zniknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 05.05.05, 14:13 A dla siebie masz już jakąś terapię. Chyba najbardziej tu dołujesz na tym forum tyle, że destrukcyjną krytykę nazywasz konstruktywnym otymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra basen Re: DZIWNE JEST TO FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:24 jasne ze stetryczały wracam z basenu na jadze a Ty Pluskacz nie znasz innego basenu ten mi sie nudzić zaczyna są tylko trzy i te w szpitalu ? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 24.04.05, 13:39 kiedy wpadam do plocka ide na jage :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra basen Re: DZIWNE JEST TO FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:18 istnieje wiec mozliwosc ze sie spotkamy a mialeś chodzc na basen do szpitala muszę się gdzieś przenieść z jagi, w Gąbinie jest basen ? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 26.04.05, 21:04 Juz sie ciesze na to spotkanie. Niestety nie wiem gdzie jest Gabin?-nigdy nie bylem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra basen Re: DZIWNE JEST TO FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:17 to duża strata dla Gąbina i dla Ciebie, zajrzyj tam ty jestes taki pluskacz wisełkowy zdaje sie , na wędkarzy uważaj Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 03.05.05, 10:07 siostro-gdzies sie zawieruchla-chlor jagi pozarl mi slypy a Ciebie nie ma :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: DZIWNE JEST TO FORUM 16.05.05, 20:10 siostro basen-wielkies uczynila pustki w basenia moim tym naglym utonieciem swoim.. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j W kwestii forum... 16.05.05, 20:50 Polecam lekturę felietonu Daniela Passenta z numeru 14. "Polityki". Temat felietonu jest z forum w ogóle nie związany, ale myślę, że inteligentni ludzie zrozumieją aluzję: polityka.onet.pl/162,1222895,1,0,2498-2005-14,artykul.html :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: W kwestii forum... 16.05.05, 21:43 Romus-kąpletnie nie rozumię o co ciebie chodzi? Bierzesz ten prozac czy juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra basen Re: W kwestii forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:40 co pluskacz , teskniłeś ? nie masz na forum nikogo bliskiego prócz mnie ? zająłes sie dyskują z tym nawiedzonym ? byłam poza płockiem, na szkoleniu ..........odezwij sie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
bzykador_wspanialy Re: W kwestii forum... 17.05.05, 23:03 Gość portalu: siostra basen napisał(a): > byłam poza płockiem, na szkoleniu potwierdzam. "przeszkoliłem" ją dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: W kwestii forum... 18.05.05, 19:59 No masz. Topilem sie wrecz,.. ale mnie uratowal jedyny ratownik z jagi miedzy jednym petem a drugim. Siostro.......litosci-zakochalem sie. Odpowiedz Link Zgłoś