Dodaj do ulubionych

Płocczanie o meczu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:55
Zgadzam sie jedynie z ostatnia opinia - mam nadzieje ze sedziowie beda
obiektywni...Bo jakos ciezko bywa o obiektywizm na "goracym plockim
parkiecie" - jak to mowia u nas w radio. A swoja droga juz w Kielcach
sedziowie lekko sprzyjali druzynie z Plocka....co moze wiec byc tam...Ciekawe
jak latwo beda sie nabierac na teatrzyk w wykonaniu Wlazlego - gosc chyba nie
wybral wlasciwej profesji...jesli w Plocku jest teatr - powinni Go tam
sciagnac ;-)
Pozdrawiam
VIVE MISTRZ!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: WisłaFan Re: Płocczanie o meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 08:23
      przestan bambusie pie..ć juz o tych sedziach :/ czy wy tam w tych Kielcach
      macie jakies kompleksy na punkcie sedziów? (bo ze na naszym to wiemy) Czy
      Kielce wygraja czy przegraja to i tak sedziowie drukują dla Wisły. To już jest
      żenujace człowieczku.
    • Gość: Aik Re: Płocczanie o meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:45
      Byles na meczu? Bo ja tak...sedziowie LEKKO przesadzali....Jesli byles to moze
      widziales...jesli nie....to o czym gadac...Uwazasz ze ZAWSZE jak sedzia pomaga
      druzynie przeciwnej nie da sie wygrac? To juz wina Wisly....zawodnicy Vive dwa
      razy tyle czasu spedzili na lawce kar...to ze Wisla zagrala jak juniorzy to juz
      nie jest wina sedziow....
      • Gość: WisłaFan Re: Płocczanie o meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:26
        Nie byłem na meczu i nie mam zamiaru o przebiegu meczu rozmawiac, kto miał
        jakie szanse kto ile zmarnował minut w przewadze itp. Zwróciłem tylko uwage na
        to że wy zawsze ale to zawsze narzekacie na sędziów czy wygracie czy przegracie
        bez różnicy. Nigdy nie było takiego meczu żebyscie nie narzekali i to jest w
        was kielczakach śmieszne :-)
        Nie podoba Ci sie ze Vive dostało wiecej kar od wiłsy a czy zawarzyło to na
        waszej porażce?? Nie. To o co chodzi, chyba najważniejsze jest zwyciestwo :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka