Dodaj do ulubionych

Nowe punkty kasowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:03
Co za dno !!!! Co to ma być artykuł "sponsorowany"? dziwne że gazeta na tyle
jest nieobiektywna, ze nie informuje o ryzyku jakie wiąże się z takimi
wplatami, sieci są nieubezpieczone, zaden poważny wystawca nie współpracuej z
nimi, klienci dokonują wpłat na własne ryzyko, przetrzymywanie środków to
normalka, kilka takich biznesów już się zwinęło z rynku, najlepszy pomysł na
swój mini bank 1m2 powierzchni, kalkulator oraz stempel, profesjonalizm i
bezpieczeństwo pełną gębą !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: morfeusz 3115 Gazeta spada na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:59
      Ciekawe ile Gazeta zarobiła na tym artykule,
      • Gość: długopisem Re: Gazeta spada na psy IP: *.plock.mm.pl 10.06.05, 10:46
        Zalety
        1.Konkurencja: niższe koszty, mniejsze kolejki,
        czy zdajecie sobie sprawę o ile skróciły się kolejki na Poczcie? dużo
        Tam przychodzę, płcę i wychodzę, a na poczcie trzeba czekać nieraz 30min !!

2.Miła obsługa

3.Dodatkowe miejsca pracy

Wady:
        1.Bardzo duże opóżnienia, 1tydzień to normalka, mi zdarzyło się raz czekać 3tygodnie!!!!!!!!!!!!! - może powinno się coś z tym zrobić

2.Prowicje są chyba jeszcze trochę za wysokie, na początku było po 1zł i tak powinno być, ale podnieśli na 1,5 a czasem + % od kwoty

Ja na szczęście założyłem sobie konto w mBanku i mam albo za darmo, albo za 50gr, bez ruszania się z domu :-)

W każdym bądz razie, popieram
      • Gość: długopisem Re: Gazeta spada na psy IP: *.plock.mm.pl 10.06.05, 10:47
        zapominałem dodać:

-za wcześnie zamykają, czasem nawet o 16:55 można przyjść i się usłyszy
        "Proszę przyjść jutro, bo właśnie zamknęłam program i już nie da rady"
        • Gość: zsikh Re: Gazeta spada na psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:57
          ja pierdzielę, ale kryptoreklama! Kto to puścił, jaki redaktor to przeczytal po
          dziennikarzu????
    • Gość: Marek Re: Nowe punkty kasowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:48
      Owszem na rynku zdarzają się nieuczciwe firmy, ale czy przedmówca pofatygował
      się do któregoś z punktów PAFu i sprawdził czy są nieuczciwi? Nie powierzam
      byle komu swoich pieniędzy, a w PAFie regularnie płacę rachunki i zawsze
      docierają na czas. Gdyby jednak zginęły nie mój problem, bo wtedy w ramach
      polisy od odpowiedzialności cywilnej kontraktowej firma gwarantuje moją wpłatę.
      Oprócz tego, firma płaci karne odsetki gdyby wpłata przebyła do odbiorcy z
      opóźnieniem. Polska Agencja Finansowa nie jest więc jedną z jakiś tam podobnych
      na rynku, tylko największą w Polsce w swojej branży. Punkty kasowe są w całej
      Polsce. Artykuł mi się podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka