radio.minus Re: help me pliiiiiiiiiiiz!!! 26.12.02, 14:27 w czym? ------------- dziennikarka Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: help me pliiiiiiiiiiiz!!! 26.12.02, 14:30 dobra, to teraz napiszę, o co mi chodzi)) muszę, po prostu muszę wejść w posiadanie nowego krążka xaviera naidoo (tego z "bevor du ghest" i "abscheid nehmen"). czuję taką wewnętrzną nieokiełznaną potrzebę, ale... nigdzie go nie mogę znaleźć. czy ktoś z was może orientuje się, gdzie mogłabym go kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: help me pliiiiiiiiiiiz!!! 26.12.02, 15:20 Wiem, że to nieładna rada, ale ponieważ płyty w Empikach nie ma (wiem, bo szukałem jakiś czas temu dla koleżanki, chyba że się coś w tym temacie zmieniło przez miesiąc), jest dostępna dzięki znanemu wszystkim programowi Kazaa... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: help me pliiiiiiiiiiiz!!! 26.12.02, 19:12 no wszystko spoko, tylko trochę mi padła nagrywarka, a komputer stoi u mojego braciora w pokoju, więc tak średnio mi leży ściąganie muzyki, której nie za bardzo będę mogła sobie posłuchać kiedy będę chciała. no, ale w każdym razie, dzięx za chęci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: help me pliiiiiiiiiiiz!!! 21.06.03, 23:39 nicht von dieser welt -22.49$ live - 20-30$ vier giewinnt- DfV- 9-13$ www.cdnow.com heja Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: help me pliiiiiiiiiiiz!!! 21.06.03, 19:53 Szukałam sobie w wyszukiwarce o Naidoo i mi pokazało, że był tu sobie taki wątek )). O ile dobrze pamiętam, to dziewczyna_mickiewicza lubiła podobne klimaty co ja także, tym bardziej cieszę się, że wątek wyszedł od niej. Jedyny problem to ten, że d_m już nie pisuje , więc na swoje konto także nie zajrzy. Szkoda. A Naidoo ma całkiem fajne piosenki, tylko szkoda, że trudno się dokopać do jego plyt w Polszcze. Ech, życie. Odpowiedz Link Zgłoś