Dodaj do ulubionych

Zmiany w PKN

26.07.02, 15:16
Cześć wszystkim!
Tak ostatnio krążą plotki po Płocku o tym, że nowy zarząd PKN wyprowadza do W-
wy co ważniejsze działy firmy dające zatrudnienie w Płocku specjalistom w
różnych branżach (innych niż działalność produkcyjna). Czy jest tu ktoś, kto
jest w stanie to potweirdzić lub zaprzeczyć?
Bo jeśli coś takiego faktycznie ma miejsce, to chyba niedługo Płock zostanie
prawie całkowicie odessany z fachowców :(((
Obserwuj wątek
    • stainless_steel_rat Re: Zmiany w PKN 26.07.02, 16:06
      Ach, i jeszcze, żeby ktoś nie pomyślał, że trzęsę czterema literami o swoją
      posadkę - nie jestem pracownikiem koncernu, tylko jest niezwykle przykre, gdy
      większość ludzi którzy chcą coś osiągnąć musi emigrować z Płocka (uczyniło tak
      już bardzo wielu, a jeśli koncern przeprowadzi dużą część do W-wy to uczyni to
      pewnie pół Płocka)...

pozdrówka
      • Gość: Michał Re: Zmiany w PKN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 19:39
        Czy to prawda ??? Oj,nie chce mi się wierzyć ...
        A o jakie działy chodzi ??? Możesz je wymienić ???
        Nie można na to pozwolić! Tej warszawce ciągle mało,dasz kawałek,ugryzie całość.
        Jak ktoś z wawki chce mieszać w koncernie,to niech siedzi w Płocku,a nie dla
        własnego widzimisię przenosi coś tam bo mu wygodniej.
        • Gość: Michał Re: Zmiany w PKN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 19:42
          Oj przykre to przykre,ja nie pracuję w koncernie,ale nie życzę sobię,żeby wawka
          wysysała nam kadry,ta pieprzona polska - warszawska globalizacja. Wszystko co
          się da do Warszawki się pcha :-((.
        • stainless_steel_rat Re: Zmiany w PKN 27.07.02, 02:40
          Gdybym wiedział cokolwiek bliższego to pewnie bym nie pytał tylko stwierdził,
          że coś takiego się dzieje.
          A na razie to doszły do mnie tylko takie pogłoski, a może ktoś tutaj może
          zaprzeczyć/potwierdzić?

pozdrówka
    • Gość: Michał Re: Zmiany w PKN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 08:42
      ... no i coś nie coś na ten temat w dziale sport , "Smutna twarz prezesa" .
      • Gość: Michał Re: Zmiany w PKN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 08:47
        ...,nie,patrz "Wyjaśnienie smutnej twarzy Dmoszyńskiego",tam jest sedno.
        • Gość: Fan Re: Zmiany w PKN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 13:24
          Podsumowując :
          1) Podano że dział promocji (a więc umowa sponsorska z Wisłą) przenosi się do
          Wawki.
          2) Chodzi o to żeby zamiast Wisełki kasa szła na Legię - cweluchę
          3) W Płocku tylko minimum administracji + produkcja , ważne działy "umysłowe"
          do Wawki. CIEKAWI MNIE CO ZOSTANIE,A CO PRZENIOSĄ. Mało im,wszystko co się
          da,ma siedzibę w Wawce,a może jeszcze pójdą tam podatki,co ??? A nam zostanie
          syf ?!?!. Niedoczekanie wasze !!! Nie ubudejcie sobie metra z należnych nam
          podatków!

Moje zdanie - jak chcecie - zbieranino białych kołnierzyków - to sp... do Wawki,
          ale Wisełkę macie sponsorować,w końcu nas trujecie,ale ludzie z produkcji chcą
          sobie oglądać mecze Wisełki. A co w Wawce mało firm,nie ma kto sponsorować
          Legii ?!?! Z drugiej strony mam nadzieję że to plotki,nie będzie tak źle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka