Gość: doniu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 11:26 Jush gra ..i jak wam pasi ?? mOim zdaniem radio dla dresu umcyumcy i tralala to ja juz wole KRP z ich słabosciami ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walet Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:00 A na jakiej częstotliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniu Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 15:03 95,2 po pulsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal anonim Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:21 Dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniu&lolek Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 09:13 FAKT BOMBA ZEGAROWA W SZAMBIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ox Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 02:52 Najbardziej dziwia mnie ludzie, ktorzy nie dosc, ze nie ida z postepem muzyki do przodu i wracaja tylko do starych klasykow, to jeszcze krytykuja nową muzykę i skreślają tych, którzy jej słuchają. Najgorsze jest to, ze kazdy mysli ze ma racje i nie potrafi spojrzec na sytuacje z innej perspektywy Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 11.07.05, 10:22 Gość portalu: Ox napisał(a): > Najbardziej dziwia mnie ludzie, ktorzy nie dosc, ze nie ida z postepem muzyki > do przodu i wracaja tylko do starych klasykow, to jeszcze krytykuja nową muzykę > i skreślają tych, którzy jej słuchają. Jak powiedział klasyk: "lubię tylko te piosenki, które znam" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 08.07.05, 14:55 Jedna wielka kicha, następna po eremefach i zetach szafa pełna "przebojów" dla miłośników lokalu Gral... Po Pulsie najbardziej będzie mi szkoda "korzeni"... W tych komercyjnych stacjach już takiej muzyki nie usłyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 08.07.05, 15:00 Mi też sie nie podoba radio ESKA, bez porównania jest RADIO POGODA ZŁOTE PRZEBOJE uwielbiam to radio muzyka lt 60, 70, 80 :))) szkoda, że w Plocku nie zawsze mi lapie czasem w samochodzie. Jedyny ratunek to radia internetowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_1 Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 08.07.05, 15:23 na jakiej częstotliwości jest radio złote przeboje? Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 08.07.05, 15:38 z Warszawy nadają na 100,1 FM, a z Łodzi nadają na 101,3 FM :) może złapiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk961 Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.c151.petrotel.pl 09.07.05, 07:43 Radio Eska, dla mnie bardzo,bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Ojcowie prowadzący są do bani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:40 ... nie ma to jak RADIO + MARYJA. Pax! Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 09.07.05, 14:34 Całkiem całkiem, chociaż szkoda że straciliśmy już drugie płockie radio lokalne. Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 09.07.05, 15:31 Dobrze wiedzieć... Brakuje mi jeszcze Radia 94fm i być może Radiostacji (już nie ta, co kiedyś...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSTe KOSZMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:47 Koszmar - dlatego mamy sołeczeństwo takie niewykształcone muzycznie... Bo jak męczą nas Mandaryną która nie potrafi śpiewać (a jej angielski!!!!!!!!!!!!!) zero ambitnej muzyki.... Widać że firmy fonograficzne bardzo mocno inwestują w radio ESKA... Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: KOSZMAR 09.07.05, 15:30 Gość portalu: eSTe napisał(a): > Koszmar - dlatego mamy sołeczeństwo takie niewykształcone muzycznie... Bo jak > męczą nas Mandaryną która nie potrafi śpiewać (a jej angielski!!!!!!!!!!!!!) > zero ambitnej muzyki.... > Widać że firmy fonograficzne bardzo mocno inwestują w radio ESKA... Firmy fonograficzne inwestują chyba we wszystkie duże stacje radiowe >:[ Polecam film Latkowskiego "Nakręceni, czyli szołbiznes po polsku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: KOSZMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:48 WAWA jest najlepsza ! Wogóle nikt nie potrafi zrobic w Płocku radia z prawdziwego zdarzenia! Z katolickim radiem to do Radia Ojca Rydzyka! I apeluje o Radio 94! Dobrze ze ten puls znikl , bo nikt nie umial sie nim zajać! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: KOSZMAR 11.07.05, 00:38 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Wogóle nikt nie potrafi zrobic w Płocku radia z prawdziwego zdarzenia! Ano... > I apeluje o Radio 94! Podpisuję się obydwiema rękami :] > Dobrze ze ten puls znikl , bo nikt nie umial sie nim zajać! Co do pierwszej części zdania to nie jestem pewny, ale druga to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżol Re: KOSZMAR IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:02 Dlaczego padł PULS FM? Bardzo jestem zaskoczony, że to radio juz nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slu-chacz Re: KOSZMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:46 nie padło, szanowna właścicielka jest ta sama tylko teraz ma "franczyznę" 99% pasma jest takie samo jak we wszystkich eskach w Polsce + info lokalne i dwa słowa o pogodzie.... dla mnie to radio to dno!!! dla drechów.... ale jako radio PULS nie mogło już działać bo kto by chciał pracować (i pracować dobrze) kiedy pensja (żałosnej wysokości) wypłacana jest w ratach .... i z opóźnieniem paru ładnych miesięcy!!! a dział reklamy taki duuuupny że sprzedaje cały czas antenowy za grosze na tak zwane komunikaty - czyli reklamy bez polotu i pomysłu czytane wszystkie na tym samym podkładze... nawet w katolickim takigo badziewia reklamowego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dzola Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:09 dlaczego padł puls- zapytaj się właścicielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżol Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:29 Ponoć nie jednak padł a szanowna właścicielka ma cały czas prawo do pasma, ale "dzierżawi" je ESCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżol Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:30 SOrry za grafomaństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.c157.petrotel.pl 24.07.05, 19:40 jet ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajtek Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:32 fajnie graja i moze bedzie z czasem dobre radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany totalny szajs IP: 193.59.95.* 27.07.05, 15:06 błe, non stop puszczają te same kawałki, mleko słyszałem 5 razy w ciągu 4h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbur Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:42 Jest coraz gorzej, też zauważyłem wspomniane tu wcześniej "umcyumcy" i powtarzanie w kółko tych samych kawałków. Więcej polskiej muzyki! Odpowiedz Link Zgłoś
globalplayer1 Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? 11.08.05, 17:47 zapraszam na www.franchising.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.c158.petrotel.pl 11.08.05, 18:42 jak w kółko słyszę: wypasiony telefon, wypasiony zestaw płyt, zajefajna imprezka to cieszę, że moje radio ma "pełen wypas" i możliwość zmiany stacji na taką, gdzie co 10 min nie bedę słyszał o zakręconej żabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: I JAK SIE ESKA PŁOCK PODOBA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:13 Bardzo pozytywnie je odbieram Odpowiedz Link Zgłoś