Dodaj do ulubionych

Sprawdzony zespół na wesele

26.02.11, 14:31
Poszukuję dobrego i sprawdzonego zespołu na stylowe wesele w 2012 roku ,który potrafi grać rock'n'rola... włoskie przeboje...przeboje filmowe... po współczesny pop i disco...ale potrafiłby zagrać kilka znanych kawałków disco polo dla lubiących taką właśnię muzykę gości :) Ktoś kiedyś polecał mi zespół z Gostynina ,ale nie pamiętam jego nazwy i podobno nie ma do nich kontaktu w internecie bo są na tyle dobrzy, że nie potrzebują dodatkowej reklamy :) A może macie jakieś swoje sugestie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Muzyk Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 80.48.4.* 26.02.11, 15:51
      Witam spełnić twoje wymagania mogą zespoły tylko grające na żywo czyli (te w Płocku):
      - Paradise : 5 facetów - git. basowa, elektryczna, 2x klawisz, perkusja elektr.
      - Kings Band :4 mocno utalentowanych muzycznie gości : perkusja akustyczna, klawisze, bass, saksofonista (profesjonalny)
      - Live Band : 5 gości - bass, perkusja akust, gitara elektr. saksofon, klawisze
      - Rewanż: 3 panów i wokalistka (według mnie nikt o takim głosie wokalistki w płocku nie posiada)sax, perkusja elektr, git. basowa, instrumenty klawiszowe. Podałem te które znam, które według mnie są dobre na rynku płockim. Pozdrawiam
      • Gość: ona Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 27.02.11, 01:15
        Kings Band grali u mego brata na weselu, bardzo polecam. Dobrze grali, dobry spiew, swietny saxofon, do tego pelna kultura i usmiech.
        • Gość: ppp Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 10:49
          Też poszukuje zespołu na wesele i moje uczucia są mieszane odnośnie Kings Band po przeczytaniu tych postów: forum.gazeta.pl/forum/w,366,75679988,,Kings_Band_namiary_prosze_.html?v=2
          • Gość: ona Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 27.02.11, 13:38
            moj brat mial wesele w zeszlym roku, a to stare jakies posty, u mojego brata bylo naprawde swietnie, mieslimy wielu gosci, ludzi na poziomie a nie prostaczkow, i wszyscy byli zadowoleni. zadnego rozkladania wizytowek nie bylo. chlopcy byli przesympatyczni, z tego co mowil brat to przez caly wieczor i noc wypili pol litra wodki na caly zespol, wielu gosci do tej pory wspomina ze na takim weselu nie bylo, pelna kultura i klasa, wiec moze nie czytaj starych postow zawistnych innych zespolow :) jesli ja bede wychodzila za maz to napewno tez wezme ten zespol.
            • Gość: `gość zadowolony Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 95.178.0.* 16.05.13, 23:08
              ona napisał(a):

> moj brat mial wesele w zeszlym roku, a to stare jakies posty, u mojego brata bylo naprawde swietnie, mieslimy wielu gosci, ludzi na poziomie a nie prostaczkow, i wszyscy byli zadowoleni. zadnego rozkladania wizytowek nie bylo. chlopcy byli przesympatyczni, z tego co mowil brat to przez caly wieczor...
              i to jest prawda gdyż będąc na weselu właśnie grał ten zespół żadnych zastrzeżeń pełny profesjonalizm i kultura . Nie było kłopotu jeśli ktoś poprosił o utwór czy też odegranie weselnych przyśpiewek - Małe przerwy .
      • Gość: koral Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 27.02.11, 13:20
        i znowu reklamka począwszy juz od pierwszego zapytanka jest świetny zespół ale nikt go nie zna:) bo nie potrzebuje reklamy???????????........ ja też znam świetny zespół z płocka który nie dość że jest zajeb... to jeszcze robi to za darmo, grają tam tylko na żywo:) i to sami muzycy po amerykańskich uczelniach tyko dokładnie nie znam nazwy:) no i tu znajduje się zaraz życzliwy który podpowiada kto to może ewentualnie być:) nie rozumiem jak można polecać zespoły jak paradise czy rewanż a nawet ten l.band panom wydaję się iz to że próbują grać na z naciskiem na próbują bo z zawodostwem to nie ma nic to wspOlnego to są super, z kingsami jest troszke inaczej oni dają radę lecz w tej chwili kapela jest w trakcie zmian personalnych odeszło chyba 2 ludzi w tym lokomotywa tej kapeli czyli saksofonista totalny zawodowiec a reszta tego zespołu to zdecydowanie nizszy poziom muzyczny choć z wymienionymi wyżej zespołami paradise l.band czy rewanz to i tak zawodowcy:) dobre kapele nie reklamują się na takich forach :) ich bez problemu znajduja sami zainteresowani a nawet jesli to nie jest reklama -chodzi o 1 post czyli o zapyanie to nie radzę słuchać podpowiedzi tych życzliwych forumowiczów ponieważ ci nieudacznicy reklamują własne zespoły pod przykrywką zadowolonych klientów
        • Gość: Muzyk Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 80.48.4.* 28.02.11, 15:24
          Witam ponownie z czystym sumieniem nie chciałem tutaj nikogo reklamować kiedyś byłem na weselu gdzie grał zespół paradise i zespół rewanż czyżby od tego momentu przedział jakiś rok po roku) ich jakość się mocno zmieniła???? A jeśli chodzi o "Kings Band" no to rzeczywiście oni na 100% mają najlepszą "jakość muzyczną" w Płocku, mocna strata saksofonisty facet naprawdę umiał zagrać no i pewnie wokalista też odszedł??? Live Band poleciłem na tzw. czuja podobno chłopcy po szkołach muzycznych bądź w trakcie grają na żywo podobno, osobiście ich nie słyszałem co też słaba jakość????. Może kolega mnie uświadomi jeśli bliżej zna tzw. skład surowca muzycznego. Pozdrawiam.
          • Gość: ona Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 01.03.11, 02:05
            jeszcze w czerwcu mieli saxofonistę w Kings Band i wokal też świetny
    • Gość: Ars Band Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 12:17
      Serdecznie polecam www.arsband.pl
      • Gość: arturro Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 15:12
        Wszystkich powiesić!!!
        • Gość: Hubo Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 28.02.11, 19:44
          Moim skromnym zdaniem i nie rzucajcie we mnie kamieniami...Najlepszymi zespołami na wesele to właśnie Kings Band i zespól Quest.Grają rewelacyjnie i jest nieprawdą - o alkoholu,czy innych bzdurach, które tu wypisują Ci, którzy pracują właśnie w tej branży robiąc im anty-reklamę.Zagrają i zaśpiewają wszystko.Są to profesjonaliści w każdym calu.
          • Gość: kiko Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.11, 23:32
            może i najlepsze ale że grają ????? szczególnie quest:) oni nawey instrumentów podłączonych do prądu nie mają a kings oprócz saksofonisty który podobno od nich odszedł to przecietna kapelka weselna takie upu cupu na 3+, są najlepsi sposród średniaków a najsłabsi spośród najlepszych.
            • Gość: Muzyk Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 80.48.4.* 01.03.11, 07:51
              No kolego trochę przesadzasz chyba z tymi Kingsami miałem okazję z nimi dłuższą chwile popracować i wiem co prezentują, a Quest nie słyszałem nigdy na żywo może i instrumentów nie podłączają ale za to podobno robią niezły show i ludziom w to gra więc chyba wszystko ok. Pozdrawiam.
              • Gość: Mała Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 91.212.223.* 01.03.11, 09:19
                No a co powiecie o zespołach Talizman i Pretekst??? Bo z tego co się orientuję to one też są polecane przez wiele osób!!
                • Gość: Kasia Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 02.03.11, 11:29
                  Polecam zespół Anex z Gostynina
                  • Gość: Muzyk Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 80.48.4.* 03.03.11, 10:26
                    Podobno biorą 4 tyś tak słyszałem. Za playback to chyba troche za dużo tak mi się wydaje. Podobno rewelacyjnie prowadzą imprezy, może są warci tych pieniędzy
    • Gość: gosc weselny:) Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.216.c76.petrotel.pl 03.03.11, 21:44
      Zespół Kontur z Płocka. Polecam
      • Gość: Gość Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 151.88.22.* 05.03.11, 14:02
        no i zaczynają się autoreklamy "profesjonalnych zespołów" :D
        • Gość: Martynka Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:01
          nie polecam zespołu pretext.chyba najgorszy zespół jaki słyszałam.wszystko tylko nie ten.repertuar to może dobry ale 20 lat temu.pani i panowie dajcie sobie spokój-nie kaleczcie rynku muzycznego.NIE ZAMAWIAJCIE TEGO PSEUDO ZESPOŁU!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: mała Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 91.212.223.* 07.03.11, 07:57
            Ojjj... a słyszałam inne opinie o zespole pretekst.... Znajome były na weselu i mówią co innego... ogólnie to chyba wszystko zależy od tego co się komu podoba.... Bo tyle ile ludzi tyle opinii.....
            • Gość: gość z wesela Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 17:29
              Ojjjj...słyszałam-a może słyszałem i .... byłem na tym weselu,bo na nim grałem.....a tu tak źle napisali o nas....szkoda.Ps trochę więcej pokombinuj z tą reklamą bo i tak wiadomo kto to pisze.......
              • Gość: mała Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: 91.212.223.* 08.03.11, 07:54
                Nie rozumiem ludzi którzy odwiedzają te forum... Najpierw pytają o opinie a potem jak się powie że ktoś jest ok to od razu że niby reklama.... Drogi przedmówco...... Słyszałam o zespole Pretekst..a że w najbliższym czasie planuję swoje wesele to pytam o opinie ludzi.... Bo dwie czy trzy osoby które mówią że to jest zespół warty polecenia to za mało... dlatego pytam ludzi z forum.... Ale oczywiście to jesy od razu reklama.... Może zrezygownowac z tego forum..bo co się nie napisze to od razu jest się posądzanym o reklamę....
                • eiflowa Re: Sprawdzony zespół na wesele 09.03.11, 11:43
                  A może ktoś miał na swoim weselu zespół Profi Dance? Słyszałam, że fajnie grają i prowadzą oczepiny. będę wdzięczna za informacje.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: doradca finansowy Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 16:35
                    jaki?.........Provident?.....to znaczy że ktoś brał kredyt na wesele?......
          • Gość: iza Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.static.hnet.pl 12.03.11, 00:53

z kad byl zespol pretext
            • Gość: karol Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 07:50
              To prawda BYŁ....gdzies spod Dobrzelina.od razu było widac ze nie z miasta.nie dziwi mnie to ze stracil klientow taka zła jakościa i sie rozpada.nie martwcie sie jest mnostwo duzo lepszych zespolow.
    • Gość: Moniśka Re: Sprawdzony zespół na wesele IP: *.class97.petrotel.pl 03.07.13, 12:55
      Polecam ATUTmix. Świetnie bawią gości i grają. Widnieją na facebooku. Ich strona: www.atutmix.dbv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka