Gość: bobby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:28 no pewnie, po co zrobic raz porzadnie droge z wlasciwymi odwodnieniami, utwardzeniami pod chodnikiem itp, skoro moze sie na niej zywic kilka pokolen lokalnych wladz, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Grabówka do remontu IP: 193.59.95.* 19.07.05, 07:04 mam podobne odczucia jak poprzednik, nie będę też oceniał gładkiego przejścia "szefa inwestycji" - nad ocenami ekspertów - do tzw. porządku dziennego... dalszego dobrego samopoczucia życzę i zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Grabówka do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:55 ja do zyczeń zrowia dozuce zyczenie zeby jeden radny z drugim polamal sobie kopyta na tych dziurach, i zeby mu dziecko sie przewrocilo i poscieralo kolana, i zeby mu rowerzysta babcie potracil na sciezce rowerowej, ktora jest zarazem chodnikiem... ku.. ja nie wiem czy to swiat kafki czy orwela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długopisem kilka???????????????????????????????????????????? IP: *.plock.mm.pl 19.07.05, 19:36 co za bzdury droga zbudowana 2lata temu i to ma być kilka lat? dlaczego nie napiszecie od razu kilkadziesiąt? Odpowiedz Link Zgłoś