Dodaj do ulubionych

Materiały Teletop

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:02
Zauwazyłem, że większość materiałów emitowanych w Teletop jest podpisanych na
końcu: Realizacja Studio Lab Jankowscy. Czy to znaczy, że Teletop ma tyle
pieniędzy, że realizację materiałów emitowanych na antenie zleca prywatnej
firmie, czy może źle to interpretuję?
Obserwuj wątek
    • Gość: dziwny kolo Re: Materiały Teletop IP: *.plock.mm.pl 19.08.05, 23:25
      raczej zle to interpretujesz jon jekowski to jedna wielka pomlka teletupu i z
      tego co pewnego czasu po miescie chodzily glosy ze to on placil teletupowi za
      emisje swoich materialow. jako za swoja forme reklamy .
      ha nie wiem jak tam jest ale ja bym mu tam nic nie zlecil to badziewiak
      wysokich lotow zreszta wystarczy spojrzec na jego materialy ...z daleka weselami
      smierdzi ..muzyka montaz sposob filmowania ..fu
      mnie zastanowialo tyko czemu ?! w jego materialach tak wiele ksiezy i
      przedszkoli ale chyba to jest tak:
      on pokazuje ksiezy wiec ma free wstep i wylacznoscc na uslugi chrzty komunie
      ect. wylacznosc na takich imprezach to kasa tak samo jak szkoly wylacznosc na
      zdjecia w szkolach i pzedszkolach ... kasa kasa jeszcze raz kasa ... bardzo
      nieladna polityka mowiac inaczej sfinska gra biznesu

• Gość: inny fotograf Re: Materiały Teletop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:46
      z tego co wiem , to jest ich forma reklamy . i tak próbują zawładnąć fotografią
      szkolno-przedszkolno-komunijną . Dyrektorom placówek obiecują bytność na
      wszystkich imorezach wewnętrznych i pokazywanie tego w tele top . Wielu
      rodziców jest zachwyconych widząc pociechy w telewizji
      • Gość: kablówkarz Re: Materiały Teletop same dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 12:25
        TELE TOP to: dno ,chała,lipa i powtórki aż do znudzenia , że w końcu dwa
        programy TELETOPU ,żeby się nie denerwować, wyciąłem z programów kablówki.
    • Gość: gość Re: Materiały Teletop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:04
      muszę zacząć oglądać . Czy mogę się za to spodziewać gratyfikacji ???
      • Gość: Fan Re: Materiały Teletop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:36
        JakLab jest cool. Robi ludzi w balona, a oni są zachwyceni. Z tego co On mówi
        jest nalepszy na rynku foto-video. Wszyscy inni to .........
        • Gość: Zapytajnik Re: Materiały Teletop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 01:11
          Tele top to szelsat?
        • Gość: inny fotograf najlepszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:51
          Jest tak zabiegany , Ze nie ma okazji zajżeć w prace konkurencji . A może
          swoich też nie ogląda ...Może to i lepiej , bo zaraz by ściągnął cudzy pomysł
    • Gość: v Re: Materiały Teletop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:57
      v
      • Gość: widz Re: Materiały Teletop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:18
        Teletop jest coool. Robi wszystko na kamerach z zapisem DVD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka