Dodaj do ulubionych

Szkoły po remontach

28.08.05, 22:04
Skoro wspomniano już Jagiellonkę, to ciekawe, kiedy zacznie się wreszcie jej
rozbudowa. Zjazd z okazji 100-lecia Szkoły już za rok...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Szkoły po remontach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:12
      A co chcesz pomnik postawić? Nadchodzi niż demograficzny.
      • Gość: absolwent Re: Szkoły po remontach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 11:29
        Dziwię się projektantowi,wykonawcy i konserwatorowi zabytków oraz Gazecie ,że
        zaplanowali i wykonali oraz pokazują ten ohydny daszek nad wejściem głównym do
        Jagiellonki ,który odstaje do frontu liceum.Co można teraz zrobić,najlepiej
        wyrzucić ,to była pierwsza myśl gdy go obejrzałem w ubiegłym tygodniu , ale
        jeżeli tyle osób w ten fatalny pomysł się zaangażowało to trzeba go chociaż
        poprawić ,a mianowicie : pomalować czarną żelazną konstrukcję na kolor
        jasnobrązowy jak drzwi , a białą przezroczystą pleksę zastąpić brązową blachą
        lub drewnem(giętą sklejką )pokrytą materiałem przeciwdeszczowym.W obecnym
        stanie jest ten daszek brzydki i nie pasuje do elewacji szkoły.A co na to
        plastyk miejski MAZUŚ?Dlaczego na to pozwoliła p.E.Jaszczak-konsewator zabytków?
    • Gość: nauczyciel Re: Szkoły po remontach IP: *.c152.petrotel.pl 29.08.05, 13:08
      okaże się w trtakcie roku jaka jest p[rawda
    • Gość: rotfront Re: Szkoły po remontach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:33
      Na tym budynku nigdy nie było daszku, po co go założono - nie wiem, przeciez
      drzwi są cofnięte wgłąb ościeży. Po cholerę poprawiacie zabytek ? Chyba, że ma
      to być taka rozrywka, no niech się podziwują ?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka