Dodaj do ulubionych

Cimoszenko gorszy od Górniak :-)))))))))))

29.08.05, 22:52
Dzisiaj miałem przyjemnoeść obejrzeć uroczyste posiedzenie Sejmu na którym
uczczono 25 rocznicę SOLIDARNOŚCI. Cimoszenko wezwał wszystkich do powstania,
by odśpiewać hymn. No i stało się!!! Usłyszałem hymn w wykonaniu Cimoszenki.
To bylo żenujące, uszyły więdły. Edyta Górniak zaśpiewała hymn fatalnie, ale
w porównaniu z wersją Cimoszenki to nie ma się czego wstydzić. Mam nadzieję,
że to się już nie powtórzy, a na śpiewanie to lepiej do puszczy niech go runo
leśne słucha.
Obserwuj wątek
    • Gość: hudy Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:12
      a niech go chudy byk
      • Gość: romus Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:01
        ten jego mocny głos... hihihi
    • Gość: śfager Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.c153.petrotel.pl 30.08.05, 10:37
      Twój bek jest przecież podobny. Słyszałem w twoim wykonaniu "góralu czy ci nie
      żal". To była pieśń miłosna capa, hehehe
      • Gość: awaria Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:47
        idiota jesteś i tyle
    • Gość: olgierd Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:21
      Myślę że 90% Polaków nie umie porządnie zaśpiewać hymnu więc nie wiem o co
      jeszcze się przyczepią do Cimoszewicza (Na marginesie miał frazy dość czyste
      tylko tonacja była zbyt wyusoka jak na jego możliwości. Myślicie że Tusk albo
      Kaczyński śpiewają lepiej? To się mylicie, wymyślcie coś innego np. że
      Cimoszewicz ma nieślubne dziecko z Hanką Bielicką
      • Gość: do platfusa z PO Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 11:39
        PO-lityk zajmij się fatalną propozycją POdatku liniowego 3x15 %,która 95 %
        podatników przyniesie zwiększenie obciązeń z PIT ,gdyż teraz z ulgami
        rozliczają się z około 13,6% w skali rocznej ,a na płockim podwórku zajmij się
        Sydem -wieceprzewodniczącym PO w Płocku,który popycha do Sejmu swoją
        narzeczoną.Czy to nowy nePOtyzm?Dlaczego nie zwalczasz patologii w PO ,a kpisz
        z cienkiego głosu.Każdy spiewa jak umie,byle nie mylił słów.
        • po_lityk89 Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) 30.08.05, 12:34
          Człowieku, zachowaj swoje chamstwo dla siebie

napisałeś:> PO-lityk zajmij się fatalną propozycją POdatku liniowego 3x15
          %,która 95 %
          > podatników przyniesie zwiększenie obciązeń z PIT ,gdyż teraz z ulgami
          > rozliczają się z około 13,6% w skali rocznej ,

nie wiem czy wiesz, Ty i Tobie podobi, że wraz z podatkiem liniowym wejdzie
          system rekompensat, króre zniwelują negatywne skutki wprowadzenia podatku.
          Poza tym proponuję, przyjrzeć się krajom, które wprowadziły podatek liniowy.
          Zapewniam Cię, że nie żałują tego. Nie trzeba być wielkim ekonomem, żeby zdawać
          sobię sprawę, że podatek liniowy (w polączeniu z innymi instrumentami)
          przyspieszy naszą gospodakę, a zarazem z czasem zmniejszy bezrobocie.

Napisałeś > a na płockim podwórku zajmij się
          > Sydem -wieceprzewodniczącym PO w Płocku,który popycha do Sejmu swoją
          > narzeczoną.Czy to nowy nePOtyzm?Dlaczego nie zwalczasz patologii w PO

to są ich wewnętrzne sprawy i nie mam zamiaru w nie ingerować. Mi również się
          nie podoba - jeżeli oczywiście to prawda - że część działaczy płockiego PO
          należała kiedyś do sld. Należałoby się ich pozbyć dla dobra wizerunku tej
          zacnej partii. Co do Kasi Ludwiczak to jestem obiema rękami za - znam osobę
          prywatnie, choć kontakt nam śię urwał parę lat temu. Jestem przekonany, że
          polski parlamentaryzm może tylko zyskać na takiej kandydaturze.

napisałeś:>a kpisz
          > z cienkiego głosu.Każdy spiewa jak umie,byle nie mylił słów.

Kpię i kpić będę, bo jak się nie umie śpiewać to wskazane byłoby wylączyć
          mikrofon i nie narażać ludzi na konwulsje.

pozdrawiam
          PO_lityk

--------------------------------------------------------------------------------
          • Gość: veto Cała prawda o PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:52
            Drogi PO_lityku, jestem członkiem PO i z całą szczerością twierdzę, że 3/4
            zarządu płockiego PO to "spadochroniarze" z SLD, a dzięki Kasi, która notabene
            jest dziewczyną Syda, czyli byłego członka SLD, chcą obsadzić swoimi personami
            wszystkie intratne stanowiska przy zbliżających się wyborach samorządowych, a
            uwież mi w płockim PO jest dużo więcej uczciwych ludzi, którzy mogo zaproponować
            dla Płocka i całego Kraju o wiele więcej niż Kasia. Ja dąże do tego by każdy kto
            znajduje się na liście parlamentarnej miał równe szanse podczas kampanii,
            włącznie z naszym posłem Łukaszem Abgarowiczem, a obecnie Kasia, która ma nr 8
            na liście zachowuje się i prowadzi kampanie w taki sposób jakby była nr 1

pozdrawiam
            • po_lityk89 Re: Cała prawda o PO 30.08.05, 13:13
              Milo mi Pana poznać. ja bardzo (może czasami za bardzo :))) sympatyzuje z PO.
              Proszę pozwolić zadać jedno pytanie, choć wolalbym uzyskać odpowieź nie na
              forum (po_lityk89@gazeta.pl) jak to się stało, że tacy ludzie są w płockim PO?
              Ja z obrzydzeniem podchodzę do tego co zrobiła PD, bratając się z komuchami, a
              tu widzę, że na lokalnej scenie politycznej moja ukochana PO robi to samo. To
              oburzające!!! Kto odpowiada za taki stan rzeczy? Mam nadzieję, że z tym
              problemem PO poradzi sobie do wyborów samorządowych, ponieważ w innym
              przypadku, zbojkotuje i będę zachęcał do bojkotu głosowania na PO.

Poza tym, co stoi na przeszkodzie innym kandydatom z płockiej PO, by
              wystartowali ze swoją kampanią? Ja z osobistych względów zaglosuję na Kasię,
              ale bardzo chętnie chciałbym coś usłyszeć o innych kandydaturach.

Na koniec ostatnie pytanie: jak czytam na stronie artursydlewski.pl niniejszy
              jegomość co był w sld jest asystentem społecznym Posła Łukasza Abgarowicza, czy
              Pan Poseł wiedział o fakcie przynależności do sld? Ja naprawdę zaczynam tracić
              wiarę w płockie struktury PO. Ciekaw jestem czy ludzie "z góry" o tym wiedzą?
              • Gość: veto Re: Cała prawda o PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:52
                postaram się odpowiedzieć ci wieczorem ;)
                • po_lityk89 Re: Cała prawda o PO 30.08.05, 13:54
                  OK
              • Gość: Kaktus Re: Cała prawda o PO IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 14:37
                Może nie zauważyłeś , chociaż sympatyzujesz z PO . Platforma to desant ludzi z
                wielu partii , nie tylko z SLD . Przeszli wszyscy , którzy chcieli by w tym
                kraju było inaczej ( nie mylić z lepiej ). I wszyscy zostali przyjęci z
                otwartymi ramionami , bo podstawową ideą PO było porozumienie poza podziałami .
                A teraz żrecie się jak wściekłe psy o to kto ma słuszny rodowód a kto nie . A
                wasze ideały ? Z daleka Platforma robiła najkorzystniejsze wrażenie ale jak
                pogrzebać głębiej to się okazuje , że tu jest takie samo bagno jak w SLD .
                Sorry ! to moja i tylko moja subiektywna opinia - W płockim PO nie widzę
                klasy . Nieelegancko pogrywacie już we własnym gronie , wobec tego czego ja mam
                się spodziewać w skali kraju ? Pozdrawiam i liczę na poprawę . Kaktus
                • po_lityk89 Re: Cała prawda o PO 30.08.05, 14:46
                  Jestem przekonany, że PO w płocku poradzi sobie ze swoimi wew. problemami i z
                  czystym sumieniem będę mógł zagłosować na nich w wyborach samorządowych.

Kaktus napisał:>Platforma to desant ludzi z
                  > wielu partii , nie tylko z SLD .

Coś mi się zdaję, że to cecha wszystkich partii w Polsce (niestety)

• po_lityk89 Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 14:48
                    ... a poza tym to wątek o Cimoszce i jego wspaniałym śpiewie ;))))))))
                    • Gość: wyborca Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 14:54
                      Z PO-litykiem jak z obrazem ,mówił dziad do obrazu,a obraz nie zrozumiał ani
                      razu .Dlaczego ,bo on odPOwiednio POlitykuje i liczy na awans PO wyborach.
                      • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 14:56
                        hehehe, człowieczku ja niczego nie potrzebuje od PO, a na pewno nie awansu.
                        pozdraiam Cie gorąco hołdujący teorii spiskowej dziejów
                    • Gość: Kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 14:59
                      Człowieku ! czy ty czytasz to co ludzie w temacie twojego wątku piszą ?
                      Serdecznie gdzieś mają porykiwania wykastrowanego żubra z Białowieskiej
                      Puszczy . Jesteś tak ślepy , że nie widzisz problemu , czy tak zaślepiony , że
                      nie chcesz go dostrzec . Przesadzając w agitce przekroczyłeś granice
                      śmieszności poruszając taki wątek . Aby dopieprzyć tow.WC musisz wyciągać takie
                      bzdety .P.s <VETO> ma rację i musisz się z tym pogodzić . Więcej klasy !!!!!!
                      Czuwaj KAKTUS
                      • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 15:06
                        No nie żartuj, że przesadzam z przekonywaniem do słuszności wyznawanych ideałów
                        i reprezentującej je partii. Dopiero się rozkręcam...
                        • Gość: Kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 15:14
                          ty chyba sobie jaja robisz . Zamiast pomóc , szkodzisz !

Znasz dowcip o bacy co na drzewie siedział i gałąź go utrzymującą podcinał ?
                          Obyś wkrótce nie powiedział : Prorok k...... cy co ?

Z harcerskim pozdrowieniem Czuwaj -Kaktus
                          • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 15:19
                            hehe nice joke;-))))
                            zabawniejszym dowcipem jest troska o dobro PO, ludzi, którzy pałają nienawiścią
                            i niechęcią do tej partii, niejednokrotnie dając temu wyraz na forum.

TO JEST ŚMIESZNE, Kaktusku Drogi!!!

PS jakbym byl złośliwy, to radzilbym Ci iść teraz do lustra i zacząć się śmiać
                            z siebie, a nie powsztrzymam się ;-)))))
                            • Gość: Kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 15:38
                              Wyobraź sobie ,że moje sympatie polityczne są PO właściwej stronie . Tylko
                              jeśli uważasz ,że będę przysrywał każdemu w twoim stylu to grubo się mylisz .
                              Prymitywne metody należy pozostawić prymitywom .
                              A teraz jeśli masz okazję to poglądaj sobie TVN 24 i zobacz Pana pułkownika M.
                              jak wije się i miota . Prokurator kładzie na nim łapę i biedny nie wie co ma
                              zrobić . Tak kończy , pies gończy . SLD leży i kwiczy , LPR ma problemy z
                              własnym fuhrerem , Samoobrona to jaja historii a reszta się nie liczy. Nie
                              wolno kopać leżącego .
                              P.s. Po za tym lubię poznać opinie innych ludzi na aktualne tematy - chyba że
                              to też dla ciebie wielki grzech .

Czuwaj Kaktus
                              • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 15:44
                                hehe, Ty to jednak potrafisz mnie rozbawić ;-)))
                                Źle mnie zrozumiałeś z tym Giertychem;-)

a poza tym to podziękuj pułkownikowi za to , że towarzysz Cimoch wypada zgry o
                                fotel:)

a propos: zwolennik kaczyzmu?
                                • Gość: kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 15:52
                                  Najpierw pisałem o Giertychu , Tobie odpowiedziałem w następnej kolejności .
                                  a'propos sympatii - spojrzyj na poprzednią notkę i poczytaj między wierszami .
                                  Jeden z tych co Księżyc Ukradli też ma aspiracje na FUHRERA . Poznałeś jego
                                  hasło wyborcze ? Z daleka śmierdzi dyktaturą . Taki niewyrośnięty Łukaszenko .
                                  • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 16:06
                                    Ty kakTUSK, myślałem że sypatyzujesz z PiS'em, no bo sam napisałeś, że reszta
                                    się nie liczy :-)))))))
                                    • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 16:08
                                      ..no ale przyznaj, że cimoch przesadził trochę z tym pianiem :-)))
                                      • Gość: Kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 16:14
                                        PiS w Płocku ? Dobre sobie ! A WC był boski .JM Jarre przy nim to małe miki -
                                        taki to był koncert. Ale jak to piszę w tv leci transmisja z uroczystości w
                                        hali Olivia i jak na moje wyczulone ucho , hymn brzmi w tym wykonaniu całkiem
                                        podobnie . Polak jak sobie dobrze popije to dobiero wtedy dobrze śpiewa .
                                        Z harcerskim pozdrowieniem Kaktus
                                        • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 16:17
                                          HEHE, ja w pracy niestety nie mam tv
                                          • Gość: kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 16:19
                                            zmień pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 16:21
                                              hehe, dobre zważywszy, że prowadzę własną działalność gospodarczą
                                              • Gość: kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 16:24
                                                ja też. Sknera jesteś - kup sobie telewizor . Po co daleko szukać kosztów , a
                                                stały dostęp do informacji to skarb .
                                                • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 16:26
                                                  zdecydowanie wolę internet, a w tv oglądam tylko panoramę - "...to moje źródło
                                                  informacji" :-)))))
                                                  • Gość: kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 16:33
                                                    i ty dopieprzasz komuchom ? Mając informacje z publicznej ? A gdzie weryfikacja
                                                    faktów z komercyjną ? Tv w miejscu pracy musi być !
                                                  • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 16:36
                                                    muszę kupić kartę TV do kompa, zresztą serwisy na necie są naszpikowane
                                                    informacjami z polsatu czy tvn-u
                                                  • Gość: kaktus Re: Cimoszeno gorszy od Górniak IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.05, 16:41
                                                    Jasne , tylko że ja już słyszałem na żywo jak ryczą hymn na rocznicowym
                                                    zjeździe Solidarności a ty nie !
                                                  • po_lityk89 Re: Cimoszeno gorszy od Górniak 30.08.05, 16:43
                                                    Przeżyje jakoś, a wieczorkiem sam tego doświadcze
                                                  • Gość: do Po-lityka Re: Cimoszewicz jest o'key IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 22:13
                                                    Kiedy zajmiesz się fałszywą reklamówką wyborczą TUSKA ?
                                                  • po_lityk89 Re: Cimoszewicz do Putina 30.08.05, 22:19
                                                    Nie wiem, o co chodzi?
                                                  • Gość: Po-litykowidogłowy Re: Cimoszewicz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 09:52
                                                    Zgłupiałeś Po-lityk do końca ,żeby wysyłać sympatyka USA do Putina ,lepiej już
                                                    do amerykańskiej rodziny i do Busha.
                                                  • po_lityk89 Re: Cimoszewicz 31.08.05, 09:55
                                                    w ostateczności może być i Usa, byleby jak najdalej od Polski
            • Gość: Rufus Re: Cała prawda o PO IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 31.08.05, 10:44
              Drogi kolego veto widzę, że chyba nie jesteś zbyt aktywnym członkiem płockiej
              PO. Twierdzisz,że 3/4 zarządu to "spadochroniarze" z SLD. Jest to oczywiście
              kłamstwo.
              Faktem jest,że w skład zarządu wchodzą ludzie którzy kiedyś krótko byli
              członkami Sld. Niemniej nie stanowią oni 3/4 całego zarządu.
              Po drógie są to ludzie młodzi, których epizod z SLD nie powinien mieć wpływu na
              ich dalszą przyszłość.O ile mi wiadomo w SLD nie pełnili żadnych funkcji, ani
              nie startowali z ramienia tych partii w żadnych wyborach.
              No cóż wszyscy popełniamy błędy bo jesteśmy tylko ludźmi.
              Ja osobiście jestem zadowolony, że ci ludzie trafili do PO.
              Widzę jak bardzo im zależy na zbudowaniu w Płocku prężnie działających struktur
              PO. Widzę jak dużo pracują przy kampani i starają się zmobilizować pozostałych
              członków do tej pracy. Efekty ich zaangażowania już istnieją.
              Wiele młodych, wykształconych i inteligentnych ludzi wstępuje w nasze
              szeregi.Przy dodatkowym wsparciu bardziej doświadczonych polityków jest duża
              szansa, że płockie PO stanie się liczącą siłą polityczną w naszym regionie.
              • Gość: veto Re: Cała prawda o PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:27
                witam,
                Drogi Rufusie, nie nazywałbym tego kłamstwem, bo jakiś tam procent jednak
                stanowia... Mierząc ich siłe przebicia i moc wykonawczą te 75% by się uzbierało.
                Nie mniej jednak cała sytacja wygląda tak jakby ktoś za poszukiwaniem lepszego
                życia wyemigował do ZSRR, a po upadku bloku szybciutko przeniósł się na zachód i
                tu też szukał lepszego życia. Ale jak to powiedział towarzysz Lenin " błędów nie
                popełnia tylko ten, co nic nie robi..." Jakbyś uważnie czytał moje posty to byś
                zauważył że ja nie neguje ich jako osoby, nie podoba mi się jedynie ich postawa
                i podejście do kampani wyborczej. Jeśli się już tak orientujesz to "ONI", a z
                całą pewnością powiem "WY" prowadzicie kampanie, ale jedynie Kasi Ludwiczak.
                Zapomiając innych kolegach kandydujących z Płocka no i naszym liderze Łukaszu
                Abgarowiczu. Może więc mi wyjaśnisz czym sobie Kasia zasłużyła na taką kampanie,
                żeby cała płocka PO pracowała tylko na jej wynik? W jakich elementach kampani i
                predyspozycjach do pełnienia funkcji posła RP jest ona lepsza od pozostałych
                kandydatów? Dlaczego na naszej stronce, wspólnej stronce, tylko ona ma swój
                serwis? Dlaczego na objazd okolic Płocka jedzie tylko Kasia, a nie cała czwórka
                kandydatów? Dlaczego tylko Kasia do wyścigu o fotel posła "biegnie w butach"?
                Chyba za dużo niewiadomych, żeby nazwać kampanie Kasi jako czystą. A wasze
                metody pasują do tych eseldolepperowskich. Walczę o sprawiedliwość, bo już sobie
                wyobrażam kiedy zacznie się wyścig o posady w samorządzie.

Platforma Rulez, ale bez was.....
              • veto8 Re: Cała prawda o PO 31.08.05, 11:33
                jeszcze jedno.. Wyjaśnij mi łaskawie, czym sobie zasłużyli byli członkowie Sld,
                że praktycznie zaraz po przejściu do Platformy obskoczyli takie wysokie
                stanowiska? Przecież w SLD byli szeregowymi członkami, jak to powiedziałeś???

pozdrawiam
                Platforma rulez
                • po_lityk89 TOŻ TO FARSA!!! 31.08.05, 13:42
                  Nie pozostało mi nic innego jak zgodzić się z veto8, choć ja pójdę jeszcze
                  dalej:

nie ma miejsca w PO dla ludzi z sld!!!

do czego to podobne, żeby robić z PO demokratów.pl????!!!!

jak można tak szybko zmienić poglądy z ultrasocjalistycznych na
                  kapitalistyczne?? to mi pachnie koniunkturalizmem na odległość.

Wiele razy mi się zarzuca na tym forum, że robię czarny pr Platformie, ale
                  przyjmowanie do PO ludzi z sld to szczyt antyreklamy dla PO, do tego stopnia,
                  że ja i myślę, że wielu sympatyków PO na tym forum nie zagłosuje na tą partię w
                  przyszłorocznych wyborach samorządowych, dopóki, doputy w PO będzie czerwona
                  szwołocz.

PS. Przyznam szczerze, że miałem ochotę się zapisać do PO, ale chyba jeszcze
                  zaczekam, aż moja ukochana partia oczyści się z nieporządanego elementu, bo nie
                  chciałbym być potem oskarżany, że współpracowałem z jakimiś czerwonymi
                  działaczami

Z poważaniem PO_lityk
                  • Gość: veto Re: TOŻ TO FARSA!!! IP: *.c158.petrotel.pl 31.08.05, 16:03
                    chylę czoła :o

platforma rulez
      • Gość: ja Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 08:48
        a ma ?????
    • monika-i Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) 31.08.05, 14:44
      po_lityku89 jestem pod wrazeniem Twojego absolutnego sluchu.Mysle , ze smialo
      moglbys byc jurorem w "Idolu".Troche zalosnym jurorem niestety. Przy kaktusie
      wypadasz bardzo blado.Kaktus pozdrawiam i podpisuje sie pod Twoimi wypowiedziami.
      • Gość: Kaktus Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.c154.petrotel.pl 31.08.05, 15:26
        kolczaste ukłony - CZUWAJ K.
        • Gość: ### Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:07
          stara dupa
      • Gość: po_lityczka Re: Cimoszenko gorszy od Górniak :-))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 08:50
        w zupełności zgadzam się z przdmówczynią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka