Dodaj do ulubionych

kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:54
uważam, że tylko kandydaci z pierwszych pozycji na listach wyborczych mają
szanse wejść do Parlamentu,
a kandydaci z Płocka z nr 1 na liście to tylko Smulewicz z Partii
Demokratycznej i Jasiński z PiS-u
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.dobrzykow.sdi.tpnet.pl 31.08.05, 21:07
      JA BĘDE GŁOSOWAŁ NA ERYKA SMULEWICZA Z PARTI DEMOKRATYCZNEJ BO ON JEST RODOWITYM
      PŁOCCZANINEM.
      PO DRUGIE STARTUJE Z POZYCJI NUMER 1, I MA JAKO JEDEN Z DWÓCH PŁOCCZAN SZANSĘ
      REPREZENTOWAĆ NASZ REGION W PARLAMENCIE.
      • Gość: Ania Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.c156.petrotel.pl 31.08.05, 21:34
        A ja myśle, że część naiwnych Płocczan połknię przynęte i będzie głosować na
        ludzi z dalszych miejsc z Płocka, którzy są zbieraczami głosów dla liderów spoza
        naszego miasta i co gorsze nawet spoza okregu. Nasi nie powinni być narzedziem w
        rekąch obcych. Pzrecież Płock to największe miasto w okręgu płocko ciechanowskim
        • Gość: lipa Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:35
          A ja głosuję na Sylwka WIśniewskiego z Samoobrony i już
          • Gość: Bezpartyjny Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.c156.petrotel.pl 31.08.05, 21:40
            mysle że powinno w końcu nastapić pospolite ruszenie wszyskich płocczan bez
            względu na upodobania polityczne i głosowanie na tych ludzi z Płocka, którzy
            mogą znależć się w sejmie, a ten pierwszy na liście ma tę pewność
            • Gość: bezel Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.int.pl 31.08.05, 21:57
              Sądzę, że i tak większość Płoczczan da sie omamić makulaturze wyborczej i
              będzie głosować na ludzi z łocka bedących tylko tłem i bramką do której wrzuca
              się punkty na liderów z Warszawy: Szymanek-Deresz, Abgarowicz itd.
              Mamy tylko dwie szanse na swojego przedstawiciela w Parlamencie : poseł
              Wojciech Jasiński i Eryk Smulewicz. Sadzę tak jak większość Płoczczan, ze poseł
              Jasiński dla Płocka nic nie zrobił, dlatego też szkoda na jego listę oddawać
              głos. Pozostaje nam tylko jedna opcja Eryk Smulewicz. I nieważne z jakiej jest
              partii, ważne ze jest od nas - z Płocka i czuje się z tym miastem związany.
              • Gość: niedowiarek Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.c156.petrotel.pl 31.08.05, 22:05
                Jasne ze tylko tych dwóch jest z Płocka na czele. Ale czy wierzycie że wiekszość
                płocczan na nich zagłosuje. Przecież głosowanie jest tajne i zwycieży oddanie
                danej partii. Wiec nie dziwmy się że w orlenie mamy w zarządzie ludzi z
                warszawy. Bo kto będzie walczył o to żeby było inaczej.
                • Gość: naiwna Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:52
                  zgzdzam się s niedowierkiem, ale mam nadzieję, że płocczanie popra właśnie
                  swoich kandydatów,, może oni w końcu zrobią coś dobrego dla miaste, bo to, co
                  teraz się dzieje, to aż żal mówic...
      • Gość: Michał TYLKO KATARZYNA LUDWICZAK Z PO NR 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:50
        JEST Z PŁOCKA
    • Gość: benetton Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:56
      Po ostatnich wyborach mieliśmy chociaż kilku Płocczan w parlamencie, teraz widać
      wyraźnie że będzie tylko olewający nasze miasto Jasiński (kumpel Kaczki), bo PD
      Smulewicza w ogóle nie wejdzie.
      • Gość: rec Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:04
        jak to olewający
        idź do Jasińskiego na Sienkiewicza i dowiedz się
      • Gość: bezel Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.int.pl 31.08.05, 23:13
        Jezeli każdy będzie na nie to faktycznie się nie uda.
        wszyscy powinni sie zmobilizować i zagłosować na Płocczanina.
        Może coś się zmieni i skończą się nieudolne rządy Pisu w Płocku oraz
        Warszawiaków w Orlenie.
        Głosujmy na naszych, bo głos się oddaje czy ktoś pójdzie do wyborów czy też
        nie. Można głosować czynnie i biernie. Nie idąc do wyborów zgadzamy się na
        dalsze nieudolne rządy jakie nas nawiedzają od poczatku niepodległości w 89r
        Najlepsze w tym okreise były tylko rocznice i imprezy z tym związane.
        Dajmy szansę młodym ludziom nie związanym z tamtymi czasami, którzy chcą
        rozwoju , pracy i normalności, a nie tylko rozliczeń, przekrętów powiązań i tak
        wkoło.
        Jezeli pokolenie 50 latków się nie sprawdziło to nie męczmy ich więcej, niech
        sobie odpoczną.
      • Gość: Marek KATARZYNA LUDWICZAK Z PO NR 8 !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:06
        Ona wygra!
    • Gość: aa Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:51
      Płock ma bardzo dużo wyborców w porównaniu z innymi powiatami z okregu 16.
      Myśle , że warto głosować na ludzi z Płocka, obojętnie z jakiego ugrupowania
      ( to już dowolny wybór każdego) i nie prawdą jest, że muszą wejść osoby tylko z
      I miejsca . Skończyły sie te czasy kiedy wchodził pierwszy z listy. Teraz
      wchodzi ten, co ma najwięcej głosów.
      Gosujmy na płocczan - obojetnie które zajmują miejsce !!!!! Jest nas dużo, a
      więc szanse na to, że znajda się w sejmie też są duże.
      • Gość: Marcin Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.68.66.15.kutno66.tnp.pl 01.09.05, 00:53
        Partia Demokratyczna w skali kraju dużo straciła okładając się IKONAMI
        przeszłości i spadochroniarzami z SLD (nie wspomnę już o kandydaturze
        Bochniarz), jednak w Płocku wydaje się, że jest inaczej - to w zdecydowanej
        większości nowi i młodzi ludzie. Uważam, że należy im dać szansę w nadchodzących
        wyborach Parlamentarnych, a jeśli nawet nie znamy dobrze tych ludzi to zawsze na
        czele listy stoi lider, który jest gwarantem i na niego głosując - popierasz po
        prostu DEMOKRATÓW. Mam nadzieję, że staną się zalążkiem czegoś na wzór
        imienników z USA.
        • Gość: e. Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 06:17
          szczególnie lider, wystarczy
    • Gość: przypadek strona Smulewicza IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 01.09.05, 10:12
      znalazłem coś takiego

www.demokraci-plock.pl
      • Gość: swój Re: strona Smulewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:17
        Przejdzie Wiśniewski. Ludzie typują go na faworyta, bez względu na ocenę tego
        kandydata
        • Gość: Jan Re: strona Smulewicza IP: *.c156.petrotel.pl 01.09.05, 12:34
          Smulewicz ma też duże szanse, jest faworytem ludzi w centrum sceny politycznej
          i nie tylko,
        • Gość: ee Re: strona Smulewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:39
          Jesteś w błędzie . To może jest dla niego przykre, ale coraz więcej osób, które
          jeszcze kilkanaście dni temu mówiło, że przejdzie - teraz mówi, że nie ma
          szans. Nigdy nie wiadomo co zrobia wyborcy, ale tego pana zna dużo osób z jego
          złej strony, tak,że nie będzie na niego głosować.
          • Gość: AAA Re: strona Smulewicza IP: *.c156.petrotel.pl 01.09.05, 19:59
            Smulewicz właśnie przejdzie, coraz więcej ludzi mówi, że w obecnej sytuacji odda
            na niego głos. Wszyscy go znają właśnie z dobrej strony.
    • Gość: Skrzydlak mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanych N/T IP: *.class144.petrotel.pl 01.09.05, 15:46
      • Gość: jarek Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.c155.petrotel.pl 01.09.05, 17:11
        Jestem w kropce! No, na kogo mam głosować. Dzisiaj przeznaczyłem na to
        rozmyślanie dużo czasu, za dużo. I nadal nie mogę się zdecydować. Wszyscy się
        już zdecydowaliście mówiąc głosuj na tego lub tamtego. Ja jestem przekonany, że
        w tej ordynacji ktoś za mnie zdecydował kogo ja mam "wybrać". Robi się z nas
        idiotów. Jestem pewny, że lista wybranców jest juz ułożona. Takie
        "demokratyczne" wybory jakie sie nam szykuje to kpina z demokracji. Zdychająca
        komuna przeforsowała taką ordynację, że ogłupiały naród myśli jakoby to on
        miał wpływ na to kogo sie wybierze. Wystarczy pomyśleć, przecież faktycznie
        głosować będziemy na jakąś tam partię. I...już po ptokach. Nie chcemy, a musimy
        wybierać (decydować się) na jakąś sitwę? Przecież te zgrupowania "partyjne" to
        dalsza kpina z ludzi. Ich programy (obecnie "wyborcze")po wyborach zostaną
        ZANIECHANE tak jak to zrobiły komuchy bezczelnie twierdząc, że "wybory to
        wybory. teraz są inne priorytety".
        Dobrze pamiętam jak i ile razy mnie oszukiwano mamiąc różnymi obiecankami.
        To na kogo mam głosować? Czy wogóle warto odwiedzić lokal wyborczy?
        • Gość: kurpin Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:37
          Szanse na wejście ma kazdy Płocczanin, którego mieszkańcy Płocka poprą. To jest pierwsza oczywista, jak sądzę prawda. Na kogo głosować? Cóż... Jeśli doświadczenie i uczciwość jest w cenie, a do tego skuteczność działania na rzecz różnych środowisk oraz regionu, to wydaje mi się oczywistym rozwiązaniem głosowanie na taką osobę i to, że jest z SLD jeszcze mało znaczy... Nie każdy w tej partii jest członkiem sojuszu lewego dochodu. Poseł Łuszczyńska ma szansę i POWINNA wejść. Ma mój głos i zachęcam innych, niezdecydowanych do oddania na nią głosu.

Pozdrawiam
          • Gość: Zabielski Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.09.05, 20:42
            Marcin piszesz iz kazdy przywodca ugrupowania bierze odpowiedzialnosc
            polityczna nie masz racji gdyz zobacz co zrobil Hetkowski i jego ugrupowanie
            czy za nim stoi jakakolwiek odpowiedzialnosc?A wam mlodzi z parti
            Demokratycznej nie przyjmujcie do siebie spadochroniarzy typu Hetkowski,Nowicki
            i inni gdyz odsuna sie od was wyborcy ludzie maja dosc tych zaklamanych
            socjaldemokratow.
            • Gość: Marcin Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.68.66.15.kutno66.tnp.pl 01.09.05, 22:13
              Szkoda mi trochę tych 2 Panów - jak nie w polityce, to co oni biedni będą robć?
              Do niczego się nie nadają i niczego nie umieją!
              • Gość: Ucho Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:31
                Dla jednego z tych panów proponowałem już kidyś sprzątanie psich odchodów
                z miejskich trawników, lub sprzątanie płockich szaletów. Oczywiście za
                najniższą krajówkę.
            • Gość: Demokraci Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.c156.petrotel.pl 02.09.05, 09:44
              odpowiedż do Pana Zabielskiego, spoko nie przyjmujemy i nie przyjmiemy żadnych
              spadochroniarzy, członkowe płockiego koła Partii Demokratycznej są bardzo
              zdeterminowani jesli chodzi o tę kwestie, tak jak nie zgodzilismy się żeby
              Płocką liste Partii Demokratycznej otwierał jakiś spadochroniarz z Warszawy
            • Gość: Robert Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.c152.petrotel.pl 02.09.05, 10:16
              Panie Zabielski Pańskie teorie które Pan głosi na forum świadczą że nie ma Pan
              pojęcia o rzeczywistości. Czas się poduczyć.
              Wszystkim natomiast forumowiczom wypowiadającym się o szansach wyborczych
              płocczan przypominam, że nie wystarczy aby płocczanie oddali głos na wybranego
              kandydata np. Pana Smulewicza. Głos na tę partię muszą oddać wyborcy tak aby PD
              uzyskało w skali kraju min,5% poparcie. Jeśli takiego min. poparcvia nie uzyska
              to nie będzie posiadało w sejmie swoich przedstawicieli bez względu ile głosów
              otrzymają poszczególni kandydaci. Głosowanie jest głosowaniem na partie. Na
              dzień dzisiejszy szanse przekroczenia 5% progu mają: PO,PiS,SLD,Samoobrona,LPR.
              Tu więc należy upatrywać na tych listach naszych przyszłych parlamentarzystów.
              • Gość: no i co z tego Re: mam nadzieję że żadna osoba z tu reklamowanyc IP: *.c156.petrotel.pl 02.09.05, 16:38
                jak z tych partii wejdą spadochroniarze to nie będziemy mieli w ogóle
                reprezentantów a tak to trzeba dac szanse Smulewiczowi
      • Gość: 23:49 każdy z kandydatów ma szanse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:49
        każdy z kandydatów ma szanse, jednak nie każdy startuje z nr 1 na liście
        • Gość: Zabielski Re: każdy z kandydatów ma szanse IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.09.05, 14:18
          Robus ty uciekaj do szkoly gdyz to co napisales jest tylko dywagacja gdyz ani
          ty ani ja nie jestesmy w 100% pewni ze Demokraci PL przkrocza magiczna liczbe
          5% i co bedzie jak przekrocza czy potrafisz sie hultaju zachowac przyzwoicie i
          przeprosic nie sadze gdyz same sforlumowanie tej odpowiedzi z wywodem zajelo Ci
          pol nocy gdyz taka opinnia wymaga nawrazliwosci myslowej i musi byc
          konsultowana wraz z podrecznikami.Przestan blazna z Siebie robic ja mam troche
          wiecej lat i troche wiecej przezylem na tym swiecie a zasady wyborcze znam i te
          co powinny byc uczciwe i te machlojkowe dlategotez Ty sie biez za nauke gdyz z
          tego co ja widze i wnioskuje komunisci robia co chca z prawem zarowno karnym
          jak i cywilnym (przyklady:Hetkowski,Cimoszewicz i inni)i wlasnie martwie sie o
          takich jak TY byscie nie brali tych wlasnie przykladow
          • Gość: matematyk Tylko pierwsi na liście liczą się w wyborach IP: *.c156.petrotel.pl 02.09.05, 20:31
            każdy ma szansę ????. Ci dalej tylko w teori. Tak naprawde liczy sie pierwszy.
            Gdyby było inaczej spadochroniarze z Warszawy nie mieliby pierwszych pozycji, a
            onie walczyli jak lwy.
            • Gość: Warszawiak Re: Tylko pierwsi na liście liczą się w wyborach IP: *.int.pl 03.09.05, 15:58
              W końcu ktoś zna Ordynacje Wyborczą i zasady wybierania pierwszego z listy.
              Ludzie macie tylko dwie szanse - W Jasiński i E. Smulewicz ze wskazaniem na
              tego drugiego
              • Gość: płocczanin Re: Tylko pierwsi na liście liczą się w wyborach IP: *.c156.petrotel.pl 03.09.05, 16:32
                masz racje. To prawda. Ale powiedz mnie czemu naiwni płocczanie wierzą, że jak
                będą głosować na osoby z dalszych pozycji to będą miały one szanse, bo juz
                łatwiej trafić szóstkę w totka niż wejść do parlamentu z dalszej pozycji
                • Gość: warszawiak Re: Tylko pierwsi na liście liczą się w wyborach IP: *.int.pl 04.09.05, 21:31
                  Z Płocka są tak silni działacze, że na listach SLD pierwszy jest dopiero na 8
                  pozycji. Panowie wierza że chyba wejdzie bo po dożynkach powiatowych paradowali
                  za wodi\rejem Arkiem w czeronokrwistych koszulkach i szukali swojej liderki
                  Dereszowej, która nie mogła znaleźć Płocka na mapie
    • Gość: Płoczczanin Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:24
      Parlament to nie tylko Sejm a także Senat. Tam także można ( jak się chce )
      działać. Płoczczan startujących do Senatu też jak na lekarstwo. Ja zagłosuje na
      Jankowskiego. Co prawda jest z SDPL, ale z Płocka. To jest nowa fala polityków
      jak Smulewicz. Tylko tu nie ma progu wyborczego, jak nawet partia nie uzyska 5%
      to można wejść do Senatu. A bądź co bądź to będzie nasz człowiek.
      • Gość: kolejny płocczanin Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.c156.petrotel.pl 03.09.05, 21:48
        własnie, popierajmy swoich Smulewicza i Jankowskiego bo są z Płocka . Dajmy im
        szanse reprezentować nasze interesy. Jak Płocczanie na nich zagłosuja nie ma
        mozliwości żeby w sejmie się nie znalezli
        • Gość: swój człowiek Tylko pierwsi i z Płocka. Oddaj im swój głos. IP: *.c156.petrotel.pl 03.09.05, 22:08
          Tylko pierwsi i z Płocka. Oddaj im swój głos.
          To moje wezwanie dla wszystkich płocczan
        • Gość: Terry Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.c156.petrotel.pl 03.09.05, 22:11
          Mam nadzieję, że to już koniec tego wątku, ale wniosek mi się podoba Smulewicz /
          Jankowski - optymalne rozwiązanie na dzień 25 września dla Płocka i okolic.
          • Gość: uhs Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:21
            co to za jankowski ?
            • Gość: Z emigracji Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.acn.waw.pl 06.09.05, 02:06
              www.kjankowski.pl

Polecam
    • jerry46 Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? 04.09.05, 08:28
      ........nie tylko czarny Koń to KACZŃSKI pierwszy na liście nr.16
    • Gość: karol Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:19
      Dla tych wszystkich, którzy twierdzą , że nie warto głosować na osoby z
      dalszych miejsc proponuję prześledzić wyniki wyborów z 2001 r do Sejmu. Okazało
      sie , że nie koniecznie wchodzą osoby z I miejsca na liscie. Bardzo często
      wchodziły osoby z pozycji dalszych. Stanowiły one duży procent pośród tych ,
      które dostały sie do Sejmu. Dla tych, którzy prześledzą te wyniki - dostępne w
      DZ.Ustaw z 2001 r oraz na stronach PKW zobaczą, że wcale nie warto głosować na
      I , ale na osobę, obojętnie które miejcse zajmuje. Do Sejmu wchodziły również
      osoby, któwe znaldowały sie w drugiej dziesiątce, chociaz uczciwie przyznam, że
      większe szanse miały z pierwszej dziesiatki, alewniekoniecznie z I miejsca,
      Często było tak, że wchodził I i np V na liście .
      • Gość: Wyborca ELZBIETA POPCZUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:06
        Stawiam na nią . Sporo już dla Płocka zrobiła i jest szansa , że zrobi więcej
        mając takie możliwości!
        • Gość: pzdr Re: ELZBIETA POPCZUK IP: *.int.pl 04.09.05, 21:27
          Ale co bo nigdy o dokonaniach tej pani nie słyszałem
          • Gość: Płocki Wyborca Re: ERYK SMULEWICZ IP: *.c156.petrotel.pl 04.09.05, 22:38
            Sledzenie wyników to lepiej zostawić śledczym z komisji, bo i tak nic z tego
            nie wynika. Pierwsi wchodzą na bank. Głosuje na Smulewicza
            • Gość: wyborca Re: ERYK SMULEWICZ IP: *.c156.petrotel.pl 05.09.05, 16:55
              no własnie głosujmy na swoich
              • Gość: wyborca Re: ERYK SMULEWICZ IP: *.dobrzykow.sdi.tpnet.pl 05.09.05, 21:33
                JA zagłosuje na Eryka Smulewicza
            • Gość: prawdziwy płocczan Trzeba głosować na Łuszczyńską IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 09:28
              Dlatego że to najlepszy z dotychczasowych płockich posłów i nie wydaje się, że którykolwiek następny będzie działał z taką bezinteresownością jak ta Pani Poseł.
    • Gość: andy Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:04
      Wojciech Jasiński napewno,
      kto wiecej z PiS
      • Gość: Jerzy Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:59
        napewno co? jest do dupy? Co ten człowiek zrobi dla Płocka? Ten z PD Smulewicz
        to jest gość.Młody chłopak, a tyle już osiągnął.To jest przyszłość.
        • Gość: Izabela Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:10
          Smulewicz, właśnie jemu się chce pracować.Dla ludzi.BEZINTERESOWNIE.Podkreślam
          bezinteresownie,to dzisiaj niestety mało spotykane,niepełnosprawni to też
          LUDZIE,ten Pan o tym pamięta.
    • Gość: a. Wojciech Jasiński z PiS - popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:19
      ale kto jeszcze
    • Gość: mesalka Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:07
      GLOSUJCIE NA MNIE. OBIECUJE, ZE NIC NIE ZROBIE, MAM WSZYSTKO W NOSIE I NAWET
      PALCEM NIE KIWNE. LICZE NA KASE I UKLADY:))))
      GLOSUJCIE!!!!
      • Gość: jolka Dr Marian Pagórek PiS jest niemal pewniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 07:00
        bede na niego głosowała
        kardiolog
        • Gość: krak Re: dr Marian Pagórek PiS - Płock popiera doktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:24
          w tych wyborach głosujemy na dr Mariana Pagórka
    • Gość: kasia popieram E. Smulewicza IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 06.09.05, 08:34
      tylko Smulewicz, on już ma mój głos
      • Gość: ALINA Głos na Smulewicza jest głosem ZMARNOWANYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:59
        NAWET JAK WSZYSCY PŁOCCZANIE ZAGŁOSUJĄ NA NIEGO TO I TAK NIE WEJDZIE DO SEJMU
        BO PARTIA DEMOKRATYCZNA NIE PRZEKROCZY PROGU WYBORCZEGO.
    • Gość: Marta NIE ZMARNUJ głosu na SMULEWICZA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:20
      NAWET JEŚLI SMULEWICZ ZDOBĘDZIE 100 000 GŁOSÓW TO I TAK NIE WEJDZIE DO SEJMU BO
      JEGO PARTIA NIE PRZEKROCZY PROGU WYBORCZEGO!!!!!
      • Gość: ania i tomek Re: Głos na Smulewicza to głos dla Płocka IP: *.c156.petrotel.pl 06.09.05, 10:27
        każdy inny głos jest zmarnowany bo oddany nie na Płock tylko na jakiś
        spadochroniarzy
        • Gość: międzytorze GŁOS DLA SMULEWICZA TO GŁOS DLA PŁOCKA IP: *.c156.petrotel.pl 06.09.05, 10:37
          polecam sondaże z róznych komitetów, przed ich kosmetyką, gdzie Partia
          Demokratyczna łapie prawie 6%
          jak się robi kosmetykę zapytajcie kolegów
    • Gość: Pacjent Re: kto z Płocka ma szanse wejść do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:41
      Tylko dr Pagórek, najuczciwszy z uczciwych.
      • prawdziwy.plocczanin Trzeba głosować na Łuszczyńską 07.09.05, 09:43
        Ja uważam, że to najbardziej zaangażowany poseł w sprawy miasta i regionu. Nie robi tego dla poklasku, rozumie ludzi, ich problemy. Chce, umie i potrafi pomóc. Czy inni posłowie lub kandydaci też mają tekie predyspozycje? Bycie posłem to nie tylko 10 tys zł. miesięcznie. Jeśli ktoś chce to może naprawdę dużo zrobić. Myślę, że taką osobą jest pani poseł Łuszczyńska i ci którzy śledzą na bieżąco a także ludzie ( a jest ich bardzo wielu)którym pomogła, często w beznadziejnych sytuacjach - doskonale o tym wiedzą.
    • Gość: Damian Smulewicz zrobił coś dla Płocka, a inni co? IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 07.09.05, 10:14
      powiedzcie mi, co zrobili kandydaci z Płocka dla - Płocka, no proszę niech ktoś
      mi powie, bo ja nie wiem,
      wiem natomiast co zrobił Smulewicz dla naszego miasta:
      - założył i powołał Centrum Wspierania Biznesu, którego zadaniem jest
      wyciąganie kasy z Unii Europejskiej - znam wiele firm, zakładów, mniejszych i
      większych, którzy na tym skorzystali,
      - założył Gminne Centra Informacji w wielu podpłockich gminach - Drobinie,
      Brudzeniu, Bielsku, Bodzanowie, staroźrebach - dzięki temu przedsięwzięciu
      pracę otrzymało kilkadziesiąt osób,
      - w Centrum Wspierania Biznesu organizuje mnóstwo szkoleń, pokazów, seminariów
      na tematy związane z poszukiwaniem pracy, z pozyskiwaniem funduszy europejskich,

to tylko główne jego dla miasta i jego mieszkańców zasługi, o mniejszych już
      nie wspomnę,
      i jeśli ktoś mi powie, że nie słyszał nigdy wcześniej o tym co tu napisałem, to
      albo nigdy nie poszukiwał pracy, albo jego poszukiwania ograniczają się tylko
      do wertowania pobieżnie ogłoszeń w regionalnej prasie,

jeśli ktoś jest aktywny i uparcie dąży do celu w poszukiwaniu pracy, czy też w
      poszukiwaniu źródeł dochodu, to wcześniej czy później napewno napotka na osobę
      jaką jest Eryk Smulewicz
      • Gość: ktoś Re: Smulewicz zrobił coś dla Płocka, a inni co? IP: *.c156.petrotel.pl 09.09.05, 15:51
        smulewicz do sejmu
        • Gość: anita Lista nr 6 dr MARIAN PAGÓREK kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:55
          jw
          • Gość: ktoś Re: Eryk Smulewicz do sejmu lista nr 4 IP: *.c156.petrotel.pl 12.09.05, 09:16
            Eryk Smulewicz do sejmu lista nr 4 poz. nr 1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka