pati_rog Re: Dobranoc Pati :) 15.09.05, 22:58 clank napisał: > Bajki dziś nie będzie :) A co dziś będzie? :) P. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Dobranoc Pati :) 15.09.05, 23:40 pati_rog napisała: > clank napisał: > > > Bajki dziś nie będzie :) > > A co dziś będzie? :) położono go dziś wcześniej spać, bo jutro ma klasówkę z matematyki. Clank, trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_rog Re: Dobranoc Pati :) 16.09.05, 01:08 maciek.zwany.jajem napisał: > położono go dziś wcześniej spać, bo jutro ma klasówkę z matematyki. > Clank, trzymam kciuki. Nie położono, tylko sam się położył. Nie klasówkę, a egzamin. Nie z matematyki, a z życia. Jajo, ty nie trzymaj kciuków bo sobie krzywdę zrobisz :P P. Odpowiedz Link Zgłoś
clank Re: Dobranoc Pati :) 16.09.05, 23:48 dziś też bez bajki Wiesz co masz robić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzykador_wspanialy Re: Dobranoc Pati :) 16.09.05, 23:52 clank napisał: > Wiesz co masz robić ;-) spadaj! pewnie że wie, nauczę ją [zaciągam zasłony] Odpowiedz Link Zgłoś
pati_rog Re: Dobranoc Pati :) 17.09.05, 00:01 bzykador_wspanialy napisał: > spadaj! pewnie że wie, nauczę ją [zaciągam zasłony] Gdyby głupota miała skrzydła, to fruwałbyś jak gołębica... P. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykador_wspanialy Re: Dobranoc Pati :) 17.09.05, 00:04 pati_rog napisała: > Gdyby głupota miała skrzydła, to fruwałbyś jak gołębica... aha... wiesz po sobie :* Odpowiedz Link Zgłoś
clank Re: Dobranoc Pati :) 17.09.05, 21:40 Pati, dobranoc :) Baw się dobrze, ja dalej walczę! Odpowiedz Link Zgłoś
pati_rog Re: Dobranoc Pati :) 18.09.05, 20:05 clank napisał: > Pati, dobranoc :) > > Baw się dobrze, ja dalej walczę! Ja też walczę. I czekam... Odpowiedz Link Zgłoś