Dodaj do ulubionych

Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 10:16
Ostatnio zwróciłem uwagę na to, że forum jest zdominowane polityką, i tak ten
pan w temacie robi sobie darmową kampanię, ciekawe jak to potem rozliczy
finansowo? Ordynacja jest bardzo "ostra", może policzy koszt połączenia z
internetem i przedstawi rachunek do rozliczenia?

Kandydaci wszelkich maści precz od Forum !!! :(((
To jest mój apel, kto się pod nim podpisze???
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • pinch Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz 20.09.02, 10:20
      Gość portalu: Wyborca napisał(a):

> Ostatnio zwróciłem uwagę na to, że forum jest zdominowane polityką, i tak ten
      > pan w temacie robi sobie darmową kampanię, ciekawe jak to potem rozliczy
      > finansowo? Ordynacja jest bardzo "ostra", może policzy koszt połączenia z
      > internetem i przedstawi rachunek do rozliczenia?
      >
      > Kandydaci wszelkich maści precz od Forum !!! :(((
      > To jest mój apel, kto się pod nim podpisze???
      > Pozdrowienia

Kandydaci do roboty (konkretnej)...i dalej: "pisarze do piora, studenci na
      studia"... ;-)
    • Gość: henrykkreuz Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 10:37
      Gość portalu: Wyborca napisał(a):

> Ostatnio zwróciłem uwagę na to, że forum jest zdominowane polityką, i tak ten
      > pan w temacie robi sobie darmową kampanię, ciekawe jak to potem rozliczy
      > finansowo? Ordynacja jest bardzo "ostra", może policzy koszt połączenia z
      > internetem i przedstawi rachunek do rozliczenia?
      >
      > Kandydaci wszelkich maści precz od Forum !!! :(((
      > To jest mój apel, kto się pod nim podpisze???
      > Pozdrowienia

Z żadnej. Henryk Kreuz.
      A gdyby nawet to co ! nie można. A może to TY KANDYDUJESZ, A MOŻE NAWET CHODZI
      O TO, ŻE CIEBIE DOTYCZY DYSKUSJA.
      • Gość: Wyborca Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:02
        Gość portalu: henrykkreuz napisał(a):
        > Z żadnej. Henryk Kreuz.
        > A gdyby nawet to co ! nie można.
        Wow ale oburzenie, chłopie daj sobie na luz, a mnie się wydaje, że forum nie
        powinno służyć kandydatom na "robienie" sobie kampanii!

A może to TY KANDYDUJESZ, A MOŻE NAWET CHODZI
        > O TO, ŻE CIEBIE DOTYCZY DYSKUSJA.
        Tak i nazywam się np. Kania :)))
        O kolega chyba jest z tych typu Gasiński (to gdzie wylądowali Talibowie?)

Na ten temat kończę dyskusję i życzę wielu sukcesów w wyborach dla siebie albo
        kogoś ze znajomych :)))

Pozdrowienia dla Wszystkich!
        • Gość: hkreuz Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 11:13
          ale mógłbyś nie ukrywać się pod "wyborcą" tylko dla jasności podac swoje
          nazwisko, aby każdy mógł sprawdzić czy rzeczywiście nie jesteś na żadnej liście
          wyborczej.

Mylisz się, że ja się na Ciebie, czy też na kogokolwiek oburzam. Jednak jeżeli
          chciałbyś cenzurować teksty, wyrzucać, zamykać dostęp do forum innym jak Ty
          sam - To ty urodziłeś się za późno, teraz już się tak nie da, chyba, że Ty
          stworzysz w Polsce nowy Taliban, ale wątpię aby Ci się to kiedykolwiek udało.

Henryk Kreuz
          • dagobah Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz 20.09.02, 13:09
            Gość portalu: hkreuz napisał(a):

> ale mógłbyś nie ukrywać się pod "wyborcą" tylko dla jasności podac swoje
            > nazwisko, aby każdy mógł sprawdzić czy rzeczywiście nie jesteś na żadnej
            liście
            >
            > wyborczej.

Ale pieprzycie chłopaki. Może ma podać numer buta i kontakty???
            Co to za forum??
            Romanowo jakieś, czy jak..

• Gość: hkreuz Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 14:04
              dagobah napisał:

> Gość portalu: hkreuz napisał(a):
              >
              > > ale mógłbyś nie ukrywać się pod "wyborcą" tylko dla jasności podac swoje
              > > nazwisko, aby każdy mógł sprawdzić czy rzeczywiście nie jesteś na żadnej
              > liście
              > >
              > > wyborczej.
              >
              > Ale pieprzycie chłopaki. Może ma podać numer buta i kontakty???
              > Co to za forum??
              > Romanowo jakieś, czy jak..

Słuchaj kolego, masz rację, że nie powinno się interesować tym, jak się kto na
              tym formum nazywa, ale jednocześnie uważam, że zasadnym jest zapytanie się tego
              który zarzuca innym, wystepującym tu pod własnym nazwiskiem, kandydowanie w
              wyborach. Być może to On, podający się za "wyborcę" akurat kandyduje i prowadzi
              na rzecz własnego ugrupowania agitację wyborczą.
              Mnie osobiście to nie interesuje, ale nie mam nic przeciwko temu, aby każdy, a
              przede wszystkim rzeczywiści kandydaci, brali udział w dyskusjach na tym forum.

A teraz sprawa oczywista. Moje wypowiedzi są tylko następstwem bieżących
              wydarzeń opisanych przez Pana Huberta Woźniaka w GW. Czy opisanie faktów przez
              GW i ustosunkowanie się do nich na forum może być uznawane za coś nagannego.
              Przecież to bzdura, ale istota polega właśnie na swobodzie wypowiedzi nawet
              tych bzdurnych.

Henryk Kreuz
              • razdwa12 Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz 20.09.02, 14:20
                Polecam zaznajomić się z netykietą i regulaminem forum.
              • Gość: Wyborca Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 14:21

> Być może to On, podający się za "wyborcę" akurat kandyduje i prowadzi na
                rzecz własnego ugrupowania agitację wyborczą.
                Klasyczne odwracanie od siebie uwagi :))) Zapraszam do przeczytania ostatnich
                wpisów Pana Henryka (myślę, że aktywność tego Pana w okresie zbliżających się
                wyborów jest conajmniej zastanawiająca) Na tym z mojej strony koniec!

> Czy opisanie faktów przez GW....
                Z tymi faktami to spokojnie, bo jeszcze nie znam gazety, która by przedstawiała
                fakty! No może poza Super Ekspresem :))

> istota polega właśnie na swobodzie wypowiedzi nawet tych bzdurnych.
                Co do tych bzdurnych wypowiedzi to się zgadzamy :))

Więcej w wątkach "politycznych" nie będę brał udziału bo tylko nakręcam temat
                takim politykierom jak Pan Henryk, tak więc żegnam, pa, pa

Pozdrowienia dla Wszystkich, wracam na forum po wyborach!
          • Gość: Wyborca P. Henryku nie odwracaj Pan kota ogonem IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:19

> ale mógłbyś nie ukrywać się pod "wyborcą" tylko dla jasności podać swoje
            nazwisko, aby każdy mógł sprawdzić czy rzeczywiście nie jesteś na żadnej liście

Panie Henryku czyżby Pan zastosował tak czytelną grę, że najlepszą obroną jest
            atak? Zapewniam Pana i innych, że nie mam związku z polityką a co do
            przedstawiania się to sobie podaruję (i tak moje nazwisko nic nikomu nie powie)
            Wiec daruj sobie Pan i bzdury zostaw dla siebie!

Jakoś mnie dziwi Pana aktywność w wątkach typowo politycznych przed
            zbliżającymi się wyborami! Powiedz Pan wreszcie na kogo mamy głosować...

Pozdrowienia :))
            • hsk co to za obyczaje 21.09.02, 10:51
              > Jakoś mnie dziwi Pana aktywność w wątkach typowo politycznych przed
              > zbliżającymi się wyborami! Powiedz Pan wreszcie na kogo mamy głosować...
              >
              Szanowny Panie artykuł ukazał się w GW i jest komentowany teraz, a poza tym
              myślę, że każdy może być aktywnym w wątkach jakie mu pasują. Nie bardzo
              rozumiem tok rozumowania dlaczego to wątki polityczne miałyby być gorsze od
              pitruszki, dziury w dziurze, dziury w jezdni, kupce przedszkolaka.
              A poza tym portal jest GW, tj. nabardziej z politycznych gazet.
              O ile dobrze zrozumiałem to Henryk Kreuz pisał tylko i to w bardzo, bardzo
              przystępny (dla laików w temacie spółek handlowych) sposób o udziałach w
              spółkach z o.o., formach ich sprzedaży i występujących przy sprzedaży
              przestępstwach. Toż powinniście się z tego cieszyć, że wreszcze ktoś wyłożył
              wam - jak krowie na miedzy - o co chodzi.
          • roman_j Re: Z jakiej listy kandyduje Henryk Kreuz 20.09.02, 16:09

> ale mógłbyś nie ukrywać się pod "wyborcą" tylko dla jasności podac swoje
            > nazwisko, aby każdy mógł sprawdzić czy rzeczywiście nie jesteś na żadnej
            > liście wyborczej.

Myślę, że prośba o podanie nazwiska jest nie na miejscu, ale za to bardzo
            chętnie poznałbym nick, pod jakim "Wyborca" występuje zwykle na forum. To by
            mogło wiele wyjaśnić... :-))
    • Gość: KIBIC AGITACJA WYBORCZA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:41
      prowadzenie agitacji na forum jest bezsensu. internauci maja stabilne poglady i
      juz ich nie zmienią. dyskusja merytoryczna dawno zdechła i dzis mozemy mowic
      tylko o mniejszym czy wiekszym opluwaniu wzajemnym.dopiero po wyborach moze
      sytuacja wroci do normy tzn sensownej dyskusji( gdy miejscowi politycy
      odpuszczą). dzis bawic moze zgadywanie kto jest kto? powala jednak chamstwo i
      prostactwo. dobrze ze nie widac słomy i nie czuc zapachu

podrawiam a szczegolnie krola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka